- Komentari -
  1. OnlyFans uopste nije platforma koja je iskljucivo za odrasle iliti platforma sa sadrzajem za ljude koji imaju vise od osamnaest godina. Svakako da je kao takva zigosana.
    (Sasa, 16. oktobar 2021 21:09)

    # Link komentara

  2. Samo golotinja dece bi trebalo da bude zabranjena bio to instagram, fejs, tiktok ili bilo koja druga društvena mreža sve ostalo bi trebalo dozvoliti ovo je valjda slobodan svet a ukoliko se boje da će golotinja doći do dece za to je prosto rešenje zabraniti pristup deci društvenim mrežama ili im ograničiti sadržaj prema uzrastu.
    (Nebojša, 16. oktobar 2021 15:40)

    Je li stvarno mislis da deca nece naci nacin da gledaju bas to sto ne smeju? Ja sam prvi put videla porno u skoli, jedan decak je doneo neki snimak i svi smo gledali samo iz radoznalosti. Pa iako deca vide golotinju, nece ih ubiti ali nemoj misliti da nece provaliti kako.
    (Malina, 16. oktobar 2021 16:26)

    # Link komentara

  3. Samo golotinja dece bi trebalo da bude zabranjena bio to instagram, fejs, tiktok ili bilo koja druga društvena mreža sve ostalo bi trebalo dozvoliti ovo je valjda slobodan svet a ukoliko se boje da će golotinja doći do dece za to je prosto rešenje zabraniti pristup deci društvenim mrežama ili im ograničiti sadržaj prema uzrastu.
    (Nebojša, 16. oktobar 2021 15:40)

    # Link komentara

  4. Carski.. :-)
    (rajko durda, 16. oktobar 2021 15:36)

    # Link komentara