- Komentari -
  1. Vi sto ovde pisete i kao znate ko ih je ubio opet samo pokusvate da opravdate ove ili one. Ko god da je bio, necovek jeste, kraj. I to nikakve veze nema ni sa srbin-biti ni sa musliman-biti... Glavu sagnuti i odati pocas ovim mladim neduznim ljudima. Nista vise...

    Samo da te dobronamerno obavestim, tebe i sve ostale koji ne znaju. Musliman nije nacija. Musliman znaci osoba koja poklanja svoju volju Bogu. To mozes biti ti i bilo ko drugi na ovome svetu, bez obzira kako se ko zove i koje je nacije. Da bi vi koji to ne znate shvatila dacu vam jedan primer.
    Ja sam albanac musliman. Ima albanaca hrišćana(neki su katolici, neki pravoslavci). E sada svi znamo da je albanac nacija. E ako je albanac nacija onda musliman ne moze biti nacija, kao sto hriscanin nije nacija. Mislim da sam bio jasan.
    Što se tice narada u Bosni koji su muslimani oni sebe nazivaju Bošnjačka nacija. Da li takva nacija postoji ili ne ja u to ne ulazim.
    (Mirsad Ulcinj, 18. maj 2022 22:46)

    # Link komentara

  2. Srbi su ih pustili,ovi drugi nisu :(
    (Pajdo, 18. maj 2022 22:21)

    # Link komentara

  3. Zna se ko ih je ubio. Ali pošto se ta priča ne uklapa u zapadnoj propagandi protiv nas onda se o tome ćuti
    (iskvarena verzija austrijskog, 18. maj 2022 21:09)

    # Link komentara

  4. Vi sto ovde pisete i kao znate ko ih je ubio opet samo pokusvate da opravdate ove ili one. Ko god da je bio, necovek jeste, kraj. I to nikakve veze nema ni sa srbin-biti ni sa musliman-biti... Glavu sagnuti i odati pocas ovim mladim neduznim ljudima. Nista vise...
    (lala djilkosh, 18. maj 2022 20:40)

    # Link komentara

  5. Znam njihovu priču,i pratim je od samog početka. Gledao sam i dokumentarac u kome su Muslimani imenovali zločin ca iz redova ,,Ševa,, koji je to zlodelo počinio.Danas posle toliko godina, jedino što mogu da kažem je da mi ih je od prvog dana toliko žao kao da su mi rod rođeni.
    (Bumerang, 18. maj 2022 20:21)

    # Link komentara

  6. Pored onog koji je pucao, sigurno ih ima koji znaju ko je pucao, koji su bili sa njim, blizu njega, u istoj zgradi, kući....
    Sigurno od tada ne spavaju, osim ako su neljudi..
    (Idi begaj, 18. maj 2022 20:06)

    # Link komentara

  7. Neka im je laka zemlja..
    (Konfeder i EU,bivši Jugosloven,bivši Bosanac, danas samo Hrvat, 18. maj 2022 19:51)

    # Link komentara

  8. "Nisu bili iz plemena istog, nisu imali istoga Boga"

    Bog je jedan, ali je npr. kao Rubikova kocka, dok pojedinačne svetske religije vide samo jednu stranu te kocke, odnosno kvadrat, a neke od tih religija čak osporavaju drugim religijama da vide i prepoznaju "pravog Boga" i čak vode oružane ratove sa ciljem istrebljenja onih koji misle drugačije.

    Samo jedna ili dve svetske religije ne zastupaju jednoumlje, a ove ostale - što je religija kasnije nastala, to je ratorbornija i isključivija po svojim verskim tekstovima, učenju i nastupu prema drugim religijama.
    (Veliki brat, 18. maj 2022 19:49)

    # Link komentara

  9. A da je trebalo da prođu cigare, ne bi niko pucao! Go*na jedna!
    (Brza Fotografija, 18. maj 2022 19:34)

    # Link komentara

  10. Tužno i tragično, nažalost izraz ludila tog vremena i raspad SFRJ. Bila je to država u kojoj se živelo pristojno, danas samo Slovenija živi tako. I donekle tome zaslužna činjenica što je država bila mnogo liberalnija nego druge socialisticke države. Paradoksalno u tom samoupravljanju u ekonomiji i politici leži i klica budućih ratova devedesetih. Za nas je bolje bilo da smo ostali u Istočnom Bloku nego što smo krenuli drugačijim putem. Da smo bili u Varšavskom Paktu ne bi bilo ratova devedesetih. Jeste da ne bi bilo te vrste kulturnog i ekonomskog stvaralastva pogotovo u muzici i filmovima poput crnog i novog talasa. Najveći događaj bi bio dolazak hora crvene armije i baleta iz Boljšoj Teatra. Mi bi slušali sve što Moskva kaže i nakon propasti socijalizma krajem osamdesetih mi bi se okrenuli ka Briselu. U tom slučaju mi bi bili orijentisani ka njima u vezi arbitraže i rešavanje problema i mirno bi se raspali. Kao Češoslovacka. Ovako mi smo kroz Nesvrstanost i Samoupravljanje razvili osećaj posebnosti i gordosti što će kasnije da dovede do nacionalizma. A to dalje do rata i gubitka nekada zajedničkog tržišta.
    (Aron, 18. maj 2022 19:23)

    # Link komentara

  11. Kad Srbi izvrse zlocin, to se uvek potencira do detalja, kad druga strana ucini nesto slicno, uvek je - ne zna se tacno, nije pokrenuta istraga, zar je vazno ko je ucinio...iako se u ovom slucaju vrlo dobro zna ko ih je ubio.
    (Hando, 18. maj 2022 19:23)

    # Link komentara

  12. Ubili su ih pripadnici specijalne muslimanske jedinice ''Ševe'', pa zato i nije podignta optuznica i niko nije osudjen, kao i za mnoge deuge njihove zločine!
    (Sarajlja, 18. maj 2022 19:21)

    # Link komentara

  13. Srbi su prihvatali sve koji uspeju da pobegnu. Zna se ko nije dao da se bezi.
    Toliko
    (Kole, 18. maj 2022 19:18)

    # Link komentara

  14. Slava im !
    (Igor M, 18. maj 2022 19:17)

    # Link komentara

  15. Zna se odakle su meci stigli, zloglasna ševa..
    (filip, 18. maj 2022 19:16)

    # Link komentara

  16. Bas tuzno. Ali sam negde procitala da se tacno zna ko je pucao, pripadnik paravojne formacije Seva. Nisam sigurna za ime
    (Kler Frejzer, 18. maj 2022 18:59)

    # Link komentara

  17. zna se ko je sve bio dezuran na polozajima toga dana, na obe strane..
    (mile, 18. maj 2022 18:58)

    # Link komentara