- Komentari -

Jedan od poslednjih intervjua Feđe Stojanovića: "Ja sam samo imao želju da živim pristojno"

Kao da se podrazumeva da glumci, pevači, igrači moraju da nas zabave. Da nam pomognu da pobegnemo iz sopstvenog života dok njihova pesma, predstava, igra traju. A šta je sa njima? Kako oni žive kada odu u penziju? O ovome sa kolegama umetnicima, za emisiju Eksploziv koja se emituje na TV Prva govorio je Feđa Stojanović.

Izvor: B92, Prva TV
Pošaljite komentar
  1. Kao i svi u Srbiji da žive pristojno. Dotakli smo dno. Počivaj u miru.
    (Marijana, 7. maj 2021 00:30)

    # Link komentara

  2. Ja bih samo da sviiraaam,
    da se otkačim
    i to je sve.
    (Dragoslav, 6. maj 2021 09:32)

    # Link komentara

  3. Počivaj u miru majstore svog zanata! Čovek je imao tako prijatan glas da ga je bilo milina slušati! U svakoj ulozi kao da je baš prema njemu pravljena-svaka čast!!!
    (zvizzz, 6. maj 2021 08:38)

    # Link komentara

  4. Не бих реко да је живот глумаца тежак.Имају прходе од плате у позоришту, хонораре од тв серија, од снимање филмова, од реклама. итд за који о бични грађани могу да сањају.И кад оду у пензију могу да се баве и баве се својом професијом који. додтно зарађују.Многи глумци умају и виле и јате и имања.Тако да не би се сложио да глумци живе тешко.
    (nikola, 6. maj 2021 08:13)

    # Link komentara

  5. Ko je učio marksizam zna da se prvo zadovoljavaju osnovne tj bazne ljudske potrebe za hranom,odsecanjem,stanovanjem i sl A posle dolazi nadogradnja.Kultura i umetnost .Kod nas dok zadovoljio osnovne potrebe za kulturu ti ne ostane ništa.Ko ne veruje neka se hrani i greje muzikom ipozorištem .Pored toga pozorište i opera su davno prevazidjene vrste umetnosti koje se održavaju visokom cenom ulaznica i namenjene su kvazi eliti.Nije to nigde za široke narodne mase.
    (Čiča, 6. maj 2021 08:06)

    # Link komentara

  6. na zalost,tako je,nornalni krpe kraj sa krajem,a bagra se bahati.
    (nikola, 6. maj 2021 07:54)

    # Link komentara

  7. Vrlo kompleksan problem umetnika u Srbiji. I kad zaradjuju ne placaju nikakve doprinose, ne osiguravaju se za starost, a kad ostare traze penziju kao da su 40 godina mesec za mesecom uplacivali u penziono osiguranje. Mislim, sta na to da kazu oni koji to jesu radili, a na kraju imaju manju penziju od nekog glumca, slikara, balerine ili operske pevacice koji dinara iz sopstvenog dzepa nisu investirali u starost nego su sve sto su zaradili pakovali u dzep ocekujuci da ce pod stare dane drzava da se brine o njima. S kojim pravom?
    (eugen, 6. maj 2021 06:29)

    # Link komentara

  8. Da tako žive umetnici u kapitalizmu, prilično siromašno. Komunizam je bio bolji za umetnike zato sto su mnogi bili na budžetu.
    (Kanuk, 6. maj 2021 06:08)

    # Link komentara

  9. Na žalost, ni najveći svetski glumci ne prolaze mnogo bolje. Nema ništa od bazena u penziji, zato većina nastavlja da radi i u 70im pa i 80im godinama.
    (Aca, 6. maj 2021 03:57)

    # Link komentara

  10. Ni jednoga političara nije odnela Korona zato što ona i ne postoji,to su oni i izmislili da bi zaradili milijarde na ekonomskoj krizi koju su veštački napravili poslednjih 20 godina.Pogledajte samo državne projekte zadrugu i parove niko ne nosi masku,nema distance od 2 metra i ko je od njih zaražen virusom a kamo li umro.Ljudi umiru kao što su i pre umirali samo što to nije medijska propaganda propratila i gurala u prvi plan.
    (Ljubo, 5. maj 2021 23:56)

    # Link komentara

  11. Dok ne postanemo svesni ,od pristojnog zivota ovde nema nista.
    (Ocekivanje ?, 5. maj 2021 23:11)

    # Link komentara

  12. Bas sam jutros gledao ovu emisiju. Pocivaj u miru.
    (poci, 5. maj 2021 23:11)

    # Link komentara

  13. Interesantno ?
    Nikoga od politicara u vrhu drzava u svetu nije odnela korona .
    (Ocekivanje ?, 5. maj 2021 22:47)

    # Link komentara

  14. Kome trebaju umetnici......šta će nam....važno da se pare daju pevačima,zadruga, parovi (namerno malim slovima). Kada su preminuli kompozitori Z. Simjanović i V. Borisavljević ko je i tome izvestio,pričao o njima....retko ko. Današnja mlađa populacija i ne zna ko su oni al neka se zapitaju o prelepoj muzici iz filmova i serija. Dragi naš Feđo,otišao sam na neko jako bolje mesto od ovog ovde, bio si extra glumac,glumčina....Nek ti je laka zemlja
    (Marko, 5. maj 2021 22:42)

    # Link komentara

  15. Pocivaj u miru gospodine.Pristojno,kao covek?Srbija je to brale.
    (Milan, 5. maj 2021 21:52)

    # Link komentara

  16. Nazalost,vecina zeli pristojan zivot,a ne samo da prezivljava.
    (ja, 5. maj 2021 21:50)

    # Link komentara

  17. Više od 90% stanovnika ove države žele samo da žive pristojno, dragi Feđa... Ali ne mogu od onih manje od 10% pohlepnih i nezajažlhivih krokodila.
    (Ćezo rca, 5. maj 2021 21:49)

    # Link komentara