- Komentari -
  1. amber klasicna sexy bipolarna ludaja, pomalo ljanka
    mogao je samo da je odradi par puta
    kad se vec otvorila kombina
    (wer, 16. januar 2022 22:24

    Da, ali posle par puta se osladi, naročito sa ludačom sa kojom je i sex lud, pa upadaš u začaran krug i ne možeš da se odlepiš. Jača je jedna p....na dlaka nego brodsko uže.
    (Pitaj lika ako ne veruješ, 17. januar 2022 13:19)

    # Link komentara

  2. Ozbiljno pitanje samo za muškarce ovde, Šta vam je tačno luda žena, koje su crte ponašanja ono po čemu sudite da je luda?

    Pošto to sigurno nisu klinički lude osobe jer bi bile zatvorene ili na lekovima, takođe ne čujem žene da komentarišu seks sa ludim muškarcem.
    (Madame X, 16. januar 2022 23:35)

    Ova im je luda jer je prelepa, prezgodna i ''fatalna''. Svesni su da ne mogu da je imaju ni u snu pa onda ajde da je ocrne kad im je vec nedodirljiva. Hajde da joj nadju makar jednu manu jer objektivno drugih nema. Sindrom kiselog grozdja, Madame X. Sa druge strane poistovecuju se sa Depom i Momoom koji su simpaticni likovi (ovaj prvi to odavno nije, ali dobro) i spremni su zivot da daju samo da odbrane konkretno tog Depa jer nema sanse da postoji promil mogucnosti da je on nju maltretirao i da je za nesto kriv. Gde ce to muskarac da bude :) I ako jeste, onda mora da je bio zestoko isprovociran. Ludaca je dezurni krivac jer izgleda da besprekorno. Da kojim slucajem ima 140 kg i ispodprosecno izgleda, mozda bi se malcice sazalili na nju. Ovako nema sanse da prema lepoj zeni razviju empatiju cak i kada je zrtva, jer lepa zena znaci zla, pokvarena, sponzorusa i kurva. Ludaca je zasluzila sve sto joj se desava, pa i gore. Zasto? ''Zato sto je lepa i zato sto ja ne mogu da je imam.'' :)
    (N, 17. januar 2022 09:48)

    # Link komentara

  3. Jao daj sad sa mi sve koje smo normalne zene postanemo lude i nestabilne da bi nas muskarci obozavali. Mislim kakvi su vam ovo nezreli komentari da su takve zene kao fatalne, to bi bilo isto kao kad bi zene pricale da su muskarci barabe koji ih tuku najbolji u krevetu.Nisu!! I dajte malo potrudite se vi u seksu, malo vise kondicije ne bi vam skodilo, da se ne zadisete nakon 5 min akcije, da ste sposobni da prevrcete, obrcete na sve strane, nosite u rukama i slicno.
    (kiki, 17. januar 2022 08:31)

    # Link komentara

  4. pukla crna pogibija
    (aj, 17. januar 2022 08:14)

    # Link komentara

  5. Amber je veci psiho od Megan Fox, ne bi je stapom dotako...
    (Hulk, 17. januar 2022 08:05)

    # Link komentara

  6. Nikakva riba, kao dečak. Ni kukova ni s..a. Lepuškasta i to je to.
    (bVb, 17. januar 2022 07:35)

    # Link komentara

  7. Shizike su zakon... ima nesto u tom nerviranju oko njih... sex je po pravilu odlican, ali samo sex... koji ti posle nekog vremena izadje na nos... pa kad nabasas na "normalnu" curu nekako ti bude "bleda"
    (Radovan lV, 17. januar 2022 07:30)

    # Link komentara

  8. Zar Amber nije homo?
    (Alexa, 16. januar 2022 20:52)

    U Holivudu su svi po malo... po potrebi.
    (goc, 17. januar 2022 07:19)

    # Link komentara

  9. Jao, jadaaan! Ne bi on, nego ga smotala ona ludača, veštica, dr..a, (nastavi niz), a on naivan, nevin, duša od čoveka, (nastavi niz)...
    Zvuči poznato?
    Pošto, očito, muškarci nemaju mozga, ili, eventualno, nisu naučili reč "ne" kada su bili mali.
    Verovatno je i za to kriva neka žena..
    Majka, baba, učiteljica...
    Da li je moguće, dragi muškarci, da sami sebe smatrate... ne znam... retardiranima, živuljkama koje ne mogu da obuzdaju nagone, nedoraslima?
    Uvek sam u čudu kada čitam komentare i spekulacije na ovakve vesti... ili "vesti".
    (Jelena, 17. januar 2022 07:18)

    # Link komentara

  10. Sve lepe žene danas su Amber H.
    Nije to ludost nego prirodno stanje stvari.
    Bolno je neznanje nekih muškaraca..
    (Naivni ste, 17. januar 2022 06:55)

    # Link komentara

  11. Ispod Mire sto ******* vire🙂
    (T1c, 17. januar 2022 06:25)

    # Link komentara

  12. verovatno se spandjala sa njim da bi iznudila ulogu u nastavku, posto je prati los PR posle raslida sa Dzoni Depom. ona je zenski psihopata, kom je jedino karijera ja umu.
    (sanjuro, 17. januar 2022 05:46)

    # Link komentara

  13. Objektivno receno, ako je ovo tacno, skocio je s ponija na cistokrvnog arapskog konja.
    (Mikii, 16. januar 2022 20:29)

    Не вређај, какав коњ, ждребица!Пратимо ситиацију. Видећемо хоће ли ждребица овога пута бити укроћена.
    (Влада, 17. januar 2022 04:02)

    # Link komentara

  14. Pa dobro ipak je to veliki Khal Drogo. Ne bih mu se zamerio, ipak mu je žena bila majka zmajeva, kidač lanaca, nesagorela...
    (Vesela Masina, 17. januar 2022 02:10)

    # Link komentara

  15. Ova amber izgleda kao neka izbledela majica,sto kaze cvarkov "covecija ribica", pri tome lici na jelenu rozgu, bezlicna totalno. Jeste mladja od lize al nije bas da je u 20-im nego ima 35 godina,bliza je 40-oj nego 22-oj,tako da joj je i silna "mladost" relativna. U svakom slucaju jadan onaj brak koji zbog neke ovakve propadne,sta drugo reci,po meni ova lizi nije ni do kolena,da ne pominjem glumu koja je bolna za gledanje a i slusanje.
    (Ok, 17. januar 2022 01:52)

    # Link komentara

  16. Je li to ona što se iskakila Džoniju Depu na krevet? :)
    (Dexx, 17. januar 2022 01:51)

    # Link komentara

  17. Ozbiljno pitanje samo za muškarce ovde, Šta vam je tačno luda žena, koje su crte ponašanja ono po čemu sudite da je luda?

    Pošto to sigurno nisu klinički lude osobe jer bi bile zatvorene ili na lekovima, takođe ne čujem žene da komentarišu seks sa ludim muškarcem.
    (Madame X, 16. januar 2022 23:35)

    Evo, ja cu da ti odgovorim. Ribe koje imaju granicni poremecaj licnosti su veoma cest tip tog ludila. Npr. uzasno lose podnosenje makar i nepostojeceg ali tako dozivljenog odbacivanja od strane ljudi/partnera. Nesigurnost u sebe do granice da se rade impulsivne i opasne po sebe i druge stvari da bi se sebi nesto dokazalo. Emotivna manipulacija. Stravicne promene raspolozenja. Sklonost depresiji i osecaju praznine koja se nadomescuje raznim od gore navedenog - bolesnom potrebom za paznju i vredjanjem ako se ista navodno ne dobije, laganje, dokazivanje sebi da vredis tako sto ces ponizavati/varati partnera, samopovredjivanje i suicidalne misli, nenormalno reagovanje u stresnim situacijama ITD ITD. DA, sve ovo spada u domen "ludih riba" koje nisu ZVANICNO dijagnostikovane kao takve niti imaju zvanicnu dijagnozu granicnog poremecaja licnosti. Apsolutno nije zenska boljka, ali mi kao strejt muskarci pricamo o zenama, jelte. Inace, ako te mrzi sve ovo sto sam napisao da citas - samo umesto toga procitaj malo o Amber Herd i sta je radila u svojim vezama (najvise sa Depom ima infoa, jel) pa ce ti se samo reci. Nadam se da sam pomogao...
    (Sabre, 17. januar 2022 01:21)

    # Link komentara

  18. Ona i nekako, ali ko se lozi na ovog dlakavog? Meni je brate Pol Njuman muskarac, da lici na nesto kad obuce odelo. A ovog tipa inace ne podnosim jer se predstavlja kao penjac a nema pojma s penjanjem. Pa ko je jos video penjaca od dvesta kila pobogu. Nema tih prstiju... Dahce mi tamo na pocetnickim bolderima i folira se.
    (iva, 17. januar 2022 00:55)

    # Link komentara

  19. Ozbiljno pitanje samo za muškarce ovde, Šta vam je tačno luda žena, koje su crte ponašanja ono po čemu sudite da je luda?

    Pošto to sigurno nisu klinički lude osobe jer bi bile zatvorene ili na lekovima, takođe ne čujem žene da komentarišu seks sa ludim muškarcem.
    (Madame X, 16. januar 2022 23:35)

    To ti je opasno, blesavo zensko. Vrlo specificnog karaktera, radi sta hoce i nista je u tome ne moze spreciti. Godinu dana moze da se lozi na tebe ko niko do sada, a onda da te sutne ko psa. U krevetu vrhunska naravno.
    (Kibo, 17. januar 2022 00:33)

    # Link komentara

  20. Prvi korak koji će Kal Drogo morati da odradi je kupovina nepromočive posteljine...

    Čisto kada zatekne uk_kano da ne baca ceo madrac ...
    (Čeki opinionista del cazzo, 17. januar 2022 00:00)

    # Link komentara

  21. Ozbiljno pitanje samo za muškarce ovde, Šta vam je tačno luda žena, koje su crte ponašanja ono po čemu sudite da je luda?

    Pošto to sigurno nisu klinički lude osobe jer bi bile zatvorene ili na lekovima, takođe ne čujem žene da komentarišu seks sa ludim muškarcem.
    (Madame X, 16. januar 2022 23:35)

    # Link komentara

  22. Ako sam nesto naucio za pola veka zivota, to je da su lude zene najbolje u krevetu. Nit mozes sa njima, nit bez njih.
    (Petar, 16. januar 2022 21:47)

    Ja nemam pola veka života, ali sve rečeno mogu da potpišem od A do Š. Definitivno najbolje u krevetu i definitivno te uvuku u svoj svet pa ko što ti kažeš ne možeš sa njima a ni bez njih. Na kraju, ipak ih treba izbegavati. Kod mene je bilo, baba dala dinar da uđe u kolo, dala bi tri da izađe.
    (Millennium, 16. januar 2022 23:17)

    # Link komentara

  23. Zar Amber nije u vezi sa zenom?
    (Samo jako i snazno, 16. januar 2022 23:14)

    # Link komentara

  24. Nisu ludaje dobre u krevetu nego ne znaš kad ćeš ostati bez nje, a i svaki put je drugačija, jer je poremećena, zato je seks dobar. Ako je devohka normalna i dobra u krevetu, većina muškaraca joj prikaču da je dro*a. Ako je ludaja, onda ima i sažaljenja, isto kao i žene i kriminalci. Nije do seksa, nego je do sadržaja mozga. Tj. manjka u mozgu. Bio sa jednom ludajom i nikada više. Neko voli dramu i neka mu drame, ja volim dobru ženu i savršen seks dok je na ulici dama. Nema "istresanja prikolice" po krevetu. To ostavljam obođavateljima Anđe i Amber i sličnih, a ima ih.
    (Žaki, 16. januar 2022 23:04)

    # Link komentara

  25. Ova bi i sotonu razvela! Svaka cast!
    (Lampa, 16. januar 2022 22:36)

    # Link komentara

  26. Lepa i dobra jos ako je dr…lja gotova stvar
    (021, 16. januar 2022 22:35)

    # Link komentara

  27. Momo, Momo, shvati ti da je mladže poprilično sladže, Momo naš Momo...
    (Neo@, 16. januar 2022 22:25)

    # Link komentara

  28. dobar frajer,
    al nije bas previse bistar...

    amber klasicna sexy bipolarna ludaja, pomalo ljanka
    mogao je samo da je odradi par puta
    kad se vec otvorila kombina
    (wer, 16. januar 2022 22:24)

    # Link komentara

  29. Žena je gej, al očito opet ima glupih muškaraca i posle Depa koji će da poveruju da se zbog njih "promenila" hahahahaha. Al možda su samo glasine.
    (Drul, 16. januar 2022 22:11)

    # Link komentara

  30. Razumem da je zgodna ali ta zena je cisto zlo. Likovi ko Momoa bar mogu da nadju istu takvu a da nije ludaca zla koja ce te unistiti. A opet mozda je dovoljno pametan da se samo provodi sa njom a nije lud da bude u vezi ili zeni ko Dzoni Dep.
    (Mladen, 16. januar 2022 22:10)

    # Link komentara

  31. Herd jeste neosporno lepa, zgodna, verovatno harizmatična i privlačna kako već neko spomenu u komentarima - da sam muško verovatno bih “trznula” (što reče pokojna Olivera Marković). Ali zato Momoa, i ostali koji se upuštaju u avanturu sa damama sa određenom reputacijom, nemaju pravo da se žale kada se nađu do guše u… nevoljama :)
    (Talija, 16. januar 2022 22:08)

    # Link komentara

  32. izgleda da su ove lude žene dobre u krevetu cim rastavljaju te muževe od svojih žena tako lako.:)
    (da, moje ime, 16. januar 2022 20:55)

    Ako sam nesto naucio za pola veka zivota, to je da su lude zene najbolje u krevetu. Nit mozes sa njima, nit bez njih.
    (Petar, 16. januar 2022 21:47)

    # Link komentara

  33. Amber je klasicni granicni poremecaj licnosti. One su obicno vrlo fatalne i dobre u krevetu, a nesposobne za vezu. Momoa me je teško razočarao, kao i Vensen Kasel. Muškarci uvek na kraju ispadnu takvi jadnici. Nije ni čudo što je sve više žena sa ženama.
    (Libertad, 16. januar 2022 21:43)

    # Link komentara

  34. Šta ti je p...., jača i od atomske bombe.
    (Nobra85, 16. januar 2022 21:32)

    # Link komentara

  35. paaaa....ljaaaaaaks!!! ovo bre informacija za bensedince 😂
    salu na stranu, lisa bonet ribetina bila, ribetina ostala. sva svoja! ova druga osim manje godinica i plave glave, nema apsolutno nista... dobro, i ukusa za muskarce 😁 ljaks, ljaks, ljaks... fuj, fuj, fuj...
    (pandora, 16. januar 2022 21:27)

    # Link komentara

  36. zbog nje ostavio zenu i dvoje dece???ja sam mislio da je on ok lik,kad ono totalno razocarenje.proci ce isto kao Dep,klasicna rasturacica brakova i ne bas cista u glavi.e crni jasone sta uradi
    (dd, 16. januar 2022 21:10)

    # Link komentara

  37. Imao sam prilike da vidim Amber Herd uživo (čak da budem u istom društvu sa njom). Možda ne izgleda tako na filmovima, ali uživo je žena hodajući seksepil. Definicija dobre ribe. Ne samo u fizičkom smislu, već je i poprilično harizmatična, a još je i koketna. Potpuno razumem i Depa, i Momou (ako je istina da je ovaj razvod zbog nje)... E sad, kakva je ona u vezi/braku, to već ne znam - i ova moja se promenila za 180 stepeni kad smo stavili potpis, ne vidim što bi i sa Amber bilo drugačije...
    (ja, 16. januar 2022 21:06)

    # Link komentara

  38. Momoa neka ocekuje istovaranje prikolice u krevet.
    (Satiricno produktivan lik, 16. januar 2022 21:04)

    # Link komentara

  39. Amber bolje izgleda od Lise, mladja je, ali je zlo koje hoda. Vec je jedan skladan brak upropastila, sad se okomila dalje. Bolje da se Momoa pripazi, inace mu ode karijera, a on postade nasilnik...
    (Buba, 16. januar 2022 20:58)

    # Link komentara

  40. izgleda da su ove lude žene dobre u krevetu cim rastavljaju te muževe od svojih žena tako lako.:)
    (da, moje ime, 16. januar 2022 20:55)

    # Link komentara

  41. Zar Amber nije homo?
    (Alexa, 16. januar 2022 20:52)

    # Link komentara

  42. Objektivno receno, ako je ovo tacno, skocio je s ponija na cistokrvnog arapskog konja.
    (Mikii, 16. januar 2022 20:29)

    Hahaha, da se ne lažemo...
    (Dama lama, 16. januar 2022 20:51)

    # Link komentara

  43. Mladja i lepsa - 100%. Ali, prema mom misljenju, ona cak nije ni psiho nego je mentol od zene. A komentator koji poredi ponija i arapskog konja (tako nesto) vrv kuka na sva usta kako su sve zene sponzoruse itd itd. E pa, brale, ako ti je bitan samo fizicki izgled, onda spremi pare. ?
    (prokletnica, 16. januar 2022 20:48)

    # Link komentara

  44. Svaki put kad pročitam ove izjave poznatih gde saopštavaju da se rastaju, moram da popijem probiotik. Inače ne bi izlazio iz kupatila.
    (Millennium, 16. januar 2022 20:40)

    # Link komentara

  45. Zena psiho
    (mag, 16. januar 2022 20:38)

    # Link komentara

  46. Zena zlo
    (mag, 16. januar 2022 20:38)

    # Link komentara

  47. Амбер Херд - Ћилибар Крдо.
    (Рајвоса, 16. januar 2022 20:33)

    # Link komentara

  48. Objektivno receno, ako je ovo tacno, skocio je s ponija na cistokrvnog arapskog konja.
    (Mikii, 16. januar 2022 20:29)

    # Link komentara

  49. Brate ako si zbog nje otisao onda stvarno ne znam, ovu psihozu ne bih ni laserom a kamoli necim drugim
    (Azerot, 16. januar 2022 20:23)

    # Link komentara