- Komentari -
  1. @očajno pero, menjaj terapiju pod hitno. I pojacaj dobro.
    (Slovenac, 4. jul 2022 06:58)

    # Link komentara

  2. i to što kažeš, saudi arabija i rusija... tu su negde po slobodama pa mora da se pazi na sve.
    (neutralni fe, 2. jul 2022 23:47)

    A Amerika i Nemačka su kao nešto bolje po slobodama od tih država koje ste naveli?
    (Kritičar, 03. jul 2022 00:13)


    neuporedivo. uporedite i sami.
    (neutralni fe, 4. jul 2022 01:13)

    # Link komentara

  3. @Лос Анђелесу, срам те било. Не призивају СРБСКИ народ што осуђује неморал и криминал. Ви у Америци сте настали од криминалаца па вама то дође нормално. Државу сте створили на геноциду и неморалу. Америка као и Аустралија када су откривени требало је и биле су прво насељени најгорим шљамом и људским отпадом, једном речју криминалцима. Прочитајте мало историјске чињенице. Лепо Вук Драшковић је једном рекао "Старије су плетене ограде од прућа у Србији, него америчка држава!!" Ви причате неком о моралу, државности и законима!? Изгубили сте све критеријуме човечности и морала. Вама је педофилија, наркоманија, убиства, криминал сваке врсте нормална прича. Зато без пиштоља не смета на улицу да изађете. Ко од вас има више од 5 долара у џепу на улици? Нико, јер криминалац вас пресретне на сред улице упери пиштољ и отме новац. Дивљи запад у време Вајата Ерпа више је била законита него данас.
    (očajno pero, 03. jul 2022 08:02)

    obidji moskvu posle 23h...
    (neutralni fe, 4. jul 2022 01:11)

    # Link komentara

  4. У америчким медијима: ухапшена због марихуане; у руским медијима: због нечег белог што се шмрче.
    (Самосвесна грађанка, 02. jul 2022 23:39)

    zanimljiva gradacija. u severnokorejskim: uhapšena zbog nečeg belog što se brizga u venu...
    (neutralni fe, 3. jul 2022 00:28)

    Sa čim god da je ušla to je bilo male količine za ličnu upotrebu u jednom danu ili večeir. Znači nije donela da plasira na crno tržište da ošteti Rusiju, pritaji, zataji, postane tajkun. Ovakvi zakoni, ne samo u Rusiji nego u mnogim zemljama govore i štite samo jedan interes - "Ne donosite ništa sa sobom, kupujte kod nas."
    (zaštita (crnog) tržišta kapitala, 3. jul 2022 20:26)

    # Link komentara

  5. A Amerika i Nemačka su kao nešto bolje po slobodama od tih država koje ste naveli?
    (Kritičar, 3. jul 2022 00:13)

    Ne zna on tako da razmislja - prosao je kroz cetiri zapadnjacke centrifuge, zaredom.
    (Sasa, 3. jul 2022 18:14)

    # Link komentara

  6. Uhapsili su je da bi je zamenili sa Putinovog ortaka Viktora Buta najveceg svetskog trgovca oruzjem.Rusi nude nju i Pola Velana(uhapsenog marinca optuzenog za spijunazu)za Buta?
    (beli, 3. jul 2022 14:28)

    # Link komentara

  7. @Лос Анђелесу, срам те било. Не призивају СРБСКИ народ што осуђује неморал и криминал. Ви у Америци сте настали од криминалаца па вама то дође нормално. Државу сте створили на геноциду и неморалу. Америка као и Аустралија када су откривени требало је и биле су прво насељени најгорим шљамом и људским отпадом, једном речју криминалцима. Прочитајте мало историјске чињенице. Лепо Вук Драшковић је једном рекао "Старије су плетене ограде од прућа у Србији, него америчка држава!!" Ви причате неком о моралу, државности и законима!? Изгубили сте све критеријуме човечности и морала. Вама је педофилија, наркоманија, убиства, криминал сваке врсте нормална прича. Зато без пиштоља не смета на улицу да изађете. Ко од вас има више од 5 долара у џепу на улици? Нико, јер криминалац вас пресретне на сред улице упери пиштољ и отме новац. Дивљи запад у време Вајата Ерпа више је била законита него данас.
    (očajno pero, 3. jul 2022 08:02)

    # Link komentara

  8. Sta reci na komentare vecina su jako cinicni.Zena je uhapsena radi razmene.Naime rusi nude da je razmene za Viktora Buta najveceg svetskog trgovca oruzjem koji je u zatvoru u SAD pride nude jos i Pola Vilana koji je navodno americki spijun i isto tako je u zatvoru?
    (beli, 3. jul 2022 06:50)

    # Link komentara

  9. Slatka je, steta sto je u suprotnom taboru
    (Saša, 3. jul 2022 05:52)

    # Link komentara

  10. @Los Angeles...u mnogim državama je dozvoljeno, ali ipak nije svuda. To ti govori da moraš da poštuješ zakone zemlje u koju ides, a ne da se praviš pametan. To ti je kao npr.saobracajni prekršaj...negde je dozvoljena brzina kretanja na auto putu 120, negde 130, a negde nema ogranicenja...ako vozis brze od dozvoljenog plati ces kaznu ili ces ići zatvor. Imas jos jedan primer...Katar...lepo ljudi rekli nema isticanja gej zastava i td.inace se ide u zatvor...na zapadu mozes, ali u Kataru neces moci ..ja ti predlazem da odes u Katar i da promovises gejeve, pa se posle zali kako je to dozvoljeno u nekoj drzavi, ali eyo u "nazadnom" Kataru nije.
    (ilke kv, 3. jul 2022 05:50)

    # Link komentara

  11. Žena imala dva grama ulja od kanabisa, koje je dozvoljeno u mnogim državama. 10 godina za to, ali zato medalje za ubijanje i silovanje maloletnica po Buči. Gde ste i kada i kako izgubili obraz, čast, moral i etiku srpski narode?
    (Los Angeles, 02. jul 2022 22:43)

    Nešto što je "dozvoljeno u mnogim državama" ne znači da je dozvoljeno svuda. Ako putuješ negde, jedna od stvari koju treba da znaš je da li je to što je tvoja namera dozvoljeno tamo gde si krenuo.
    (XP, 3. jul 2022 05:14)

    # Link komentara

  12. Verujem, cenjeni sude
    da dobro poznajes ljude
    vi barem imate posla
    jer cud je cud, a sud je sud

    Verujem, cenjena glavo
    da si i ucio pravo
    da svakom sudis posteno
    jer cast je cast, a vlast je vlast

    I sve po zakonu
    za to sam prvi
    ne bi bilo ove krvi
    da je bilo sve po zakonu

    Vlast je vlast, i ja to postujem
    tu su paragrafi pa zagrabi
    nek isto je i djavolu i djakonu
    pa nek se zna
    (darko, 3. jul 2022 04:41)

    # Link komentara

  13. U svetu gde većina guta neke antidepresive, gde još više njih pije svaki dan oni hapse ljude zbog posedovanja marihuane.
    Ovaj svet zaslužuje kraj.
    (Randy Marsh, 3. jul 2022 04:17)

    # Link komentara

  14. Hajde malo spustite loptu. Devojka godinama živi u Rusiji i igra košarku kao profesionalac. U Americi, marihuana još uvek nije legalizovana na federalnom nivou, ali ulje se koristi kao sredstvo alternativne medicine i niko se radi toga ne uzbuđuje. U velikom broju američkih saveznih država je i marihuana kao takva legalizovana. Verovatno joj ni na kraj pameti nije bilo da će radi ulja imati probleme. Ovo što je imala kod sebe su verovatno bile male količine za ličnu upotrebu. Nažalost, naletela je u vreme kada se Rusija i Amerika prepucavaju oko Ukrajine i na njoj se lome kola. Prema ruskim izvorima, radi se o ukupnoj količini od manje od 1 grama.
    (Zok1, 3. jul 2022 02:30)

    # Link komentara

  15. A kakva je to droga???
    Svuda legalno samo kod nas "droga" ???
    Ja je nevolim Ali ne zamjerim onom tko voli. Živili svi
    (korner, aut faul, 3. jul 2022 01:46)

    # Link komentara

  16. Kazna je preterana, ali te prozivke da je u ameriki legalno , sta to treba da znaci ? Pa nije ona u ameriki nego u Rusiji, a tamo vaze ruski zakoni a ne americki. Koliko je to nadobudno da misli da je amerika ceo svet.
    Kako ste vi koji ovo podrzavate govorili za Djokovica kad su ha uhapsili u Australiji ? Zakoni su zakoni, iako to nije bilo nista po zakonu nego su pretpostavljali da bi Djokovic mogao da negativno utice na narod.

    A to da se njena supruga zali, morao sam da procitam par puta, pa da vidim da nije musko, tek posle sam skontao o kakvoj bolestini je rec.
    I treba da bude osudjena, ali po meni i 3 meseca je mnogo za travu, ako je uposte to bila trava, a ne nesto konkretno.
    Alkohol isto stvara zavisnost pa nije zabranjen. Koliko je samo porodica unesreceno zbog alkohola pa nista.
    (Vatrogasac, 3. jul 2022 01:23)

    # Link komentara

  17. Zli Rusi hapse nevine Americke narkomane...
    (Aps, 3. jul 2022 01:20)

    # Link komentara

  18. Da je nezakonito uhapsena, su Ameri zakljucili a ne Rusi (i njihovo pravosudje) u cijoj drzavi se to hapsenje odigralo. U gostima se moras ponasati po njegovim pravilima, u ovom slucaju zakonima. Sve ostalo je suvisno.
    (Vidi_vidi, 3. jul 2022 00:58)

    # Link komentara

  19. Žena imala dva grama ulja od kanabisa, koje je dozvoljeno u mnogim državama. 10 godina za to, ali zato medalje za ubijanje i silovanje maloletnica po Buči. Gde ste i kada i kako izgubili obraz, čast, moral i etiku srpski narode?
    (Los Angeles, 02. jul 2022 22:43)

    Žali se Bajdenu
    (samo kažem..., 3. jul 2022 00:46)

    # Link komentara

  20. radile u Rusiji preko 15 godina. Tamo ako neki ”serif” u gradu hoce nesto da ti napakuje tebi je vec napakovano i mozes se jedino odseliti kod nekog drugog ”serifa” inace te pojede mrak.
    (Miki, 02. jul 2022 23:03

    isto kao u svici. .zapadnom svetu uglavnom...
    (dogodine do Prizrena dogodine do Knina, 3. jul 2022 00:32)

    # Link komentara

  21. У америчким медијима: ухапшена због марихуане; у руским медијима: због нечег белог што се шмрче.
    (Самосвесна грађанка, 02. jul 2022 23:39)

    zanimljiva gradacija. u severnokorejskim: uhapšena zbog nečeg belog što se brizga u venu...
    (neutralni fe, 3. jul 2022 00:28)

    # Link komentara

  22. Malo trave nije nikog ubilo, ne znam cemu frka. pravda za kosarkasicu!
    (Brkati som, 2. jul 2022 22:52)

    To je neistina.
    (Kritičar, 3. jul 2022 00:24)

    # Link komentara

  23. Polako sa komentarima jer nije ona jedina Amerikanka osudjena u Rusiji ali se zbog ove najvise digla prasina, zasto? Zato sto je ogromna sumnja da joj je namesteno i da je ovo odmazda Rusije zbog slicnih poteza Amerikanaca. Poenta je da skoro niko u svetu neveruje Ruskim pravnim ustanovama i ja to potpuno razumem a posebno kada sam razgovarao sa vise osoba koje su zivele i radile u Rusiji preko 15 godina. Tamo ako neki ”serif” u gradu hoce nesto da ti napakuje tebi je vec napakovano i mozes se jedino odseliti kod nekog drugog ”serifa” inace te pojede mrak.
    (Miki, 2. jul 2022 23:03)

    A u Americi gde napakuju još daleko više da bukvalno čoveka zaboli glava kad čita napakovano je kao bolje?
    (Kritičar, 3. jul 2022 00:20)

    # Link komentara

  24. Kao da za svoje potrebe ne bi nasla i na samom odredistu. I onda pored te gluposti jos to nosi, ni manje ni vise nego u Rusiju. Mislim, stvarno... mozak manji nego u hemoroida...

    Najveci problem je, i da odlezi punu kaznu, opet ne bi shvatila. Ta bi i u S. Arabiju krenula sa bacvicom rakije.
    (Susjed G-din Komsija, 02. jul 2022 23:22)


    i to što kažeš, saudi arabija i rusija... tu su negde po slobodama pa mora da se pazi na sve.
    (neutralni fe, 2. jul 2022 23:47)

    A Amerika i Nemačka su kao nešto bolje po slobodama od tih država koje ste naveli?
    (Kritičar, 3. jul 2022 00:13)

    # Link komentara

  25. Košarkašica koja liči na košarkaša koji je promenio pol.
    (Švaler, 3. jul 2022 00:13)

    # Link komentara

  26. Zbog zabrinute supruge Šerel, samo mogu da poručim suprugu Britni da bude jak.
    (Baltazar, 3. jul 2022 00:08)

    # Link komentara

  27. “Njena supruga Šerel je javno zatražila pomoc? od američkih vlasti.”


    nadam se da će joj zbog ovoga odrezati maksimamu kaznu!
    (Televisa presenta, 3. jul 2022 00:03)

    # Link komentara

  28. Ona ima suprugu i zato je u apsu, is SADa, zato je u apsu, ulje kanabisa nije imalo rusku deklaraciju, zato je u apsu. Ona je u Rusohebini, i boga se zatvorili.
    (466453, 2. jul 2022 23:56)

    # Link komentara

  29. Kao da za svoje potrebe ne bi nasla i na samom odredistu. I onda pored te gluposti jos to nosi, ni manje ni vise nego u Rusiju. Mislim, stvarno... mozak manji nego u hemoroida...

    Najveci problem je, i da odlezi punu kaznu, opet ne bi shvatila. Ta bi i u S. Arabiju krenula sa bacvicom rakije.
    (Susjed G-din Komsija, 02. jul 2022 23:22)


    i to što kažeš, saudi arabija i rusija... tu su negde po slobodama pa mora da se pazi na sve.
    (neutralni fe, 2. jul 2022 23:47)

    # Link komentara

  30. У америчким медијима: ухапшена због марихуане; у руским медијима: због нечег белог што се шмрче.
    (Самосвесна грађанка, 2. jul 2022 23:39)

    # Link komentara

  31. Ronaldinjo
    (sarkazam, 2. jul 2022 23:35)

    # Link komentara

  32. Pa nije ona talac, već kriminalac. Kakve veze ima sukob u Ukrajini sa ovom narkomankom.Kako li bi samo bilo da uloge zamenjene? Da je ruski sportista uhapšen u Americi zbog istog krivičnog dela? Čisto sumnjam da bi uopšte i slušali apele iz Rusije.
    (Bg Dex 1970, 02. jul 2022 22:01)

    Trava je legalna u americi, a posto je parlament izglasao skoro da bude legalna u celoj americi za rekrativno koriscenje(ceka se samo senat da odobri) nebi nikada ni hapsili. A ujedno su Ruske I bugarske plantaze medju najjacim u Kaliforniji i Oragonu… nemoj samo da lepis etikete
    (VP_Chicago, 2. jul 2022 23:30)

    # Link komentara

  33. Stvarno mi nije jasno koliko covjek mora biti glup da preko granice nosi te stvari... naravno, ne odnosi se na one kojima je to posao.

    Kao da za svoje potrebe ne bi nasla i na samom odredistu. I onda pored te gluposti jos to nosi, ni manje ni vise nego u Rusiju. Mislim, stvarno... mozak manji nego u hemoroida...

    Najveci problem je, i da odlezi punu kaznu, opet ne bi shvatila. Ta bi i u S. Arabiju krenula sa bacvicom rakije.
    (Susjed G-din Komsija, 2. jul 2022 23:22)

    # Link komentara

  34. Pa nije ona talac, već kriminalac. Kakve veze ima sukob u Ukrajini sa ovom narkomankom.Kako li bi samo bilo da uloge zamenjene? Da je ruski sportista uhapšen u Americi zbog istog krivičnog dela? Čisto sumnjam da bi uopšte i slušali apele iz Rusije.
    (Bg Dex 1970, 02. jul 2022 22:01)


    rusouvlaka.
    (neutralni fe, 2. jul 2022 23:07)

    # Link komentara

  35. Polako sa komentarima jer nije ona jedina Amerikanka osudjena u Rusiji ali se zbog ove najvise digla prasina, zasto? Zato sto je ogromna sumnja da joj je namesteno i da je ovo odmazda Rusije zbog slicnih poteza Amerikanaca. Poenta je da skoro niko u svetu neveruje Ruskim pravnim ustanovama i ja to potpuno razumem a posebno kada sam razgovarao sa vise osoba koje su zivele i radile u Rusiji preko 15 godina. Tamo ako neki ”serif” u gradu hoce nesto da ti napakuje tebi je vec napakovano i mozes se jedino odseliti kod nekog drugog ”serifa” inace te pojede mrak.
    (Miki, 2. jul 2022 23:03)

    # Link komentara

  36. Hahahhahahaah, zbog marihuane neko uhapsen, zbog toliko benigne stvari. Bolje je zbog alkohola da ljude hapse i da ga zabrane, to je mnogo opasnija droga od marihuane.
    (Gadza, 2. jul 2022 23:03)

    # Link komentara

  37. cus 10 godina zatvora za marihuanu.
    jok no 100!!!
    (sark, 2. jul 2022 23:00)

    # Link komentara

  38. Ali:"Njena supruga Šerel je javno zatražila pomoć od američkih vlasti."
    :)
    (JaPaJa, 2. jul 2022 23:00)

    # Link komentara

  39. a kako bi prosao rus koji prenosi ili nosi drogu u rancu i ulazi u ameriku? jel isto? pa naravno. zakon je jednak za sve i ne poznaje da li je krijucar on,ona ili sportista
    (oooo, 2. jul 2022 22:52)

    # Link komentara

  40. Malo trave nije nikog ubilo, ne znam cemu frka. pravda za kosarkasicu!
    (Brkati som, 2. jul 2022 22:52)

    # Link komentara

  41. Нека понуде "западу" да је размене за Асанжа! Па да видимо колико им је до ње стало!😉
    (Кнн62., 2. jul 2022 22:48)

    # Link komentara

  42. voli da duva sa robija ide
    (janko, 2. jul 2022 22:44)

    # Link komentara

  43. Žena imala dva grama ulja od kanabisa, koje je dozvoljeno u mnogim državama. 10 godina za to, ali zato medalje za ubijanje i silovanje maloletnica po Buči. Gde ste i kada i kako izgubili obraz, čast, moral i etiku srpski narode?
    (Los Angeles, 2. jul 2022 22:43)

    # Link komentara

  44. Mala ispravka, nije marihuana nego ulje kanabisa
    (milan, 2. jul 2022 22:42)

    # Link komentara

  45. Znala je da je prenos droge preko drzavnih granica kriminal. To sto u pojedinim drzavama u SAD jeste dozvoljeno, ne znaci da se moze nositi avionom u strane zemlje, pa cak ni u druge SAD drzave. 10 godina zatvora je previse ako ne dokazu njenu nameru da prodaje. Ako je to bilo samo za licnu upotrebu, mislim da bi 3 do 5 bilo primereno, a posle program odvikavanja od narkotika uz novcanu naknadu s njene strane
    (Splavar, 2. jul 2022 22:37)

    # Link komentara

  46. Ima super komentara na YouTube , vecina amera je opredeljena da je kriva i da treba da robija ! Komentari u zadnja 24 h.
    (pedra, 2. jul 2022 22:33)

    # Link komentara

  47. Pa nije ona talac, već kriminalac. Kakve veze ima sukob u Ukrajini sa ovom narkomankom.Kako li bi samo bilo da uloge zamenjene? Da je ruski sportista uhapšen u Americi zbog istog krivičnog dela? Čisto sumnjam da bi uopšte i slušali apele iz Rusije.
    (Bg Dex 1970, 2. jul 2022 22:01)

    # Link komentara

  48. Kako su bezobrazni ovi Rusi,hapse kad prenosiš drogu preko granice.
    Zaista nečuveno.
    (Kremenko, 2. jul 2022 22:01)

    # Link komentara