- Komentari -
  1. To je zloupotreba agencija koje imaju kod FBa plaćene posebne servise gde mogu da rade različite ptetrage i upite iako su profili zaključani što FB naplaćuje.

    Ovo je zloupotreba FB za šta su već bili tuženi ali i samih agencija u kojima pojedinci zloupotrebljavaju te servise.

    Zbog toga treba zabraniti FB u svim državama regiona jer krše zakone.
    (Ivan, 15. septembar 2021 19:25)

    # Link komentara

  2. U kratkoj recenici, samo pogledajte profile nasih srpkinja na drustvenim mrezama i sve vam je jasno.. Prosto vape za paznjom.. O jeftinoci, nabusitosti i kompleksima ne treba posebno pricati.. To su posledice 30 to godisnje kulturoloske, socijalne katastrofe, kao i liberalizacija koja je izuzetno radikalisticki nastrojena prema mnogim muskarcima, izuzev onih mocnih muskaraca.. Kao mlad covek, koji jako ceni zenski rod, kroz moju najbolju majku na svetu, sa pravom kazem da je ono sto se desava medju zenskim rodom u Srbiji i na Balkanu PORAZAVAJUCE. Kada gledamo iz ugla zena koje su pretrpele razni oblik nasilja, zena koje se dice naopakim vredsnotima i zena koje su sebe proglasile feministickim boginjama lepote, jednom recju jako je lose stanje medju zenskim rodom. Za mene zena treba da bude simbol svetosti, zena koja radja decu ako zeli, zena koja mora da se voli i pre svega POSTUJE. Ovo danas je trampa, jer se sve vrti oko novca, seksualizacije i nerealnih ocekivanja.
    (Protoss, 15. septembar 2021 15:56)

    # Link komentara

  3. Ali možda su mnogi zahtevi lažni sa ciljem preusmeravanja poruka vama iza leđa,ili pprateći profili.Ne bih detalje jer to ni DB ni BIAu to ne interesuje.
    (bosanac, 15. septembar 2021 15:15)

    # Link komentara

  4. Hoće još promotivnog materijala, a one bi naplatile. Navala znači da je džabe a to je triger kontrarevolutivnog alarma. Zapravo se teško nose s tim da ih nitko ne želi uzdržavati.
    Imaš mamu i tatu, posebno
    (fakinoit, 15. septembar 2021 11:00)

    # Link komentara

  5. Dobijam zahteve za prijateljstvo zgonih sredovecnih muskaraca a ja bar 20 g starija, posto je sve to fejk ,naravno da ih odmah brisem,cak ni ne pcitam sta pise, uglavnom engleski jezik
    (Ana, 15. septembar 2021 10:46)

    # Link komentara

  6. Pošaljes im zahtev ne valja, ne pošaljes još gore. Ćud je ženska ..
    (Aleksa, 15. septembar 2021 10:43)

    # Link komentara

  7. zato ja nemam to.niti cu ?
    (milos nis, 15. septembar 2021 10:06)

    # Link komentara

  8. Facebook ne koristim jedno 6 godina.. Ali imam I dalje profil nisam brisao I za tih 6 godina mi niko nije poslao zahtev za prijsteljstvo a stoji mi najlepsa slika koju imam hahha
    (Nikola, 15. septembar 2021 09:52)

    # Link komentara

  9. Da li su tražili i da opšte sa njima ili su samo žicali novac!?
    (Ahtung, 14. septembar 2021 21:27)

    Hahaahahaah..
    svaka čast brat-oplako sam
    (žilijen, drago mi je, 15. septembar 2021 09:37)

    # Link komentara

  10. Samo za sex i nista drugo.
    (Vasa, 15. septembar 2021 09:25)

    # Link komentara

  11. Sacuvaj me Boze Srpskih zena i svapskih auta..
    (SRBIN, 15. septembar 2021 09:11)

    # Link komentara

  12. Nije tema bezveze, nego ti ne razumes ili te mrzi da citas tekst, a filozofiras. Nije problem sto im na FB stize neki zahtev, nego sto ako im i stize obicno stize jedan, dva, pet... a onda odjednom sto zahteva. One se boje da to znaci da su negde na drugoj platformi postale "popularne", a da o tome nemaju pojma i da se negde vrte njihovi podaci. Sto ce reci u zatvorenim Viber, Telegram, WApp grupama pa ih sada random likovi startuju zbog toga na FB. Ta iznenadna velika aktivnost je signal da mozda ima razlog za iznenadnu popularnost. Jasnije sada?
    (@bezveze, 15. septembar 2021 08:32)

    Neka ugase profil, uklone slike. U cemu je problem? Jel ih tera neko da kace slike JAVNO, javno velikim slovima jer to jeste javno. I pogadjaj sad! Slike koje okacis na FB, pripadaju FB. To sto ste se svi utripovali da profil koji napravite na FB da je vase, to je vas problem. FB moze i da vas ugasi bez ikakvog razloga ili objasnjenja i apsolutno ima prava na to, a vi nemate nikakva prava u pravnom smislu da se zalite na to. Jasnije sada?
    (PP, 15. septembar 2021 09:10)

    # Link komentara

  13. Ko još uopšte i koristi taj fejsbuk ... Ali čak i da ga koristite danas - pa zar nije to svrha jedne društvene mreže. Ja sam ga napustio onog momenta kad sam video da ne mogu random "upoznati" skoro nikog osim ljudi koje već poznajem lično. Tu ne vidim nikakvu korist od te mreže, jer ove što znam viđam uživo ionako.
    (Dovla, 15. septembar 2021 09:06)

    # Link komentara

  14. Tema bezveze. Radi se uglavnom o potpuno automatizovanim zahtevima od raznoraznih prevarantskih grupacija iz Afrike i slicno (na primer ciljaju starije raspustenice, verovatno pomesali Srbiju sa zapadnom Evropom).
    Ali pitam se, kome sa iole par grama u mozgu to uopste smeta ? Jednostavno odbijes, ili jos lakse ignorises.
    (bezveze, 14. septembar 2021 23:20

    Nije tema bezveze, nego ti ne razumes ili te mrzi da citas tekst, a filozofiras. Nije problem sto im na FB stize neki zahtev, nego sto ako im i stize obicno stize jedan, dva, pet... a onda odjednom sto zahteva. One se boje da to znaci da su negde na drugoj platformi postale "popularne", a da o tome nemaju pojma i da se negde vrte njihovi podaci. Sto ce reci u zatvorenim Viber, Telegram, WApp grupama pa ih sada random likovi startuju zbog toga na FB. Ta iznenadna velika aktivnost je signal da mozda ima razlog za iznenadnu popularnost. Jasnije sada?
    (@bezveze, 15. septembar 2021 08:32)

    # Link komentara

  15. nemam "drustvene" mreze, i porucujem svima da izbrisu sve profile na "drustvenim" mrezama.
    (Belmont, 15. septembar 2021 08:14)

    # Link komentara

  16. pa. ne znam. sta ima. lose prihvatiti prijatelstvo, evo ja cackao fb doslo do ove dodaj prijatel video harizmaticnu devojku prihvatila posle neko vreme na reakcija na stori poceli sw dopisivati i evo vec srecni u brak, mislim. da. nema. nista lose prihvatiti, ili se prihvacaju damo. one nabildane i sa. jake auta. Poz iz. mkd i uzivajte malo ne zamarajte se za nikakve stvari
    (msbravo, 15. septembar 2021 08:01)

    # Link komentara

  17. Te aplikacije prate sve sto radimo. Ja se pre neki dan na svom telefonu prijavio na zenin instagram, 2 sata kasnije njoj pocinju da stizu zahtevi za pracenje sa nekih (verovatno laznih) zenskih profila, sve neke eksplicitne slike i slicno. Dakle, na neki nacin je prepoznao upotrebu tog naloga na muskom telefonu i poceo da salje ono sto te zanima. Cuvajte se.
    (tok, 15. septembar 2021 07:53)

    # Link komentara

  18. Hoće državljanstvo...
    (Lider u Evropi, 15. septembar 2021 07:50)

    # Link komentara

  19. Jake mi devojke u Srbiji, zenim se prelepom Moldavkom, a moj drug Beloruskinjom, takodje lepojkom.
    (Milorad, 14. septembar 2021 22:07)
    @Milorad
    Al kad imas mrstavu, nezadovoljnu vazda mrku i dignutog nosa Srpkinju onda imas mogucnost da te brani ako zatreba.
    Ps. Nigde većih folirantkinja, pozerki i fejk osoba na svetu nema od Srpkinja
    (Boki, 15. septembar 2021 07:50)

    # Link komentara

  20. uf a one jadne sve kao fine ... pogledaj slike tih devojaka u objavama, to kao da vapi 'uzmi me rastrgaj mi odecu tvoja sam ...'. normalna devojka (uopste osoba) ne kaci takve provokativne fotke, zakljuca za javnost svoj profil (samo prijatelji i prijatelji prijatelja), blokira odmah sta joj sumnjivo i prijavi!

    i par stvari:
    prvo za ove sto zive u pecini - 21-i vek je, IT tehnologije su svuda oko nas pa i internet, deljenje podataka itd ... to 'zabranio bih' izbacite iz glave, treba nauciti koristiti i ukazati na opasnosti (a koliko ima dobrih stvari, suvisno je govoriti) nema tu vise zabrane kad je to oko nas svuda i u svim sferama, samo pametno koristiti.
    i jednom kada si nesto okacio na net ili poslao, to je arhivirano negde i chuchi u nekoj bazi cheka da neko pregleda taj tvoj podatak, znaci samo pametno a bez toga ne mozemo, ok ;)
    (lokal-patriota, 15. septembar 2021 07:38)

    # Link komentara

  21. Filteri bato.
    (Deda Kreza, 15. septembar 2021 07:29)

    # Link komentara

  22. "U poslednja 24h dobila sam blizu 100 zahteva za prijateljstvo. Sve nepoznati i sve muškarci. Ovo je samo noćas. Objektivno gledano, nije to ništa neuobičajeno, ali s obzirom da mesecima nisam dobila zahtev nekoga ko mi je nepoznat, plaši me da moj profil nije podeljen u nekoj grupi"

    Znaci ovoj ribi nije neuobicajeno da dobije 100 zahteva za dan, ali sad je to problem jer je od nepoznatih ljudi? wtf?
    (Pogan, 15. septembar 2021 07:20)

    # Link komentara

  23. Ja sam nekada dodavao po 100 devojaka i imao sam 1500 prijatelja a sad prsle one a prso i Face.Kad pita sto sam je dodao znaci dodje mi da povracam.Ali to sada vise nema smisla i ovi prevaranti iz Afrike sa fake nalozima itd.Davno je Face postao krs od sajta.Sad je zanimljiv samo nekim sirotinjskim zemljama koje tek uvode internet ili im je zemlja diktatura pa im ne daju .
    (Drax, 15. septembar 2021 06:34)

    # Link komentara

  24. Ukoliko se setimo slučaja zloupotrebe na društvenoj mreži Telegram gde je postojalo nekoliko grupa u kojima su se delile fotografije i snimci eksplicitnog sadržaja...


    BezmozgašiCE!
    (Samosvesna građanka, 15. septembar 2021 06:27)

    # Link komentara

  25. U cemu je problem, niko ih ne tera da prihvate "prijateljske" ponude. Obrises ih i to je to. Nije mi jasno da neko ko se "vucara" na drustvenim mrezama ocekuje postovanje neke privatnosti.
    (Nikola PO, 15. septembar 2021 06:21)

    # Link komentara

  26. Sve sve ali “zabrinuta sam da moj profil nine podeljen na nekoj grupi”… pa ovo je vrh. Koristis fejlbuk na kojem postavljas sve sta radis od zore do ponoci (a i kasnije) a ivamo se kao brines za privatnost. Pogresnom se bogu molis.
    (qqsamotako, 15. septembar 2021 02:43)

    # Link komentara

  27. FB je za ispušene lule i devastirane osobe koje ne mogu da pronađu sebe ni u ogledalu. Bezmudići i Bezjajnice koji žive virtuelni život, projektujući buduće vreme kroz kvazi liberalni stav o ispušenoj luli.
    Ostali "oslobađajući" Instagrami, Twitter--i, i dr. su sinonimi za prazne mozgove, koji isto kao prethodni FB-ukovci plaćaju kintu od koje žive, između ostalog, naša braća kreteni na ovom i ostalim portalima.
    Jbg, nisam razmišljao dok sam ovo pisao.
    (Matori Laki, 15. septembar 2021 02:22)

    # Link komentara

  28. Ja sam tako upoznao svoju ženu. Poslao sam više stotina zahteva, sa desetinama imao seks, jednu oženio.
    (Facebook predator, 15. septembar 2021 01:19)

    # Link komentara

  29. "Devojkama u Srbiji masovno na Fejsbuku stižu zahtevi od nepoznatih muškaraca - zašto?"

    Zašto? Zato što su na glasu.
    Nažalost. To nam je realnost.
    (Svetlana, 15. septembar 2021 01:14)

    # Link komentara

  30. Muvam po vozu, staromodan sam.
    (Aleksandar, 15. septembar 2021 01:09)

    # Link komentara

  31. Ja sam napravio page za moju firmu pre 10 g. Tek toliko da vidim kako se to radi. Nikad nisam ni zvao prijatelje da ju lajkuju. U zadnja 2 meseca taj page je lajkovalo preko 100 ljudi. Iz zemlje i regiona. Nemam pojma ni kako ni zašto? Niko od tih koji prate sad moju firmu me nije kontaktirao.
    (Che, 14. septembar 2021 21:48)

    Dovoljno je da su neki ljudi izlajkovali greskom jer se ponudilo, sad raste rejting tvojoj stranici i stoji cesce u ponudama, pa ce piramidalno lajkovati vise ljudi. Takodje na mom proflilu komentarisao sam neke inostrane stranice gde sam na komentarima imao mnogo lajkova od ljudi, a kasnije i zahteva. Ako prihvatis ljude iz drugih zemalja, posle im se vise nudis, pa ti stize vise zahteva.
    (rgb, 15. septembar 2021 01:00)

    # Link komentara

  32. Od kad je sveta i fejsbuka, postoji opcija u podesavanjima koju obelezis da ti zahtevi mogu stizati samo od prijatelja tvojih prijatelja...
    (ende, 15. septembar 2021 00:53)

    # Link komentara

  33. Valjda zato sto gube vreme na takozvanim drustvenim mrezama.
    (Rale iz 6 Kaplara, 15. septembar 2021 00:47)

    # Link komentara

  34. znate postoji opcija ignor.
    (Sch.., 15. septembar 2021 00:42)

    # Link komentara

  35. Pa? Znaju da mogu da odbiju zahtev? ??
    (M, 14. septembar 2021 23:06)

    a mogu i da iskljuce to pa necemocinikoda ih dodaje.

    al ovo je onaj fazon

    kad momak bije devojku,i pitaju je sto ga ne ostavis,sta ce ti
    a ona "pa volim ga"
    (antena, 15. septembar 2021 00:09)

    # Link komentara

  36. ... izgleda neka grupa "haklera" ...
    (S, 15. septembar 2021 00:02)

    # Link komentara

  37. Ne znam sto ljudi sve vise koriste Instagram kad je doslovno uzasan. Ne mozes da postujes video, da postavis link, da odredis ko moze da ti vidi svaki post itd.itd. Ima naglasak na slikama kojih mozes u ogranicenom broju da postavis odjednom i na storijima koji su tek glupost i nr sluze nicemu. Ogranicen si u komentarisanju, stikerima i sl. Ne shvatam prednost u odnosu na fejs, kako neki uporno tvrde.
    (Yeke, 15. septembar 2021 00:02)

    # Link komentara

  38. Ne razumem sustinu teksta. Pa tome i sluzi FB. Da sticete nove prijatelje, da pogotovo deca imaju osecaj da su prijatelji i drugarima sa nekim, da pripadaju drustvu, laznom naravno. To sto je 80% onih sto salju zahteve na sve strane psihopate to uopste nije bitno, u takvom svetu zivimo.
    (lakunt, 14. septembar 2021 23:42)

    # Link komentara

  39. Fb je za matorce.
    (Manager, 14. septembar 2021 23:40)

    # Link komentara

  40. One se plase muskaraca, a njihove slike najvise dele druge zene koje vec imaju u "prijateljicama" i to iz ciste zlobe i ljubomore. Da nisam video svojim ocima ne bih verovao dokle to ide. Zamisli ona je pogledala njenog decka i sad cemo da joj napravimo lazni nalog na tinderu ili nekoj drugoj mrezi za upoznavanje.
    (upucen, 14. septembar 2021 23:20)

    # Link komentara

  41. idu izbori...to su samo botovi, nista licno verujte....
    (sasa, 14. septembar 2021 23:20)

    # Link komentara

  42. Tema bezveze. Radi se uglavnom o potpuno automatizovanim zahtevima od raznoraznih prevarantskih grupacija iz Afrike i slicno (na primer ciljaju starije raspustenice, verovatno pomesali Srbiju sa zapadnom Evropom).
    Ali pitam se, kome sa iole par grama u mozgu to uopste smeta ? Jednostavno odbijes, ili jos lakse ignorises.
    (bezveze, 14. septembar 2021 23:20)

    # Link komentara

  43. Ko jos koristi FB
    (sale, 14. septembar 2021 23:10)

    # Link komentara

  44. hoce da stupe u intimne odnose s njima
    (dovla, 14. septembar 2021 23:09)

    # Link komentara

  45. Pa? Znaju da mogu da odbiju zahtev? ??
    (M, 14. septembar 2021 23:06)

    # Link komentara

  46. ma teraj to u ...u sta gubite vise vreme na te gluposti?
    (mile, 14. septembar 2021 23:03)

    # Link komentara

  47. Utripovali se ljudi kad naprave stranicu na fb tj profil da je to njihovo. Sve sto objavite pripada FB. Svako slovo, svaka fotografija. Sve pripada FB. Imaju i pravo da vam obrisu profil iz cista mira bez ikakvog razloga, da vam adresu banuju.
    (PP, 14. septembar 2021 22:59)

    # Link komentara

  48. Zasto? Pa zato sto bi se prodale za tri “lajka”, zato sto misle da su “uticajne influenserke” ako nakupe 5000 talibana u listi prijatelja, zato sto su “kamenjarke” a talibanima su ostvarenje sna jer ce im radjati decu i siriti muslimansku veru…ali ce njima i dalje biti vazno koliko lajkova imaju na slikama koje su “peglale” u aplikacijama koje placaju novcem koje im baba i deda daju za uzinu u skoli. Klasican curkizam. I posle zasto normalan muskarac zeni devojku iz Rusije, Amerike, Britanije ili Kanade…jer mi kao normalni imam prolaz svuda, one bas i ne…prolaze kao “starlete” po satu i to je to…posalju ih nazad u njihova sela da sakupljaju lajkove. Dodajte ih, lepe su. 😆
    (Branko, 14. septembar 2021 22:52)

    # Link komentara

  49. svako ima po nekog prijatelja indijca
    (mutivoda, 14. septembar 2021 22:51)

    # Link komentara

  50. meni non stop stizu zahtevi za prijateljstvo devojki, ugalvnom prostitutke, mozda zato sto imam oko 4000 fejs prijatelja
    (seljadin, 14. septembar 2021 22:40)

    # Link komentara

  51. @Milorad Ma da, i obojica se zovete Milorad...
    (Nikola, 14. septembar 2021 22:30)

    # Link komentara

  52. u bre dobila10 zahteva i oseca se napadnugo..ma nemoj? a kakav napad? strasno sta ljzdi pricejz zbog cega se zale i dizu frkz..cuj napsdnuta zbog 10 zahteva
    (SUNĐER BOB, 14. septembar 2021 22:24)

    # Link komentara

  53. to se i dalje koristi? :) ig je zabavniji mnogo.
    kada sam prvi put otvorio nalog na fbu(2007.), tad su bile i igrice na fbu i svasta nesto. vremenom su ga osiromasili i postao dosadniji. mislim da fb polako gubi trku sa ig-om. ali sta briga ovog cukenberga. on je pametno uložio novac na vise konja(ig, watsup..). nema zime za njega.svejedno mu je sa li si ns fbu ili igu.
    (da, moje ime, 14. septembar 2021 22:24)

    # Link komentara

  54. Taj Facebook i dalje živ?
    Pa on je propao kad je rodbina od mladjarije provalila isti pa su onda svi prešli na IG. Pao je hype Facebook-a koji je počeo u Srbiji od 2008 - godine.
    Ne znam ko to koristi još?
    (mare, 14. septembar 2021 21:05)

    Да си технички писмен, као што ниси, знао би да је Инстаграм у власништву Фејсбука. Баш сте их за*ебали ви са Инстаграма, оно, баш сте жешће фаце...
    (питам за друга, 14. septembar 2021 22:13)

    # Link komentara

  55. Mislim da su to lažni profili koji reklamiraju klađenje, ima ih dosta, kasnije izreklamiraju sportske dojave na tvom zidu. Mnogo ih je takvih profila.
    (verovatno, 14. septembar 2021 22:10)

    # Link komentara

  56. Jake mi devojke u Srbiji, zenim se prelepom Moldavkom, a moj drug Beloruskinjom, takodje lepojkom.
    (Milorad, 14. septembar 2021 22:07)

    # Link komentara

  57. Postoje podesavanja privatnosti na FB koji moze resiti taj problem. 90 posto profila prosto je namenjeno za takve kontakte. Sve su otvoreni profili, objave su javne a slike profilne su vise nego lake za tumačenje
    (Goran, 14. septembar 2021 22:06)

    # Link komentara

  58. Devojke ne mogu da shvate da su 80% muškaraca na mrežama ugroženi pacenici i predatori bez stida.Ali ko ne shvata platiće na ćupriji.
    (mary, 14. septembar 2021 22:06)

    # Link komentara

  59. Čitajući komentare na b92, stiče se utisak da u Srbiji niko ne koristi društvene mreže i da niko ne glasa za SNS.
    (Pero, 14. septembar 2021 22:03)

    # Link komentara

  60. Ja sam napravio page za moju firmu pre 10 g. Tek toliko da vidim kako se to radi. Nikad nisam ni zvao prijatelje da ju lajkuju. U zadnja 2 meseca taj page je lajkovalo preko 100 ljudi. Iz zemlje i regiona. Nemam pojma ni kako ni zašto? Niko od tih koji prate sad moju firmu me nije kontaktirao.
    (Che, 14. septembar 2021 21:48)

    # Link komentara

  61. Migranti.
    (Drug Crni, 14. septembar 2021 21:41)

    # Link komentara

  62. Fb je za matorce, mi mladi (48g), koristimo insta.
    (Neplivač, 14. septembar 2021 21:33)

    # Link komentara

  63. Zakonom treba zabraniti drustvene mreže.
    (Van, 14. septembar 2021 21:31)

    # Link komentara

  64. Da li su tražili i da opšte sa njima ili su samo žicali novac!?
    (Ahtung, 14. septembar 2021 21:27)

    # Link komentara

  65. Nikad nisam imao FB, nikad u zivotu nisam jedini like dobio, pa evo nista mi ne fali jos sam ziv.
    (Zlatko, 14. septembar 2021 21:27)

    # Link komentara

  66. Jao, kao od nepoznatih! Koga vi žene farbate? :-):-):-)
    (Brza Fotografija, 14. septembar 2021 21:09)

    # Link komentara

  67. Mene niko me dodaje, a voleo bih da me dodaju nepoznate devojke. Ako treba uklonicu i svoju sliku sa profila i sve zakljucati.
    (Neca, 14. septembar 2021 21:08)

    # Link komentara

  68. Koji ste vi paćenici. Bez ličnosti i ustaljenog mišljenja o sebi, pa vam trebaju ova sranja nazvana društvene mreže, o moj bože.
    Svako ko hoće da me zna stvarno me i zna kroz stvaran život i suprotno, a ne kroz piksele.
    (Imemyself, 14. septembar 2021 21:06)

    # Link komentara

  69. Taj Facebook i dalje živ?
    Pa on je propao kad je rodbina od mladjarije provalila isti pa su onda svi prešli na IG. Pao je hype Facebook-a koji je počeo u Srbiji od 2008 - godine.
    Ne znam ko to koristi još?
    (mare, 14. septembar 2021 21:05)

    # Link komentara

  70. Fejsbuk više nije popularna mreža među omladinom. Primat je preuzeo instagram, tu su snapchat i tiktok, a whatsapp kao servis za dopisivanje. Na fejsbuku trenutno dominira populacija starija od 50, odnosno 60 godina. Mnogi ga ne bi ni imali da nemaju obavezu da prate informacije u grupama koje se tiču fakulteta ili škola.
    (dzonzila, 14. septembar 2021 20:58)

    # Link komentara

  71. Radi sira i vojne muzike
    (Zorica, 14. septembar 2021 20:56)

    # Link komentara

  72. Hoce da se docepaju raja ekonomskog tigra.
    (lol, 14. septembar 2021 20:55)

    # Link komentara