- Komentari -
 1. Ti kao da nikad ni jedan film nisi gledao. Glumci često pucaju u kameru.


  Sto je najgore verovatno se Alek salio sa njima jer nije “pucao” u glumce nego u njih… Ne znam ko je zaduzen za taj deo posla, predpostavljam da mora biti suvi profesionalac tako da mi greska ne pije vodu, ali nikad se ne zna. Tragedija za svo troje.
  (Ja, 22. oktobar 2021 11:54)
  (questor, 22. oktobar 2021 14:20)

  # Link komentara

 2. Sto je najgore verovatno se Alek salio sa njima jer nije “pucao” u glumce nego u njih… Ne znam ko je zaduzen za taj deo posla, predpostavljam da mora biti suvi profesionalac tako da mi greska ne pije vodu, ali nikad se ne zna. Tragedija za svo troje.
  (Ja, 22. oktobar 2021 11:54)

  Ubio je snimatelja, to jeste osobu iza kamere, mozda je scena bila takva gde je pistolj morao biti uperen u objektiv, ima takvih scena iz filmova i serija koliko hoces..
  (filip, 22. oktobar 2021 14:19)

  # Link komentara

 3. @Ja - ocito ne znas da je vrlo moguce da su snimali scenu u kojoj on puca prema kameri odnosno to je scena iz vizure onog na kojeg puca. Pa je tako vrlo moguce da se pogode ljudi koji stoje iza i pored kamere.
  (Marina, 22. oktobar 2021 13:39)

  # Link komentara

 4. Bar da je pucao u Chucka Norrisa onaj bi eskivirao metak ili ga uhvatio zubima.
  (wtf, 22. oktobar 2021 13:35)

  # Link komentara

 5. ceka pravi pistolj?
  (bunjevac, 22. oktobar 2021 13:32)

  # Link komentara

 6. Sto je najgore verovatno se Alek salio sa njima jer nije “pucao” u glumce nego u njih… Ne znam ko je zaduzen za taj deo posla, predpostavljam da mora biti suvi profesionalac tako da mi greska ne pije vodu, ali nikad se ne zna. Tragedija za svo troje.
  (Ja, 22. oktobar 2021 11:54)

  U filmovima često imaš kadrove gde se puca u pravcu kamere...
  (kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare, 22. oktobar 2021 12:15)

  # Link komentara

 7. Tragedija. Tako nešto ne sme da se desi. Čovek koji je zadužen za oružje na setu je profesionalac (često bivši policajac ili vojnik). On je zadnji, koji proverava oružje i lično ga daje glumcu. Baš zato da ne bi došlo do manipulacije. Pravi meci se ne koriste na setu. Kako je uopšte neko mogao da donese metak ili kako je mogao slučajno da se nađe tu? Ako amateri misle da će pravi metak bolje da zvuči, onda bolje da nadju drugi posao. Neverovatno je da se tako nešto može desiti. Ili je neko spavao (taj koji treba da zna svoj posao oko oružja) ili je nameštaljka. Njegov život je upropašten, mlada žrtva je nastradala, porodica tuguje, a jadni Alec Baldwin, ni kriv, ni dužan, postade ubica. Nešto tu ne štima. Takve stvari NE SMEJU da se dese.
  (Zagor, zvezdarski, 22. oktobar 2021 12:15)

  # Link komentara

 8. Sto je najgore verovatno se Alek salio sa njima jer nije “pucao” u glumce nego u njih… Ne znam ko je zaduzen za taj deo posla, predpostavljam da mora biti suvi profesionalac tako da mi greska ne pije vodu, ali nikad se ne zna. Tragedija za svo troje.
  (Ja, 22. oktobar 2021 11:54)

  # Link komentara