- Komentari -

Podnosilac tužbe protiv Spejsija mora da otkrije identitet

Čovek koji tvrdi da ga je osamdesetih godina poznati američki glumac Kevin Spejsi seksualno napao kada je imao 14 godina mora da otkrije identitet ako želi da nastavi građansku parnicu od 40 miliona dolara protiv oskarovca, presudio je savezni sudija u Njujorku.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Ja ih ne mrzim, zalim ih, bolest je bolest, t esko je ziveti sa tim.
    (e da..., 7. maj 2021 10:58)
    Tako je, bolest je bolest, pa ima dobrih ustanova po Srbiji, mada za vas je ipak specijalizovana, recimo Kovin. Ipak, sa time se živi.
    (Zoran, 8. maj 2021 10:27)

    # Link komentara

  2. Na sve nacine hoce da izvuku milione glumcima koji su zapravo taj novac posteno stekli. Sada kad je to poslo nekima za rukom, svaka "budala" koja je nekad negde provodila vreme sa glumcem slagace ce sve sto moze kako bi mu otela novac. Najtuznije sto americko pravosudje to ne zanima jer i oni kupe kajmak od tih sudjenja. Inace ne bi posla imali. Ovaj sudija je malo drugaciji.
    (to je sve biznis, 7. maj 2021 14:00)

    # Link komentara

  3. Vidim da svi komentatori podrzavaju gay zlostavljaca i pedofila Spejsija. A inace garant su protiv lgbt osoba i npr istopolnih zajednica. Licemerna Srbija.
    (Maja, 06. maj 2021 20:00)

    Jesi li ti realna? Kakve veze imaju istopolne zajednice i moje protivljenje istima, sa kompletnim besmislom sistema koji dozvoljava da te neko tuži posle 40 godina, bez dokaza, lica i uništi ti život, psihu i reputaciju. Mogu da sam 10 puta protiv lgbt "new age" sistema, ali ću uvek biti protiv onih koji linčuju i javno razapinju nekoga u nadi da će isti platiti reket ćutanja, bez obzira da li je nevin. Pa može biti najveći homoseksualac u roze haljinici i pink čarapicama, uvek ću biti na strani ljudskog bića, a ne sociopatske hijene koja želi da mu uništi život. Dok se ne dokaže suprotno.
    (pr, 7. maj 2021 13:24)

    # Link komentara

  4. Vidim da svi komentatori podrzavaju gay zlostavljaca i pedofila Spejsija. A inace garant su protiv lgbt osoba i npr istopolnih zajednica. Licemerna Srbija.
    (Maja, 06. maj 2021 20:00)

    Nije licemerna, Srbija ne voli LGBT osobe i stoga voli one koji im zagorcavaju zivot, dakle, Srbija je dosledna.
    Ja ih ne mrzim, zalim ih, bolest je bolest, t esko je ziveti sa tim.
    (e da..., 7. maj 2021 10:58)

    # Link komentara

  5. Mislim da je cela "anonimnost" pogrešno razumljena. Kevin Spejsi i njegovi advokati su i do sada znali ko je "C.D.". Samo je dosad na osnovu njegove molbe njegov identitet bio tajan ( niko od učesnika u postupku nije smeo da iznese), a u parničnim spisima umesto imena je bio naveden pod pseudonimom. Pošto je parnični postupak u Americi javan postupak, sud je samo doneo odluku da na delu suđenja gde će svedočiti neće biti isključena javnost, te da će u sudskim spisima biti navođen pod punim imenom, zbog toga što je smatrao da je interes javnosti veći od njegovog interesa.
    (Radoznao, 7. maj 2021 01:18)

    # Link komentara

  6. Vidim da svi komentatori podrzavaju gay zlostavljaca i pedofila Spejsija. A inace garant su protiv lgbt osoba i npr istopolnih zajednica. Licemerna Srbija.
    (Maja, 6. maj 2021 20:00)

    # Link komentara

  7. daj bre to su bile sedamdesete kada se nike znalo ko koga a svi urokani, i da mu kaze kako se zove i gde se desilo tesko da bi kev znao za to..verovatno je tuzba u tom fazonu..
    (deda, 6. maj 2021 19:20)

    # Link komentara

  8. Pa nije to onaj sto je glumio u star treku? Ili je ovo sad neki drugi?
    (Dylan Dog, 6. maj 2021 19:15)

    # Link komentara

  9. haha pa ovo je vrh majke mi,tuzi me NN lice za nesto sto se desilo pre 40 i kusur godina i jos nece ni da se predstavi,pa kako neko da se brani ako ne zna od koga se brani?! I bas me zanima kojim to dokazima raspolaze osim njegove reci protiv reci Spejsija. Ovo je doslo zadnje vreme i ove optuze postaju smesne i umanjuju znacaj pravih tuzbi i zrtava koje su prezivela zlostavljanja.
    (Objavite komentar da neko nesto nauci, 6. maj 2021 17:55)

    Ali su zato ovom izvrsnom glumcu unistili karijeru, a "HOuse of Cards" bez njega je neglediv.
    Obesmisljavanje svih kriterijuma, pravila i znanja otvara put manipulaciji, nepotizmu itt. Mozda je u tome stvar
    (razmisljam, 6. maj 2021 19:07)

    # Link komentara

  10. Taj mora da obznani svoj identitet...Eh da je Palma na mestu Spajsija...Palma bi njega procesuirao...
    (Mustafa Aga, 6. maj 2021 18:54)

    # Link komentara

  11. ...skoro pa kao u kafkinom procesu...
    ...ali malo savremenije, 40 mil dolara nepoznatom tuziocu za navodno sexualno uzmnemiravanje od pre 40 godina...
    (kraja, 6. maj 2021 18:37)

    # Link komentara

  12. Zbog ovakvih stvari prave žrtve gubiti legitimitet.
    (Gavrilo Princip, 6. maj 2021 18:34)

    # Link komentara

  13. haha pa ovo je vrh majke mi,tuzi me NN lice za nesto sto se desilo pre 40 i kusur godina i jos nece ni da se predstavi,pa kako neko da se brani ako ne zna od koga se brani?! I bas me zanima kojim to dokazima raspolaze osim njegove reci protiv reci Spejsija. Ovo je doslo zadnje vreme i ove optuze postaju smesne i umanjuju znacaj pravih tuzbi i zrtava koje su prezivela zlostavljanja.
    (Objavite komentar da neko nesto nauci, 6. maj 2021 17:55)

    # Link komentara