- Komentari -
  1. Slažem se, neviđeno je je**zovan! Sve na njemu je neviđeno dobro!
    (@jezicara, 1. jun 2023 23:25)

    # Link komentara

  2. Meni samo nije jasno zašto je bila četiri godine sa nekim ako je zlostavlja.
    (NiKos, 1. jun 2023 20:05)

    paGlu, ali baš žešče paglu.
    (Dule, 1. jun 2023 22:15)

    # Link komentara

  3. Hoce li doticna odgovarati za lazne optuzbe sada ili bez posledica mozes nekog da optuzis za silovanje ocigledno bez pravih dokaza?
    (dojilica, 01. jun 2023 20:16)

    To je posast modernog doba gde je internet sudija.

    Danas svaka osoba moze da lazno optuzi bilo koga za silovanje. Mediji i portali to prenesu i ta osoba je obelezena za celi zivot. Bez obzira sto optuzena osoba na sudu dokaze da nije kriva, toj osobi je zivot unisten.

    Ko god u pretrazivac unese to ime i prezime, izacice rezultat:"Optuzen za silovanje."

    Danas u doba interneta, svako ko zeli da radi nesto sa osobom sa kojom prvi put kontaktira, proveri tu osobu na internetu.

    Ta osoba trazi posao, poslodavac ukuca ime u pretrazivac i kada vidi naslove, nece hteti da se izlaze nepotrebnom riziku.

    Znaci da sada svaka poremecena osoba, a takvih je veoma mnogo, moze da unisti zivot bilo kome. Normalnom coveku ostaje samo da se nada da nece naici na takav problem.

    Da me neko ne bi pogresno shvatio, ne branim silovatelje. Cak naprotiv smatram da su lazne optuzbe za silovanje i prouzrokovale preispitivanje istinitosti svake optuzbe za silovanje sto na kraju stvarnim zrtvama samo otezava da se odluce da prijave silovanja.

    Zbog toga je pod hitno potrebno menjati zakon, kako bi se svim ucesnicima zabranilo istupanje u javnosti do pravosnazne presude. Zrtva neka prijavi silovanje ali ako ime osobe koju optuzuje iznese u javnost pre pravosnazne presude da ide u zatvor. A isto da se odnosi i na novinare, policajce, tuzioce, sudije i ostale do kojih dodje ta informacija.

    Ne kazem da je ovaj covek nevin ili kriv, kao ni Lecic. Samo kazem da ima dosta laznih optuzbi jer danas svaka budala moze da internetom unisti zivot bilo kog coveka.
    (pajo, 1. jun 2023 22:04)

    # Link komentara

  4. Kontratuzba?

    Zaista treba ovim lazljivicama odrapiti stravicne kazne za lazne prijave, dakle desetine godina zatvora, pa ce paraziti ubuduce dobro razmisliti pre nego sto posegnu za necijim dzepom.
    (Notorious, 1. jun 2023 21:47)

    # Link komentara

  5. U martu 2021., žena koja se predstavila samo imenom Efi, optužila je 36-godišnjeg Hamera za "mentalno, emocionalno i seksualno" zlostavljanje tokom njihove četiri godine duge veze.



    Hahahahahahaha... Posle četiri godine veze?! Kontratužba protiv aždaje, nače će to kod ženskih osoba uzeti još veći mah i još strašnije terorisanje muškaraca.
    (Samosvesna građanka, 1. jun 2023 21:24)

    # Link komentara

  6. Zafalila lova, i eto biznis plana.
    (99, 1. jun 2023 21:13)

    # Link komentara

  7. Komentatori, pise da se ne moze dokazati i da je stoga doticni oslobodjen optuzbe, ne da se silovanje nije desilo. Silovanje nije sala. Zasto zene prijavljuju posle mnogo godina, zato sto je to teska trauma sa kojom se nije lako izboriti. Zato sto im niko ne veruje. "Treba kazniti ove zene sto lazu'. Tacno, treba, al to je mali postotak problema. Mnogo veci je sto toliko silovanja prodje nakzenjeno. U prevodu, ako ste nesto prokomontarisali u duhu 'treba kazniti zene sto lazu' a u zivotu niste rekli 'sta mozemo da uradimo da mi muskarci prestanemo da silujemo' onda ste deo problema. Silovanje je jedan od najgnusnijih zlocina, i spotlight je uvek usmeren na zenu, nikad na muskarac. To je maltene zlocin bez pocinitelja. 'Desilo se toliko i toliko silovanje' 'Silovano je toliko i toliko zena' 'Pazi kako se oblacis i ponasas'. Umesto toga treba 'Ovoliki broj muskaraca siluje' 'Sine, ovako se tretira zenski rod a ovako se NE tretira zenski rod' itd itd.
    (MarkoG, 1. jun 2023 21:13)

    # Link komentara

  8. Sporazumno silovanje...zanimljivo ...
    (Io, 1. jun 2023 20:48)

    # Link komentara

  9. Daj bre, čoveče, možeš da tužiš nekog za silovanje koje se desilo jednom, ali za zlostavljanje koje trpiš četiri godine, za to se ide psihijatru a ne sudiji.
    (nisi žrtva kad si mazohista, 1. jun 2023 20:36)

    # Link komentara

  10. Hoce li doticna odgovarati za lazne optuzbe sada ili bez posledica mozes nekog da optuzis za silovanje ocigledno bez pravih dokaza?
    (dojilica, 1. jun 2023 20:16)

    # Link komentara

  11. Meni samo nije jasno zašto je bila četiri godine sa nekim ako je zlostavlja.
    (NiKos, 1. jun 2023 20:05)

    # Link komentara

  12. A sad ako je pametan, kontratuzba, za unistavanje ugleda, za medijski i drustveni progon, zbog unistavanja poslovnih angazmana i na kraju zbog emocionalnog i psihickog stresa radi laznih optuzbi... Takodje tuziti i sve medijske kuce koje su tendenciozno pisale, tj. pazljivo prebrati njihovo pisanje od pocetka afere i siguran sam da ima neosnovanih optuzbi koje su podsticale javno mijenje protiv njega...
    (I tako to..., 1. jun 2023 20:03)

    # Link komentara

  13. Dok se jedna od ovih #metoo lažljivica ne pošalje u zatvor na par godina, ova glupost će se nastaviti. Bila je sa njim u vezi, on je silovao, a ona se setila nekon par godina da je to bilo silovanje. Nije mogla da napusti vezu u kojoj ju je zlostavljao? Ko će ovom čoveku da nadoknadi što su ga godinama razvlačili po medijima i nazivali seksualnim napasnikom?
    (Silverfox, 1. jun 2023 19:35)

    # Link komentara

  14. Kako je on meni je*ozovan! ??
    (Jezičara, 1. jun 2023 19:33)

    # Link komentara

  15. Bezobrazluk je da žena kaže da je silovan posle 5 ili 10 godina i jošte nije. Takve žene bi trebalo da dobiju kaznu kao i silovatelji. Volem moga Kjosakija koji i sa 80g kaže: "Ja nikada nisam sam sa ženom jer znam da mogu biti tužen." Jadnice čednos im strada poslije 10 godina. Treba dati zakon ako ne tužiš silovatelja u roku od mesec dana poslije se ne važi ili kao prešjednik Putin doneo dekret da žena ima pravo da ubije silovatelja.... E to je pravda.
    (Djoka, 1. jun 2023 19:26)

    # Link komentara

  16. Sve novopečene Amber herd
    (Salle, 1. jun 2023 19:25)

    # Link komentara

  17. Upropastili mu karijeru, moraju da ga oslobode jer nemaju dokaze, ali ga i dalje vređaju i insinuiraju krivicu.
    (Štasad, 1. jun 2023 19:07)

    # Link komentara