- Komentari -
  1. Zašto Republika Srpska učestvuje u igrama Državne lutrije Srbije. Ima li BIH svoju lutriju?
    (Srboljub, 25. mart 2023 02:34
    ---…--
    Zato sto vi niste Srboljub neko neki Kucuk Alija, koji pokusava da se predstavi kao, kako beogradska gologuzija kaze, "pravi Srbin". Vi biste Srbima zabranili cak i da se zovu srpskim imenima, koja tsko jako remete mir i nanose dusevne parnje "postenim poreskim obveznicima" BEHA. Republika Srpka je poseban entitet u BEHA gospodine. Imaju prava isto koliko i druga dva konstitutivna naroda.
    (Zoran Knezevic, 26. mart 2023 09:35)

    # Link komentara

  2. U Nemackoj svako na loto izvlacenje, sutra ide ime, prezime i mesto dobitnika. U Srbiji? Po tome i ja mogu da organizujem sopstveni loto. Primam uplate i brojeve i na svakih nekoliko kola izjavim da je neko iz tog i tog mesta izvukao dobitak. E sada, da li je, ili nije, pa novac uzeo "ja" koji ga sakupljam, pitanje je.
    (Sale Offenbach, 24. mart 2023 22:46)

    Mislim da bi kod nas, u slučaju javnog iznošenja ličnih podataka o dobitniku, život tog srećnika bio unesrećen do kraja. Njegov život bi se pretvorio u pakao zbog svakodnevnih strahova od pokušaja da se lokalni "bizMimeni" domognu tog novca. Život mu ne bi vredeo "ni lule duvana". Ali, pošto je ovde sopstvena država, koju iz milošte zovemo i "propala država", generalni krivac za sve i svašta, onda su ove teorije zavera sasvim na mestu. Mislim da i u Nemačkoj, srećni dobitnik ima prava i, može da zahteva anonimnost. Prema tome ne pričajte nešto u šta niste upućeni.
    (Zoran Knezevic, 25. mart 2023 11:01)

    # Link komentara

  3. Nakon sramne namestaljke pred kamerama pre nekoliko godina Nikada vise moj dinar na igre na srecu - kladze zaobilazim u sirokom luku ! ,,Dobitniku,, svu srecu i pamet zelim !
    (Sofercina, 25. mart 2023 08:34)

    # Link komentara

  4. @Sale Offenbach Nije tacno. Ide mesto izvlacenja ali se ne objavljuje ime. Anonimnost je zagarantovana. Isto tako i u Austriji.
    (Sasa, 25. mart 2023 04:07)

    # Link komentara

  5. Zašto Republika Srpska učestvuje u igrama Državne lutrije Srbije. Ima li BIH svoju lutriju?
    (Srboljub, 25. mart 2023 02:34)

    # Link komentara

  6. U Nemackoj svako na loto izvlacenje, sutra ide ime, prezime i mesto dobitnika. U Srbiji? Po tome i ja mogu da organizujem sopstveni loto. Primam uplate i brojeve i na svakih nekoliko kola izjavim da je neko iz tog i tog mesta izvukao dobitak. E sada, da li je, ili nije, pa novac uzeo "ja" koji ga sakupljam, pitanje je.
    (Sale Offenbach, 24. mart 2023 22:46)



    Dosadni ste više sa tim imenima. U velikoj većini država se ne objavljuju imena dobitnika. I ne treba da se objavljuju, ti ljudi zaslužuju privatnost.
    (lupa, 25. mart 2023 01:26)

    # Link komentara

  7. U Nemackoj svako na loto izvlacenje, sutra ide ime, prezime i mesto dobitnika. U Srbiji? Po tome i ja mogu da organizujem sopstveni loto. Primam uplate i brojeve i na svakih nekoliko kola izjavim da je neko iz tog i tog mesta izvukao dobitak. E sada, da li je, ili nije, pa novac uzeo "ja" koji ga sakupljam, pitanje je.
    (Sale Offenbach, 24. mart 2023 22:46)

    # Link komentara

  8. Poslednji običan čovek koji je osvojio glavni LOTO dobitak živeo je još u SFRJ.
    (najduzarec.rs, 24. mart 2023 21:46)

    # Link komentara

  9. Čestitke državnim službenicima, da ih u bahaćenju potrošite,
    (aca, 24. mart 2023 20:56)

    # Link komentara

  10. zasto niko u studiju nema sat na ruci, loto, bingo, i stanove kada su izvlacili....ne nose inace ili?....
    (borivoje surdilovic, 24. mart 2023 20:16)

    # Link komentara