- Komentari -

Šta se dešava sa slučajem "Arhitektonski fakultet"?

Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova sprovelo je predistražni postupak u slučaju u javnosti poznatom kao "Arhitektonski fakultet", iniciranom od medija, nakon što su se neke studentkinje putem društvenih mreža požalile na ponašanje jednog profesora Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Izvor: NOVA
Pošaljite komentar
  1. Nista se nece desiti. Pojeo vuk magarca. Ipak je to Profesor sa velikim P. Djubre matoro.
    (blicko, 10. avgust 2022 15:25)

    # Link komentara

  2. (Helios, 9. avgust 2022 16:52)

    Auuu sine, ala tebi niie dobro... Nažalost, nema vakcine za glupost.
    (Bojan, 10. avgust 2022 13:58)

    # Link komentara

  3. U USA je u toku potpuna degradacija. "Woke" vlada a školstvo propada. Roditelji masovno ispisuju decu iz osnovnih škola. Na univerzitetima je teror mlađanih političkih komesara, hermafroditska propaganda orgija a izbacivanja kvalitetnih profesora su redovna.
    U Srbiji se pokušava sprovesti to isto. Internet laptop brigade su udarnici ispiranja mozga. Ovde čitamo neverovatne stvari: "nakon što se određeni broj studentkinja putem društvenih mreža požalilo na ponašanje jednog profesora" ?!? To što piše na tarabi nije relevantno ni za šta. Ne nelegalno nego i antilegalno. "Društvene mreže", pa još one koje su privatne firme, pa još koje su ideološke agende, i imaju cenzuru, i još su bazirane u inostranstvu, 100% nisu merilo ni za šta.
    "koje su prehodno Povereniku za ravnopravnost Arhitektonskog fakulteta" me ostavlja zabezeknutog. Mi smo to uveli? Nakon 5. oktobra i navodnog oslobađanja od ideološke opresije mi smo uveli novu ideološku opresiju? Kakav crni "poverenik za ravnopravnost"? To može biti u praksi samo poverenik za neravnopravnost, u istom smislu u kome je "borba za inkluziju" u praksi samo ekskluzija normalnih i preotimačina naopakih. DoubleThink najgore vrste.
    Ja uopšte ne znam da li je u pitanju neka neprimerena osoba ili ne. To uopšte nije tema. Kao što je Medicinski fakultet pokazao sav svoj smrad time što je prinudno vakcinisao studente (i devojke koje još nisu rađale!!!) tako je i Arhitektnoski, uvođenjem "woke" šizenja postao žarište smrada u Srbiji.
    (Helios, 9. avgust 2022 16:52)

    # Link komentara

  4. Zahvalite onoj sa FDU. Je'l se Milena zvase. Zbog njene glume, se sad sve normalne devojke plase prijaviti sexualno uznemiravanje. Kada su neki na to upozoravali jos tad, svi su ih osudjivali lazima kako mrze zene. Sad se vidi ko je zenama naneo stetu. Razmislite sad da i nju tuzite sad.
    (Realan, 9. avgust 2022 16:17)

    # Link komentara

  5. Bravo za 3 devojke. Treba smoći snage i izaći na megdan likovima čiji životi nadam se više neće biti isti.
    (Istočna RS, 9. avgust 2022 15:45)

    # Link komentara