- Komentari -

"Nadzirali su njen telefon - sud je to znao"

Ovog petka premijerno se prikazao dokumentarac "The New York Times Presents: Controlling Britney Spears", koji je izneo nove detalje o odnosu pevačice Britni Spirs s ocem Džejmijem Spirsom, piše Page Six.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Nadam se da će neki zaglaviti zatvor zbog zlostavljanja i iskorišćavavanja ove žene. Ona je radila i zarađivala milione, a bogstili su se otac alkoholičar i propalica, advokati, menadžeri, sudija. Ako ovde ne bude ozbiljne istrage, onda ne Amerika stvarno truba.
    (Barni, 25. septembar 2021 22:06)

    # Link komentara

  2. Kakav je ovo teror bio, pa i normalan covek bi poludeo uz ovakvog "oca".
    (Marko, 25. septembar 2021 20:29)

    # Link komentara

  3. Ako cemo posteno nisu "nadzirali" telefon, nije on izlazio u setnju pa da ga prate, vec su ga "prisluskivali".
    (Mak na konac, 25. septembar 2021 19:49)

    # Link komentara

  4. Leave Britney aloneee!
    (VoiD, 25. septembar 2021 18:56)

    # Link komentara

  5. Ako si opasnost za druge onda treba napraviti adekvatne mere ali ukoliko si opasnost samo za sebe a i to je pitanje koliko je istina to je tvoje pravo i u to nebi niko trebalo da se meša niti roditelji a još manje sudovi naravno roditelji i prijatelji ukoliko sumnjaju mogu i treba da pokušaju da utiču na osobu onoliko je opasna za sebe ili nikada ne bi trebalo da imaju pravo neke prisile ovo što je američki sud dozvolio je sramota čudim se da je ovo toliko dugo kod njih prolazilo uz sve one amandmane ljudska prava i ostale gluposti zemlja slobodnih ali malo sutra.
    (Nebojša, 25. septembar 2021 17:48)


    Sine Nebojša, znakovi interpunkcije se ne naplaćuju.
    (Dejan, 25. septembar 2021 18:51)

    # Link komentara

  6. Ako si opasnost za druge onda treba napraviti adekvatne mere ali ukoliko si opasnost samo za sebe a i to je pitanje koliko je istina to je tvoje pravo i u to nebi niko trebalo da se meša niti roditelji a još manje sudovi naravno roditelji i prijatelji ukoliko sumnjaju mogu i treba da pokušaju da utiču na osobu onoliko je opasna za sebe ili nikada ne bi trebalo da imaju pravo neke prisile ovo što je američki sud dozvolio je sramota čudim se da je ovo toliko dugo kod njih prolazilo uz sve one amandmane ljudska prava i ostale gluposti zemlja slobodnih ali malo sutra.
    (Nebojša, 25. septembar 2021 17:48)

    # Link komentara