- Komentari -
  1. Bolje i crno dego da lici na Harija :)
    (Pajdo, 30. novembar 2021 15:18)

    # Link komentara

  2. Biće ružičasta na dedu
    (Новак, 30. novembar 2021 14:48)

    # Link komentara

  3. I ja bih se isto pitala, I to kao pripadnik građanstva a kamoli kao član kraljevske porodice. Čuj, rasizam...
    (Milena Cvetković, 30. novembar 2021 14:30)

    # Link komentara

  4. Pa sta ako je to pitao? Zasto to mora biti povezano sa rasizmom? To bi se svako pitao, a pri tome mi uopste ni smetalo da mi je unuce crn crno ili kosooko...
    (Klik, 30. novembar 2021 13:58)

    # Link komentara

  5. @mamamia
    Onda je Čarls zdrav k'o dren . Vidi ti te obrakčiće ,taj nos, kao farbu da prosuo po faci ,lepota ne može da mu dođe do izražaja..
    (lemy Lovich, 30. novembar 2021 12:13)

    # Link komentara

  6. Eto uspeli ste kroz redovnu rubriku o britanskoj kraljevskoj orodici da nas menjate i mi polako postajemo plen britanske meke moci pa se interesujemo sta je reko Hari a sta kraljica majka itd...Problem je u tome sto mi imamo svoje dinastije o kojima gotovo nista ne znamo al ajd bolje biti englez nego domaci. Elem, svi stariji clanovi krajevske porodice su istinski i iskreni rasisti jer su se formirali u vremenu kada je rasizam bio normlana pojava u aristokratskim krugovima. Oni nisu mogli niti zeleli da promene svoje zivotne nazore zbog toga sto to danasnji trenutak zahteva. Oni se samo zahvaljujuci pritisku vremena pretvaraju ali su eugenicari i rasisti i to nijedna PR sluzba ne moze da zamaskira.
    (box, 30. novembar 2021 12:04)

    # Link komentara

  7. Pitanje je legitimno! Postoji određena verovatnoća da bude skroz crno, skroz belo, ali je najveća da bude slatki melez. U današnje vreme, mešanja rasa, potpuno je blesavo praviti se da rase uopšte ne postoje.
    (kognitivna disonanca, 30. novembar 2021 10:59)

    # Link komentara

  8. da je pitao kolko ce mu biti debele usne i kakvog oblika nos, to bi vec bio rasizam, ali ovo veze nema s rasizmom. Radoznalost o boji koze se moze cak smatrati komplimentom (ako se zaista o tome uopste pricalo), jer aristokrati englezi zapravo prizeljkuju da su malo manje bledoliki (tj nijansu tamniji) nego sto jesu, jer to obicno podrazumeva i bolje zdravlje. Ali po svemu sudeci radi se o izmisljanjima, tj iskrivljavanju konteksta nekog bezazlenog retorickog pitanja.
    (mamamia, 30. novembar 2021 10:44)

    # Link komentara

  9. Ako Čarls, svojevremeno, nije pravio pitanje oko boje kose, ne verujem da bi sada raspravljao o nijansama nekog drugog dela tela.
    (Siki, 30. novembar 2021 10:35)

    # Link komentara

  10. Па шта сад? Зар није и то део "демократије ", "слободе говора" које пропагирају либерално капиталистички системи? Или пак диктатура и цензура где ни монарх државе не може да пита своју жену како ће унуче да му изгледа? Ова присилна коректност око родних, расних, селсуалних и друштвено сензибилних тема ће на крају доста, доста скупо коштати Западни свет. Још је већи проблем и опасност што таква правила желе да се наметну и другим политичким системима.
    (Homer, 30. novembar 2021 09:47)

    Na pogrešnoj si strani ulice. To uopšte nije tema. Ovde se radi o klasičnim aristokratskim principima najmoćnije imperijalističke sile ikada. Može li (čitaj, sme li) dete princa biti obojene kože? To nema veze sa demokratijom, ali ima veze sa rasizmom koji je (i dan danas) i te kako prihvatljiv u krugovima onih koji svoje imperijalističke težnje skrivaju iza aristokratskih titula, raznih konglomerata i investicionih fondova... u kojima se okreće 90% svetskog kapitala. A priča o rodnoj i seksualnoj korektnosti je tema za običan narod.
    (Arthammer, 30. novembar 2021 10:19)

    # Link komentara

  11. Prijatelju se brat ozenio Japankom u Svajcarskoj, i izvali njihova baka iz NK, od blizu 90 god.,”…i eto ozeni baš ovu da nam radja kikireze!!?”.
    Baka legenda ziva! ?
    (kunta bez kinte, 30. novembar 2021 10:18)

    # Link komentara

  12. Voleo bih vas velike Srbe nerasiste da vidim kako biste reagovali da vam se dete venča sa nekim druge boje kože.
    (preterano se re te, 30. novembar 2021 09:59)

    # Link komentara

  13. Па шта сад? Зар није и то део "демократије ", "слободе говора" које пропагирају либерално капиталистички системи? Или пак диктатура и цензура где ни монарх државе не може да пита своју жену како ће унуче да му изгледа? Ова присилна коректност око родних, расних, селсуалних и друштвено сензибилних тема ће на крају доста, доста скупо коштати Западни свет. Још је већи проблем и опасност што таква правила желе да се наметну и другим политичким системима.
    (Homer, 30. novembar 2021 09:47)

    # Link komentara

  14. Kakve smo POLTRONČINE MI SRBI??? Uvlačimo se britancima,najgorem narodu u istoriji planete???
    ONI I DANAS IMAJU KOLONIJE,I DANAS SU EKSTREMNI RASISTI,POSEBNO KRALJEVSKA PORODICA!!! Z L O !!!
    (Don Kihot, 30. novembar 2021 09:19)

    # Link komentara

  15. Citiram: "Čarls je rekao: "Pitam se kako će deca izgledati?"

    Kamila je očito bila "pomalo zatečena" i odgovorila: "Pa, apsolutno prekrasna, sigurna sam", navodi taj list."

    Hvala Vam što ste me nasmejali i uneli vedrinu u ovaj tmurni dan.
    (sturmmann, 30. novembar 2021 09:13)

    # Link komentara

  16. Englezi nisu rasisti, ovo mora da je neka greska hahaha..
    (mich, 30. novembar 2021 09:11)

    # Link komentara

  17. Ma, jok, voleće da mu unuci budu crnje...
    (Bro, 30. novembar 2021 09:10)

    # Link komentara

  18. Uopste nije u skladu sa Carlsovim karakterom. Ljudi, Carls je dobar covjek. Mozda na jedan nacin je "u oblacima" ali ga to na jedan nacin cini jos boljim
    (Yossarian, 30. novembar 2021 09:09)

    # Link komentara

  19. Nek se pomole i pitaju Boga za savet. Kraljevi/ kraljice su izaslanici Boga na zemlji , ili ne ? Lepo pitaju i Bog će im reći da li melez može biti princ kraljevstva !
    (VUK, 30. novembar 2021 08:57)

    # Link komentara

  20. Ovo je gomila gluposti. Pravila po kojima Harijeva deca nemaju pravo na titule su doneta pre nego što se Hari oženio. Pokušavaju da smanje broj prinčeva i princeza. Komentar princa Čarlsa, ako je i istinit, uopšte ne mora biti zlonameran. Ne bi bio ni prvi ni poslednji deda koji se pita kako će mu unuci izgledati. Ne mora sve automatski biti povezano sa rasim
    (Zok1, 30. novembar 2021 08:42)

    # Link komentara

  21. Doticni hoce da kaze da Megan nije bela?!
    Pa belja je od pola Evrope...
    Kao, neko je u dvoru postavio pitanje boje koze dece, koja boja?!
    Hahahahhahahahahahhaha...
    (Neko iz mase, 30. novembar 2021 08:42)

    # Link komentara

  22. Ma da, sad je odjednom rasizam tabu tema, ma ajte...
    (stankela, 30. novembar 2021 08:36)

    # Link komentara

  23. Ne vidim kako je to njegovo pitanje rasizam. I da su moja deca u mešovitim brakovima, zapitao bi se kakva će im koža biti.
    (Coa Brt, 30. novembar 2021 08:24)

    # Link komentara

  24. Ono kad ne smeš ni da razmišljaš kako će da izgleda tvoje unuče. Ne smeš ni da pomisliš da li će imati plave, zelene, braon ili crne oči, crvenu, crnu ili svetlu kosu, svetliji ili tamniji ten, nos na dedu, uši na oca, da li će biti glup na oca ili .ovno na majku.. a kamoli da to kažeš. Došlo je zadnje vreme.. I baš me interesuje kako je taj dijalog jutarnji između dva supružnika u najvećem poverenju došao do Harija ili pisca te nazoviknjige.
    (., 30. novembar 2021 08:23)

    # Link komentara