- Komentari -
  1. Dace bog da Amerika bude spaljena do temelja. Satanisticka tvorevina. Odgovorni za smrt milione ljudi sirom sveta. Odgovarace vrlo brzo blizi im se kraj!
    (Dakibg, 12. februar 2023 13:27)

    # Link komentara

  2. A ko je ovaj? Idol zatucanog bolesnog Americkog drustva
    (Sa istoka Marakane, 8. februar 2023 23:55)

    # Link komentara

  3. Е, ако се сад Путин није уср'о од Лука Скајвокера, никада неће.

    Неко би што пре могао да каже Американцима да није баш све шоу-програм, нешто је и стварни живот. Они се трезне од тог бежања у матрикс.
    (Иван, 8. februar 2023 23:52)

    # Link komentara

  4. Šta je to sa 'velikim diktatorima' da obavezno boluju od 'Napoleonovog kompleksa'? Oni boluju, a drugi pate. Jedino baš Hitler štrči nešto iznad metar i sedamdeset; Lenjin, Staljin, Musolini, Hirohito, Putin, Medvedev, južnokorejsku dinastiju da ne pominjem... samo im Snežana nedostaje da zapevaju "Heigh-ho, Heigh-ho, it's home from work we go!".
    (CATAPA, 08. februar 2023 01:26)

    ali putin i desna ruka medvedev... vrh vrhova haha pa on i sadadnike bira prema visini, ko mnogo štrči, iskopa mu rupu.
    (neutralni felš, 8. februar 2023 20:54)

    # Link komentara

  5. neutralni felš, 7. februar 2023 21:48)
    Te silne ratove koje si nabrojao i koji su najveći u istoriji, šta im je zajedničko? Pa bez obzira ko je sa kim, svi su napadali Rusiju a ne Rusija njih.
    Nije dovoljno nešto pročitati, treba to shvatiti. Kažeš, Hitlera su prvi napali francuzi i englezi. I kakav im je učinak? A kakav ruski? Samo kod Staljingrada je ubijeno milion i po njemačkih vojnika i njihovih saveznika. Engleza je ukupno poginulo oko 300.000. Rusa 27 miliona. Hajde sada probaj da malo razumiješ, ne očekujem puno.
    (Nbc, 08. februar 2023 08:56)

    ne pravi se naivan, englezi su vodili drugačije bitke. nije se vodio kopneni rat na njihovoj teritoriji, osim tzv. bitke za britaniju. oni su borbi protiv hitlera doprineli avionima i mornaricom.
    (neutralni felš, 8. februar 2023 20:50)

    # Link komentara

  6. I sad mi treba da budemo budale i da volimo Zapad a da mrzimo Rusiju koja nas je pomagala kad god je mogla.Bugarska,nju su Rusi potpuno oslobodili od Turaka.
    (Vlado, 08. februar 2023 08:53)

    nas nisu, valjda im nestalo goriva, pa smo morali sami.
    (zbogom oružje, 8. februar 2023 20:36)

    # Link komentara

  7. Ima par Tai lovaca na otpadu u Krnjači.Malo cemo da ih sredimo i odmah saljemo😏
    (Zoc, 8. februar 2023 18:59)

    # Link komentara

  8. Понеки су размењени. Остале је спалио Украјински Химарс у руским затвору на територији ДНР где су их држали. Баш чудно зар не? Мора да су много значи о злочинима Кијева.
    (Детелинара, 8. februar 2023 10:30)

    To kažu Rusi. Neki drugi kažu da su ih Rusi digli u vazduh da prikriju tragove mučenja i da ne moraju da ih razmene. Mislim, to što su Azovci znali su mogli da ispričaju neposredno nakon zarobljavanja, a ne da čekaju da se dogovori razmena pa da "propevaju". I ako su izdržali do tada, zašto ne bi mogli da izdrže još malo?

    Još ako dodamo da niko iz okoline nije video te rakete, kao i da su Rusi sklonili sve stražare iz tog dela zatvora neposredno pre "napada", dolazimo do zaključka da su ovi drugi verovatno u pravu.
    (Prosta logika, 8. februar 2023 18:57)

    # Link komentara

  9. >>Samopromocija propalog glumca. Još ako se uključi i ona pijana narkomanka Carrie Fisher ovoj akciji, biće to pun pogodak.

    Ne znam da li je trol u pitanju, ali ipak da izjavim za zapisnik: Keri je preminula 2016.
    (Kont, 8. februar 2023 15:06)

    # Link komentara

  10. Marijupolj,u Ukrajini ili u Rusiji? Sto izbegavaš odgovor, hehehe
    (Oliver, 07. februar 2023 22:44)

    To bi onda isto bilo pitanje: Jel Priština u Srbiji? hehehehehe
    (Sendvičarski degeneriku, 8. februar 2023 10:49)

    # Link komentara

  11. Epilog: Azovci razmenjeni za ruske zarobljenike, ovo ostalo se više ne spominje ;)
    (Kad smo već kod toga, 7. februar 2023 22:09)
    Понеки су размењени. Остале је спалио Украјински Химарс у руским затвору на територији ДНР где су их држали. Баш чудно зар не? Мора да су много значи о злочинима Кијева.
    (Детелинара, 8. februar 2023 10:30)

    # Link komentara

  12. Luk, tamna strana Sile, obuzela tebe je!
    (Yoda, 8. februar 2023 09:42)

    # Link komentara

  13. Kada se star wars pojavio krajem 70 god. bio je senzacija za to doba. Jedini ljudski glumac u tom filmu je bio Harison Ford što se vidi i po njegovoj karijeri posle te trilogije. Svi ostali su upali u duboku anonimnost i zaborav. Ovo je jedan od načina da se izvuku iz zaborava i pokušaju da zarede neku kintu.
    (MARSUPILAMI, 8. februar 2023 09:37)

    # Link komentara

  14. neutralni felš, 7. februar 2023 21:48)
    Te silne ratove koje si nabrojao i koji su najveći u istoriji, šta im je zajedničko? Pa bez obzira ko je sa kim, svi su napadali Rusiju a ne Rusija njih.
    Nije dovoljno nešto pročitati, treba to shvatiti. Kažeš, Hitlera su prvi napali francuzi i englezi. I kakav im je učinak? A kakav ruski? Samo kod Staljingrada je ubijeno milion i po njemačkih vojnika i njihovih saveznika. Engleza je ukupno poginulo oko 300.000. Rusa 27 miliona. Hajde sada probaj da malo razumiješ, ne očekujem puno.
    (Nbc, 8. februar 2023 08:56)

    # Link komentara

  15. (neutralni felš, 7. februar 2023 21:48)

    Kod knjiga je važno šta se čita jer nije isto čitati Danijelu Stil i Platona. Ti očigledno istoriju ne razumeš.Kod istorije nije dovoljno znati vreme i dogadjaje vec razumevanje istorije. Za razumevanje istorije i života je potrebno mnogo šire znanje a ni diplome tu ne pomažu.Zapad nije bio uvek jedinstven ali su mu namere uvek bile iste,osvajačke.I uvek su zapadne sile išle da osvajaju Istok a ne obrnuto. Cela zapadna civilizacija je agresorska i za to mi nije potreban Kremlj da bih to znao.Ali Napoleon je okupio široku koaliciju protiv Rusije, Hitler takodje a sada to radi i Nato.Uvlače jednu Finsku u Nato koja je zaista vojno slaba ali graniči sa Rusijom.Kao da ta Finska nije deo zapadnog sveta.Logičnije bi bilo da u Nato uvuku Austriju ali Austrija ima veliku manu jer ne graniči sa Rusijom.Rusija je nama uvek pomagala kada je mogla.1813 nije mogla jer je i sama bila u problemu od Napoleona.1941 nije mogla ali je pomogla 1944.Pomogli su nam i u borbi protiv Turaka.Kičmu turske imperije i jeste slomila Rusija a ne zapadne zemlje.Zapadne sile su pomagale Tursku jer su više voleli Tursku na Balkanu nego Rusiju.Oba svetska rata su izazvale zapadne sile,ne Rusija.U oba svetska rata smo okupirani i ubijani od zapadnih zemalja.I oteli su nam 1999 najvažniji deo Srbije, Kosovo.I sad mi treba da budemo budale i da volimo Zapad a da mrzimo Rusiju koja nas je pomagala kad god je mogla.Bugarska,nju su Rusi potpuno oslobodili od Turaka.
    (Vlado, 8. februar 2023 08:53)

    # Link komentara

  16. @Oliver

    Nisu svi pobijeni. Vođe su prebačene u Tursku, ostali su razmenjeni. I tu govorimo samo o onima koji su zarobljeni, još uvek ima nekoliko aktivnih jedinica Azov.


    Ne te legalne biološke laboratorije, mislim na one u podrumima Azovstala gde prave genetski modifikovane komarce za napad na Ruse.

    Mariuopolj je u Ukrajini, trenutno okupiran.

    Nego da te pitam, gde je glavni grad "Kersonske narodne republike" ? :)
    (Kad smo kod toga, 8. februar 2023 06:42)

    # Link komentara

  17. Три карте за Холивуд.
    (carnal flower, 8. februar 2023 01:26)

    # Link komentara

  18. Palputin! Dobar štos. I "Liliputin" dobro ilustruje ovakvu Rusiju. Putinova Rusija je idealna za satiru i karikaturu, samo je jako opasna za satiričare i karikaturiste. Doduše, tako je otkad je sveta.
    Šta je to sa 'velikim diktatorima' da obavezno boluju od 'Napoleonovog kompleksa'? Oni boluju, a drugi pate. Jedino baš Hitler štrči nešto iznad metar i sedamdeset; Lenjin, Staljin, Musolini, Hirohito, Putin, Medvedev, južnokorejsku dinastiju da ne pominjem... samo im Snežana nedostaje da zapevaju "Heigh-ho, Heigh-ho, it's home from work we go!".
    (CATAPA, 8. februar 2023 01:26)

    # Link komentara

  19. Pa šta ste vi pobojali da će vam Rusi preoteti ulogu glavnih negativaca u Hollywoodu? Neće, to je rezervirano za vas. Doživotno.
    (Stevo, 8. februar 2023 00:22)

    # Link komentara

  20. @kad smo već kod toga


    Azovci su pobijeni i unisteni. Biološke laboratorije su otkrivene,a njihovo postojanje je potvrdila Viktorija Nuland u senatskom saslušanju. To nisu nikakve bajke nego istina. Nego, opet nisi odgovorio gde je Marijupolj,u Ukrajini ili u Rusiji? Sto izbegavaš odgovor, hehehe
    (Oliver, 7. februar 2023 22:44)

    # Link komentara

  21. Imam pitanje za ove sto ponavljaju infantilnu besmislicu o "putleru": gde je Marijupolj? Gde je Marijupolj,gde je Azov,gde je Desni sektor,hahahahahahaha
    (Oliver, 7. februar 2023 17:55)

    Kada smo već kod Mariopolja, gde je Azov, gde su nacisti, NATO oficiri i biološke laboratorije? Setite se ruskih bajki koje ste tako revnosno ponavljali ovde.

    Epilog: Azovci razmenjeni za ruske zarobljenike, ovo ostalo se više ne spominje ;)
    (Kad smo već kod toga, 7. februar 2023 22:09)

    # Link komentara

  22. Matori je izgleda bas u zescoj finansijskoj krizi kad se hvata za slamke tipa najgori Star Wars nastavak ikada i Zelenski ludilo.
    (Vratioseizvecnoglovista, 7. februar 2023 21:53)

    # Link komentara

  23. A ti bolje knjigu u šake kad si već očigledno bežao sa časova istorije. Od krstaških ratova za pokoravanje ruskih zemalja, preko Napoleona, oba svetska rata i današnjih dana, Zapad je sanjao o pokoravanju i podrajmljivanju Istoka. Englezi su uvek želeli da blokiraju Srbiji izlaz na more jer su njihovi političari još u 19. veku govorili da će "Srbi izvesti kozake na topla mora". A Hamil bolje da je skupljao humanitarnu pomoć za narod Ukrajine umesto što finansira dronove za ubijanje ljudi.
    (Retrogradni Merkur, 07. februar 2023 10:33)

    knjige najviše preporučuju oni koji koji ih najmanje čitaju. zapad nije kompaktna celina, ma šta kremaljski vernici pričali. u doba napoleona protiv francuske su, pored rusije, ratovale engleska austrija i nemačka. u doba kajzera su protiv nemacke i austrougarske ratovale francuska, engleska rusija i usa. u doba hitlera protiv nemačke su zaratile francuska i engleska, pa tek onda sssr/rusija, a potom i usa.
    da su hteli zajedno da "pokore istok", to bi kroz istoriju i uradili.
    inače englezi su u drugoj polovini 19. veka blokirali stvaranje velike bugarske na ustrb srbije, i pre i posle sanstefanskog mira, jer su verovali da će srbija biti brana toj "maloj rusiji", kako su ih englezi tada zvali. rusija u to doba, čim sklope primirje sa turcima nas puste niz vodu.
    (neutralni felš, 7. februar 2023 21:48)

    # Link komentara

  24. A ti bolje knjigu u šake kad si već očigledno bežao sa časova istorije. Od krstaških ratova za pokoravanje ruskih zemalja, preko Napoleona, oba svetska rata i današnjih dana, Zapad je sanjao o pokoravanju i podrajmljivanju Istoka. Englezi su uvek želeli da blokiraju Srbiji izlaz na more jer su njihovi političari još u 19. veku govorili da će "Srbi izvesti kozake na topla mora". A Hamil bolje da je skupljao humanitarnu pomoć za narod Ukrajine umesto što finansira dronove za ubijanje ljudi.
    (Retrogradni Merkur, 07. februar 2023 10:33)

    knjige najviše preporučuju oni koji koji ih najmanje čitaju. zapad nije kompaktna celina, ma šta kremaljski vernici pričali. u doba napoleona protiv francuske su, pored rusije, ratovale engleska austrija i nemačka. u doba kajzera su protiv nemacke i austrougarske ratovale francuska, engleska rusija i usa. u doba hitlera protiv nemačke su zaratile francuska i engleska, pa tek onda sssr/rusija, a potom i usa.
    da su hteli zajedno da "pokore istok", to bi kroz istoriju i uradili.
    inače englezi su u drugoj polovini 19. veka blokirali stvaranje velike bugarske na ustrb srbije, i pre i posle sanstefanskog mira, jer su verovali da će srbija biti brana toj "maloj rusiji", kako su ih englezi tada zvali. rusija u to doba, čim sklope primirje sa turcima nas puste niz vodu.
    (neutralni felš, 7. februar 2023 21:48)

    # Link komentara

  25. Glumac koji misli, to je isto sto i manekenka koja govori.
    (Dzirlo 'de si?, 7. februar 2023 21:21)

    # Link komentara

  26. Braco srbi-rusofili znam da vam se trese kabanica jer je rusija na izdisaju!
    (beli, 7. februar 2023 17:42)

    Jeste, jeste.To samo u zapadnim medijima a u Ukrajini sve bolje stoje.To je jasno svakome ko ima gram mozga.
    (Vlado, 7. februar 2023 21:18)

    # Link komentara

  27. Ali koja sluz od coveka je ovaj Zelenski, njega zaista ne treba zaliti, treba ga ubiti. Da je to prosle godine uradjeno, rat bi istog momenta stao, a u Kijevu stolovao neko normalniji od ovog sluzavog naci gmizavca. Sada Rusija mora do kraja da ide, i uz sopstvene zrtve, da sravni Ukrajinu sa zemljom.
    (Nikola, 7. februar 2023 09:39)

    još jedan prilog tezi da se iza svakog našeg rusofila krije izopačeni sadista.
    (mokra čarapa, 7. februar 2023 21:16)

    # Link komentara

  28. Ista su zla imperija kao i Amerikanci
    (Jovan, 7. februar 2023 18:54)

    # Link komentara

  29. Prešao na tamnu stranu, sad ratuje protiv Sile...
    (Golf, 7. februar 2023 18:12)

    # Link komentara

  30. Uživeo se u ratove zvezda, imperije i slicna sra**a.
    (Lala, 7. februar 2023 17:58)

    # Link komentara

  31. Imam pitanje za ove sto ponavljaju infantilnu besmislicu o "putleru": gde je Marijupolj? Gde je Marijupolj,gde je Azov,gde je Desni sektor,hahahahahahaha
    (Oliver, 7. februar 2023 17:55)

    # Link komentara

  32. Braco srbi-rusofili znam da vam se trese kabanica jer je rusija na izdisaju!
    (beli, 7. februar 2023 17:42)

    # Link komentara

  33. Pošto izgleda opskurno,takvo mu je lice, ne čudi me što je izabrao stranu koju je izabrao.Na licu se kod ljudi puno toga vidi.
    (Vlado, 7. februar 2023 16:14)

    # Link komentara

  34. Humanitarna pomoć u vidu oružija? Bravo, pravi intelektualac, za divljenje! Dajte mu Nobelovu nagradu molim!
    (Fumigans, 7. februar 2023 16:09)

    # Link komentara

  35. @proliver


    U pravu si,zato se neprestano prolivam po tebi i tvom drogiranom ljubimcu u Kijevu,heheheh
    (Oliver, 07. februar 2023 14:43)

    Prolivaš se sam po sebi i po svom trulom ljubomcu u Moskvi, heheheheh
    (prOliver, 7. februar 2023 15:42)

    # Link komentara

  36. (Istina boli, 7. februar 2023 09:53)

    Brate (sestro), da li tebe boli tolika količina izrečene gluposti? Nije dobro ako se praviš glup,a ono drugo ti je oprošteno (ako se ne praviš glup).
    (Miron, 7. februar 2023 15:29)

    # Link komentara

  37. volim, pratim i, mislim da, dobro poznajem filmsku umetnost, ali - nikada mi nije bila jasna fascinacija ovim infantilnim serijalom?!

    da dodam, ljude koji su me, sa saučesničkim osmehom, pozdravljali sa "neka sila bude sa tobom", otkačio sam još davnijeh dana.
    (kakve dalebu šetaju blokom, 07. februar 2023 09:35)

    Tebi je verovatno vrh filmske umetnosti film o čoveku kome je jedini cilj u životu da ubija druge a one koje ne ubije da im na silu uzima pošteno zarađen novac. A, to je ukratko siže filma Kum. I tebi je Belivuk srpski heroj.
    (Korvin, 7. februar 2023 15:28)

    # Link komentara

  38. @proliver


    U pravu si,zato se neprestano prolivam po tebi i tvom drogiranom ljubimcu u Kijevu,heheheh
    (Oliver, 7. februar 2023 14:43)

    # Link komentara

  39. Posteri su potpisani u UMNO OGRANIČENIM količinama...
    (Star Wars i Star Trek gledaju umno ograničeni samo, Sumrak Saga je zakon!

    Da da….
    (putlerofili su bolidni i ograničeni ljudi, 7. februar 2023 14:15)

    # Link komentara

  40. @Istina boli
    Respekt gospodine, makar jedan glas razuma iz ogromne tame!
    (istina je jedna, 7. februar 2023 14:15)

    # Link komentara

  41. Holiwood snima novi blokbaster u režiji Mark Hamila - LUK SKAJVOTER VS RUSSIA.
    (Miroslav, 7. februar 2023 14:05)

    # Link komentara

  42. PRvosrbijancici ocito nemaju pojma, da se godisnje proda za vise od 1mlrd$ memorabilije Ratova zvezda. Posteri sa potpisima idu za njima nikad vidjene, odnosno nevidjene pare.
    (Slovenac, 7. februar 2023 13:49)

    # Link komentara

  43. "Ruski za pocetnike", pa da se potpise cirilicom....
    (Deda Cvetko, 07. februar 2023 12:45)

    Okupaj se deka smrdo.
    (Mitropolit Smrda, 7. februar 2023 13:43)

    # Link komentara

  44. Luk Skajvoker je prešao na mračnu stranu.

    Ali samo ovaj Luk.
    (Samdokan, 7. februar 2023 13:40)

    # Link komentara

  45. A ko je Srbija?Ko?saka jada,turska kasaba.
    (strsljen, 7. februar 2023 13:36)

    # Link komentara

  46. Posteri su potpisani u UMNO OGRANIČENIM količinama...
    (Star Wars i Star Trek gledaju umno ograničeni samo, Sumrak Saga je zakon!, 7. februar 2023 13:26)

    # Link komentara

  47. Zelenski ima oskara... doduše Šon Pen mu je dao, ali to je tek simbolika, dobiti Oskara van akademije, to je jasno da je glumac nad glumcima svih vremena - Volodimir Zelenski!
    (Svi ste vi u toj Svetoj Šumi još zeleni, nikad od vas Zelenski biti neće..., 7. februar 2023 13:23)

    # Link komentara

  48. Nivo teletabisnosti na zpadu svaki dan spušta svoje lestvice ka dnu, sve bliže i bliže primičući se paklu...

    Svaku fikciju su upotrebili protiv realnog sveta, a otac fikcije, otac laži je satana!

    I dokle god se budemo klanjali cionističkoj "Svetoj šumi"(Hollywood), dotle smo satanisti!
    (A u satanizmu ma kakvo te zlo strefi, nema "jao što mene", nego treba da si "srećan"!!!, 7. februar 2023 13:21)

    # Link komentara

  49. A sto to nisi radijo kada ste bezdusno bombardovali Srbiju protiv svih zakona?
    (miki, 7. februar 2023 13:10)

    # Link komentara

  50. "Ruski za pocetnike", pa da se potpise cirilicom....
    (Deda Cvetko, 7. februar 2023 12:45)

    # Link komentara

  51. E, moj Mark. Nekada davno bio si junak mog detinjstva. Nego, hoće li ti se pridružiti i Harison Ford (Han Solo), koji je - inače - saplemenik smešnog klovna Zelenskog?!
    (Razočarani radoznalko, 7. februar 2023 12:44)

    # Link komentara

  52. A ja sam mislio da ne moze vise da se izblamira nego u Rajan Dzonsonovom Star Warsu...
    (Sabre, 7. februar 2023 12:35)

    # Link komentara

  53. Jos jedan bespotreban maloumnik koji svoju pamet bazira na CNNu.
    (Mare, 7. februar 2023 12:16)

    # Link komentara

  54. ... I niđe ne spominješ da su skoro sve radnje poduzete od "demokratskog zapada" bile nelegalne, po svim mogućim međunarodnim propisima i zakonima.
    ...
    (Milos, 7. februar 2023 11:04)

    Sve sankcije i bombardovanje srpskih snaga u Bosni su bile odobrene od strane UN, samo je pretnja ruskog veta sprečila da i 1999. bude uz odobrenje UN-a (mada nam je na kraju ispalo isto).
    (Nije baš tako, 7. februar 2023 12:14)

    # Link komentara

  55. Pomislite stoji Vladimir P. ispred Mark Hamil-a i izgovori carobnu recenicu..."Mark ja sam tvoj Tata!"
    (grga1111, 7. februar 2023 12:09)

    # Link komentara

  56. Covek bog otac, bio i ostao
    (hah, 7. februar 2023 12:08)

    # Link komentara

  57. A zna o Ukrajini taman onoliko koliko mu servira CNN!
    Da je danas 1939. on bi skupljao pomoć za nemački narod ugrožen napadom Poljske!
    Ta opsesivna mržnja zapada prema Rusiji je nešto apsolutno neviđeno u istoriji čovečanstva, nešto što "kolektivni zapad" drži vekovima zajedno!
    Da ih pitaš šta im je ruski narod učinio, oni pojma nemaju, ali znaju da moraju da ih mrze, tako su učeni od kolevke pa do groba!
    (Cinik, 7. februar 2023 11:59)

    # Link komentara

  58. Debil
    (Ranko, 7. februar 2023 11:48)

    # Link komentara

  59. ZABORAVLJEN OD SVIH ŽELI DA GA SE SETE. DEBIL.
    (SLOBODAN, 7. februar 2023 11:46)

    # Link komentara

  60. sa srecom g.hil
    rusija do pobede nad nacizmom
    (miladin, 7. februar 2023 11:30)

    # Link komentara

  61. "Ali koja sluz od coveka je ovaj Zelenski, njega zaista ne treba zaliti, treba ga ubiti. Da je to prosle godine uradjeno, rat bi istog momenta stao, a u Kijevu stolovao neko normalniji od ovog sluzavog naci gmizavca. Sada Rusija mora do kraja da ide, i uz sopstvene zrtve, da sravni Ukrajinu sa zemljom.
    (Nikola, 7. februar 2023 09:39)

    I ja isto kazem za nas. Sto nam je sve ovo trebalo sa zapadom. Da smo im odmah dali i priznali Kosovo, ne bi bilo ni bombardovanja, ni sankcija ni zrtava. A mi ko i Ukrajinci hocemo da branimo svoje.
    (Ironični Sremac, 7. februar 2023 10:39)"
    Sad knjigu u ruke i nauči istoriju, možda i naučiš zašto se Ukrajina i KiM ne mogu porediti. Da, nemoj da se zaustaviš na komunističkoj istoriji, kreni dalje u prošlost. Komunisti su ovo zamesili i u Rusiji i kod nas, a "demokrate" sa Zapada pokušavaju da profitiraju na svemu.
    (Legionar, 7. februar 2023 11:26)

    # Link komentara

  62. Bolje ti zovi Zelenog da snimite kakav SF film.SF vam bolje ide od politike...
    (Milos, 7. februar 2023 11:25)

    # Link komentara

  63. Hahahaha,"Unuk ribolovca na Loznicu" ! Težak je, za učenje, srpski jezik. Jbg, ne može to svako da uči i nauči.
    (Mancini, 7. februar 2023 11:24)

    # Link komentara

  64. Napotpisivati ćeš se majstore !
    (Rus, 7. februar 2023 11:21)

    # Link komentara

  65. @
    I ja isto kazem za nas. Sto nam je sve ovo trebalo sa zapadom. Da smo im odmah dali i priznali Kosovo, ne bi bilo ni bombardovanja, ni sankcija ni zrtava. A mi ko i Ukrajinci hocemo da branimo svoje.
    (Ironični Sremac, 7. februar 2023 10:39)

    Vidi, da se graničimo sa us i da na kosovu žive amerikanci, to bi možda imalo smisla, ali pošto je granica sa albanijom..., reci gazdama da ti nadju neko bolje poredjenje da ovde kuckaš...
    (Cole, 7. februar 2023 11:20)

    # Link komentara

  66. E jadan ...Muči tu!
    (Vujaklija drugi, 7. februar 2023 11:18)

    # Link komentara

  67. Ali koja sluz od coveka je ovaj Zelenski, njega zaista ne treba zaliti, treba ga ubiti. Da je to prosle godine uradjeno, rat bi istog momenta stao, a u Kijevu stolovao neko normalniji od ovog sluzavog naci gmizavca. Sada Rusija mora do kraja da ide, i uz sopstvene zrtve, da sravni Ukrajinu sa zemljom.
    (Nikola, 7. februar 2023 09:39)
    Džoni, Džoni, puno bre voliš našeg brata druga Putina...nije to toliko zdravo.
    (., 7. februar 2023 09:57)

    Ne volim ga, mislim da je glup i nesposoban kao i njegov ministar odbrane Sojgu. Mislim da bi Rusiju u ovom trenutku trebao neko drugi da vodi, neko ko bi ovaj rat u Ukrajini drugacije, tvrdje vodio. Putin ratuje tako kao da vec zamislja sebe kako posle rata seta Kijevom dok ga presrecni Ukrajinci pozdravljaju kao oslobodioca masuci ukrajinsko-ruskim zastavicama i bacajuci mu cvece pod noge. On je toliko nadobudan i naivan da cvrsto veruje u taj scenario.
    (Nikola, 7. februar 2023 11:17)

    # Link komentara

  68. E moj Mark, a upravo NATO Imperiju služiš. Samo ne znaš, jer su ti isprali mozak.
    (bts, 7. februar 2023 11:13)

    # Link komentara

  69. "Imerija zla" je tu u komsiluku u Vasingtonu.Malo si pobrkao loncice...
    (Dragan, 7. februar 2023 11:11)

    # Link komentara

  70. volim, pratim i, mislim da, dobro poznajem filmsku umetnost, ali - nikada mi nije bila jasna fascinacija ovim infantilnim serijalom?!

    da dodam, ljude koji su me, sa saučesničkim osmehom, pozdravljali sa "neka sila bude sa tobom", otkačio sam još davnijeh dana.
    (kakve dalebu šetaju blokom, 7. februar 2023 09:35)

    Serijal je i bio misljen kao zabava za decu. Niko nije ocekivao da ce se na to nahvatati toliko fizicki odraslih, a u dusi infantilnih idiota. To ti je ta science-fiction debilana, ima ih koliko hoces, gledaju samo taj zanr.
    (Hardy, 7. februar 2023 11:09)

    # Link komentara

  71. @Nash O'Brady

    Keri Fišer je preminula 2016...
    (YRM3, 7. februar 2023 11:05)

    # Link komentara

  72. Daj to preusmjeri za Siriju i Tursku!
    (Mirsada, 7. februar 2023 11:05)

    # Link komentara

  73. @Istina boli - zaboravio si samo jednu stvar - "demokratske" zemlje su sve radile sa namjerom da Srbiju utjeraju u NATO pakt, a kad je postalo jasno da se to neće dogoditi, onda je krenulo kažnjavanje i sakaćenje.
    I niđe ne spominješ da su skoro sve radnje poduzete od "demokratskog zapada" bile nelegalne, po svim mogućim međunarodnim propisima i zakonima.
    Iz tvoje perspektive treba osuditi SSSR zbog napada na Berlin 1945. godine.
    (Milos, 7. februar 2023 11:04)

    # Link komentara

  74. Dzedaj prop'o.
    (Milos, 7. februar 2023 11:01)

    # Link komentara

  75. Svi su tu tamna strana. Svi koji ubijaju. „Ne ubij"
    (Wqop, 7. februar 2023 11:01)

    # Link komentara

  76. Pa zar ne bi bilo efektnije do posalje armiju Djedaja?
    (Aleksandar, 7. februar 2023 10:59)

    # Link komentara

  77. Енглези раде баш против Русије још од Ивана Грозног. А Германи против Словена одвајкада.
    (Јабучило, 07. februar 2023 09:10)
    Proći će kao i mnogo puta do sad.
    (Zastava101Specijal, 7. februar 2023 10:58)

    # Link komentara

  78. A gde je bio ovaj dobri čovek da potpisuje postere za Srbe na Kosovu!?!
    (Samo je važno da je nož oštar!, 7. februar 2023 10:58)

    # Link komentara

  79. Skupljajte novac za Tursku i Siriju, u Ukrajini vam to ništa ne vredi.
    (Zastava101Specijal, 7. februar 2023 10:56)

    # Link komentara

  80. Или као што наша пословица каже: Лако је туђим органом глогиње млатити.

    Ко не зна шта су глогиње и како изгледају - нека потражи на интернету па ће му бити јасно.
    (Реалиста, 7. februar 2023 10:47)

    # Link komentara

  81. (Istina boli, 07. februar 2023 09:53)

    Изгледа да тебе боли мозак а не истина.
    У пта су претворили Дејтонски споразум, када већ повежеш З-4? Који споразум је врли запад ИКАДА испоштовао?
    Применио резолуцију 1244 можда?

    Схвати једну ствар: какав год и шта год да је Милошевић урадио (а на срећу или несрећу ие урадио много мање него што му се приписује) НЕМА оправдања за бомбардовање Србије. Ти себе убеђуј у другачије колико хоћеш.

    То је створило низ преседана који сада ударају све у главу, а понајвише Украјинце. Било би супер када би на томе завршило, али нисмо ми те среће. Земље Балтика су већ понудили своје главе и гузице, а све су прилике да ће имати прилику да се искажу не само на речима.

    Правила или важе или не важе, када крене рупење поретка, мука је док се не успостави други.
    (Реалиста, 7. februar 2023 10:45)

    # Link komentara

  82. Ali koja sluz od coveka je ovaj Zelenski, njega zaista ne treba zaliti, treba ga ubiti. Da je to prosle godine uradjeno, rat bi istog momenta stao, a u Kijevu stolovao neko normalniji od ovog sluzavog naci gmizavca. Sada Rusija mora do kraja da ide, i uz sopstvene zrtve, da sravni Ukrajinu sa zemljom.
    (Nikola, 7. februar 2023 09:39)

    I ja isto kazem za nas. Sto nam je sve ovo trebalo sa zapadom. Da smo im odmah dali i priznali Kosovo, ne bi bilo ni bombardovanja, ni sankcija ni zrtava. A mi ko i Ukrajinci hocemo da branimo svoje.
    (Ironični Sremac, 7. februar 2023 10:39)

    # Link komentara

  83. @Istina boli
    Ala si se nalupetao. Ništa od toga nije istina.
    (Jabučilo, 7. februar 2023 10:37)

    # Link komentara

  84. Ovaj put izgelda da nece, vase svetlo pobediti tamu! jbg Zelenko zeznuo si se, ne znas gde sunce izlazi!
    (Filotimo, 7. februar 2023 10:34)

    # Link komentara

  85. @Unuk ribolovca na Loznicu

    A ti bolje knjigu u šake kad si već očigledno bežao sa časova istorije. Od krstaških ratova za pokoravanje ruskih zemalja, preko Napoleona, oba svetska rata i današnjih dana, Zapad je sanjao o pokoravanju i podrajmljivanju Istoka. Englezi su uvek želeli da blokiraju Srbiji izlaz na more jer su njihovi političari još u 19. veku govorili da će "Srbi izvesti kozake na topla mora". A Hamil bolje da je skupljao humanitarnu pomoć za narod Ukrajine umesto što finansira dronove za ubijanje ljudi.
    (Retrogradni Merkur, 7. februar 2023 10:33)

    # Link komentara

  86. Evropski fašizam raste i sve je više bezglavih koji prate.
    (Stefan, 7. februar 2023 10:32)

    # Link komentara

  87. Dart Vejder:'Luk, ti si moj sin!'
    (mile, 7. februar 2023 10:30)

    # Link komentara

  88. Hami Hami bojim se da si ovoga puta na mracnoj strani.
    (moram i ja, 7. februar 2023 10:17)

    # Link komentara

  89. Neuputan. Sto nisi pomagao rusku populaciju u Dombasu od 2014-2022
    (Tom, 7. februar 2023 09:48)

    Sto Zrbi nisu pomagali albansku populaciju na Kosovu od 1990-1999? Nedostojan.
    (Stop separatistima, 7. februar 2023 10:16)

    # Link komentara

  90. Nama ni kinta, ni poster, ni autogram, ni sličica.
    (Obrad, 7. februar 2023 10:15)

    # Link komentara

  91. @Zeleni zub nisi pazljivo pratio fabulu radnje, a i previse si ozbiljno shvatio fikciju, pa i moj komentar. Ziv bio.
    (neutralni felš, 7. februar 2023 10:12)

    # Link komentara

  92. Sve ove što potpiruju rat sa 10.000 km udaljenosti treba poslati na prvu liniju da vide kako to izgleda. Ukoliko se vrate u jednom komadu onda ih pustiti da doniraju šta god žele.
    (Mare, 7. februar 2023 10:11)

    # Link komentara

  93. (Istina boli, 7. februar 2023 09:53)

    zvuči poznat tvoj stokholmski sindrom i autošovinizam, cnn odradio dobar posao.
    (Dragan Debeli, 7. februar 2023 10:10)

    # Link komentara

  94. Trebali ste da skuplljate novac kada ste bili po svetu redom, nego ne bi mogli da navašate tolike pare, razumljivo
    (Asigard, 7. februar 2023 10:09)

    # Link komentara

  95. Ovi u Holivudu žive u svom svetu.
    (Vladimir, 7. februar 2023 10:09)

    # Link komentara

  96. razocarao me je, krenuo je putem oca Darta sa silama mraka!
    ("Z"nalac, 7. februar 2023 10:09)

    # Link komentara

  97. Još jedan holivuduski ološ. Učestvuje direktno u ubijanju nevinih baš kao i njegova zemlja decenijama unazad svuda po svetu. I onda kažu Rusija je zla. Sreća pa još uvek ima ljudi koji misle svojom glavom i shvataju da je ovo borba za slobodu cele planete, zlo se ujedinilo, nadam se da im to neće pomoći da pokore ceo svet. Živela Srbija!
    (Liberty, 7. februar 2023 10:08)

    # Link komentara

  98. Mozak kaze sledece: vise ljudi iz Srbije je poginulo na ratistu u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu nego za vreme bombardovanja. Ljude iz Srbije je na ratista slala vlada SRJ pod patronatom Milosevica. Bombardovanje je kulminacija tri rata na teritoriji SFRJ i u sva tri je ucestvovala SRJ ili ti Srbija.

    Ljudi koji su glavni i odgovorni za stradanje naseg naroda po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu kao i za sipanje bombi po nasim glavama su upravo nasi sugradjani sto su zaokruzivali Slobodana Milosevica i njegove satelite na izborima. Jel se secate kako je islo? Nece se vojno umesati Amerika ne smeju. Nece nam niko uvesti sankcije to je nerealno. Necemo Z4 sporazum to je prevara samo nezavisna RSK dolazi u obzir. Necemo nikakav sporazum u BiH najjaci smo. Necemo Rambuje to je kapitulacija itd. Zvuci poznato?
    (Istina boli, 7. februar 2023 09:53)
    Sve ok, a sada nam objasni zasto je Tudjman izbacio Srbe iz ustava kao konstitutivni narod u decembru 1990 te.Jednu godinu pre rata
    (xxxx, 7. februar 2023 10:07)

    # Link komentara

  99. Svako ima pravo na svoj način da se uključi u komentare.Nebitno sad ko je u pravu,a ko ne u bilo kojim ratovima.Najgori pristup ratu je Principov pristup.Stradali su milioni nevine dece.
    (mile, 7. februar 2023 10:05)

    # Link komentara

  100. 29555

    Nažalost, Luk nikad nije mogao da zna ono što je majka Padme saznala, da je demokratska Republika u stvari korumpirana i zla mašinerija pod kontrolom Sita, i da je zapravo na pogrešnoj strani.

    (Demokratija umire sa gromoglasnim aplauzom, 07. februar 2023 08:13)

    Uleti ti..
    (Joda, 7. februar 2023 10:04)

    # Link komentara

  101. Неко дира Русе?

    Па ово је посо за Супер Кљусе!

    Њиииииихаааааа!
    (Јабучило, 7. februar 2023 09:58)

    # Link komentara

  102. Evil empire, Rage against the machine.
    (Sasa, 7. februar 2023 09:58)

    # Link komentara

  103. Ali koja sluz od coveka je ovaj Zelenski, njega zaista ne treba zaliti, treba ga ubiti. Da je to prosle godine uradjeno, rat bi istog momenta stao, a u Kijevu stolovao neko normalniji od ovog sluzavog naci gmizavca. Sada Rusija mora do kraja da ide, i uz sopstvene zrtve, da sravni Ukrajinu sa zemljom.
    (Nikola, 7. februar 2023 09:39)
    Džoni, Džoni, puno bre voliš našeg brata druga Putina...nije to toliko zdravo.
    (., 7. februar 2023 09:57)

    # Link komentara

  104. "Odlučili smo da potpišemo postere ‘Ratova zvezda’ u ograničenoj količini."

    Sva sreca sto je u ogranicenoj kolicini, jer sa previse dronova Ukrajinci ne bi znali sta da rade.
    (mikin, 7. februar 2023 09:23)

    Ogranicena kolicina..15 postera. Mozda ih neko i kupi.
    (Zoran, 7. februar 2023 09:56)

    # Link komentara

  105. I Luk je konačno prešao na tamnu stranu.
    (Sale, 7. februar 2023 09:56)

    # Link komentara

  106. Jel da, nije na onoj koji su ti direktno sipali bombe na glavu ?!

    Sta je sa mozgom...
    (gox, 7. februar 2023 09:19

    Mozak kaze sledece: vise ljudi iz Srbije je poginulo na ratistu u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu nego za vreme bombardovanja. Ljude iz Srbije je na ratista slala vlada SRJ pod patronatom Milosevica. Bombardovanje je kulminacija tri rata na teritoriji SFRJ i u sva tri je ucestvovala SRJ ili ti Srbija.

    Ljudi koji su glavni i odgovorni za stradanje naseg naroda po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu kao i za sipanje bombi po nasim glavama su upravo nasi sugradjani sto su zaokruzivali Slobodana Milosevica i njegove satelite na izborima. Jel se secate kako je islo? Nece se vojno umesati Amerika ne smeju. Nece nam niko uvesti sankcije to je nerealno. Necemo Z4 sporazum to je prevara samo nezavisna RSK dolazi u obzir. Necemo nikakav sporazum u BiH najjaci smo. Necemo Rambuje to je kapitulacija itd. Zvuci poznato?
    (Istina boli, 7. februar 2023 09:53)

    # Link komentara

  107. @Istrebljivač vonjevina

    Gde si Vonjo legendo nemačke kanalizacije!
    Ti bi odavno bio legenda Putinove kanalizacije, ali Nemci bolje plaćaju.
    (Žurkolomac, 7. februar 2023 09:53)

    # Link komentara

  108. @Oliver

    Ti si uvek bio dalabu. hehehehe
    (prOliver, 7. februar 2023 09:52)

    # Link komentara

  109. Tama je definitivno na strani gde je Kadirov i Prigozin.
    (Marko, 7. februar 2023 08:59)

    Jel da, nije na onoj koji su ti direktno sipali bombe na glavu ?!

    Sta je sa mozgom...
    (gox, 7. februar 2023 09:19)

    'leba ti, a kad su nas to Ukrajinci posipala bombama po glavi?!
    (., 7. februar 2023 09:51)

    # Link komentara

  110. koji isprani mozgovi
    (paki, 7. februar 2023 09:49)

    # Link komentara

  111. Neuputan. Sto nisi pomagao rusku populaciju u Dombasu od 2014-2022
    (Tom, 7. februar 2023 09:48)

    # Link komentara

  112. Još jedan korisni idiot u nizu
    (Pomet trpeze, 7. februar 2023 09:47)

    # Link komentara

  113. Енглези раде баш против Русије још од Ивана Грозног. А Германи против Словена одвајкада.
    (Јабучило, 7. februar 2023 09:10)

    Енглези су исто германи,припадају истој групи народа као немци...Иначе,у САД је популација у највећој мери германског порекла,тако да,није чудо што су против Руса сви заједно,а и против нас.
    (Булевар Ниш, 7. februar 2023 09:46)

    # Link komentara

  114. Iskoristiti ljubav fanova prema serijalu filmova da se finansira rat u ukrajini... kaže nećete vjerovati koliko ti fanovi mogu da se oderu.
    (nebuloza, 7. februar 2023 09:46)

    # Link komentara

  115. Енглези раде баш против Русије још од Ивана Грозног. А Германи против Словена одвајкада.
    (Јабучило, 07. februar 2023 09:10)

    Zaboravio si Amerikance koji šuruju protiv Rusa još od dinosaurusa. Naravno i Jevreji protiv Romana, Persijanci protiv Grka i Mongoli protiv svih. Idi jedi svoju kavurmu i pihtije bolje.
    (Unuk ribolovca na Loznicu, 7. februar 2023 09:46)

    # Link komentara

  116. Amerika je zemlja potomaka osudjenika i zlikovaca. DNK je cudo. Niko ne pominje mir...
    Svi zive u tripu Marvelovih crtaca...
    (Jova travar, 7. februar 2023 09:44)

    # Link komentara

  117. Ja sam uvek navijao za Dart Vejdera i Imperatora,heheh
    (Oliver, 7. februar 2023 09:42)

    # Link komentara

  118. Tama je definitivno na strani gde je Kadirov i Prigozin.
    (Marko, 7. februar 2023 08:59)

    Jel da, nije na onoj koji su ti direktno sipali bombe na glavu ?!

    Sta je sa mozgom...
    (gox, 7. februar 2023 09:19)

    Иста је то страна, застава је друга, а страна је иста...она што сипа бомбе..
    (Алекса, 7. februar 2023 09:42)

    # Link komentara

  119. Pseto natovsko, radices ti uskoro kod Putina kao dvorska luda i klovn. A za posebno zalaganje moći ćeš za nagradu da cistis Putinov klozet...
    (Istrebljivač vonjevina, 7. februar 2023 09:41)

    # Link komentara

  120. Rusofili koliko tetki imate u Rusiji a koliko u Americi?
    (Shigman, 7. februar 2023 09:40)

    # Link komentara

  121. Covek je promasio i prostor i vreme. Najvece zlo ovoga sveta je amerika (SAD). Podjimo od 20-og veka: Vjetnam, Irak, Afganistan, Srbija. To su zemlje koje je razorira amerika a ne Rusija. Krajnji cilj joj je razaranje Rusije preko Ukrajine ,no tu ce joj biti kraj. Kraj ber ce se sunobiti i sa Kinom.
    (miljas, 7. februar 2023 09:22)

    Najlakse je ispravljati tudje nepravde...da je cista srca, skupljao bi pare za obnovu Srbije, Avganistana, Sirije, Libije...pa i Palestine..jer to je ono sto je vlada SAD razorila njegovim dolarima.

    A skupljanje para za pomoc u obnovi Ukrajine od Rusije treba da rade Rusi cistog srca...

    Ovako Rusija i SAD bombarduju a mi trpimo. Mi, Sirijci, Avganistanci, Iracani, Ukrajinci...

    Nece ti dronovi doneti srecu Ukrajini, sve i da pobedi...kao sto nista nije donelo srecu Avganistanu, sad kad su pobedili
    (Mrgud, 7. februar 2023 09:40)

    # Link komentara

  122. Ali koja sluz od coveka je ovaj Zelenski, njega zaista ne treba zaliti, treba ga ubiti. Da je to prosle godine uradjeno, rat bi istog momenta stao, a u Kijevu stolovao neko normalniji od ovog sluzavog naci gmizavca. Sada Rusija mora do kraja da ide, i uz sopstvene zrtve, da sravni Ukrajinu sa zemljom.
    (Nikola, 7. februar 2023 09:39)

    # Link komentara

  123. volim, pratim i, mislim da, dobro poznajem filmsku umetnost, ali - nikada mi nije bila jasna fascinacija ovim infantilnim serijalom?!

    da dodam, ljude koji su me, sa saučesničkim osmehom, pozdravljali sa "neka sila bude sa tobom", otkačio sam još davnijeh dana.
    (kakve dalebu šetaju blokom, 7. februar 2023 09:35)

    # Link komentara

  124. Tezak debil, to je znano.
    (GTR, 7. februar 2023 09:33)

    # Link komentara

  125. .... izvinite " imperija zla" nije tamo te dve još malo imperije egzistiraju u onom drugom pravcu ...
    (S, 7. februar 2023 09:32)

    # Link komentara

  126. Sta ocekivati od coveka koga je zelena zaba trenirala da ubije rodjenog oca.
    (neutralni felš, 7. februar 2023 09:17)

    Ne Zrbine, otac je pokusao njega da ubije. Ceo zivot nista ne znas ali si ponosan zbog toga.
    (Zeleni zub, 7. februar 2023 09:30)

    # Link komentara

  127. Prso taj Džedaj odavno i otišo' na tamnu stranu!
    (Neo@, 7. februar 2023 09:29)

    # Link komentara

  128. A da izvadi neku paru iz sopstvenog dzepa?
    Bezvredni posteri za bezvredne dolare.
    Tipicno americki.
    (Слобода-н, 7. februar 2023 09:25)

    # Link komentara

  129. Najobičniji anonimus, da je valjao kao glumac, glumio bi u nečemu ozbiljnom a ne u tom smeću. Čim on zarađuje od potpisivanja postera štreberima i debilima, sve je jasno.
    (raZbijač, 7. februar 2023 09:24)

    # Link komentara

  130. "Odlučili smo da potpišemo postere ‘Ratova zvezda’ u ograničenoj količini."

    Sva sreca sto je u ogranicenoj kolicini, jer sa previse dronova Ukrajinci ne bi znali sta da rade.
    (mikin, 7. februar 2023 09:23)

    # Link komentara

  131. Neće se ukri mnogo ovajditi od tvojih potpisa
    (toma, 7. februar 2023 09:22)

    # Link komentara

  132. Covek je promasio i prostor i vreme. Najvece zlo ovoga sveta je amerika (SAD). Podjimo od 20-og veka: Vjetnam, Irak, Afganistan, Srbija. To su zemlje koje je razorira amerika a ne Rusija. Krajnji cilj joj je razaranje Rusije preko Ukrajine ,no tu ce joj biti kraj. Kraj ber ce se sunobiti i sa Kinom.
    (miljas, 7. februar 2023 09:22)

    # Link komentara

  133. @Apatrid potpuno netacno. Rado gledam savremene ruske filmove, cak i one koji su se trudili da lice na holivudska ostvarenja i nikada, ali nikada neprijatelj u filmu nije predstavljan kao glup, zao i prljav sa cigaretom medju usnama, a Amerikance nisu cak ni pomenuli.
    (neutralni felš, 7. februar 2023 09:21)

    # Link komentara

  134. Kakav kralj. Sad mi je jos drazi.
    (anon, 7. februar 2023 09:21)

    # Link komentara

  135. Luke, I am your father...
    (Putin, 7. februar 2023 09:20)

    # Link komentara

  136. Нисам знао да џедаји подржавају нацисте...чек, Дизни откупио права... да, да, оуу, да...
    (Bajo moj, 7. februar 2023 09:20)

    # Link komentara

  137. Mora covek nekako da povrati interesovanje holivuda za njega, ispodprosecan glumac
    (dzudzu, 7. februar 2023 09:20)

    # Link komentara

  138. Sramota koliko je glup i zeljan promocije.
    (T-Rex, 7. februar 2023 09:19)

    # Link komentara

  139. Tama je definitivno na strani gde je Kadirov i Prigozin.
    (Marko, 7. februar 2023 08:59)

    Jel da, nije na onoj koji su ti direktno sipali bombe na glavu ?!

    Sta je sa mozgom...
    (gox, 7. februar 2023 09:19)

    # Link komentara

  140. Tama je definitivno na strani gde je Kadirov i Prigozin.
    (Marko, 7. februar 2023 08:59)

    Jel da, nije na onoj koji su ti direktno sipali bombe na glavu ?!

    Sta je sa mozgom...
    (gox, 7. februar 2023 09:19)

    # Link komentara

  141. Sta ocekivati od coveka koga je zelena zaba trenirala da ubije rodjenog oca.
    (neutralni felš, 7. februar 2023 09:17)

    # Link komentara

  142. A koliko bi vredela ona zastava sto se vijorila u nekoj pustinji a satro bila na Mesec…normalno sa potpisom.Velika zemlja ta Amerika ali ima i previse budala.
    (janko, 7. februar 2023 09:15)

    # Link komentara

  143. Ovo bi moglo da se tretira kao podstrek i finansiranje daljeg ubijanja. Čovek je ratni zločinac.
    (Yesn't, 7. februar 2023 09:11)

    # Link komentara

  144. II Svetski rat je završen. Novi neprijatelj su Rusi

    Енглези раде баш против Русије још од Ивана Грозног. А Германи против Словена одвајкада.
    (Јабучило, 7. februar 2023 09:10)

    # Link komentara

  145. Kakvo čudo da se Srbi loze na zločince.
    Kao mali verovatno ste navijali za Hromog Dabu a ne Miki Mausa.
    (Za tuc, 7. februar 2023 09:10)

    # Link komentara

  146. Hmmmm,the dark side?
    (Dino, 7. februar 2023 09:10)

    # Link komentara

  147. sta ce covek kad gleda samo cnn i sky news...
    (maja, 7. februar 2023 09:06)

    # Link komentara

  148. Kad propadne dolar, propada i Holivud. Tako da Holivud mora da podrzi imperiju.
    (Nikica, 7. februar 2023 09:06)

    # Link komentara

  149. A Dart Vejder potpisuje ukrajinski grb.
    (Ras, 7. februar 2023 09:06)

    # Link komentara

  150. Povraćak Džedaja.
    (Milojica Johnson, 7. februar 2023 09:06)

    # Link komentara

  151. Zapad je trokirao potpuno
    (a joj, 7. februar 2023 08:33)

    Zrbi dominiraju
    (Realno, 7. februar 2023 09:05)

    # Link komentara

  152. Rispekt za ovog coveka. Jedan skroman glumac kome slava nije udarila u glavu. A sa ovim potezom ulazi u legendu. Mark, ako ima nesto na temu Star Wars do 50 evrica odmah uzimam.
    (Jole, 7. februar 2023 09:00)

    # Link komentara

  153. Dajem 600 kinti za poster!
    (Novak, 7. februar 2023 09:00)

    # Link komentara

  154. Tama je definitivno na strani gde je Kadirov i Prigozin.
    (Marko, 7. februar 2023 08:59)

    # Link komentara

  155. rusi će ovom da operišu hemoroide svetlosnim mačem
    (džedaj begaj ili legaj, 7. februar 2023 08:58)

    # Link komentara

  156. Zamislite sad kako se oseca neki Rus, koji je gledao kao mali Star Wars i vrv ovog coveka voleo svim srcem zbog te uloge.

    Ako si vec poznata licnost, drzi se po strani, imas fanove sirom sveta i uvek mozed nekoga da povredis svojim delima.
    (DrDoom, 7. februar 2023 08:56)

    # Link komentara

  157. Dizni! Gde su posterima krenuo na Rusiju!
    (Zevs, 7. februar 2023 08:56)

    # Link komentara

  158. Skup je zivot u USA. Budala, nece nista da im pomogne..a bukvalno dolivaju ulje na vatru, jer su sa zapada ovo i zapalili..da nisu to osetili, taj vetar u ledja, cjutali bi..sto si duze sa Rusima u ratu, to si u vecem problemu
    (Mora neki dodatak na penziju, 7. februar 2023 08:56)

    # Link komentara

  159. Džedaj ipak prešao na tamnu stranu!
    (Nenad, 7. februar 2023 08:54)

    # Link komentara

  160. Kasno Marko na Kosovo stize
    (Mark, 7. februar 2023 08:52)

    # Link komentara

  161. Vaauuu, kakva zrtva, kakvo pozrtvovanje, odricanje... Zamislite, potpisivace postere, ali novac od prodaje nece kao do sada trpati u sopstveni dzep, nego ce ga dati Zelenskom da ga on trpa u svoj. Trebace Zelenskom uskoro kad bude organizovana bezanija u London, a onda dalje kod sponzora rata u Ukrajini u Vasington. Ima covek dvoje dece i zenu koja ne radi, treba to da se hrani, obuce, skoluje. Skup je zivot u Americi.
    (Zdravko, 7. februar 2023 08:49)

    # Link komentara

  162. Dam ti ja 4,5 dinara za taj potpis. Imam 5 al da vratiš kusur.
    (Milinko, 7. februar 2023 08:48)

    # Link komentara

  163. @Johnny, mi srbi smo skroz nebitni u siroj slici , treba da gledamo sebe I sopstvene interese.... a zapad ocigledno krsi svaki dogovor I ugovor potpisan ...a ti ako ne vidis ovo silno licemerje zapada ne znam sta da ti kazem , ako si toliko naivan I mislis da je ovo samo zbog ukrajine takodje ne znam sta bih ti rekao...
    na kraju ako si neobavesten nije rusija u ovome sama uopste, samo trenutno eto ratuje sama protiv zapada, ako krene jaci rat nikome nece biti dobro , ali 2/,3 sveta ce stati protiv fasistickog zapada hegemona
    (^_^, 7. februar 2023 08:48)

    # Link komentara

  164. Welcome to the dark side young apprentice...
    (Зоран, 7. februar 2023 08:47)

    # Link komentara

  165. Sada znam zasto sam uvek bio.covek Zvezdanih staza.
    (Srbin iz Srbije, 7. februar 2023 08:44)

    # Link komentara

  166. A šta ako je tama na drugoj strani? Neko mu je rekao i on je to uzeo zdravo za gotovo. Imaš li ti svoj mozak da vidiš gde je svetlo a gde tama? A da, svetlo je uvek gde ste vi! Naravno imperija zla ne možete biti vi, nikako!?
    (Marko, 7. februar 2023 08:43)

    # Link komentara

  167. Tata mu bio Dart Vejder, lozio se na rodjenu sestru, oterao svog jedinog ucenika na mracnu stranu i posle pada imperije galaksija i dalje u haosu, a dzedaji se kriju kao misevi.
    (Ajnstajn, 7. februar 2023 08:42)

    # Link komentara

  168. Najveca imperija zla je propagandna masinerija Holivuda. Vec 100 godina guslaju sagu o dobrim Amerikancima i svim ostalim zlim, posebno Rusima i Arapima
    (aleksandar, 7. februar 2023 08:40)

    # Link komentara

  169. Luče,Luče.... ipak ti pređe na tamnu stranu..
    (vonLjutavski, 7. februar 2023 08:40)

    # Link komentara

  170. Nažalost, Luk nikad nije mogao da zna ono što je majka Padme saznala, da je demokratska Republika u stvari korumpirana i zla mašinerija pod kontrolom Sita, i da je zapravo na pogrešnoj strani.
    (Demokratija umire sa gromoglasnim aplauzom, 7. februar 2023 08:13)

    Sva sreca pa na svetu postoje dva prepametna naroda srbi i belorusi koji su jedini demomistifikovali ko je zapravo dobar a ko los lol
    (Johnny, 7. februar 2023 08:39)

    # Link komentara

  171. Idi se leci covece..
    (Gazivode, 7. februar 2023 08:38)

    # Link komentara

  172. Holivud je propagandno krilo americke imperije. Zvuci kao teorija zavere, ali na zalost - nije.
    (Poster, 7. februar 2023 08:37)

    # Link komentara

  173. Da ti njima poklonis 100 postera i videces gde ce novac zavrsiti.
    (realno, 7. februar 2023 08:36)

    # Link komentara

  174. Feeeel the powa of the dark side...only then, your training will be complete.

    Значи круг је затворен.
    (Објављен коментар, 7. februar 2023 08:34)

    # Link komentara

  175. @Nesh O'Brady, Кари Фишер (Carrie Fisher)
    Глумица је још од 2016те упокојена... Једино да се повампири.
    (Eth@n Hunt, 7. februar 2023 08:33)

    # Link komentara

  176. Uvek mi je bio sumnjiv.Kakav otac takav sin :)
    (Nemanja, 7. februar 2023 08:33)

    # Link komentara

  177. Samopromocija propalog glumca. Još ako se uključi i ona pijana narkomanka Carrie Fisher ovoj akciji, biće to pun pogodak.
    (Nesh O'Brady)

    To bi bilo stvarno strašno... Umrla žena pre 7 godina.
    (Kef, 7. februar 2023 08:33)

    # Link komentara

  178. Zapad je trokirao potpuno
    (a joj, 7. februar 2023 08:33)

    # Link komentara

  179. “Svi loši momci iz holivudskih filmova su Rusi”

    Da si gledao ijedan ruski akcioni film (ali nisi, jer srpski rusofili nemaju blage veze o ruskoj kulturi i Rusiji generalno), video bi da su losi momci isto tako uvek Ameri.
    (Apatrid, 7. februar 2023 08:31)

    # Link komentara

  180. Putin je Rusiju pretvorio u personifikaciju zla.
    Još su mi čudniji ovi kojima još nije jasno da je ruska armija napustila svoju teritoriju, ušla u tuđu i počela da ubija, organizovali "referendum" (praznik demokratije, ubeđen sam) i tuđu teritoriju proglasili svojom!
    I to ja treba da podržim?
    Ne, meni nisu braća!
    (Dalibor, 7. februar 2023 08:31)

    # Link komentara

  181. Ja mislila on umro
    (masa, 7. februar 2023 08:30)

    # Link komentara

  182. Serijal Star Wars opisuje pravo stanje stvari, zlo se odomaćilo u vašoj demokratiji koja će na kraju pokazati pravo lice. Ej bre Mark Pa zar nisi gledao deo I II i III, cccccc, toliko su vam ispirali mozgove. Od oružja se gine, zašto niko ne pokušava da zaustavi rat i uspostavi mir?!
    (Maki, 7. februar 2023 08:30)

    # Link komentara

  183. Samopromocija propalog glumca. Još ako se uključi i ona pijana narkomanka Carrie Fisher ovoj akciji, biće to pun pogodak.
    (Nesh O'Brady, 7. februar 2023 08:08)

    Da Keri nije preminula još 2016. verovatno bi bilo tako.🤔
    (Torrente, 7. februar 2023 08:30)

    # Link komentara

  184. Dzaba majice,dzaba potpisi...ugazice vas Rusija sve.Polako melju sve pred sobom
    (Zozon, 7. februar 2023 08:30)

    # Link komentara

  185. Bravo, Luke! ?
    (Apatrid, 7. februar 2023 08:28)

    # Link komentara

  186. glumac,čibe breeee!!!!
    (dementan, 7. februar 2023 08:27)

    # Link komentara

  187. Samopromocija propalog glumca. Još ako se uključi i ona pijana narkomanka Carrie Fisher ovoj akciji, biće to pun pogodak.
    (Nesh O'Brady, 7. februar 2023 08:08)

    Nemoze jer bi to sada bio drugi Film. The walking dead. Raspitaj se
    (Eki, 7. februar 2023 08:24)

    # Link komentara

  188. Hoce li prikupljati sredstva za dronove Siriji ,cini mi se da su tamo NATO Americki vojnici napali suverenu drzavu.
    (peki, 7. februar 2023 08:24)

    # Link komentara

  189. Fascinira da je pravo zlo uvereno da je ustvari dobro.
    (Interista, 7. februar 2023 08:23)

    # Link komentara

  190. @ Неш о Бреди, рекао бих ти овде свакојаке епитете. Али и овај Б92 цензурише. Него, јел знаш да је Кери Фишер умрла 2016 године?
    (Фрфљави, 7. februar 2023 08:23)

    # Link komentara

  191. Jabuka ne pada daleko od stabla. Vejderovi geni
    (zdrav_razum, 7. februar 2023 08:22)

    # Link komentara

  192. Boze dragi na sta su spremni svi ovi kojima prodje 5 minuta slave. Zapravo, na sve, sem da daju pare. Kao ja cu negde nesto da potpisem, a vi dajte pare i ja sam onda kul iako niko nikad nece saznati da je na taj nacin skupljeno 70 dolara za dronove.
    (82, 7. februar 2023 08:22)

    # Link komentara

  193. Pa ti si sin od Dart Vejdera tako da nista cudno
    (Mirko, 7. februar 2023 08:20)

    # Link komentara

  194. Vrh. Ovo je isto kao da ja sedim u Srbiji i borim se protiv hrvatskog nacionalizma.
    (reds, 7. februar 2023 08:20)

    # Link komentara

  195. Kad neko umisli da je glumac a neko predsednik...ajd u cosak...
    (realno, 7. februar 2023 08:20)

    # Link komentara

  196. Nista ti nisi naučio!
    (Branko, 7. februar 2023 08:19)

    # Link komentara

  197. Idol mu Son Pen (drukara), pa krenuo njegovim koracima.
    Petljaju se u stvari o kojim nemaju pojma, ili je mozda i stvarno tacna ona teorija zavjere da je vise od pola Holivuda na "platnom" spisku CIA-e.
    (JA, 7. februar 2023 08:19)

    # Link komentara

  198. Zbog Dzedaj hahahhahahaha
    (zoka, 7. februar 2023 08:19)

    # Link komentara

  199. Imperija dobra protiv imperije zla, dobri loši momci zvuči poznato.Holivudcki klovnovi pod kontrolom Cije.
    (Sveta, 7. februar 2023 08:19)

    # Link komentara

  200. Svet nisu samo EU, USA, Canada i Australia... Ide drugačija pesma, novo doba. Dolar se gasi.
    (Eth@n Hunt, 7. februar 2023 08:16)

    # Link komentara

  201. obi van kenobi ostaje na svijetloj strani, a ti Luk idi kod svog oca na tamnu
    (sef raje, 7. februar 2023 08:15)

    # Link komentara

  202. Ti si, druže, sad na strani zla!
    (Lax, 7. februar 2023 08:14)

    # Link komentara

  203. Znači zanima ga politika.
    Verovatno zna da dronovi ubijaju,i to najviše stradaju oni kojima daje...
    (Jeremija, 7. februar 2023 08:14)

    # Link komentara

  204. Ma da smo nek se ljudi ubijaju medjusobno ....američka propaganda i holivudski CIA glumci plaćeni da laprdaju .....
    (Broj 1, 7. februar 2023 08:14)

    # Link komentara

  205. kolege glumci
    (sef raje, 7. februar 2023 08:13)

    # Link komentara

  206. Nažalost, Luk nikad nije mogao da zna ono što je majka Padme saznala, da je demokratska Republika u stvari korumpirana i zla mašinerija pod kontrolom Sita, i da je zapravo na pogrešnoj strani.
    (Demokratija umire sa gromoglasnim aplauzom, 7. februar 2023 08:13)

    # Link komentara

  207. Srećom pa nisam gledao nijedan od tih filmova, inače bih se sad verovatno debelo razočarao
    (strobilus, 7. februar 2023 08:13)

    # Link komentara

  208. ...и обавезно промените екране мобилних телефона и компјутера у украјинске заставе... биће то прави допринос борби против окупатора...
    (НеКо, 7. februar 2023 08:13)

    # Link komentara

  209. Bukvalno, ako je neki imperija zla onda je to USA, nije ni Rusija daleko, ali ipak prvo mesto zauzima USA.
    (ccc, 7. februar 2023 08:12)

    # Link komentara

  210. Tako je.
    Luke pomaže Rebel Alliance protiv, što bi Regan rekao, the Evil Empire.
    (Srdjan, 7. februar 2023 08:10)

    # Link komentara

  211. Idemo u rat braćo. Neki ćete da ginete a neki će potpisujemo posteri.
    (lukskajfarter, 7. februar 2023 08:10)

    # Link komentara

  212. Bravo, svaka cast
    (Masinac, 7. februar 2023 08:09)

    # Link komentara

  213. Normalno.
    Svi loši momci iz holivudskih filmova su Rusi. Ali to je tek jedna od puzla velike anglosaksonske slagalice koja se zove " II Svetski rat je završen. Novi neprijatelj su Rusi".
    Šta drugo da misli ovaj kao i cela main stream bulumenta.
    (Ravnatelj, 7. februar 2023 08:09)

    # Link komentara

  214. Jel ovo pod nazivom “Milosrdni An?eo 2”!?!
    (RIP EUsROSONG, 7. februar 2023 08:08)

    # Link komentara

  215. Luk je prešao na tamnu stranu
    (ObiWan, 7. februar 2023 08:08)

    # Link komentara

  216. Samopromocija propalog glumca. Još ako se uključi i ona pijana narkomanka Carrie Fisher ovoj akciji, biće to pun pogodak.
    (Nesh O'Brady, 7. februar 2023 08:08)

    # Link komentara

  217. e marko nesrećo, prava imperija zla je tamo gde si se rodio i gde postere potpisuješ.
    (što je mnogo mlogo je, 7. februar 2023 08:06)

    # Link komentara