- Komentari -
  1. (Srecna vremena, 4. decembar 2023 21:52)
    A sta ti nudis? Sem u svojim izmisljenim komentarima? Koji uspeh, karijeru, nekretnine. Karijeru komentarisanja po portalima?
    (Da, 7. decembar 2023 17:50)

    # Link komentara

  2. Srpkinje hodaju kao "ponosne kule". To je tacno ali nije komplikoment (po meni). Iako ima izuzetaka, sprkinje su generalno veoma uobrazene, previse se sminkaju i misle da su posebne (sto nema veze sa istinom). Svako ko je putovao po evropi zna da prelepih devojaka ima svude (Italija, Spanija, Francuska, Belgija, Nemacka, itd.), i u mnogim gradovima mogu da se vide prelepe devojke koje se normalno ponasaju i ne sminjaju previse.
    (Marko, 4. decembar 2023 16:05)
    Samo ti gledaj te prelepe pa se ljuti sto su uobrazene. A da obratis paznju na neku sasvim prosecnu?
    Ili si ti prelep pa ti je to ispod nivoa?
    Prelepe pa prelepe i onda je problem u devojkama.
    Nema prelepih za sve, nema ni za 10%.
    (Ok, 7. decembar 2023 17:48)

    # Link komentara

  3. U Beogradu ima lakih žena, to je istina, ali uglavnom se radi o splavarušama i te devojke su lako prepoznatljive. Ostale, normalne devojke u Beogradu nisu tako lake i raspoložene za avanturu kao žene u drugim evropskim gradovima.
    (Tajo, 5. decembar 2023 10:23)
    Nemoj da im kvaris pricu vidis da ne znaju ni sami sta bi. Sve su kao lake al njima ni jedna ne daje. E da imaju para onda bi im davale i to te splavaruse na koje se loze, a oni bi bili nemilosrdni i surovi i za sva odbijanja bi se osvetili. Posto ih stalno sve odbijaju a kao lake su. Cirkus
    Normalne ih ne zanimaju a ni oni njih takvi frustrirani i zeljni splavarusa, vidi se to odmah
    (Haha, 6. decembar 2023 15:20)

    # Link komentara

  4. Ne diži im rep , i onako im je previsoko dignut. Ti ćeš došeš i odeš , mi ostajemo.
    (Ostoja, 6. decembar 2023 12:06)

    # Link komentara

  5. @Тајо
    Види се да причаш из друге руке. Ниси имао прилике да видиш Енглескиње, тешко да има грђих, а од тих набројаних на првом мјесту су Чехиње, без конкуренције. Посли тога Украјинке, па Рускиње.
    (Роко Прч, 5. decembar 2023 17:10)

    # Link komentara

  6. Što ga ućera,al što ga prećera, što bi rekli bosanci.
    (Musa kesedžija, 5. decembar 2023 16:14)

    # Link komentara

  7. U Beogradu ima lakih žena, to je istina, ali uglavnom se radi o splavarušama i te devojke su lako prepoznatljive. Ostale, normalne devojke u Beogradu nisu tako lake i raspoložene za avanturu kao žene u drugim evropskim gradovima. Najlakše žene u Evropi u smislu provoda sa nepoznatim likovima su Poljakinje, Slovakinje, Ruskinje i Ukrajinke, Mađarice, i naročito Rumunke i Čehinje.
    (Tajo, 5. decembar 2023 10:23)

    # Link komentara

  8. Ispod te lepote i izgleda ne postoji nista, cista praznina. Dok udje u pricu sa njima, shvatice da one nemaju sta puno da ponude, nikakav ozbiljan fakuktet, nekretninu, biznis, ambicije, ciljeve, vizije,... a cesto ni osnovnu kulturu i pristojnost. Duplo golo. Sa druge strane, te strankinje na koje se neko dole u komentarima poziva, nemaju potrebe da se toliko sredjuju i montiraju zato sto one imaju svoje karijere i fokusirane su na njih, svoj zivot drze cvrsto u svojim rukama, i traze pravog partnera sa kojim ce u svakom segmentu biti poklopljene (a ne kao balkanke koje traze sponzora). Nedavno sam gledao neki snimak na zapadu u kom kamerman pita zene u skupocenim automobilima cime se bave, i one su sve biznismenke ili direktorke velikih firmi. Kada vidite neku nasu u skupom automobilu, mozete samo da zamislite ko im je kupio ili pozajmio auto.
    (Srecna vremena, 4. decembar 2023 21:52)
    --------
    Ne tupi čoveče. Braneći Sepkinje ispada da branim sve one "splavaruše i kaldrmuše", mada mi to nije namera. Nema nigde toliko dama koje se bave "najstarijim zanatom" kao u SAD. Ostanete li u Njujorku na ulici posle 23h, biće vam jasno o čemu govorim. Od pedera i prostitutki ne možete da se odbranite. Da ne pričam o prostituciji visoke kategorije. Nema nigde takvih profesionalki kao što je to u Americi. Tragično je što naše žene pokušavaju da imitiraju dekadenciju dama sa Zapada. Ipak, daleko smo mi od tog "naprednog" Zapada. Barem kada je ljubav i porodica u pitanju.
    (Knezevic Zoran, 4. decembar 2023 23:26)

    # Link komentara

  9. Nigde nema toliko sponzorusa,jel da?
    (Poz. iz Londona, 4. decembar 2023 23:15)

    # Link komentara

  10. Nema boljeg grada od Beograda za onoga ko prima americku platu a ovde trosi pare.
    (Slobodan, 4. decembar 2023 19:13)

    Ja sam bio u najmanje pet gradova koji su odlični za život sa američkom platom, a Beograd je za svaki ponaosob obično selo. Da me ne shvate pogrešno, nemam ništa protiv Beograda, ali imam protiv te glorifikacije nepostojećih kvaliteta istog. Koliko poznajete stranaca sa "američkom platom" (to je dosta rastegljiv termin) koji su preselili u Beograd zbog kvaliteta života?
    (Toni, 4. decembar 2023 22:55)

    # Link komentara

  11. Ja neznam o cemu ovi pricaju kao debele amerikanke. Ja zivim u san diegu vec 30 godina. Proputovao sa celu evropu i vecinu amerike. Bas neki dan sa ortakom na tu temu pricamo… debeli ima kao i u svakoj drugoj naciji ali nema sexapilijih devojaka od amerikaniki a da se uopste ne sredjuju. Bukvalno neke yoga pants neki top flip flops i to je to. A devoje 10ke.
    Druga stvar, amerikanke sve treniraju i jako su jake i fit. A tako isto i muski. Evropljanke su uglavnom mrsavije ali je to se labavo i sakriveno. Tako da ta prica kako su ameri debeli nepije vode. Realno.
    Molim objavite kometar
    (Srbin iz USA, 4. decembar 2023 22:53)

    # Link komentara

  12. Ispod te lepote i izgleda ne postoji nista, cista praznina. Dok udje u pricu sa njima, shvatice da one nemaju sta puno da ponude, nikakav ozbiljan fakuktet, nekretninu, biznis, ambicije, ciljeve, vizije,... a cesto ni osnovnu kulturu i pristojnost. Duplo golo. Sa druge strane, te strankinje na koje se neko dole u komentarima poziva, nemaju potrebe da se toliko sredjuju i montiraju zato sto one imaju svoje karijere i fokusirane su na njih, svoj zivot drze cvrsto u svojim rukama, i traze pravog partnera sa kojim ce u svakom segmentu biti poklopljene (a ne kao balkanke koje traze sponzora). Nedavno sam gledao neki snimak na zapadu u kom kamerman pita zene u skupocenim automobilima cime se bave, i one su sve biznismenke ili direktorke velikih firmi. Kada vidite neku nasu u skupom automobilu, mozete samo da zamislite ko im je kupio ili pozajmio auto.
    (Srecna vremena, 4. decembar 2023 21:52)

    # Link komentara

  13. Mukica,... nije navikao na toliku napucanost i izvestacenost. Pa one se toliko sredjuju da bi upecale bas nekog kao sto je on, dakle stranac sa novcem i stranim pasosem, jos samo fali da ostanu u drugom stanju i ima da ga muzu do smrti.
    (Samo primecujem, 4. decembar 2023 21:37)

    # Link komentara

  14. Ova prica o cevapima, rakijom i devojkama postaje vec zamorna.
    (Ns, 4. decembar 2023 21:37)

    # Link komentara

  15. Sirotinja svoje pare nosi na sebi ... Tako i naše mučenice idu do prodavnice nafrakane i napujdane ... U Evropi ako vidiš devojku u krznu suknjici i mirise na 10 metara ,znaj da je iz istočne evrope
    (mile tranzisn, 4. decembar 2023 21:19)

    # Link komentara

  16. Moraće da pazi da se ne saplete na koru od banane kada startuje te prelepe devojke iz Beograda. Beograđani baš i ne vole kad im na devojke gledaju kao na jeftinu robu...
    (Cile Mile, 4. decembar 2023 18:43)
    Ali zato Beograđankama ne smeta ni najmanje.
    (@Cile Mile, 4. decembar 2023 21:07)

    # Link komentara

  17. Moze da ima ceo svet. Ako je necovek, normalna zenska osoba ga ne bi videla u vremenu i prostoru odakle god da je i ma sta i koliko posedovao od imovine. To sto prica englesko-americkim jezikom bas nista ne znaci. Primitivaca u Srbiji ima mnogo. Lepo je kada upoznate pristojne i vaspitane zene i muskarce gde god na planeti. Pitanje je okolnosti i dobre srece, kao i za sve drugo u zivotu, pored vaseg truda i rada. I da vas piosluzi dobro zdravlje da budete srecni i zadovoljni.
    (SD, 4. decembar 2023 20:33)

    # Link komentara

  18. Nije da su najlepse, nego nisu slonovi kao vecina amerikanki.
    (Aki, 04. decembar 2023 16:10)
    To je isto kao d kazes svi srbi su genocidni. Gdje si ti vidi da su sve amerikanke kao slonovi.
    (achtwn, 4. decembar 2023 20:23)

    # Link komentara

  19. Samo pokaži Dolare....sve će biti tvoje do poslednjeg.
    (DrKadzija, 4. decembar 2023 18:08)
    ******
    A, kao što se ovde vidi i muškarcima je dolar, prva pomisao na SAD. Na tu pomisao im poteče voda na usta, kao kod mog kućnog ljubimca kada, u mojim rukama, ugleda hranu. Stoga, stičm utisak da bi i mnogi muškarci dali svoje rodjeno dupe za nekoliko dolara.
    (Knezevic Zoran, 4. decembar 2023 20:19)

    # Link komentara

  20. Nema boljeg grada od Beograda za onoga ko prima americku platu a ovde trosi pare.
    (Slobodan, 4. decembar 2023 19:13)
    --------
    Nema tužnijih i jadnijih ljudi, od onih, kojima je novac, sve i svja u životu, kojima je tudja livada uvek zelenija a tudja majka lepša i otmenija od sopstvene. Ljudi sa ovih prostora, ponašaju se poput svinja koje trče za "pomijama" i, prema koritu sa pomijama odredjuju sebe i svoju pripadnost. Užas?! Zar misliš da je život u Americi lak i jednostavan? "Svaka tudja zemlja, tuga je golema".
    (Mitropolit Jovan, 4. decembar 2023 20:15)

    # Link komentara

  21. Жао ми га
    (Стрелац, 4. decembar 2023 20:14)

    # Link komentara

  22. U Beogradu je super ako za pocetak imas 150.000+ platu. Ostalo se sredi... Pretpostavljam da je on u toj kategoriji, pa moze bolje da se usredotoci na lepotu oko sebe ;)
    (Onako komentar, 4. decembar 2023 20:13)

    # Link komentara

  23. naviko na debele amerikanke
    (boksi, 4. decembar 2023 18:33)

    Pa su mu sad super debele i glavate?
    (Uh, 4. decembar 2023 20:01)

    # Link komentara

  24. Samo sam dosao da vidim da li je neko spomenuo Jasenovac, Ducica ili Teslu na ovoj temi.
    (Lol, 4. decembar 2023 19:59)

    # Link komentara

  25. Svako ko je putovao po evropi zna da prelepih devojaka ima svude (Italija, Spanija, Francuska, Belgija, Nemacka, itd.), i u mnogim gradovima mogu da se vide prelepe devojke koje se normalno ponasaju i ne sminjaju previse.
    (Marko, 04. decembar 2023 16:05

    Koliko nemaš pojma. Strašno.. haha Belgija kažeš..
    (Kulov, 4. decembar 2023 19:54)

    # Link komentara

  26. Biti Amer među Beograđankama, raj!
    Biti Srba među Beograđankama, pakao brale...
    (srboljub, 4. decembar 2023 19:43)

    # Link komentara

  27. Naravno da ovde svi odlepe koliko su lepe devojke, ali niko ne komentariše da je to zato što su sve doterane kao da su pošle u provod, a ne na fakultet, posao ili čak u školu.
    Drugar pričao, nakon što se preselio u BG, kako mu je ćerka došla iz srednje škole maltene plačući, ona bila "neobaveštena" kako treba da se obuče prvi dan, ispalo da je jedina došla u farmerkama i starkama, a ostale devojke došle kao da su pošle na splav - šminka, frizura, haljinice i suknjice, štiklice, nokti...

    U normalnim zemljama, u koje ubrajam i SAD kad su u pitanju veći gradovi, devojke i žene idu na posao pristojno obučene i sređene, samo se kod nas ide i u školu i na posao kao da idu na splav.

    Postoje, naravno, izuzeci, ali takvih je procentualno gledano malo, i taj stranac će na ulici od 10 devojaka pre da vidi onih 3, 4 ili 5 koje su se obukle kao za večernji provod nego one ostale koje su obučene "casual".
    (Veliki brat, 4. decembar 2023 19:35)

    # Link komentara

  28. Imam jednu kući ovaj je očigledno pobrkao pakao i raj
    (Pakao ili Raj, 4. decembar 2023 19:34)

    # Link komentara

  29. Kloni se kafana, u Skadarliji sinoć ubiše čoveka pištoljem.
    (NN Belgrade, 4. decembar 2023 19:30)

    # Link komentara

  30. Nema boljeg grada od Beograda za onoga ko prima americku platu a ovde trosi pare.
    (Slobodan, 4. decembar 2023 19:13)

    # Link komentara

  31. Tako je i Bojsi iz Mućki hvalio Srbiju...za pare naravno.
    (Miki, 4. decembar 2023 19:00)

    # Link komentara

  32. Moraće da pazi da se ne saplete na koru od banane kada startuje te prelepe devojke iz Beograda. Beograđani baš i ne vole kad im na devojke gledaju kao na jeftinu robu...
    (Cile Mile, 4. decembar 2023 18:43)

    # Link komentara

  33. naviko na debele amerikanke
    (boksi, 4. decembar 2023 18:33)

    # Link komentara

  34. Ameri ne razumeju da se dobra rakija napravljena da se pije polako, da se uziva u svakom gutljaju, atomic, mirisu. Zivim u USA, i vecina ljudi ovde pije zestoka pica na eks, tj shotove, sto je vid nepostovanja dobre rakije, zarad neznanja
    (Lazni Brkajlo, 04. decembar 2023 17:01)

    Ja kada ponudim Amere rakijom objasnim im da se pije polako i uživa. Vodka se pije na eks i oni su navikli tako, naučili od Poljaka. Kada im objasniš da se rakija pije polako sa uživanjem oni te i poslušaju. Ne znam zašto takav komentar kada možeš lepo da im objasniš i nije problem.
    (Mike, 4. decembar 2023 18:29)

    # Link komentara

  35. Osecam potrebu da se zahvalim ovom coveku koji vec dugo obelodanjuje i dokumentuje stradanje Srba kroz istoriju. Hvala beskrajno na trudu i lep boravak Vam zelim
    (iskreno, 4. decembar 2023 18:14)

    # Link komentara

  36. Samo pokaži Dolare....sve će biti tvoje do poslednjeg.
    (DrKadzija, 4. decembar 2023 18:08)

    # Link komentara

  37. Tako je.
    (Radovin, 4. decembar 2023 18:06)

    # Link komentara

  38. Hoće bogami čim čuju da si strendzer i da imaš para se podrazumeva skočiće ti u zagrljaj
    (milosh, 4. decembar 2023 18:04)

    # Link komentara

  39. I ja sam putovao u skoro sve evropske zemlje. U neke 2 put u neke 102 put. I tvrdim da greši za Italiju.
    (trista čuda, 04. decembar 2023 17:37)

    I ja se slažem za italijanke, ali većina su skockane, sređene, negovane, ali da su lepe i nisu. Ali su zato Britanci ubedljivo najružniji narod.
    (Moravac, 4. decembar 2023 18:03)

    # Link komentara

  40. Svako ko je putovao po evropi zna da prelepih devojaka ima svude (Italija, Spanija, Francuska, Belgija, Nemacka, itd.), i u mnogim gradovima mogu da se vide prelepe devojke koje se normalno ponasaju i ne sminjaju previse.
    (Marko, 04. decembar 2023 16:05)

    Evo ja sam putovao u sve te zemlje i tvrdim da grešiš za Belgiju.
    (Notar sadašnjosti, 04. decembar 2023 16:43)

    I ja sam putovao u skoro sve evropske zemlje. U neke 2 put u neke 102 put. I tvrdim da greši za Italiju.
    (trista čuda, 4. decembar 2023 17:37)

    # Link komentara

  41. Ako zezne nešto, preko puta ga čeka pakao sa njihovim očevima, stričevima, braćom i kumovima!
    (Bože gospode..., 4. decembar 2023 17:25)

    # Link komentara

  42. A što se tiče devojaka, obavezno obidji Češku.
    (Milos, 4. decembar 2023 17:23)

    # Link komentara

  43. @Vlada

    Немој ми рећи да већина не може да разликује добронамеран комплимент од лажног? Надобудност од искрене симпатије? Биће пре да си ти тај који нас види као нижу расу.
    (Јабучило, 4. decembar 2023 17:17)

    # Link komentara

  44. @Mikii
    Ево ја сам најтврђи могући русофил и стварно не знам о чему причаш. Видим да си напаљен, прочитао сам неколико текстова на ову тему, неке су писали Руси, неке неки други. Не видим никакву разлику били они Амери или Руси.
    Ти на сваку вијест имаш антируски коментар, тако да је до тебе. Опусти се, џаба се трудиш да некоме промјениш мишљење. Једино би тотални кретен промјенио мишљење због оваквог текста.
    (Роко Прч, 4. decembar 2023 17:11)

    # Link komentara

  45. Ameri ne razumeju da se dobra rakija napravljena da se pije polako, da se uziva u svakom gutljaju, atomic, mirisu. Zivim u USA, i vecina ljudi ovde pije zestoka pica na eks, tj shotove, sto je vid nepostovanja dobre rakije, zarad neznanja
    (Lazni Brkajlo, 4. decembar 2023 17:01)

    # Link komentara

  46. Svako ko je putovao po evropi zna da prelepih devojaka ima svude (Italija, Spanija, Francuska, Belgija, Nemacka, itd.), i u mnogim gradovima mogu da se vide prelepe devojke koje se normalno ponasaju i ne sminjaju previse.
    (Marko, 04. decembar 2023 16:05)

    Evo ja sam putovao u sve te zemlje i tvrdim da grešiš za Belgiju.
    (Notar sadašnjosti, 4. decembar 2023 16:43)

    # Link komentara

  47. Наравно, ево одмах (ауто)шовиниста да му објасне неке ствари. Изгледа да по њима свако има право на своје мишљење ако је оно антисрпско. А свако ко је обишао и мало времена провео по Европи и свету зна да је све што је човек рекао истина. Толико.
    (my way, 4. decembar 2023 16:24)

    # Link komentara

  48. ... samo lagano prijatelju...
    beogradske devojke su mnoge oterale u pakao
    (drug sa fakulteta, 4. decembar 2023 16:20)

    # Link komentara

  49. @kognitivna disonanca

    ..ako bude pio rakiju pre sarmica(kao aperitiv) , neće imati nikakav problem _Ne treba samo da nastavi sa rakijom posle jela , jer tada treba da pređe na neki dižestiv npr. italijanski Fernet Branca ili mađarski Zwack Unicum
    (Moltisanti, 4. decembar 2023 16:15)

    # Link komentara

  50. Samo poredite ponašanje i mišljenje običnih Amerikanaca i Rusa prema Srbiji. Verujem da su i najtvrđi rusofili šokirani.
    (Mikii, 4. decembar 2023 16:13)

    # Link komentara

  51. Nije da su najlepse, nego nisu slonovi kao vecina amerikanki.
    (Aki, 4. decembar 2023 16:10)

    # Link komentara

  52. Ovo je isto kao kad su evropljani dolazili kod domorodaca indijanaca u SAD pa im govorili kako su im divne rukotvorine priroda i zene, a smatrali ih nizom rasom. Dodjes u Srbiju i kazes "super vam je pljeskavica, zene su vam lepe" i onda mi kao jao daaa to mi reci, dodji da pijemo a imam i drugaricu za tebe. Niko ne smatra lepim djubre po ulici, lake napirlitane zene sa cizmama do kolena po modi iz 2012te i napucenim usnama, ili generalni mesarski izgled nasih momaka koji vise lice na namrstene volove nego na zdrava ljudska bica. Dok nama samima ne postane jasno koliko smo nazadni, niko drugi nam to nece reci. Svima je bolje da smo gori od njih.
    (Vlada, 4. decembar 2023 16:06)

    # Link komentara

  53. Ti si burazeru puk'o i pre dolaska ovamo samo su to sakrili od tebe. Drugo, povedi računa o svom ponašanju prema devijkama, jer ovde osim rakije i ćevapa postoji i pravilo uljudnog ophođenja prema svima, posebno prema devojkama. Nisu one glupe lutke u koje se bleji posle pet rakija. Ne zaleći se, tek si stigao.
    (bgd, 4. decembar 2023 16:06)

    # Link komentara

  54. Srpkinje hodaju kao "ponosne kule". To je tacno ali nije komplikoment (po meni). Iako ima izuzetaka, sprkinje su generalno veoma uobrazene, previse se sminkaju i misle da su posebne (sto nema veze sa istinom). Svako ko je putovao po evropi zna da prelepih devojaka ima svude (Italija, Spanija, Francuska, Belgija, Nemacka, itd.), i u mnogim gradovima mogu da se vide prelepe devojke koje se normalno ponasaju i ne sminjaju previse.
    (Marko, 4. decembar 2023 16:05)

    # Link komentara

  55. Koliko je loše u SAD, kad mu je ovde super (laugh)!?

    Nastavi hrabro brate, samo se čuvaj kombinacije jagnjeće sarmice + rakija, da ne bi iskusio film Egzorcista na sebi. Ako slučajno naletiš na njih, onda samo tuci po špricerima ili pivu.
    (kognitivna disonanca, 04. decembar 2023 15:51)

    Pa Amerikanci imaju samo više para od nas neću reći sve ali gotovo sve ostalo je lošije.
    (Nebojša, 4. decembar 2023 16:01)

    # Link komentara

  56. Puno je 5 rakija slow down. Probaj vino uz klopu.
    (Pop, 4. decembar 2023 16:00)

    # Link komentara

  57. Veoma bitna napomena za ovog gospodina. Pratim ga na TT preko godinu dana i fasciniran sam njegovim interesovanjem za stradanje Srba u II sv. ratu od strane ustaša. Njegova borba sa Hrvatima po komentarima je za divljenje. Pri tom, nema ama baš nikakvog razloga da se smara našim nesrećama, ali je uvideo veliku nepravdu prema našem narodu time što se u svetu ignoriše postojanje Jasenovca i drugih stratišta. Naklon do poda i želim mu lep boravak u Srbiji.
    (građanin Kejn, 4. decembar 2023 15:59)

    # Link komentara

  58. Koliko je loše u SAD, kad mu je ovde super (laugh)!?

    Nastavi hrabro brate, samo se čuvaj kombinacije jagnjeće sarmice + rakija, da ne bi iskusio film Egzorcista na sebi. Ako slučajno naletiš na njih, onda samo tuci po špricerima ili pivu.
    (kognitivna disonanca, 4. decembar 2023 15:51)

    # Link komentara