- Komentari -

Srbija oborila Ginisov rekord

Srbija je oborila Ginisov rekord, jer se na jednom mestu okupilo 256 osoba sa istim imenom i prezimenom.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. I evo ih opet "copy & paste" trolovi iz Hrvatske, koji na nekoj pseudo-ekavici pljuju po Srbima, Srbiji i pravoslavlju. Svi ste vi za lečenje. Što pre to bolje. I to bez pristupa internetu. Vašoj bolesnoj propagandi gade se i normalni Hrvati.
  (Dule, 5. februar 2023 20:49)

  # Link komentara

 2. Nema vam u EU svojatanja ničeg tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja! Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemača? Gde će susjedima biti kraj sa evrom, ako već sada imaju duplo veće plate i penzije i toliko veći BDP? Kakve veze ima Nikola Tesla sa Srbijom, posetio je zamislite JEDANPUT u životu? Kad ti gazda ustaša dođe u Beograd sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje, na linije belog, sa svojim evrima na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane... Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.
  (Evromanija, 5. februar 2023 10:36)

  # Link komentara

 3. Cela srpska istorija je laž, Šešelj vas u huškanju 90ih lagao BAŠ ZA SVE!
  Novinari HRT-a došli u katedrali u Magdeburgu i ptali sveštenika, da li je na ulazu u katedralu pisalo, "Čuvaj nas Bože od kuge i Hrvata"? On im je u šoku odgovorio, da li vi stvarno mislite da na katedrali može pisati nešto tako, protiv nekog naroda? To je laž! Kopanjem dalje su našli protestantske knjige u kojima piše da su Hrvati, na papinoj strani, ratovali protiv njih u Tridesetogodišnjem ratu. Dive se hrvatskom ratništvu (Isto ko i Napoleon), a pišu da su zločine radili njihove sluge, verovali vi ili ne, SRBI i Vlasi (Rumuni), PRAVOSLAVCI! Zbog njihovih zločina ih švedski kralj Gustav zove, "Novim plemićima đavola", a Šešelj istinu samo izokrenuo:
  Njemačka knjiga "CARSKI HERETICI I HRVATI” tiskana nakon Velikog rata 1918. otkriva da su Srbi kao vojne sluge Hrvata činili zločine u Tridesetogodišnjem ratu!
  Isto tako i za "Bečke konjušare", a konjušnica je bila u hrvatskom Đakovu, još je tu i najstarija je u Evropi, ima 515g (Hrvatska državna ergela). U njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti Đojleni po muškim haremima u Beogradu. Šešelj je po tradiciji istinu samo izokrenuo i 1000 puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstva, gde nije bilo samo pravilo prve bračne noći:
  JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.
  (Mila Zagrebačka, 5. februar 2023 10:35)

  # Link komentara

 4. Kakva mala Milica, pored velike Hrvatice Mile.
  Milica je samo umanjenica od hrvatskog imena Mila.
  Nažalost, sada je češće ime Mia.
  (Mila Zagrebačka, 5. februar 2023 10:22)

  # Link komentara

 5. aaaa......a zamisli da je namesto prezimena Horvat, najčešće među svim Slovenima prezime Srbin, šta bi to bilo čoveče?
  Ali i prezime Novak je deugo najčešće u Hrvatskoj i prvo u Poljskoj, a u Srbiji skoro da i ne postoji. Kovač isto često...
  (Mili, 5. februar 2023 10:18)

  # Link komentara

 6. Domagoj@ Horvat doslovno znaci Hrvat. Horvat je najcesece prezime u Hrvatskoj a tek peto u Madarskoj ali to je Madarsko prezime haha. A sta bi mi bez vas susjedi
  (CheCro, 5. februar 2023 10:08)

  # Link komentara

 7. Zelim da verujem da podaci sa popisa nisu koristeni.
  (nikad nepopisan - verovali ili ne, 5. februar 2023 09:47)

  # Link komentara

 8. @
  Možete li zamisliti šta bi srpski mediji pisali, ma kakvo bi to ludilo bilo, da je prezime Srbin namesto Horvat najčešće Slavensko prezime... Croativnet FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!
  (Kopipaste, 04. februar 2023 15:58)
  Hvala vam na glasu.

  Bravo,kad su vas katolicili verovatno nije bilo drugo prezime da se bira,nego tako prosto i jednostavno horvat,jos ako je kreso birano za ime,to je pun pokodak
  (aaaaa, 5. februar 2023 09:11)

  # Link komentara

 9. @ Čime se ljudi bave majko moja mila!
  (Mali Princ, 4. februar 2023 15:37)

  U cemu je problem? Prilicno jeftina promocija drzave u svetu jednim ovim cinom. Sta si ti danas uradio? Ispusio 2 pakle cigareta kontam.
  (AV, 04. februar 2023 16:01)

  Da,sad ce da navale turisti
  (aaaaa, 5. februar 2023 09:06)

  # Link komentara

 10. Kad dođeš pred Bogom i on te pita, zašto si svesno bio u Crkvi koja se odvojila od Boga i svoje braće u 11 veku, koja te huška i truje da si bolji i veći i pravoslavniji od njih, da si najstariji još od Adama i Eve, davala ti Nebesku gore i Veliku Srbiju dole, a i vekovno srpsko more, vodi te na litije zbog imovine i protiv gejeva, odlikuje i svecima proglašava zločince, huška na ratove i genocide i sustavno širi mržnju, a ti i dalje svesno do smrti ostao u njoj... šta ćeš odgovorit?
  Pa uključi mozak, čoveče! Ako su ustaše silom pokatoličili Srbe tokom rata, oni su se posle rata valjda vratili u svoju veru i opet su pravoslavci? Pa misli malo sam, a ne da za tebe misle satanisti iz SPC i njeni četnici? Vizantija je priznala i autokefisala SPC 1219g i tada su se Srbi popravoslavili sa Savom i Vizantijom, a Hrvati ni po cenu života ne menjaju veru i.
  (Mali Vuk, 5. februar 2023 08:50)

  # Link komentara

 11. Zna li neko, ko je pokatoličio GRKOKATOLIKE?
  Ako su ustaše pokatoličile Srbe i oni se iz nekog razloga posle rata nisu vratili u svoju veru, kako to da i Grčka ima grkokatolike, koji se nisu popravoslavili 1054g kad se Vizantija odvojila od Boga i pape i braće? Cepanje Isusove Crkve se u Bibliji zove Harlot (Odvojena crkva, ku*va, bludnica). Zato su interesantni Grkokatolici, koji su ostali katolici sa papom i posle Šizme, a o tome se kod nas ne govori, NIKADA!? Ispada da Vizantija nije uspela ni sve Grke da popravoslavi, a uspela baš sve Srbe, tako da im "za večeru" dala Srbiju na tri mora, a sada posle 500g Božje kazne nemaju ni kap, a i ta Vizantija je sada Turska!?
  (Giros, 5. februar 2023 08:49)

  # Link komentara

 12. Isus: Ja sam put, ISTINA i život, Sotona je lažac, on je otac svih laži...
  Dobrica: Laž je u samom biću Srbina, laž je srpaki državni interes...
  Harlot - odvojena crkva, ku**a, bludnica, koja se odvojila da obmanjuje narod i da sa njim dočeka antihrista...
  Svi smo se mi pokrstili u 7-8 veku iz slovenskog višebožja sa Perunom, u tada jedino Hrišćanstvo, koje je vodio i danas ga vodi Rimski papa! Znamo ko je posle Šizme u 11veku prodao veru za večeru (Srbija na Tri mora) i odvojilo se od braće i pape i popravoslavio se sa Savom i Vizantijom, a onda ih je Bog toliko pravoslavne kaznio sa 500g ropstva, a tu Vizantiju očistio i predao je muslimanima. Rimski Papa kruniše prvog srpskog kralja 1217g da zadrži Srbe, a Sava huška i obrće narod po nalogu Vizantije, koja odmah 1219g autokefiše SPC. Nije Sava svetac, on je vizantijski huškač i delitelj, šizmatk, obmanitelj, sluga sotone i to zna svaki Srbin.
  (Istočni greh, 5. februar 2023 08:48)

  # Link komentara

 13. Nema laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena, a Evropska analiza (82 evropska instituta za genetiku po uzorku krvi građana) od 2009- 2013g je uništila sve srpske laži. Pokazala je da Srbi nisu narod jer imaju najšareniju kartu gena u Evropi, a po genima su 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena), a to je očito i razlog zašto su oni odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali katolici sa Papom... "Srpska karta gena je najšarenija na svetu, to je đubrište gena od svih osvajača kroz istoriju"... brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/
  Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki poturčeno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće?
  (21VEK, 5. februar 2023 08:46)

  # Link komentara

 14. Svaki treći Rom je Jovanović. Mogli ste da ih okupite i više uz malo reklame.
  (Čistač, 5. februar 2023 08:46)

  # Link komentara

 15. Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme brat Srbin se punio sa mržnjom prema braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom, a zato i ostali nepokoreni! A posle ropstva i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom izbija na vekovno hrvatsko i katoličko more, a šta katolička braća sprečiše i 40ih sa Ustašama i 90ih sa Braniteljima... "Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla, njima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape, a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi".
  Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Osmanlije tu Vizantiju, koja je podelila Isusovu Crkvu u 11veku, ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u muslimansku Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Rimski papa je od priznanja Hrišćanstva i prvog pape Siricija 385g nenadvladiv! Islam je spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide da se širi.
  (Vera, 5. februar 2023 08:34)

  # Link komentara

 16. Nije Srbija oborila rekord vec 256 zena iz Srbije.
  (Qwerty, 5. februar 2023 08:19)

  # Link komentara

 17. ćelavi. bravo
  (Rio, 5. februar 2023 07:52)

  # Link komentara

 18. amuje đemailje jelu i to slovansčko ime
  (Đemailj, 5. februar 2023 07:51)

  # Link komentara

 19. Prezime Horvat uopšte nije hrvatskog ili slovenskog porekla nego mađarskog. Ali ste vi šampioni u svojatanju tuđih stvari.
  (Domagoj, 04. februar 2023 16:34)

  Пуковник Јован Хорват одвео Србе из Војне крајине у данашњу Украјину и основао Новосербију давне 1752. године. Мађари се таквим пословима обично нису бавили.

  Иначе, презиме потиче од ријечи "хрбат", која означава гребен или планински превој. А на мађарском значи "не лупетај".
  (Боске, 5. februar 2023 06:51)

  # Link komentara

 20. Susjedi Hrvati imaju jako često žensko ime Mila, a ime Milica nemaju uopste, a ta Milica je samo umanjenica od Mila.
  (Vera, 4. februar 2023 17:13)

  Dok su male onda su Milica, pa Mila, a onda pod stare dane Milutin.
  (KKK-666, 5. februar 2023 05:50)

  # Link komentara

 21. Ja znam lika iz NS a,zove se Franjo. u Srb ga prekrstili u Franja. Reci to.

  djuka10
  (Djuka10, 4. februar 2023 18:21)

  Pa prkrstili su i papu, po srbima i on je curica.
  (KKK-666, 5. februar 2023 05:43)

  # Link komentara

 22. Правде ради, Хорват заиста значи Хрват. Хорвати су вероватно помађарени Хрвати.
  (Јабучило, 4. februar 2023 23:01) , PREZIME Horvat koje je u mađarskoj jedno od najcescih a u hr je nejcesce ne oznacava etnicko podrijetlo vec podrucje odakle su njegovi nositelji stigli. Dakle, horvati i Hrvatske, Bosnyak iz bosne itd. mogu biti etnicki hrvati ali i ne moraju.
  (Ivan, 5. februar 2023 03:35)

  # Link komentara

 23. Jos jednom smo dokazali da smo najbolji na svetu. Ponosan sam.
  (mane, 5. februar 2023 02:43)

  # Link komentara

 24. Ivan je čisto slovensko ime, a Jovan je došao iz Vizantije.
  Rusi i Ukrajinci isto imaju Ivana a i oni novokompuju i izmišljaju jezik i govore hrvatski, kažu tOčka i tisuća, za avion kažu samolet, za helikopter vrtolet...
  (Jezik, 04. februar 2023 17:17)

  Тисућа је наша реч. Користи се у Душановом законику. Реч хиљада је грчког порекла.
  (Марко, 5. februar 2023 01:55)

  # Link komentara

 25. Možete li zamisliti šta bi srpski mediji pisali, ma kakvo bi to ludilo bilo, da je prezime Srbin namesto Horvat najčešće Slavensko prezime... Croativnet FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!
  (Kopipaste, 4. februar 2023 15:58)

  To je tako... Uobičajeno, nije nimalo posebno...
  (Seljana, 5. februar 2023 01:19)

  # Link komentara

 26. Vidim da sam izazvao reakcije na moj komentar. Sve neke sudije koje su totalno promašile opis moje malenkosti. Tik Tok je za mene šok i ne volim ga. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja sam prvi za zabavu i veselje. Danas kada se sve raspada, kada se uzdiže ponos a ne poštuje ljudsko dostojanstvo i kada ljudi sve teže žive, ljudi obaraju Ginisov rekord? Neka se obara rekord u pokazivanju poštovanja prema ljudima, neka se obara rekord u pokazivanju ljubaznosti, poštovanju žena i preziru prema nasilju. Cene odletele u nebo, to je Ginisov rekord. Da, treba nam zabava ali ne tako labava. I na Titaniku je svirala muzika. Samo zabava, a svet tone. Leba i igara, a leba ponestaje.
  (Mali Princ, 4. februar 2023 23:43)

  # Link komentara

 27. Mozemo da budemo najbolji i da postavljamo rekorde samo u glupostima.
  (Puh, 4. februar 2023 23:41)

  # Link komentara

 28. U Kini se svaki drugi preziva Lee, tako da ako rese eto rekorda
  (Si Dji ping, 4. februar 2023 23:32)

  # Link komentara

 29. Trovach, imam pametnija posla i daleko sam od toga da sam mrgud:)
  (Mali Princ, 4. februar 2023 23:24)

  # Link komentara

 30. Kingston, iskreno ni čim što si spomenuo.
  (Mali Princ, 4. februar 2023 23:21)

  # Link komentara

 31. 256 zena je 512 sisa.
  (Bljuzgo Drpović, 04. februar 2023 17:00)

  Jel to tvoj konačan odgovor?
  (pozovi prijatelja, 4. februar 2023 23:15)

  # Link komentara

 32. Ivan je čisto slovensko ime, a Jovan je došao iz Vizantije.
  Rusi i Ukrajinci isto imaju Ivana a i oni novokompuju i izmišljaju jezik i govore hrvatski, kažu tOčka i tisuća, za avion kažu samolet, za helikopter vrtolet...
  (Jezik, 04. februar 2023 17:17)

  Иван и Јован су иначице јеврејског имена Јоханан. Тако да ниједно суштински није словенско. За језик си прилично тачно приметио. Ми свој слабо чувамо.
  (Јабучило, 4. februar 2023 23:05)

  # Link komentara

 33. Prezime Horvat uopšte nije hrvatskog ili slovenskog porekla nego mađarskog. Ali ste vi šampioni u svojatanju tuđih stvari.
  (Domagoj, 04. februar 2023 16:34)

  Правде ради, Хорват заиста значи Хрват. Хорвати су вероватно помађарени Хрвати.
  (Јабучило, 4. februar 2023 23:01)

  # Link komentara

 34. Kolko se iskompleksiranih hrvatijanaca nakotilo na komentarima za ovu nebitnu vest...ili je to eventualno jedan do dva kompleksasa sa izgubljenim identitetom izmedju italijana, madjara i srbina, pa ne zna gde vise da udara
  (Tor, 4. februar 2023 23:01)

  # Link komentara

 35. Neka se spremi svaki Dragan Jovanovic. i Kini ostaju svezane ruke.
  (ppz, 4. februar 2023 22:57)

  # Link komentara

 36. @Slaven, je l' tebi onaj Deretic neki blizak rod?
  (jest, 4. februar 2023 22:45)

  # Link komentara

 37. Rio......najlepše žensko ime jeste Marija, a muško Nikola.
  Baš zbog Vizantije i pravoslavlja, oba ta dva imena su češća u Hrvatskoj, Srbima nametnut Nikolaji (Tesla je zapravo Nikolaj) a za Mariju mi nije jasno zašto je tako malo u Srbiji, očito jer je previše slovensko ime od Meri - Mirjam... u svemu su Hrvati ostali svoji, a Srbi radili kako vetar duva.
  (Mili, 4. februar 2023 22:32)

  # Link komentara

 38. Odlična ideja, raduje me što je realizovana i što je Srbija u Ginisovoj Knjizi rekorda(...)
  Inače: Milica je moje ime koje mi je dato na Znamenju; zvanično (ovo sadašnje) dato mi je tri meseca posle mog rođenja, kad su moji roditelji i kum bili sigurni da ću ipak živeti, jer sam prevremeno rođena i bila sam toliko mršava da sam bukvalno bila ,,živi kostur''. Sad sam u osmoj deceniji života i nikad nisam bila bar malo i bar kratko vreme ozbiljno bolesna.

  PS: Verujem da bi bilo interesantno pročitati tekst o starom srpskom običaju da se tek rođeno dete dobije na znamenju.
  (P. V., 4. februar 2023 22:06)

  # Link komentara

 39. Mislim da bi se Natasa Nikolic okupilo bar dvostruko vise.
  (bg, 4. februar 2023 21:58)

  # Link komentara

 40. Srbija je u rekordu svakodnevno....
  (Alx, 4. februar 2023 21:54)

  # Link komentara

 41. Hrvoje Horvat je dobio otkaz na mestu izbornika(selektora) hrvatske rukometne reprezentacije, samo zato jer se tako zove.
  (Mili, 4. februar 2023 21:37)

  # Link komentara

 42. Osoba A: Ja sam Milica Jovanović
  Osoba B: Ja sam Milica Jovanović
  Osoba C: Ja sam Milica Jovanović
  .
  .
  .
  Osoba AB: Ja sam Milica Jovanović
  Osoba AC: Ja sam Milica Jovanović
  .
  .
  .
  Osoba BA: Ja sam Milica Jovanović
  Osoba BB: Ja sam Milica Jovanović
  .
  .
  .

  itd.

  ...pa ti sad nađi Milicu koju tražiš!
  (Asocijacije, 4. februar 2023 21:36)

  # Link komentara

 43. Mila Horvat, najbolja fudbalerska novinarka na Balkanu.
  Mila je puno češća u Hrvatskoj, nego ša je manja Milica ovde.
  (Mili, 4. februar 2023 21:35)

  # Link komentara

 44. Marija je najlepše ime .
  (Rio, 4. februar 2023 20:57)

  # Link komentara

 45. "Cestitke! Nadam se da se nece sjetiti Lijevi iz bilo kog sela u Kini da obaraju ovo"
  Lee je cesto i u obe Koreje, posle prezimena Kim je najcesce. U Kini je ustvari tek cetvrto (posle Zhao, Qian i Sun), doduse u Hong Kongu je isto drugo najcesce. To su podaci sa wikipedije, mozete proveriti... :-)
  (breee, 4. februar 2023 20:53)

  # Link komentara

 46. Tanajske ploče 3vek.
  Velikaya Horvatiya 5vek.
  Ugovor sa papom o pokrštavanju Hrvata 680g.
  Legenda o Čehu i Lehu i Mehu koja kaže da su Česi i Slovaci i Poljaci nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske.
  Splitski evanđelistar 7vek.
  Višeslavova krstionica 8vek.
  Osorski evanđelistar 9vek.
  Bašćanska ploča 11vek.
  Banovac 1235g.
  (Sveti Američki Gugl, 4. februar 2023 20:44)

  # Link komentara

 47. Srbi su samo pokrivoslavljeni Hrvati od strane Save i Vizantije.
  (Jasno, 4. februar 2023 20:41)

  # Link komentara

 48. Da li je moguće da i na ovoj nebitnoj vesti ima Hrvata?! Ljudi, sa vama definitivno nešto nije u redu. Ovakav kompleks nema niko na ovom svetu, dolazite na srpske portale da širite propagandu koja je toliko komična da bi vam pozavideli i najbolji komičari na svetu. Samo nemojte vi da se hvalite da ste Sloveni i da su svi Sloveni potekli od vas, da li ste vi svesni da ste vi jedan mnogo nebitan narod koji nije mogao ni sam da se oslobodi pa je čekao da ga neko drugi oslobodi u više navrata, za uzvrat ste bacali cveće na oslobodioce. Da li vi znate „ponosni” Sloveni da je vaš najveći heroj Ante Pavelić rekao Hitleru da vam je nametnuo da ste Sloveni i da ste potomci Gota? Pustite vi Čeha, leha i meha i ostale bajke, osvrnute se na ovo herojstvo i ponos koji ste pokazali u vašoj skromnoj istoriji.
  (Иди, 4. februar 2023 20:39)

  # Link komentara

 49. @fenomen:

  Najčešće muško ime i prezime, u Srbiji, zvanično je - Dragan Jovanović!
  (kognitivna disonanca, 4. februar 2023 20:27)

  # Link komentara

 50. Bravo devojke!
  (sky, 4. februar 2023 20:17)

  # Link komentara

 51. U jeah, a ja mislio rekord u rastu zivotnog standarda i borbi za suverenitet i teritorijalni integritet...
  (Rotenberg, 4. februar 2023 20:12)

  # Link komentara

 52. Милица - најлепше име.
  (Сузана, 4. februar 2023 20:03)

  # Link komentara

 53. Ja ne verujem da je ovo najcesce ime i prezime u Srbiji, pogotovo Milica. Jovanovic je verovatno nnsjcesce ali ima i mnogo Djordjevica, Petrovica. A imena recimo Ana, Jelena bi trebalo da je cesto. Eto zanima me koliko u Srbiji ima Ana Petrovic?
  (fenomen, 4. februar 2023 19:53)

  # Link komentara

 54. 256 zena je 512 sisa.
  (Bljuzgo Drpović, 04. februar 2023 17:00)

  9418

  a tek rupa!!!..
  (ned087, 4. februar 2023 19:46)

  # Link komentara

 55. Čekajte da Vietnamci pokrenu ovakvu akciju. 40% njih se preziva Nguyen.
  (wiener, 4. februar 2023 19:42)

  # Link komentara

 56. Milica je lepo srpsko ime koje drugi slovenski narodi ređe daju ženskoj deci. Možda je ima u Slovačkoj i Češkoj kao varijante.
  (NN Belgrade, 4. februar 2023 18:23)
  Pa vidi medju slovencima u Trstu je žensko ime Milica popularno, čak i moja teta se tako zove. Pozdrav iz Trsta.
  (trscan, 4. februar 2023 19:30)

  # Link komentara

 57. HORVAT, Horvatić, Horvatović, Horvatin, Horvatinić, Horvatinčić, Horvatinov, Horvatinovski, Hrvatić, Hrvatinić, Hrvatov, Hrvatinov, Hrvatinović, Hrvatinovski, Hrvacov, Hrvcov, Hrctov, Rvat, Rvatinić, Rvatov......prezimena Srbin, Srbić, Srbljenović u Srbiji skoro da i nema, jako malo! Kako je mogućce da se o tome ne piše? Jovan-Jovanović je čisto pravoslavno od Ivan-Ivanović.
  (Prezime, 4. februar 2023 19:20)

  # Link komentara

 58. Pajo.....sve su to imena iz Biblije ali Jovan se javlja na ovim prostorima tek posle šizme i dolazi sa utecajem Vizantije i to ti je razlog zašto je Hrvatima ostao i dalje Ivan Krstitelj jer oni nisu prodali veru za večeru Vizantiji i zato im ona i pravoslavlje pokušavaju zadnjih 900g izbrisati svaki trag...
  (Vera, 4. februar 2023 19:08)

  # Link komentara

 59. eh , neki rekord...
  u Rumuniji mađarskog porekla ljudi imaju isto i prezime i ime i to na hiljade !!!
  Gabor Gabor
  (u prolazu, 4. februar 2023 19:03)

  # Link komentara

 60. Mili......ja sam u šoku da Domagoj nije napisao da je prezime Horvat srpsko a ne hrvatsko, a on lupi da je mađarsko hahahaha
  Hrvatska se sve do države SHS zvala Horvatska i himna se zapravo zkve Horvatska domovina, a u toj "batskoj" državi su im maknuli o i stavili r, isto tako i Histra koja je postala Istra..
  (Vera, 4. februar 2023 19:03)

  # Link komentara

 61. A čime se ti baviš ? Zvezdom/Partizanom, Zadrugom, Rusijom, Tik-Tokom ?
  (Kingston, 4. februar 2023 15:47)
  Daleko bilo.
  Inženjeringom.
  (., 4. februar 2023 18:40)

  # Link komentara

 62. Zaljubljen sam u jednu Milicu Jovanovic
  (Predrag Gligic, 4. februar 2023 18:34)

  # Link komentara

 63. Kakva glup rekord sunce ti poljubim.
  (Ja mislio po platama, 4. februar 2023 18:27)

  # Link komentara

 64. Ja, ajde jedi sendvič i odmori, lupaš kao otvorena vrata, po tebi su Mađari više Sloveni od Hrvata i Srba zadnji put se to desilo Bugarima koji više ne govore svojim jezikom.
  (Franc, 4. februar 2023 18:25)

  # Link komentara

 65. Milica je lepo srpsko ime koje drugi slovenski narodi ređe daju ženskoj deci. Možda je ima u Slovačkoj i Češkoj kao varijante.
  (NN Belgrade, 4. februar 2023 18:23)

  # Link komentara

 66. Ja znam lika iz NS a,zove se Franjo. u Srb ga prekrstili u Franja. Reci to.

  djuka10
  (Djuka10, 4. februar 2023 18:21)

  # Link komentara

 67. Ja, sama činjenica da se ovde već mesecima predstavljaš kao Srbin a nisi dovoljno govori o tebi.
  (Edgar, 4. februar 2023 18:20)

  # Link komentara

 68. Besposlen pop i jariće krsti, ali, ako to zabavlj ljude, opet, što da ne :)))
  (EU Citizen, 4. februar 2023 18:19)

  # Link komentara

 69. Čestitam, Milice!
  (Peđa, 4. februar 2023 18:18)

  # Link komentara

 70. Nema ništa gore od toga, nego kad se braća pokolju oko žene ili zemlje! Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun, a HR ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Horvati, u selu Stilsko u špiljama su našli i šahovnica iz vremena države Velikaya Horvatiya. Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske. Svi su Slaveni zapravo Hrvati, a od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi.
  Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?
  (Slaven, 4. februar 2023 18:10)

  # Link komentara

 71. Ma kakav bre rekord. U svakoj dzamiji bilo gde u svetu se skoro svi muskarci zovu Muhamed a svaki dan su zajedno makar 5 puta. Ima ih najmanje 250.
  (Nenad, 04. februar 2023 17:36)

  Ali se ne prezivaju isto tupsone.
  (ls, 4. februar 2023 18:06)

  # Link komentara

 72. Bosna je u istoj toj knjizi zbog stope nezaposlenosti 1997. godine.
  (budala, a koči?, 4. februar 2023 18:05)

  # Link komentara

 73. Domagoj.....znam nije ti lako pored tog prezimena Horvat kojeg imaju svi Slovenski narodi, pored legende o čehu i lehu i mehu koja kaže da su Seveni Sloveni nastali od Hrvatd, pored analize gena po kojoj Hrvati imaju u najveći odsto u Evropi taj južnoslovenski gen....ali reći da prezime Horvat nije hrvatsko je maksimalni idiotizam, ko da kažeš da prezime Srbin ili Srbić nije srpako, zamisli?
  (Mili, 4. februar 2023 18:01)

  # Link komentara

 74. Jel ima neki skup da se skupljaju Nataše?
  (bb, 4. februar 2023 15:57)

  Probaj na Tasu...
  (Borat Margaret Sagdiyev, 4. februar 2023 17:57)

  # Link komentara

 75. Ivan je čisto slovensko ime, a Jovan je došao iz Vizantije.
  Rusi i Ukrajinci isto imaju Ivana a i oni novokompuju i izmišljaju jezik i govore hrvatski, kažu tOčka i tisuća, za avion kažu samolet, za helikopter vrtolet...
  (Jezik, 04. februar 2023 17:17)

  Ivan ili Jovan su jevrjska imena kao i sva druga imena iz Biblije.
  Petar, Pavle, Luka i svih ostalih apostola, Lazar, Marija i td. To su imena koja smo preuzeli kroz nasu veru.

  Ne znam zasto bi to nekome smetalo....
  (pajo, 4. februar 2023 17:56)

  # Link komentara

 76. Kakav lep okrugao broj
  (programer, 4. februar 2023 17:55)

  # Link komentara

 77. Čime se ljudi bave majko moja mila!
  (Mali Princ, 04. februar 2023 15:37)

  To se zove zabava i neophodna je komponenta života svakog homo sapiensa. Mora da probas. Nemoj samo da sediš za stolom i pišeš doktorske disertacije ili da radiš na teoriji struna.
  (ćelavi, 4. februar 2023 17:49)

  # Link komentara

 78. Брао ,брао .
  (изНенад, 4. februar 2023 17:37)

  # Link komentara

 79. Ma kakav bre rekord. U svakoj dzamiji bilo gde u svetu se skoro svi muskarci zovu Muhamed a svaki dan su zajedno makar 5 puta. Ima ih najmanje 250.
  (Nenad, 4. februar 2023 17:36)

  # Link komentara

 80. Svaka Čast!
  (Ginis, 4. februar 2023 17:34)

  # Link komentara

 81. Možete li zamisliti šta bi srpski mediji pisali, ma kakvo bi to ludilo bilo, da je prezime Srbin namesto Horvat najčešće Slavensko prezime... Croativnet FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!
  (Kopipaste, 4. februar 2023 15:58)

  Prezime Horvat uopšte nije hrvatskog ili slovenskog porekla nego mađarskog. Ali ste vi šampioni u svojatanju tuđih stvari.
  (Domagoj, 04. februar 2023 16:34)
  Sama cinjenica da su Madjari procentualno vise Slaveni nego Srbi i Hrvati,govori da nisi u pravu.
  (ja, 4. februar 2023 17:32)

  # Link komentara

 82. Da se pod hitno organizuje najveća grupa hejtera, u bilo kojoj kategoriji. Bićemo šampioni!
  (Dr., 4. februar 2023 17:32)

  # Link komentara

 83. Sto ljudi u svemu vide nesto lose, sta reci. Bas je zanimljivo i simpaticno. Svaka cast devojke.
  (StarLord, 4. februar 2023 17:19)

  # Link komentara

 84. Moj komsija se zove Radivoje Boskovic
  (kales, 04. februar 2023 16:35)

  Zanimljivo. Moja komšinica se zove Milena.
  (Dvoiposoban, renoviran, cg, internet, 4. februar 2023 17:19)

  # Link komentara

 85. Ivan je čisto slovensko ime, a Jovan je došao iz Vizantije.
  Rusi i Ukrajinci isto imaju Ivana a i oni novokompuju i izmišljaju jezik i govore hrvatski, kažu tOčka i tisuća, za avion kažu samolet, za helikopter vrtolet...
  (Jezik, 4. februar 2023 17:17)

  # Link komentara

 86. Šta nije Tomson okupio 2000 Ivana u Hrvatskoj na jednom mestu?
  (Nego, 4. februar 2023 17:15)

  # Link komentara

 87. Susjedi Hrvati imaju jako često žensko ime Mila, a ime Milica nemaju uopste, a ta Milica je samo umanjenica od Mila.
  (Vera, 4. februar 2023 17:13)

  # Link komentara

 88. Cestitke! Nadam se da se nece sjetiti Lijevi iz bilo kog sela u Kini da obaraju ovo...
  (Sarkastije, 4. februar 2023 17:08)

  # Link komentara

 89. Pokazatelj ne kreativnosti i palanačkog mentaliteta.
  (si certo, 4. februar 2023 17:00)

  # Link komentara

 90. 256 zena je 512 sisa.
  (Bljuzgo Drpović, 4. februar 2023 17:00)

  # Link komentara

 91. Oborili smo rekord po prodaji belog u bajinoj bašti )))
  (Acim, 4. februar 2023 16:59)

  # Link komentara

 92. @Mali princ...Organizuj i ti obaranje Ginisovog rekorda, recimo da se okupi najveci broj mrguda, poput tebe, na jednom mestu. U celom svetu se ljudi zabavljaju, a jedino mi smo namrsteni.
  (Trovach, 4. februar 2023 16:13)

  Upravo tako, sve toksični hejteri na sve strane, mrze sebe najpre pa onda ceo svet. Tužan narod
  (Kingston, 4. februar 2023 16:55)

  # Link komentara

 93. Када Кинези чују за ово пада рекорд за сва времена.
  (Владимир, 4. februar 2023 16:52)

  # Link komentara

 94. U Milice, u Milice, duugee trepaavvviiiccceee! ;)
  Ajd nek je sa srecom!
  Svaka cast!
  (Saljivdzija, 4. februar 2023 16:50)

  # Link komentara

 95. Циганке...
  (шиле, 4. februar 2023 16:49)

  # Link komentara

 96. Ne, nego će obarati Ginisove rekorde u idiotizmu. Živeo srpski derbi i majka Rusija koju putem Tik Toka pozdravljam iz Zadruge!
  (Boka, 4. februar 2023 16:09)

  Kada ti poleće avion za Moskvu ? Greota da majka bude sama
  (Kingston, 4. februar 2023 16:49)

  # Link komentara

 97. @DRmr
  Ima i niza poljoprivredna,sa ovim povecanjem negde oko 15 000din,imam 2 clana porodice sa tim pfimanjem,taman im ima za lekove i malo leba...
  (pejafan, 4. februar 2023 16:45)

  # Link komentara

 98. Будалаштине за беспослен свијет.
  (Отворено, 4. februar 2023 16:42)

  # Link komentara

 99. Milica je baš lepo ime. Kneginja Milica.
  Prezime Jovanović, isto. Po Svetom Jovanu.
  Ne bih imao niša protiv da oženim Milicu Jovanović.
  (zare, 4. februar 2023 16:40)

  # Link komentara

 100. JOvanovici,Petrovici. Odes u svako nehigijensko naselje i eto rekorda.
  (Posmatrac, 4. februar 2023 16:40)

  # Link komentara

 101. Odlicno, Dobra zabava , promocija Srbije i ulazak u Ginisovu kjnigu rekorda, Svugde u svetu se ljudi trude da na bilo koji nacin obore sv, rekord jedino je kod nas popularno sedeti u stanu piti pivo , zapaliti koju cigaretu i sve gleati negativno, Isti ti koji bi bili u inostrtrnastvu i citali nesto ovako u toj drzavi bi rekli kako se ljudi dobro zabavljaju i opustenicja,
  (Volim te Srbijo, 4. februar 2023 16:39)

  # Link komentara

 102. Lideri u regionu!
  (leteci_320_beogradjanin, 4. februar 2023 16:38)

  # Link komentara

 103. Svaka čast....
  (Konfeder i EU o pokrajinama da ne govorimo a o Z4 i 4 rata drugi put, 4. februar 2023 16:37)

  # Link komentara

 104. Moj komsija se zove Radivoje Boskovic
  (kales, 4. februar 2023 16:35)

  # Link komentara

 105. Možete li zamisliti šta bi srpski mediji pisali, ma kakvo bi to ludilo bilo, da je prezime Srbin namesto Horvat najčešće Slavensko prezime... Croativnet FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!
  (Kopipaste, 4. februar 2023 15:58)

  Prezime Horvat uopšte nije hrvatskog ili slovenskog porekla nego mađarskog. Ali ste vi šampioni u svojatanju tuđih stvari.
  (Domagoj, 4. februar 2023 16:34)

  # Link komentara

 106. U gluposti, odavno
  (aca, 4. februar 2023 16:32)

  # Link komentara

 107. cool!!!
  (Rade, 4. februar 2023 16:32)

  # Link komentara

 108. Znaš ono kad ti preci prodaju veru za večeru pa ti Ivan Krstitelj postane Jovan Svetitelj i najčešće prezime ti Jovanović namesto Ivanović.
  (Zime, 4. februar 2023 15:57)

  Da li ti mali znas kakvo je pravo ime za Ivana, Isusa, Marije...? Da li mislis da li latinoamerikanci Papu zovu Franjo? Mucni tom tintarom.
  (banja luka, 4. februar 2023 16:32)

  # Link komentara

 109. A čime se ti baviš ? Zvezdom/Partizanom, Zadrugom, Rusijom, Tik-Tokom ?
  (Kingston, 04. februar 2023 15:47)

  Ne nego ce amerikom, gej popukacijom i teletabisima.
  (Mirsada, 4. februar 2023 16:31)

  # Link komentara

 110. Ja mislio da je u pitanju ime
  Zoran Milovanović..
  (Plenković, 4. februar 2023 16:31)

  # Link komentara

 111. Znao sam da su Jovanovići :))))
  (VlajkoBG, 4. februar 2023 16:30)

  # Link komentara

 112. Neka se spremi Petar Petrovic :-)
  (SPIDER, 4. februar 2023 16:27)

  # Link komentara

 113. nisam znao da imamo toliko zena sa tim imenom. Ja ne znam ni jednu. Zato znam nekoliko Dragana Jovanovica, al dobro. Super vest svakako!
  (mravorad, 4. februar 2023 16:27)

  # Link komentara

 114. Čekamo Kinu. Kod njih postoji 700 prezimena na milijardu i trista miliona ljudi.
  (Kole, 04. februar 2023 15:52)
  Verovatno ih ima u svakoj lokalnoj fabrici. Pitanje je samo koja drzi rekord…
  (Nikola, 4. februar 2023 16:23)

  # Link komentara

 115. @DRmr Skupilo bi ih se više od 256 sigurno.
  (Iva, 4. februar 2023 16:21)

  # Link komentara

 116. Ja rekoh po godinama bede i odabiru losih politicara
  (SrbIN, 4. februar 2023 16:15)

  # Link komentara

 117. @Mali princ...Organizuj i ti obaranje Ginisovog rekorda, recimo da se okupi najveci broj mrguda, poput tebe, na jednom mestu. U celom svetu se ljudi zabavljaju, a jedino mi smo namrsteni.
  (Trovach, 4. februar 2023 16:13)

  # Link komentara

 118. Kad ce okupljanje ljudi sa mikro patkama da ja dodjem, udjem u Ginisa posto u bilo sta drugo tesko?
  (MD, 4. februar 2023 16:12)

  # Link komentara

 119. "Srbija oborila Ginisov rekord"
  Najvise dana sa zagadjenim vazduhom?
  (Nikola, 4. februar 2023 16:12)

  # Link komentara

 120. Šta bi tek bilo da u Engleskoj ili Americi na hrpu stave sve koji se zovu John Smith!
  (Sine ratio, 4. februar 2023 16:11)

  # Link komentara

 121. Čime se ljudi bave majko moja mila!
  (Mali Princ, 4. februar 2023 15:37)

  A čime se ti baviš ? Zvezdom/Partizanom, Zadrugom, Rusijom, Tik-Tokom ?
  (Kingston, 04. februar 2023 15:47)

  Ne, nego će obarati Ginisove rekorde u idiotizmu. Živeo srpski derbi i majka Rusija koju putem Tik Toka pozdravljam iz Zadruge!
  (Boka, 4. februar 2023 16:09)

  # Link komentara

 122. A onaj rekord novčanice s najvećim brojem nula još uvijek držimo?!
  (Zamenik pomoćnika sekretara, 4. februar 2023 16:08)

  # Link komentara

 123. Ovo je baš smešno i simpatično.
  (Aham, 4. februar 2023 16:06)

  # Link komentara

 124. Čime se ljudi bave majko moja mila!
  (Mali Princ, 4. februar 2023 15:37)

  U cemu je problem? Prilicno jeftina promocija drzave u svetu jednim ovim cinom. Sta si ti danas uradio? Ispusio 2 pakle cigareta kontam.
  (AV, 4. februar 2023 16:01)

  # Link komentara

 125. meni je samo žao što nije bilo malo bolje medijski propraćeno pa da dodjem i ja...bio sam sa tri (3) milice jovanović u svom životu i sa svakom sam izgubio kontakt-a kladim se da su tu bile sve tri..!
  (RajKonen, 4. februar 2023 15:59)

  # Link komentara

 126. Sledeci rekord 1000 pezionera sa najnizom penzijom koja je 20.631
  (DRmr, 4. februar 2023 15:58)

  # Link komentara

 127. Možete li zamisliti šta bi srpski mediji pisali, ma kakvo bi to ludilo bilo, da je prezime Srbin namesto Horvat najčešće Slavensko prezime... Croativnet FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!
  (Kopipaste, 4. februar 2023 15:58)

  # Link komentara

 128. Cek da se skupi 5 miliona Cang Ping-ova ili 7 milki Hakhumbharata Kamaraupri...
  (Kosta, 4. februar 2023 15:58)

  # Link komentara

 129. Znaš ono kad ti preci prodaju veru za večeru pa ti Ivan Krstitelj postane Jovan Svetitelj i najčešće prezime ti Jovanović namesto Ivanović.
  (Zime, 4. februar 2023 15:57)

  # Link komentara

 130. Jel ima neki skup da se skupljaju Nataše?
  (bb, 4. februar 2023 15:57)

  # Link komentara

 131. Dokonog li naroda.
  (EU nema alternativu, 4. februar 2023 15:56)

  # Link komentara

 132. Tomson je tako postavio rekord jer okupio 2.300 hrvatskih Ivana na jednom mestu.
  (Kralj, 4. februar 2023 15:55)

  # Link komentara

 133. Što nije okupio 256 Roberta Čobana?
  (Bananamen, 4. februar 2023 15:53)

  # Link komentara

 134. Čekamo Kinu. Kod njih postoji 700 prezimena na milijardu i trista miliona ljudi.
  (Kole, 4. februar 2023 15:52)

  # Link komentara

 135. Čobani nekad čuvali stada domaćih životinja, a gle danas dokle su dogurali... Bravo bravo čobani, ponosni smo na vas!
  (Liberty, 4. februar 2023 15:52)

  # Link komentara

 136. Alal vera ovnovi...
  (pejafan, 4. februar 2023 15:47)

  # Link komentara

 137. Čime se ljudi bave majko moja mila!
  (Mali Princ, 4. februar 2023 15:37)

  A čime se ti baviš ? Zvezdom/Partizanom, Zadrugom, Rusijom, Tik-Tokom ?
  (Kingston, 4. februar 2023 15:47)

  # Link komentara

 138. Mi samo i možemo da oborimo rekorde u nekim nebitnim glupostima......
  (Aqua Viva casmedia, 4. februar 2023 15:45)

  # Link komentara

 139. Fantastično dostignuće, ponosan sam.
  (Nedeljko, 4. februar 2023 15:43)

  # Link komentara

 140. jedne su Milice Jovanović
  (stari vodoinstalater, 4. februar 2023 15:43)

  # Link komentara

 141. Auuu Mico!!!?
  (Posmatrac, 4. februar 2023 15:40)

  # Link komentara

 142. Ako su sve imale duge trepavice onda je to još jedan rekord.
  (Triput, 4. februar 2023 15:40)

  # Link komentara

 143. Čime se ljudi bave majko moja mila!
  (Mali Princ, 4. februar 2023 15:37)

  # Link komentara