- Komentari -

Kikina majka otkriva šta se dešavalo kobnog dana: "Ona nikad ne bi pokušala da se ubije"

Devetog decembra prošle godine javnost u Srbiji je potresla vest da je preminula mlada jutjuberka Kristina Đukić. Sumnja da je reč o, navodnom, samoubistvu otvorila je veliku, tešku i mučnu temu nasilja na internetu, što je navođeno kao mogući uzrok, budući da je Kristina, poznatija kao Kika, upravo bila žrtva ovog vida maltretiranja od početka svoje Jutjub karijere.

Izvor: Blic
Pošaljite komentar
  1. cesto se desava da roditelji ne prihvate da je dete pocinilo samoubistvo. Imam komsinicu koju je zadesila ista tragedija i zena je samu sebe ubedila da smo svi iz zgrade umesani u ubistvo njenog sina. Verovatno im je tako lakse. Mami od jutjuberke je potrebno ozbiljno psihijatrijsko lecenje.
    (aca, 10. avgust 2022 11:39)

    # Link komentara

  2. Možda se nje ni ubila, nego prosto pogrešila. Pod odredenim okolnostima, čak i mala, naizgled bezazlena količina droge može da ubije zdravu mladu devojku, koja nije redovna narkomanka. Muškrarca, malo teže, jer su dosta krupniji i izdržljiviji fizički, ali daleko od toga da su zaštićeni. Na žalost, čuo sam za dosta takvih slučajeva. Ne kapiraju ljudi da mnoge supstance imaju kontraindikacije, ako se uzimaju zajedno sa još nečim.
    (kognitivna disonanca, 10. avgust 2022 11:08)

    # Link komentara

  3. Psihijatar koji daje nekome ko je depresivan, anksiozan, po rečima majke i sklon manipzlaciji, bromazepam dva puta dnevno nije odgovarajuća terapija.
    (Komentar, 10. avgust 2022 10:54)

    # Link komentara

  4. Zao mi je devojke, ali kad pročitam izjave majke sve je jasno kako je odgajana i kakav zivot je imala, nije ni cudo kako je zavrsila pored ovakve majke.
    (Mile, 9. avgust 2022 23:48)

    # Link komentara

  5. Da joj nisi motala prvi džoint i izlemala varjačom, sad bi jele zajedno sladoled !!! Surovo ali.....
    (Severac®, 9. avgust 2022 23:14)

    # Link komentara

  6. Nije pokusala nego se overila,sad sto mucena majka nece sebi da prizna...
    (ivan, 9. avgust 2022 21:35)

    # Link komentara

  7. Tuzno je sve ovo citati,sve pokusaje da sopstvenu odgovornost umanji i prebaci na druge. Svi su krivi,i drugarice i prase i policajci i tuzioci i patolozi,samo ona nije i samo njena ćerka nije. Kaze: samo je koristila skank,odakle joj ekstazi. Kao da je normalno koristiti skank,a ekstazi nije. Kao da je skank bombona. Ja bih je pitao: a sto ti je cerka uzimala skank,sto je bila narkoman? Zasto je nisi lecila u Drajzerovoj? Ili kaze nije licila na sebe u mrtvacnici. Umrla je 8,obdukcija je radjena 10. Livores mortis ili mrtvacke mrlje se javljaju 24 do 48 sati posle smrti. To sto je videla cerka su tipicne mrtvacke mrlje. I ja sam gledao mog oca u mrtvacnici tri sata posle smrti od infarkta pa nije licio na sebe,jer hipoksija menja boju koze na pojedinim mestima u ljubicastu. Treba znati nesto o medicini,a ne lupati. Niko ne kaze da je suicid,jer je mozda i zades,tj.slucajno predoziranje. Bitno je samo da nije ubistvo,da nije "foul play",a da li je samoubistvo ili zades u sustini i nije bitno. Treba prihvatiti sopstvenu odgovornost za sudbinu cerke,a ne optuzivati sve redom. Postalo je vise degutantno.
    (Oliver, 9. avgust 2022 21:17)

    # Link komentara

  8. Jadna, nesrećna majko, Kike više nema i ništa je ne može vratiti. Budi dostojanstvena u svom bolu i ne blamiraj se izjavama u medijima. Ne budi hrana radoznaloj publici.
    (Naivni Gedža, 9. avgust 2022 21:14)

    # Link komentara

  9. Cekaj, zar nije vec pokusala dva puta pre toga i bila u Lazi?
    (mario, 9. avgust 2022 21:13)

    # Link komentara

  10. Završena saga sa pevačicom koju je ubio suprug, sad počinje nova. Hleba i igara nikad dosta
    (pseudo_slucajno, 9. avgust 2022 21:10)

    # Link komentara

  11. Hvala ti bože na normalnim roditeljima.
    (Nikola S, 9. avgust 2022 21:05)

    # Link komentara

  12. Koga ovo zanima.Da se majka posvetila odgajanju i skolovanju pa da nam nesto i objasni nego ova postala jutjuberka zamislite pa nam sad nesto kao prosipaju sta je bilo i kako je bilo.
    (Stojan Mutikaša, 9. avgust 2022 20:58)

    # Link komentara

  13. gospodjo pravo u zadrugu..
    (milord, 9. avgust 2022 20:47)

    # Link komentara

  14. U sustini, slucaj je razresen. Devojka se, nazalost, ni prva, ni poslenja - predozirala, sa njom je bila prisutna i drugarica. Ne postoji nikakva zavera, samo su se stvari malo napakovale da ne bi i drugarica ispastala, jer je bila prisutna veca kolicina droge, a i cerka je nekog glavonje.
    (Sportski analiticar, 9. avgust 2022 20:43)

    # Link komentara

  15. Kakva fama se pravi oko ovoga, sada ova hoce centar centrova paznje, hoce da bude novi Igor Juric a vec koliko meseci otkad ova lepotica vise nije s nama a njena mama nikako da izjavi na koji nacin je devojka izgubila zivot, sigurno nije umrla od pesnice ispod oka, aman vise progovori..Posle 8 meseci se setila da prica, razumem, ne bih pozeleo nikome, ne postoji veca bol i beznadje kad se tako nesto desi, pogotovo ako je bila jedino dete..ali ovo me nervira strasno
    (odzidza, 9. avgust 2022 20:42)

    # Link komentara

  16. Jutjuberka za tinejdžere koristila skank. Mama znala kad je "smotala".

    Skank je daleko od obične trave. Sad se čude "otkud ekstazi u njoj".
    Čekala dečka dva ipo sata na mostu pod pretnjom samoubistvom.

    Ovo je dete bilo za psihoterapiju, a i majka verovatno.
    (Madam X, 9. avgust 2022 20:41)

    # Link komentara

  17. mama se nalupa za 10...jadna djevojka, pustite je da odmara u miru
    (kerina, 9. avgust 2022 20:40)

    # Link komentara

  18. Labilna licnost.Ne mogu da ukapiram,da neko sa 19-20,30 digne ruku na sebe.
    Od nedaca se ne bezi,nego se treba suociti sa nedacama!
    (drug Tito i drugari, 9. avgust 2022 20:36)

    # Link komentara

  19. Gospodjo, velika je vrucina a vama su se neke zice prespojile
    (Nolemanija, 9. avgust 2022 20:33)

    # Link komentara

  20. izjava majke od pre neki dan .. ona je samo bila na kreku .. nista drugo nije uzimala .. zena nije normalna ocigledno ..
    (Simonovic, 9. avgust 2022 20:29)

    # Link komentara