- Komentari -
  1. Njena "porodica" je godinama pricala da je ona luda, labilna osoba koju treba drzati pod kljucem, sto su joj i uradili citavih 14 godina. Ako je posle tih 14 godina manipulisanja i psihickog maltretiranja ostala iole normalna onda joj svaka cast.
    Sad kad "porodici" ne placa vise komforne zivote na koje su navikli, oni su je zaskocili kao hijene. Fuj! Neka se izborila za svoju slobodu i svoja prava. Najbolje bi joj bilo da prekine zauvek bilo kakav kontakt sa clanovima "porodice" i da se posveti svom mentalnom zdravlju. Go Britney!!
    (Natalija, 22. januar 2022 13:47)

    # Link komentara

  2. Ima ona izreka Prodao bi rodjenu majku za pare. Danas je unapredjena, prodao bi svakoga za pare i rodjeno dete. Mi smo zakacili nesto dobro sedamdesetih, osamdesetih. Jedno humano drustveno uredjenje u kome su svi ili bar skoro svi imali i ziveli dostojanstveno. Niko nije morao da gazi preko leseva za elementarno niti je Bog bio novac. U zapadnom svetu, Amerika je predvodnik, novac je Bog kome se klanja i za njega ce se uraditi sve. Da li ste znali da je u Americi najveci procenat svih ubistava iz koristoljublja? Kakvo je to drustvo? Cak veliki broj i tih iz koristoljublja je unutar porodice zbog polisa osiguranja. To je bolesno, bolestan sistem. Ja zaista mislim da je Britni jedini normalan clan te porodice. Nazalost, finansijski zloupotrebljena od strane najblizih. Njihova Zlatna koka. Bas tuzno.
    (Lola, 21. januar 2022 10:19)

    # Link komentara

  3. a njena deca, gde su, kod koga?
    (Aleksa 78, 20. januar 2022 17:53)

    # Link komentara

  4. Zeno, makar para imas. Idi vise na tu terapiju, zesce ti je potrebna.
    (Sabre, 20. januar 2022 17:52)

    # Link komentara

  5. Svi ludi samo Britni pametna :) Kazem vam ja, otac je bio upravu celo vreme.
    (Washington, 20. januar 2022 17:42)

    # Link komentara

  6. Ovoj bolje neko stručan da pomogne, vidi se da je pukla po šavovima...
    (Marko, 20. januar 2022 17:39)

    # Link komentara