- Komentari -
  1. Baviti se tudjim zivotima je jadno i bedno
    (Ocajno, 10. april 2021 04:18)

    # Link komentara

  2. do sada sam sumljao da je lečić stvarno silovao ali sada sam siguran da je sve ovo loša režije jednog režisera
    (mirko, 8. april 2021 23:05)

    Umesto što si "sumljao", bolje da si nabavio Gramatiku srpskog jezika za osnovnu školu. Nije skupa, a jako je korisna.
    (Futre, 9. april 2021 14:16)

    # Link komentara

  3. Kako god ovo završi, i Lečić je završio. Apsolutno zasluženo.
    (kele®, 9. april 2021 07:52)

    # Link komentara

  4. Sad je jasnije zasto bas u Srbiji ima mnogo samaca, u odnosu na druge zemlje. Kod nas se zene generalno plase muskaraca
    (Pierre, 9. april 2021 05:54)

    # Link komentara

  5. @neko_sa_strane

    Pa nek ode i ona na poligraf. Ako govori istinu, nema razloga za strah.
    (Jad i beda, 9. april 2021 02:10)

    # Link komentara

  6. do sada sam sumljao da je lečić stvarno silovao ali sada sam siguran da je sve ovo loša režije jednog režisera
    (mirko, 8. april 2021 23:05)

    # Link komentara

  7. Lecic je "prosao" (ako je prosao??) poligraf, jer on vjeruje da to sto je radio Danijeli NIJE SILOVANJE, nego njegova nagrada, na kraju krajeva to je i snimljeno u njihovom razgovoru prije par godina, na Danijela trena biti sretna jer je on stavio..... nemam snage ni zelje da ga citiram!!!
    (neko_sa_strane, 8. april 2021 22:56)

    # Link komentara

  8. Jasno je da cela situacija mora dobiti sudski epilog, na osnovu dokaza i svedoka, sa što manje medijskog propagiranja.
    Osuđujem sve koji su neosnovano napali osobe koje su prijavile nasilje nad sobom...sa kojim argumentima se te individue usuđuju bilo koga napasti!?
    Da li postoji mogućnost da su sve vreme znali šta se dešava, kroz priče u kuloarima, čavrljali su o svojim nestašlucima koa kolege, u poverenju...pa sada hajkom na žrtve u javnosti pokušavaju obeshrabriti mnoge druge koje su isto ili gore prošle!?
    Silovanje nije lako dokazati, posebno posle toliko vremena, nema potrebe to dodatno otežavati!
    Da nije prijatno ni jednoj strani to je jasno.
    (Zato imamo sud?, 8. april 2021 21:02)

    # Link komentara

  9. @ Ima li lepše nego biti u Nemačkoj, ležati u krevetu i čitati vaše komentare...Uživati daleko od vas i posmatrati vas sa bezbedne distance. Bolesno društvo da bolesnije ne može biti. Podržavaoci silovatelja i svega što je nakaradno. Čast retkim izuzecima.
    (Marex, 08. april 2021 09:28)

    Boze koji mediokritet moras da budes da bi ti to sto si pobegao iz svoje zemlje bio najveci uspeh? Ali na kraju nije ni to dovoljno, jer si gradjanin drugog reda, nego citas srpske novine i ostris se nad nama 'jadnima'.
    (Glomazno, 8. april 2021 19:50)

    # Link komentara

  10. Zašto je osvedočeni silovatelj, psihijatrijski slučaj i seksualni predator još uvek na slobodi? Ono što čitam znači samo jedno: poslati ga u psihijatrijsku ustanovu ili na dugogodišnju robiju. On ne sme biti među nama normalnima.

    Šta, tužilac nije podigao optužnicu za užasna krivična dela? Izgleda da ni neće, šta? Osudili ga svi posle neviđene hajke ne poštujući presumpciju nevinosti? Ma hajte molim vas, nema toga u Srbiji.

    Poštujem njenu tešku životnu priču, žao mi je zbog toga ali, zar nema i Lečić svoj život, karijeru, decu i porodicu? Kako da on nastavi svoj život, pogotovo ako se ne bude vodio sudski proces ili ako bude pravosnažno oslobođen?
    Da li to ikoga zanima?
    (Never Mind, 8. april 2021 19:09)

    # Link komentara

  11. Gospodja psiholog sigurno zna sta je prohopatija i psihopatski mehanizam. Psihopata ima svoje sledbenike koji u njeno ime rade i pricaju razne lazi, klevete, manipulacije. Siguran sam da nije Lecic andjeo, ali ovo sto mu se radi je daleko gore.
    (Psipopate su rak ljudskog roda, 8. april 2021 18:30)

    # Link komentara

  12. Merima Isakovic nije botox starleta, naduvanih usana i grudi, zeljna slave i novca, nego dobrostojeca, super-obrazovana, uspesna profesionalna zena, hrabra sa obzirom da je sve postigla nakon paralizovanja. Zasto nije isla u policiju ili javnost prije 45 godina? Prvo sama je objasnila a i da nije, dovoljno je procitati neke komentare, danas a ne iz davne 78 kada je zena po default bila kriva (cuj isla u stan svog prijatelja znaci dobio je crveno svetlo za napastvovanje).
    (moj cent, 8. april 2021 17:31)

    # Link komentara

  13. Ја још памтим коментар извесног лика на овом порталу (била је, можда пре две године, вест о вршњачком насиљу у школама у Србији) који је поносно написао коментар како је једном пребио свог млађег брата "за казну" што је овај дошао из школе у сузама јер су га дечаци из одељења малтретирали. Као, хтео је да га "казни" што је плачи****. Коментар је добио много више минуса него плусева, али ипак добио је масу плусева. Елем, причају жртве о насиљу, само што углавном немају ништа од тога.
    (Тит Слободаније Август, 8. april 2021 16:48)

    # Link komentara

  14. Ovo je sve zamajavanje naroda. Zašto ne podnesu krivične prijave protiv Branislava? Da vidimo šta kaže zakon Srbije...

    "Zastarelost krivičnog gonjenja podrazumeva da se krivični postupak protekom zakonom određenih rokova ne može više pokrenuti... Rok zastarelosti teče od dana izvršenja krivičnog dela...za dela za koja je predviđena kazna zatvora preko 3 godine, rok zastarelosti je 5 godina, za dela za koja je propisana kazna zatvora preko 5 godina, rok zastarelosti je 10 godina, za dela za koja je predviđena kazna zatvora preko 10 godina, rok zastarelosti je petnaest godina..."

    "Podnošenje lažnih krivičnih prijava predstavlja posebno krivično delo, i za njega se može izreći novčana kazna ili kazna zatvorom u trajanju od tri meseca do tri godine."

    Ko shvata zašto zločin zastarjeva u svim pravnim sistemima, shvatiće i ovu igru. Ne kažem da ih Brane nije napastvovao.
    (Zbunjen, 8. april 2021 16:34)

    # Link komentara

  15. 40 godina kasnije prica o pokusaju silovanja...?!
    (inat, 8. april 2021 16:20)

    # Link komentara

  16. I otkud znaš da joj ne treba para za intervjue i ostalo?
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 8. april 2021 09:42)

    Zato što žena zarađuje više nego svi komentatori koji su se oglasili ovde zajedno.
    - Guglaj "Australia Advance Group"
    Tamo ćeš naći ovo:
    Dr Merima Isakovic (Director)
    PhD in Psychology, PgDipClinPsyc MA level
    BAHons With First Class Honors in Psychology
    Dakle, osnovne studije iz psihologije, master iz psihologije, doktorat iz psihologije (ako računamo i FDU, dama je završila 2 fakulteta - ko može bolje?)
    A osim toga, radi (ili je radila) kao psiholog i na Novom Zelandu.
    I nije ona Megan Markl da joj iko plaća za intervjue...
    (John, 8. april 2021 16:03)

    # Link komentara

  17. @ Kalevra, 8. april 2021 14:05

    “Interesantno“! Rekli ste kakva je mlada srpska zena, a kakvi su mladi srpski muskarci iz istih tih reality programa???

    I kakve to veze ima sa sjajnom Merimom Isakovic koja je u najlepsim godinama ostala nepokretna, uspela da povrati svoj zivot, a tesko je to posle takve tragedije I popularnosti koju je pre iste uzivala, zavrsi ozbiljne skole, ostvari se profesionalno? Takva zena nema razloga da se kompromituje laznim pricama protiv tamo nekog glumca, wannabe politicara, poznatog po nasrtajima na klinke kojima sad moze i deda da bude itd.

    Merima Isakovic moze samo da bude uzor.
    (Lale, 8. april 2021 15:57)

    # Link komentara

  18. Sad je jasno da se u glumačkom svetu uveliko već zna za predatorstvo ovog čoveka, čim skoro niko ne ustaje da ga brani, bar ne neko od ugleda. Merima Isaković je legenda glumačkog sveta, žena već trideset godina živi na drugom kraju sveta, i nikakav ovaj publicitet joj nije potreban, osim da kaže istinu, i podrži i druge mlade glumice koje su prošle kroz slične stvari kao i ona. Svaka čast Merimi, a pustimo institucije da dalje rade svoj posao. Istina je počela da izlazi na videlo.
    (Lea, 8. april 2021 15:47)

    # Link komentara

  19. Vanja Petroviću

    I ako nije uslo ono u ono, Merima JESTE silovana psihicki, a tebi najiskrenije zelim da dozivis jedno dobro prebijanje uz strah za zivot, pa da ti bude jasno o cemu se radi!
    (Toliko od mene, 8. april 2021 15:21)

    # Link komentara

  20. Druze, po statistici u Nemackoj svako u krugu 1km od mesta stanovanja ima bar po jednog pedofila. Srecno, uzivaj i dalje.
    (Mustra, 8. april 2021 12:25)

    Zato što se tamo otkrivaju, gone, kažnjavaju i evidentiraju.
    A kad nas uvek bude čuveno "Jao, pa bio je dobar komšija"
    (John, 8. april 2021 15:21)

    # Link komentara

  21. Не могу да верујем да неко памти с ким је имао сексуални однос пре 43 године и како је он изгледао. Када ми мене неко питао кога сам све јебао пре 10 година отерао бих га дођавола а можда и још негде.
    (Бане, 8. april 2021 15:07)

    # Link komentara

  22. После 42 и по године? Извињавам се, али ово постаје дегутантно. И мислим да је управо постављен рекорд.
    (Јабучило, 8. april 2021 09:43)

    Svakako da je funkcionalna nepismenost degutantna.
    Lepo piše:
    " "Opraštam ti”, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. “Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo.” Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. "
    (John, 8. april 2021 14:54)

    # Link komentara

  23. @Helios
    Da, do poslednjeg sirotog muškarca. Obazri se malo i na nas, žene, koje smo napastvovane i silovane. Ili, čejak, ups, o tome se ne priča jer je to "normalno za ovo društvo"? Izbegla sam silovanje zahvaljujuči sreći, otrgla sam se i pobegla. Na javnom mestu. Poznat muškarac, oženjen, sa decom, obrazovan nije neki iz mraka koga niko nije video. Istrgla sam mu se i bežala. Par sati sam bila u šoku, nisma mogla pričati. Par dana malo manji šok. Ispričala roditeljima, oni ćutali i gledali u pod. On mi je pretio. Zbog njega sam izgubila posao, potegao je svoje veze.

    Šta sa mnom? Šta sa sličnim meni?
    Naši životi nisu bitni?
    (Sunčica, 8. april 2021 14:44)

    # Link komentara

  24. @ neinformisan

    Upravo to, i bez ovih optužbi uvek bio i ostao beskonačno odvratan muškarac. Nisu mi jasne jadnice koje su bile dobrovoljno sa njim i dobile decu sa dotičnim.
    (Natalija, 8. april 2021 14:35)

    # Link komentara

  25. Vanja Petrović,
    вањице, вањице, где прочита да је СИЛОВАНА, лепо пише да није силована...Изгледа, да би многи желели да јесте силована..
    али, сама бака је изјавила да НИЈЕ...
    (Драгиша, 8. april 2021 14:34)

    # Link komentara

  26. Ugasio si ga ti druze
    (Vojkandbrat, 8. april 2021 14:21)

    # Link komentara

  27. Dragovoljno, sve je to bilo dragovoljno isakoviceva
    (Stojko, 8. april 2021 14:17)

    # Link komentara

  28. Ej, prošlo 40 godina. Starije nego ja što imam godina. Meni prođe život...
    (Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 8. april 2021 08:27)

    Ej, i Merimi prođe život u invalidskim kolicima i traumi od silovanja. Kako si ti? Isto "dobro" koliko i Merima??
    (Vanja Petrović, 8. april 2021 14:11)

    # Link komentara

  29. Kakva socijalno-psihološka studija indukcije ljudskog stada. Kako oni koji pojma nemaju najednom nesumnjjivo znaju - ako im se dopada šta im je rečeno. Ko su dakle ovi slepo verujući svakoj "wanna be actresses"? Pa to su "wanna be žrtve" i "wanna be masterminds". Ovi
    Oliver
    "Ja nikada nisam pogresno procenio ljude. Ok, mozda vise znam, jer sam godinu dana vezbao psihijatriju, pa vrlo lako prepoznajem psihopate."
    Mina
    "Sigurna sam da je zrtava bilo jos itekako.."
    bakicar
    "Monstrum nam je bio ispred nosa sve vrijeme, tako ga je najteže otkriti."
    Milan
    "Samo kad pročitamo sve ove komentare ne treba nam više ništa koliko smo bolesno društvo..."
    Vot iss yo nem
    "Ne znam kako vama, ali meni u Lečićevom pogledu i grimasama dok govori zaista ima nešto bolesno."
    Marex
    "Bolesno društvo da bolesnije ne može biti."
    Psiho kaputic?
    "Na celu mu ne pise nista, ali frizuru ima kao neki psiho. A i ovaj kaputic koji tako rado nosi mi je sumnjiv."
    uzas
    "devojke idite odavde dok su granice jos otvorene i trazite neke zapadnjake."
    uzas
    "po čoveku se vidi da je lud."
    itd. Dakle zadovoljavajući svoju nesreću oni su volonteri linča. Istina ih ne zanima - oni već znaju! Uostalom ko može da sumnja u prijateljicu Mire Karanović sa klase? (Merima je bila slatka ali svakako nije ni stigla biti sjajna glumica, znate li vi šta je to?)
    Nego da otvorimo kladionicu ko je sledeći? Zapamtite - nema odmora dok traje obnova! Dok poslednji muškarac nije osuđen za silovanje!
    (Helios, 8. april 2021 14:05)

    # Link komentara

  30. Današnja mlada žena u Srbiji odrasla gledajući rijaliti nakaze je predator spreman na sve moguće gadosti a naročito da upotrijebi svoje tijelo (sex) da bi došla do zacrtanog cilja.....svaki muškarac koji ima mnogo novca ili je poznata ličnost toj mladoj Srbijanskoj ženi predstavlja potencijalni plijen i svaki put kad ide u krevet sa dotičnom gospođicom igra se sa vatrom.....em ga može optužiti za silovanje,em ga može ucjenjivati ako je oženjen .....takvih žena (djevojaka) samo u Beogradu ima na hiljade....fine mamine i tatine ćerkice,studentkinje,uzorne komšinice.....zato muškarci pamet u glavu,ali onu gore i ne dopustite da žene manipulišu vama svojim tijelom to jest mesom......mesa ima i u mesnici....em kvalitetnije em jestivije......a poruka Srbijanskim ženama nismo ni mi muškarci svi zatucani balkanski majmuni da nas mesom možete prevesti žedne preko vode.....
    (Kalevra, 8. april 2021 14:05)

    # Link komentara

  31. Znaš? Baš znaš?

    Kako? On ti rekao da je nevin i pošten?
    (marko_sthlm, 08. april 2021 11:51)

    A kako ti znaš da nije?

    Neka je rekla?

    On je rekao drugačije.

    Bez dokaza, ostaje se na rekla-kazala.

    Prijaviti odmah.
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 8. april 2021 14:04)

    # Link komentara

  32. STRPATI GA U ZATVOR PA NEKA TAMO SILUJE KOGA HOCE
    (PAJO, 8. april 2021 13:54)

    # Link komentara

  33. @Mali Hijavata - pitanje je, mozda je okrznula pogledom nekog od te petorice ili nosila uske farmerke....
    (Yojimbo, 8. april 2021 13:53)

    # Link komentara

  34. ... danas radi kao psiholog... a i tekst joj je napisan u istom psihološkom, pompeznom stilu... pazi, uvukao ju je u svoj stan? A ona jadna, mlada i jako naivna, mislila da idu na kaficu?
    (Karakondžula, 8. april 2021 08:29)

    Napisala je ono što je osećala tada i što joj je urezano u sećanje kao da je juče bilo, to što je žena elokventna i ume da iskaže šta oseća a tebi polupismenom to izgleda pompezno nikako ne znači da ona nešto izmišlja. A ovo što si na kraju tvojeg glupog razmišljanja napisao je za svaku osudu. Znači kad devojka/žena ide kod nekog u stan onda taj neko može i da je siluje jer zaboga šta je ona mislilia, da ide na kaficu, kretenu jedan, i prostitutka da ti uđe u stan ako kaže ne to onda znači ne.
    (goranh, 8. april 2021 13:52)

    # Link komentara

  35. Ksko će da da izjavu kada živi u Australiji? Poznajem je lično i bio sam gost kada je bila udata za mog druga sa kojim ima sina Midu.
    (johny, 8. april 2021 13:46)

    # Link komentara

  36. Leka zavrsio karijeru, RIP.
    (CND, 8. april 2021 13:46)

    # Link komentara

  37. @Danilo

    Šta ti pričaš čoveče, bolje se odmah idi preventivno prijavi u policiju ako ti je silovanje = inicijativa.
    (Bojana, 8. april 2021 13:44)

    # Link komentara

  38. u dubu emisije "Nilad nije lasno"
    (Jedan Lik, 8. april 2021 13:35)

    # Link komentara

  39. Ne kapiram da je ovaj drekavac koji je dosao iz neke unutrasnjosti kao vazio za nekog velikog smekera i frajera. Koje su mucenice mogle da se pale na ovu prostu sirovinu bez mnogo glumackog talenta..?
    (neinformisan, 8. april 2021 13:34)

    # Link komentara

  40. Ko je sad pa ova? Sve poznate glumice...
    (NikolaBg, 8. april 2021 09:14)

    Pre no što napišeš glupost proguglaj malo, verovatno si mlad pa ne znaš ko je Merima Isaković al to nije opravdanje, informiši se pre nego nešto kažeš.
    (goranh, 8. april 2021 13:26)

    # Link komentara

  41. Zanimljivo koliko ljudi smatra da ako udjes sa nekim u kola ili u bilo ciji stan to je dozvola za seks i opravdano silovanje. Onda se neki cude sto ih devojke otkace cim im pridju, sigurno je do para jel da? Najlakse objasnjenje.
    Kakvi bre prilasci nepoznatih, ni od poznanika nisi bezbedan a kamoli od nepoznatog coveka. Vi normalni zalite se nenormalnima za to sto vas drze na odstojanju zene a ne zenama. Nikome na celu ne pise kakav je.
    (Zemlja seljaka, 8. april 2021 13:23)

    # Link komentara

  42. Ima li lepše nego biti u Nemačkoj, ležati u krevetu i čitati vaše komentare...Uživati daleko od vas i posmatrati vas sa bezbedne distance. Bolesno društvo da bolesnije ne može biti. Podržavaoci silovatelja i svega što je nakaradno. Čast retkim izuzecima.
    (Marex, 08. april 2021 09:28)

    Upravo u toj Nemačkoj je sud oslobodio dve poznatije ličnosti koje su bile optužene medijski za silovanje i kaznio za lažno prijavljivanje navodne žrtve. A Biden je bio optužen za silovanje od Tare Ried nakon 40 godina, tokom medijske kampanje i tada se odustalo od onog:„believe all women!” političkog slogana jer se više nije uklapalo u narativ. Nije uopšte kažnjen niti mu je suđeno. Svi ovde žele da Srbija postane pravna država i upravo zbog toga moramo biti pažljivi. Lečić je građanin Srbije kao svi drugi i kao takav ima određena prava u postupku koji još nije ni pokrenut. Tek je pozvan na informativne razgovore, nije ni osumnjičen. Podrška Lečiću dok god se ne prikupe dokazi i može da hoda uzdignute glave, većina ljudi je uz njega!
    (Dubioza, 8. april 2021 13:14)

    # Link komentara

  43. Nekada su Huni i ostale vojske išli pa silovali cela sela, danas je izgleda najveći problem imati inicijativu. Da nije bilo malo inicijative sa nečije strane - civilizacija danas ne bi ni postojala. Ispada da svi treba da budu šonje…
    (Danilo, 08. april 2021 11:35)

    Je l vi zaista ne pravite razliku izmedju inicijative i silovanja?! Pokusaj slobodno, pa ako bude ne, probaj opet, pa smisli novi nacin, i ako ostane ne, skloni se, ne pokusavaj da udjes u drugu osobu.
    (zmajognjeni, 8. april 2021 13:13)

    # Link komentara

  44. @Hiperborejac

    Zadovoljstvo je naici na "nacitanog" komentatora, samo tako nastavi. Potpuno si u pravu da epske narodne pesme sadrze kod toksicnog patrijarhata, koji je bio prikladan mozda u 15 veku, ali nije u 21.
    Takodje, procitaj ponovo Hasanaginicu kad si vec u tom fazonu. Hasanaginica je prica o zeni koja je umrla jer nije mogla da se uklopi u patrijarhalni sablon. Muz je bio njen totalni vlasnik, i kad ona to nije mogla da prihvati, prvo je izgubila decu, a zatim i zivot. Da li ti smatras da je to bilo bas super i da i danas zene treba tako da zive? Osoba koja je pisala tu pesmu u 15 veku napisala je kao tragediju, dakle ta osoba je vec tada poslala poruku da je takvo uredjenje pogresno. Ta osoba u 15 veku je bila progresivnija od tebe danas.
    Razmisli o tome.
    (iva, 8. april 2021 11:59)

    Pa kako Hipergonorejac da razmišlja, aman?
    (Mali Hijavata, 8. april 2021 13:12)

    # Link komentara

  45. Sta su to uradili nasi ocevi, nasi ujaci i stricevi, nase deke i svi muski rodjaci?
    Sta su to uradile sve nase muske kolege, prijatelji, poznanici?
    Zasto je Srbija toliko tuzno mesto?
    Zasto su zene u Srbiji toliko ubijene u pojam?
    Kada ce biti bolje?
    Meni je sve ovo tako tuzno.
    (Isa, 8. april 2021 13:12)

    # Link komentara

  46. Ja ću uskoro da pobegnem u Ameriku, tamo nema silovanja i nasilja.
    (Milutinka, 8. april 2021 13:10)

    # Link komentara

  47. Lecic je ljudski otpad!
    (Hentreal, 8. april 2021 13:09)

    # Link komentara

  48. Ajde da stavimo na stranu sta se i kako se sve odigralo pitao bih muskarce ovde - je li vi zaista mislite da ako je neka zena/devojka usla kod nekoga u kola ili iz bilo kog razloga da je ona duzna da pristane na sex i da ako ne pristane moze da bude silovana???? Je li moguce ovo sto citam???
    (Igor, 8. april 2021 12:36)

    Pa kod nas se silovanjem smatra samo ako petorica prebiju, siluju i zadave ženu, a sve drugo je normalno.
    (Mali Hijavata, 8. april 2021 13:09)

    # Link komentara

  49. Mislio sam najveca zrtva u smislu nekoga kome se ni krivom ni duznom nesto strasno dogadja. Fali ti suptilnost da bi normalno razmisljao. Kod tebe je sve crno ili belo, sivo ne postoji, zar ne?
    (nikola 44, 08. april 2021 11:56)

    A zrtve silovanja su krive i duzne? Leciceva cerka moze da zivi sa sramotom ko joj je otac, nadam se da je necemo zbog toga iskljucivati iz drustva, ali opet, dosta zavisi i od nje same.
    (zmajognjeni, 8. april 2021 13:08)

    # Link komentara

  50. Nikola44: Gresis, najveca zrtva svega ovoga su zrtve, a ne Leciceva cerka. Ako je istina da je silovao ove dve zene, ne moze se argumentovati time da su clanovi njegove porodice zrtve bilo cega, osim njegovog krivicnog ponasanja, zar ne?
    (Aurora, 8. april 2021 10:45)

    Mislio sam najveca zrtva u smislu nekoga kome se ni krivom ni duznom nesto strasno dogadja. Fali ti suptilnost da bi normalno razmisljao. Kod tebe je sve crno ili belo, sivo ne postoji, zar ne?
    (nikola 44, 08. april 2021 11:56)

    Ne fali Aurori suptilnost, vec tebi. Ti gledas crno-belo a da ocito nisi toga ni svestan. Te dve zene su NI KRIVE NI DUZNE SEKSUALNO ZLOSTAVLJANE! Jasno! One nisu trazile da budu silovane i zlostavljane. One su najvece zrtve u svakom slucaju! Da, Leciceva cerka ce da pati zbog svog oca, takodje ni kriva ni duzna, ali ona nije pretrpela zlocin koii su pretrpele te dve zene. Nadam se da je ovo dovoljno suptilno za tebe!
    (FYI, 8. april 2021 13:08)

    # Link komentara

  51. zato treba biti pasivan u intimnim odnosima pa makar te posle ogovarale kako nemas inicijativu kako si stegnut,stidljiv i slicno ...
    (pipi fifi, 08. april 2021 12:22)

    Ma sta pricas?! Pokusavaj ali ako neko nece onda nemoj da je silujes.
    (zmajognjeni, 8. april 2021 13:05)

    # Link komentara

  52. Za par meseci Mima Karadžić na tapetu...
    (Miroljub, 8. april 2021 11:07)

    A ja mislio Mima je neka zena? Pogledam na Goole-u o kome se radi i imam sta da vidim. Pa ovaj Mima izgleda 1000 x opasnije od Lecica. Lecic je za njega mala maca, naivko. Uprkos svemu ne verujem da ce Mima ikada dobiti tuzbu za silovanje. Ipak su zene iz njegovog okruzenja ona sorta zena sto "ljubav" prodaje. Bar tako izgledaju na Google-u.
    (Prodavacice ljubavi ne tuze nikoga, 8. april 2021 13:01)

    # Link komentara

  53. Lečića odmah u zatvor i baciti ključ. A gospoda zatvorenici neka mu pokažu ko su oni i šta je čast za njega.
    (Zrenjaninac, 8. april 2021 12:56)

    # Link komentara

  54. Podrska silovatelju
    (Bg, 8. april 2021 12:48)

    # Link komentara

  55. @Mislio sam najveca zrtva u smislu nekoga kome se ni krivom ni duznom nesto strasno dogadja. Fali ti suptilnost da bi normalno razmisljao. Kod tebe je sve crno ili belo, sivo ne postoji, zar ne?
    (nikola 44, 08. april 2021 11:56)

    Kako je njegova ćerka veća žrtva od žena koje je on, NI KRIVE, NI DUŽNE, silovao? Misliš da njima nije strašno? Ne razumem, ok sivilo i tako to, ali, žrtva je ona nad kojom se vrši nasilje, ovde su to Danijela i Merima. Fali ti mozak da bi normalno razmišljao.
    (p, 8. april 2021 12:47)

    # Link komentara

  56. Nemoj nas Merima, mi ne verujemo svojim očima i ušima, ipak da sačekamo sudsku presudu, jer kako pametni ovdje kažu:"Svako je nevin dok...". Nemoj Merima, ipak mislimo da želiš pažnju i da si sama kriva, jer je Leka naš junak. Nemoj Merima, ostavi nas da "uživamo" u našoj čamotinji, nemoj da rušiš mit o patrijahalnoj zajednicini. Nemoj!
    Muka mi jeeee!
    (Dark, 8. april 2021 12:46)

    # Link komentara

  57. O krivici neka se izjasni struka - sudstvo, mada vidim da je i jedna druga struka pocela da se bavi hapsenjima i prinudom.Elem, i o nepoznatim ljudima imamo neke predrasude, na osnovu njihovog izgleda i ponasanja im pripisujemo odredjene karakterne osobine koje, u stvarnosti, mogu biti sasvim drugacije.Leku zamisljam tacno kao coveka iz opisa ove dve glumice, nadobudnog siledziju nesvesnog ikoga osim sebe i svojih potreba.Inace, gledao sam "Igru staklenih perli" sa Lausevicem i Isakovickom :)))
    (Nekada redovan po pozoristima, 8. april 2021 12:46)

    # Link komentara

  58. O krivici neka se izjasni struka - sudstvo, mada vidim da je i jedna druga struka pocela da se bavi hapsenjima i prinudom.Elem, i o nepoznatim ljudima imamo neke predrasude, na osnovu njihovog izgleda i ponasanja im pripisujemo odredjene karakterne osobine koje, u stvarnosti, mogu biti sasvim drugacije.Leku zamisljam tacno kao coveka iz opisa ove dve glumice, nadobudnog siledziju nesvesnog ikoga osim sebe i svojih potreba.Inace, gledao sam "Igru staklenih perli" sa Lausevicem i Isakovickom :)))
    (Nekada redovan po pozoristima, 8. april 2021 12:46)

    # Link komentara

  59. @Mustra
    Tamo su bar registrovani. Kod nas nisu, a ima ih verovatno i više, da budemo iskreni.
    (Maja, 8. april 2021 12:44)

    # Link komentara

  60. Ajde da stavimo na stranu sta se i kako se sve odigralo pitao bih muskarce ovde - je li vi zaista mislite da ako je neka zena/devojka usla kod nekoga u kola ili iz bilo kog razloga da je ona duzna da pristane na sex i da ako ne pristane moze da bude silovana???? Je li moguce ovo sto citam???
    (Igor, 8. april 2021 12:36)

    # Link komentara

  61. Oce centrala da pogresi jednom...
    (Poznavalac ©®, 8. april 2021 12:35)

    # Link komentara

  62. @Pera ali svaki odnos gde onaj drugi kaze da ne zeli seksualni odnos jeste silovanje - eto to je vrlo lako za zapamtiti
    (Sto je problem da se to zapamti?, 08. april 2021 10:00)

    Svaki polni odnos... bitno si izostavio.
    (sladoledsmesom, 8. april 2021 12:27)

    # Link komentara

  63. Koja je vest tačna ova ili ona u kojoj je izjava Merime Isaković.
    Naslov nije u skladu sa njenom izjavom, pokušaj silovanja, seksulani napad...
    (Voke, 8. april 2021 12:26)

    # Link komentara

  64. Psiho klasičan, prolazi poliraf i za ovo.
    (Doživljaji čika Lekinog cvetka, 8. april 2021 12:26)

    # Link komentara

  65. Tako treba zene. Podrzite jedna drugu. Dosta je maco muskaraca. Takve tipove nam nabijaju na nos 30, 40 godina, tako da je normalan muskarac izgledao smesno pored njih. A sad sve polako dolazi na videlo. Ne bi me cudilo da bude jos poznatih optuzeno. Samo pravda i istina.
    (blacky, 08. april 2021 10:06)

    Stalno su te nameštali na zucama...
    (sladoledsmesom, 8. april 2021 12:25)

    # Link komentara

  66. Ima li lepše nego biti u Nemačkoj, ležati u krevetu i čitati vaše komentare...Uživati daleko od vas i posmatrati vas sa bezbedne distance. Bolesno društvo da bolesnije ne može biti. Podržavaoci silovatelja i svega što je nakaradno. Čast retkim izuzecima.
    (Marex, 08. april 2021 09:28)

    Druze, po statistici u Nemackoj svako u krugu 1km od mesta stanovanja ima bar po jednog pedofila. Srecno, uzivaj i dalje.
    (Mustra, 8. april 2021 12:25)

    # Link komentara

  67. zato treba biti pasivan u intimnim odnosima pa makar te posle ogovarale kako nemas inicijativu kako si stegnut,stidljiv i slicno ...
    (pipi fifi, 8. april 2021 12:22)

    # Link komentara

  68. Vidim u komentarima da postoje i zene koje su na strani napacenog muskog roda, hvala im.
    (Dragan, 8. april 2021 10:04)

    Vecina nije shvatila ironiju...
    (TnT, 8. april 2021 12:21)

    # Link komentara

  69. @ "Bukvalno ko je ova?
    (Lola, 08. april 2021 10:55)"

    Bukvalno ko si ti?

    Bukvalno imaš internet...inače ne bi mogao ostaviti komentar.

    Bukvalno možeš za par sekundi da se obavestiš ko je Merima Isaković.

    Bukvalno vreme je za onu narodnu: Ko nema u vuglu ima u Guglu.
    (marko_sthlm, 8. april 2021 12:19)

    # Link komentara

  70. @ "Ko je sad pa ova? Sve poznate glumice...
    (NikolaBg, 08. april 2021 09:14)

    Nisu trenutno ali bice...
    (Dusanovo carstvo!, 08. april 2021 09:38)"

    Ne laprdaj!

    Merima Isaković je bila veoma poznata u svoje vreme ali je kao mlada ostala nepokretna nakon saobraćajne nesreće i nije više mogla da glumi.

    Žena danas ima oko 60-tak godina, živi skoro jednu celu planetu daleko od Srbije i uspešno se bavi drugim poslom.

    Nešto baš i ne vidim da na ovaj način želi da postane poznata glumica.

    Sram te bilo!
    (marko_sthlm, 8. april 2021 12:08)

    # Link komentara

  71. Niko da napise da je Lecic vec tada imao crni pojas u karateu, sto menja sliku o njegovoj fizickoj snazi ( I mogucnosti da istu zloupotrebi)
    (Miško Genija, 8. april 2021 12:08)

    # Link komentara

  72. @Hvala Merimi sto je izasla sa svojom pricom u javnost..strasno je kroz kakvo zlostavljanje i mucenje, strah i ponizenje su prosle zrtve..od srca se nadam da ce i Lecic proziveti takvo iskustvo..Sigurna sam da je zrtava bilo jos itekako..
    (Mina, 08. april 2021 09:42)
    Чуш, чуш... Она је “сигурна”? А мени се чини да ти не умеш ни свој нос да обришеш, кад са таквом “сигурношћу” пишеш о нечему о чему немаш и не можеш да имаш благе везе. Срами се својих бљузгавих инсинуација!
    (оће то, 8. april 2021 12:02)

    # Link komentara

  73. Ovo drastično menja situaciju na štetu Lečića.
    (realno, 08. april 2021 09:13)

    u tome je sav problem: mnogi u ovakvim slucajevima navijaju za licnosti, tojest svrstavaju se na ucesnike na osnovu svojih predstava o njima. takve pojave doprinose polarizaciji drustva onoliko koliko su posledica iste.
    (neutralni fe, 8. april 2021 12:01)

    # Link komentara

  74. @Hiperborejac

    Zadovoljstvo je naici na "nacitanog" komentatora, samo tako nastavi. Potpuno si u pravu da epske narodne pesme sadrze kod toksicnog patrijarhata, koji je bio prikladan mozda u 15 veku, ali nije u 21.
    Takodje, procitaj ponovo Hasanaginicu kad si vec u tom fazonu. Hasanaginica je prica o zeni koja je umrla jer nije mogla da se uklopi u patrijarhalni sablon. Muz je bio njen totalni vlasnik, i kad ona to nije mogla da prihvati, prvo je izgubila decu, a zatim i zivot. Da li ti smatras da je to bilo bas super i da i danas zene treba tako da zive? Osoba koja je pisala tu pesmu u 15 veku napisala je kao tragediju, dakle ta osoba je vec tada poslala poruku da je takvo uredjenje pogresno. Ta osoba u 15 veku je bila progresivnija od tebe danas.
    Razmisli o tome.
    (iva, 8. april 2021 11:59)

    # Link komentara

  75. Da mi se tako nešto desilo sa 18 godina, ni ja ne bih nikome rekla. Ni roditeljima, ni drugarici, nikome. Verovatno zbog srama i moguće osude. Sada, u 40-im, neko bi bio trajno osakaćen, ja ili silovatelj. Ne bi prošlo tako lako. I, naravno, istog momenta bi bio prijavljen.
    (Kats, 8. april 2021 11:58)

    # Link komentara

  76. Nikola44: Gresis, najveca zrtva svega ovoga su zrtve, a ne Leciceva cerka. Ako je istina da je silovao ove dve zene, ne moze se argumentovati time da su clanovi njegove porodice zrtve bilo cega, osim njegovog krivicnog ponasanja, zar ne?
    (Aurora, 8. april 2021 10:45)

    Mislio sam najveca zrtva u smislu nekoga kome se ni krivom ni duznom nesto strasno dogadja. Fali ti suptilnost da bi normalno razmisljao. Kod tebe je sve crno ili belo, sivo ne postoji, zar ne?
    (nikola 44, 8. april 2021 11:56)

    # Link komentara

  77. Je li, a šta joj se desilo?
    Došla u njegov stan?
    I otkud znaš da joj ne treba para za intervjue i ostalo?
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 08. april 2021 09:42)

    1. ciji je stan nije bitno. koje su okolnosti nije bitno. bitno je da samo se postuje tudja volja i tudje "dosta".
    2. daj boze brdo para da zaradis pa da vidis da pare nisu glavni cilj u zivotu. ili bar nisu svima.
    (neutralni fe, 8. april 2021 11:55)

    # Link komentara

  78. @Kao i obično, Srbija uvek na strani zločina i zločinaca, bez empatije za žrtve.
    (Iskusnik, 08. april 2021 09:08)
    Нит знамо да су оне жртве, нити да је он злочинац. Србија је на страни права и правде, ма каква она била. Такође, док се истина не утврди, једино правно исправно и морално правично је да се сви уздрже од доношења својих пресуда. Исто тако, природно је да се намећу питања “зашто сада”, после толико година испливавају такве ствари. Нит кажем да је истина, нити да није.
    (оће то, 8. april 2021 11:55)

    # Link komentara

  79. Za par meseci Mima Karadžić na tapetu...
    (Miroljub, 8. april 2021 11:07)

    Zanimljivo. Eto kako si se bas njega setio? Bas njega! Kako ti nije pao na pamet recimo Micanovic ili Glogovac?
    Mislim ocito je da svi znamo ko su ti ljudi, moguci napasnici, nekako ih prepoznajemo zar ne? Eto i ti ih sam identifikujes. Niko te nije terao. Da se ne lazemo znamo svi ko su.
    (Tacno, 8. april 2021 11:52)

    # Link komentara

  80. Za par meseci Mima Karadžić na tapetu...
    (Miroljub, 8. april 2021 11:07)

    Zanimljivo. Eto kako si se bas njega setio? Bas njega! Kako ti nije pao na pamet recimo Micanovic ili Glogovac?
    Mislim ocito je da svi znamo ko su ti ljudi, moguci napasnici, nekako ih prepoznajemo zar ne? Eto i ti ih sam identifikujes. Niko te nije terao. Da se ne lazemo znamo svi ko su.
    (Tacno, 8. april 2021 11:52)

    # Link komentara

  81. @ "I dalje sam na strani Lečića jer znam da je nevin i pošten!!
    (Admiral, 08. april 2021 08:32)"

    Znaš? Baš znaš?

    Kako? On ti rekao da je nevin i pošten?
    (marko_sthlm, 8. april 2021 11:51)

    # Link komentara

  82. Ова прва чекала ако се Лечић јави да помаже против силоватеља па да га пријави, ова друга чекала да пријави ако буде и нека друга пријавила, трећа ће вероватно имати неки свој нови услов да пријави силовање.
    (оће то, 8. april 2021 11:51)

    # Link komentara

  83. A tuzilastvo cuti !!!…!! Srbija medju sljivama !!!!!!!!!Bruka!
    (Ja, 8. april 2021 11:01)

    Претпостављам да 99% људи не зна да је ова "међу шљивама" фраза, заправо стих из песме Оскара Давича. Пошто не прође два дана да неко у родољубивом заносу не ускликне ову, сада већ поприлично иритантну конструкцију, замолио бих неког информисанијег да појасни овај тренд. Надам се да просто не преписујете те шљиве једни од других, пошто ми опако идете на к....
    (питам за друга, 8. april 2021 11:50)

    # Link komentara

  84. @ "Kao da se trude da obore rekord. Alo 40 godina. Imam 33 i u magli su mi desavanje od pre 15ak godina.
    (Nalbandijan, 08. april 2021 08:28)"

    Da si bio silovan sećao bi se te traume do najsitinijeg detalja.
    (marko_sthlm, 8. april 2021 11:50)

    # Link komentara

  85. Samo da tog Lećića u Srbiji ne proglase za narodnog heroja. Ipak je on izjavio jednoj mladoj glumici od 18 god. “treba da ti bude čast da te želim” i vakda treba da je bude sramota šta se ona opire njegovom seksualnom “uzimanju” bez pitanja.
    (Narodni “heroj”, 8. april 2021 11:49)

    # Link komentara

  86. srpski Vajnstajn
    (na robiju, 8. april 2021 11:48)

    # Link komentara

  87. sad je nadrljao
    (vs, 8. april 2021 11:48)

    # Link komentara

  88. @Covek ima narcisoidne poremecaje licnosti, manipulator je i ima vrlo upadljive izjave o zenama... meni ne treba sud da procenjujem ljude. Takodje i sud moze da pogresi, nevine da osudi, krive da oslobodi... uvek sam se oslanjao na svoju procenu i ja bih se ovog coveka u najmanju ruku klonio, bio mu kolega, poznanik, komsija...
    (Zaprepasceni!, 08. april 2021 08:28)
    “Мени не треба суд...” Па суд управо постоји због таквих као што си ти. Суд и не постоји да би неко некога процењивао, већ да утврди одговорност и кривицу ако постоји.
    (оће то, 8. april 2021 11:47)

    # Link komentara

  89. Ahahaha...koji manijak...i koje spinovanje za nesto vaznije sto se krije...
    (Surovoiskrenaosoba tzv.realista, 8. april 2021 11:44)

    # Link komentara

  90. Sramota za Tinsku i Lidiju Vukicevic .
    (Kiki, 8. april 2021 11:42)

    # Link komentara

  91. SAD KAD LECIC IZDA ONO NJEGOVO SAOPSTENJE;

    "Treba da ti je cast"...
    (sasha the red Baron..., 8. april 2021 11:37)

    # Link komentara

  92. Citam Meriminu ispovest i komentare kako je “otisla u stan”. Secam se da sam ja jednom otisla sa troje kolega s faxa u stan jednog od njih na kafu. Posto su oni bili normalni momci, to se i desilo - pili smo kafu, popricali i svako je otisao svojim poslom. Da su bili poremecene licnosti sa skrivenim namerama, svasta ruzno je moglo da se desi. Nije poenta u odlasku u stan, vec koliko su normalni oni s kojima ides. A poremeceni ljudi umeju vrlo dobro da se pretvaraju.
    (Podrska za zrtve silovanja, 8. april 2021 11:37)

    # Link komentara

  93. Tezak bolesnik koji zasluzuje zatvor.
    Ako nije vec zbrisao u CG.
    (Vlado, 8. april 2021 11:35)

    # Link komentara

  94. Nekada su Huni i ostale vojske išli pa silovali cela sela, danas je izgleda najveći problem imati inicijativu. Da nije bilo malo inicijative sa nečije strane - civilizacija danas ne bi ni postojala. Ispada da svi treba da budu šonje…
    (Danilo, 8. april 2021 11:35)

    # Link komentara

  95. Uskoro ce da krenu revizije epskih pesama. Po "novim" pravilima, biće osuđen i Marko Kraljević i mali Radojica i Mrnjavčevići...jedino će se možda provući Banović Strahinja sa oprostom koji će sada moderno pretočiti u "dobar muž" cuckold.
    (Hiperborejac, 8. april 2021 10:12)

    Pa, mit o Marku Kraljevicu i treba da se revidira, a on retrogradno da se osudi kao srpski izdajnik jer je sluzio Turcima i zajedno sa njima kidisao na Ugarsku, opkoljavao Bec i ubijao Hriscane za islamsku stvar.
    (eugen, 8. april 2021 11:34)

    # Link komentara

  96. Sad je vec ovo van svake sumnje!!!
    Zatvor!
    (Nikola, 8. april 2021 11:32)

    # Link komentara

  97. I onda se ljudi cude sto zene ne prijavljuju silovanja. Pa pogledajte komentare ovde! Najmanje trecina ljudi brani Lecica. To sto postoji snimak razgovora sa Danijelom gde prakticno on priznaje silovanje, to je sve nebitno. Bitno je da se pita "zasto tek sada". Da su prijavile odmah onda su pitanja "a sto si usla u auto". Da nije usla u auto, onda bi bilo "sto se bavis glumom". Sta god da se radi, zena je kriva.
    (T, 8. april 2021 11:31)

    # Link komentara

  98. zatvoriti dripca
    (limun, 8. april 2021 11:29)

    # Link komentara

  99. Ja mislim da ima puno slobodnih ljudi koji su pocinili zlocin silovanja i da ih bas briga. Vise puta sam cuo komentare uh ala bih ovu j... sta mislite da takvi ljudi ne bi silovali kada bi imali priliku. Ja mislim da bi...i jos bi rekli pa hajde nije to bas tako ili jbg sama je trazila ili nisam znao sta radim ili bi jednostavno zadovoljili potrebu i ponasali se kao da nista bilo nije. Uzasne su to stvari, ali opet ima takvih ljudi i ne verujem da ce vecina bilo kako odgovarati za svoje postupke. Treba svakako da se obrate za strucnu medicinsku pomoc ukoliko ih uzbudjuje takav vid odnosa.
    (Mesec, 8. april 2021 11:29)

    # Link komentara

  100. Za ovakve ona -zub za zub,oko za oko..
    (petar, 08. april 2021 08:59)

    Dobra ideja, ali ko će da siluje Branislava?
    (serb_alien, 8. april 2021 09:58)

    Zed.
    (mr, 8. april 2021 11:29)

    # Link komentara

  101. Bio sam siguran za Danijelu.
    A sada jos ova potvrda!
    (DR, 8. april 2021 11:26)

    # Link komentara

  102. Kao da se trude da obore rekord. Alo 40 godina. Imam 33 i u magli su mi desavanje od pre 15ak godina.
    (Nalbandijan, 8. april 2021 08:28)
    Da te neko silovao pre 15ak godina i te kako bi zapamtio.
    (cat, 8. april 2021 11:24)

    # Link komentara

  103. Kad ce ovaj malo u tvorza?

    Ljigavac.
    (Igor, 8. april 2021 11:23)

    # Link komentara

  104. @Lola To što ti ne znaš ko je ona ne znači ama baš ništa... Sudeći po komentaru, onim što ti ne znaš bi verovatno moglo da se napuni stovarište...
    (Sale, 8. april 2021 11:21)

    # Link komentara

  105. Neka leti neka leti....Sergej! 😂😂😂😂
    (666, 8. april 2021 11:19)

    # Link komentara

  106. Zar ne vidite da se ove sto se javljaju su van Srbije. Sve je to deo lobotomizacije koja je sprovedena na Zapadu, pa hoce i kod nas. Cuj, 40 godina kasnije daje intervju i upire prstom u odredjenog coveka. Za Lecica me bas briga, ali zar nije drugaciji postupak da prijavis silovanje. Sve sto se objavljuje preko medija je ili politika ili izazivanje paznje zbog nekih interesa.
    (Mustra, 8. april 2021 11:16)

    # Link komentara

  107. @nostradamus
    Odgovor na tvoje je zato sto u poslednjih 10-15 godina zene masovno lazu za silovanje i prolaze bez posledica a sve zarad svoje dobiti. Moj prijatelj bez dokaza osudjen i lezao u zatvoru a njegova zena se krvnicki borila da dokaze da nije kriv i posle 2 godine je dokazala da nije kriv a sve jer ga je neka optuzila za silovanje u kancelariji jer joj nije dao posao i jedini dokaz je bila video kamera iz hodnika gde krece da place. Posle 2 godine je priznala (premalo mesta da se isprica cela prica) da je lagala da bi se osvetila. Njoj nista, nikakva kazna a covek izgubio posao, 2 godine zivota, prijatelje. Zato ne treba javno da ide ista dok se ne dokaze da li je ili ne. I ako zaista jeste onda najgora kazna, ako se dokaze da je lazno okrivljen, onda u suprotnom smeru kazna.

    Razlog zasto ljudi neveruju u price silovanja glumica je sto je u holivudu bilo pregrst optuzbi a 90% se dokazalo laznim. Eno lik sto je optuzio Kevin Spejsija obnovio svoju karijetu zbog lazi a Kevinu unistena iako je dokazano da silovanja nije bilo.

    Problem je sto ljudi ovde ili odmah skacu da vicu da je neko kriv a bez da se dokaze ili im je toliko muka javnih lincovanja zarad necije dobiti da ce i krivca da brane. Zato ne sme nista u medije da ide dok se sve ne istrazi i onda policija da izadje sa svojim nalazima i sudskom odlukom. 42godine cutnje i dopustanje da se silovanja nastave je meni cudno, jer taj koji siluje 1, opet ce i cutnja samo tebe pravi saucesnikom.
    (IgorBG, 8. april 2021 11:15)

    # Link komentara

  108. Ima li lepše nego biti u Nemačkoj, ležati u krevetu i čitati vaše komentare...Uživati daleko od vas i posmatrati vas sa bezbedne distance. Bolesno društvo da bolesnije ne može biti. Podržavaoci silovatelja i svega što je nakaradno. Čast retkim izuzecima.
    (Marex, 08. april 2021 09
    :28)
    Sva sreća, nemačko društvo nije bolesno.
    Dokazano kroz istoriju i da su bolesni i da su genocidni.
    Sva sreća pa se ti tamo osećaš bezbedno.
    Sutra da nas napadnu ti i tvoji potomci bi njihovu uniformu nosili.
    (ljubomilko, 8. april 2021 11:15)

    # Link komentara

  109. Ako neko ne zna ko je ona,neka ukuca Jovana Lukina scena plesa i Awekening the godess.Jedna od nasih najlepsih i najboljih glumica koja je nazalost stradala vrlo mlada zbog olosa koji ima potrebu da jurca kolima
    (Markos, 8. april 2021 11:13)

    # Link komentara

  110. @JJ

    Dok god su izjave za novine dovoljne da nekome stavis omcu oko vrata, u ovoj zemlji ce se piti litra rakije dnevno...
    (Faruk Hadžibegić, 8. april 2021 11:12)

    # Link komentara

  111. Kad su videle da laž jedne ne prolazi, odma staje sledeća u red da podeblja optužbe bez dokaza. Dok obe ne odu na poligraf, ne verujem ništa.
    Sve imaju vec spremne projekte, serijeni sve ostalo o tome.
    (Sotir zvani đubre staramajko, 8. april 2021 11:11)

    # Link komentara

  112. Za par meseci Mima Karadžić na tapetu...
    (Miroljub, 8. april 2021 11:07)

    # Link komentara

  113. Sad mu nije ništa
    (Darko, 8. april 2021 11:07)

    # Link komentara

  114. Mirjana Karanovic je prijateljica sa klase FDU Merime Isakovic. Sad je valjda svima jasno zasto je njena reakcija bila onako brza, jasna i na mestu! I verujem da Merima i Danijela nisu jedine u zadnjih 45 godina. Porazavajuce je sto atmosfera prema zenama u nasem drustvu takva da su tek sad imale snage i hrabrosti da progovore! Mlade generacije, i devojke i momc, nece i ne treba da trpe nasilje, nece i ne treba da cute!
    (FYI, 8. april 2021 11:06)

    # Link komentara

  115. NAZAD U SIVI DOM GLUMCINO
    (Marija, 8. april 2021 11:03)

    # Link komentara

  116. Bilo je samo pitanje vremena kad ce silovanja sa Holivuda preci i kod nas...
    (milan, 8. april 2021 11:01)

    # Link komentara

  117. A tuzilastvo cuti !!!…!! Srbija medju sljivama !!!!!!!!!Bruka!
    (Ja, 8. april 2021 11:01)

    # Link komentara

  118. @Marex
    Kažeš, ležiš u Nemačkoj, čitaš tuđe komentare i naslađuješ se? Šta je, umorio se čisteći getribe matorim starcima? Imaš švapske portale, idi i obrazuj se tamo, oni su inače čuveni po tim stvarima, možda nešto i naučiš, naravno ako si savladao jezik. Kao moj komšija, tri reči savladao, radi na baušteli, a sebe tretira pod odlivene mozgove...
    Da se vratim temi, zapamtite, ogromna većina žena ćuti od sramote o svom silovanju, ipak smo mi ograničena sredina gde su ovakvi kao Lečić frajeri, a one glupe i naivne, zato i nije čudo kad se jave posle toliko godina. Ko zna koliko ovaj monstrum ima recki, za koje se nikad neće saznati, bitno da verujete njemu i poligrafu...pa on je glumac profesionalac, mislite da je njemu problem da savlada isti..
    (Ivan Polić Zoki, 8. april 2021 11:01)

    # Link komentara

  119. Све су ово болесне, психички поремећене особе. На овакав гнусан начин, путем медија, без икаквих доказа, после толико времена било кога оптужити за силовање, при томе не пријавити то одмах полицији, срамотно је и нељудски. Да ли је то нормално да се не пријави у време када си најогорченији, најповређенији, и када је најнормалније реаговати???
    Овако, све ми ово личи на најгнусније клевете.
    (Драгиша, 8. april 2021 11:00)

    # Link komentara

  120. Zamisli prijatelj si sa nekim, bilo muško, žensko, nije bitno. Taj prijatelj te pozove u stan, kao što smo svi zvali ili bili pozvani. Vi mislite da je dobronamerno, ali desi se horor za vas i čitav vaš život je obeležen.
    Šokirana sam totalnom neempatijom, kako prema ljudima i životinjama. Svaka čast mnogim muškarcima i ženama koji imaju razuma i hvala što komentarisete.
    (Aleksandra, 8. april 2021 10:59)

    # Link komentara

  121. Secam se vozila je "peglicu" i negde u zoni SIVa se neki lik zakucao u njen auto od pozadi. Peglica je slabasan auto bez ikakvih sigurnosnih sistema, cak ni sedista nisu imala naslone za glavu, pa joj od siline udara povredjena kicma. Prezivela je, ali zauvek nepokretna.
    (milovan, 8. april 2021 10:58)

    # Link komentara

  122. Ma bre Lečić je sigurno sexualni manijak e sad da li je silovao ili nije to nek sud dokazuje. Ali po čoveku se vidi da je lud.
    (Deki, 8. april 2021 10:56)

    # Link komentara

  123. "miris trulezi"....tako i izgleda.
    (tc, 8. april 2021 10:56)

    # Link komentara

  124. Bukvalno ko je ova?
    (Lola, 8. april 2021 10:55)

    # Link komentara

  125. Sve žene koje je ova kreatura silovala, ili polno uznemiravala treba da se javno oglase.Pomoć da potraže i zamole negde u inostranstvu.U srbiji neće biti zaštićene.
    (mile, 8. april 2021 10:55)

    # Link komentara

  126. Srbi su zenomrsci u nivou Avganistanaca, zene su krive cim se rode, zasluzuju sve najgore i ceo zivot moraju da dokazuju da su postene. Svaka cast manjini. Tako je to kod narcisoidnih nesposobnjakovica. Zato devojke idite odavde dok su granice jos otvorene i trazite neke zapadnjake. Nemojte posle da kukate.
    (uzas, 8. april 2021 10:54)

    # Link komentara

  127. A sad kreću vojnici ženskog autonomnog centra da zagade i onako poremećene odnose u društvu !!!
    vakcina i silovanja...to je geslo za ovu nedelju !!!
    (Gavrilo Princip, 8. april 2021 10:51)

    # Link komentara

  128. Puna je srbija raznih Lečića, svi koji dostugnu neki poslovno finasiski nivo, većina će se poistovetiti sa nekim oreolom veličine ,i zloupotrebi svoj status.Da budemo iskreni , svi iz sveta glume, znaju da je Lečić silovatelj, i sklon mladim
    ženama ubeđen da svaka treba da mu legne.Samo se svi prave blesavi.Puno je veći broj koje je lečić silovao,samo ne govore o tome.Zašto? Srpski sudovi se ne bave i ne presuđuju, jer to je deo srpske kulture.Prvo je mogućnost da je sudija silovatelj i pedofil,moralne podobnosti niko ne proverava. Obrazac ponašanja u cilju zaposlenja je preko kreveta,
    ili debele koverte.Trćeg nema ili je na nivou statističke greške.Ovo nećete objaviti, samo zbog toga što ste na suprotnoj strani,
    (mile, 8. april 2021 10:50)

    # Link komentara

  129. Verujem da Merima ne laže. Ali onda je ona saučesnik u silovanju Štajnfeldove jer je ćutala i pustila manijaka 40 godina da siluje po ulazima. I njoj zatvorska kazna. A i Štajnfeldovoj za sva silovanja u zadnjih 8 godina.

    Problem je i za jedno i za drugo silovanje što na sudu trebaju materijalni dokazi. A to je malo nezgodno 8 i 40 godina kasnije. Ja devojkama verujem, ali su se kasno setile po pitanju sudstva. Ovako Leka može da tuži njih za klevetu ako ga sud oslobodi.

    Svakako gadna stvar.
    (Aleksandar, 8. april 2021 10:49)

    # Link komentara

  130. Poziv na kafu NIJE poziv na sex.
    Poziv na voznju NIJE poziv na sex.
    Poziv na sex JESTE poziv na sex, samo to I nista drugo.
    (M, 8. april 2021 10:48)

    # Link komentara

  131. Poziv na kafu NIJE poziv na sex.
    Poziv na voznju NIJE poziv na sex.
    Poziv na sex JESTE poziv na sex, samo to I nista drugo.
    (M, 8. april 2021 10:48)

    # Link komentara

  132. Poziv na kafu NIJE poziv na sex.
    Poziv na voznju NIJE poziv na sex.
    Poziv na sex JESTE poziv na sex, samo to I nista drugo.
    (M, 8. april 2021 10:48)

    # Link komentara

  133. Procitash komentare i zgade ti se ljudi.Naj bitnije vam je-sta je cekala toliko da kaze i sto je usla u njegov auto ili stan.
    Kada odete u neciji stan ili auto ne ocekujete da budete silovani valjda?Mislim odes sa poznanikom ,kolegom u stan i on te napadne i siluje to je vama ok?WTF?
    Sto se tice proteklog vremena od silovanja pomishljam da je dosta vas nekoga silovalo u zivotu i da vam je sada frka da vas ne tuze.Ne vidim drugo objashnjenje.Silovanje je ionako jako tesko dokazivo i cesto se svede na rec jednog protiv drugog kada god se prijavi.Svakako je jasno sto nisu prijavili odmah jer su znale u kakvoj sredini zive.Ja recimo da se tako nesto desi mojoj cerci bih odrobijao manijaka.A onda razmishljam mozda mi ne bi cerka rekla zbog toga.
    (Ivan Petrovic, 8. april 2021 10:46)

    # Link komentara

  134. Nikola44: Gresis, najveca zrtva svega ovoga su zrtve, a ne Leciceva cerka. Ako je istina da je silovao ove dve zene, ne moze se argumentovati time da su clanovi njegove porodice zrtve bilo cega, osim njegovog krivicnog ponasanja, zar ne?
    (Aurora, 8. april 2021 10:45)

    # Link komentara

  135. Zasto Mika trune u zatvoru, a Lecic se zrtvama smeje sa slobode i jos se cinicno ceri kako ih je on lecio, a ne silovao. Sramota srpskog pravosudja.
    (kole, 8. april 2021 10:42)

    # Link komentara

  136. Sad je to postalo moderno... Ispade da je svaka druga silovana... Gde ste do sada bile? Prvo dokaži te, pa optužujte...a ako se dokaže i pokaže da Branislav Lečić nije kriv, da nije ni jednu silovao, onda u tom slučaju njima treba da se zabrani ulazak u Srbiju... Ili da im se oduzme državljanstvo ove zemlje...
    (Nebojša, 8. april 2021 10:41)

    # Link komentara

  137. Lecic je 77. igrao u Specijalnom vaspitanju, tada nekad je i fakultet zavrsio, je li moguce da je tako mlad imao takav mentalni sklop, pobogu, perspektivan i dobar glumac, vec sa prvom ulogom postao zapazen, i na kraju ima tako mracne misli?! Mogao je da bira, a koliko sam ispratila kroz medije svih ovih godina, uvek je imao lepe zene pored sebe, i na kraju ispadne da je silovatelj, dakle, psihicki nestabilan, strasno!
    (Ja, 8. april 2021 10:40)

    # Link komentara

  138. Решење на дуже стазе је легализација лаких опијата и проституције. Ем користи за државу, ем фрустрирани ликови могу да се опусте и легално да плате. Решење за све!
    (мерак, 8. april 2021 10:37)

    # Link komentara

  139. Ona se seća, ali on se verovatno ne seća. Ako je počeo sa 22 onda mu je lista podugačka.
    (mina335, 8. april 2021 10:36)

    # Link komentara

  140. Ovaj Lecic nema sta da nije pokusao da "leci"
    (Drax, 8. april 2021 10:36)

    # Link komentara

  141. Ja bih svakog muškarca naterala da pogleda film "Silovanje Ričarda Beka" iz 1985 za koji je Ričard Krena dobio nagradu Emi za glavnu mušku ulogu. Valjda bi se onda uzdržali od komentara. Film govori o policajcu koji nije saosećao sa žrtvama silovanja dok i sam nije bio silovan.
    (Jelena, 8. april 2021 10:33)

    # Link komentara

  142. Ovo drastično menja situaciju na štetu Lečića.
    (realno, 08. april 2021 09:13)

    Hahaha
    (Dusanovo carstvo!, 8. april 2021 09:39) Ne znam šta ti je smešno. Čovek je u pravu. Ja sam ovde prvi agitovao protiv presuđivanja bez dokaza, i me too pokreta, ali svedočenje Merime Isaković je ekser na Lečićev kovčeg. Prvo zato što je konkretno opisano, bez magle i naslućivanja. Drugo zato što on tada nije bio "moćnik", koga hoće da iskoriste mlade glumice, već klinac, mladi glumac u usponu. Treće, Merima Isaković je bila jedna od najpopularnijih glumica u Jugoslaviji početkom osamdesetih, nije ni starleta ni glumica u pokušaju. Da nije imala saobraćajnu nesreću i završila u kolicima, danas bi bila u rangu Seke Sablić ili MIre Banjac.
    (cinik ovdašnji, 8. april 2021 10:29)

    # Link komentara

  143. Kako uopste dolazite na ideju da neko želi da bude popularan po tome sto je silovan?
    Pritom, ova zena odavno ne živi ovde i negde sam pročitala je da profesor na univerzitetu u Australiji.
    ko bi joj verovao tih '70. da je otišla i da je prijavila silovanje? Pa vidite valjda da ni danas žene "ne smeju" da se pozale da su silovane, odmah budu optužene da su krive. Jel imate vi neko zensko u porodici? ko vas je rodio i odgajio? Zašto mislite da se njima ne moze ovo dogoditi? Kako biste onda reagovali? Jel biste krivili nju jer je silovana? Kažete sto je otišla na kafu? Pa mozda su bili prijatelji, imala je poverenje i njega...Stane komšija da poveže komšinicu i on je siluje i onda je ona kriva sto je sela u kola? Pa ne bih rekla.. Znaci, treba muskarce potpuno da ignorisemo, poziv na kafu, bioskop, pozorište....? Za svaki clucaj da ne budemo krive. Jel bi vam bilo lepo i jel biste vi bili krivi kada bi vas neki muškarac silovao? Mislite da je nemoguće? Pa živimo u izopacenom drustvu, pazite se karme. Karma je čudo.
    (Milica, 8. april 2021 10:27)

    # Link komentara

  144. Ja stvarno ne razumem o čemu neki od vas ovde pišu. Mogu da budem s njim u kolima, hodniku, stanu, na plaži... Ne sme da me p8pne. Ako kažem da neću, znači neću. I ona nije ušla u stan, ona je ugurana. Pričajte vi šta hoćete, ali ovom čoveku nešto debelo fali i glavi, potpisujem!
    (Mila, 8. april 2021 10:26)

    # Link komentara

  145. Tako treba zene. Podrzite jedna drugu. Dosta je maco muskaraca. Takve tipove nam nabijaju na nos 30, 40 godina, tako da je normalan muskarac izgledao smesno pored njih. A sad sve polako dolazi na videlo. Ne bi me cudilo da bude jos poznatih optuzeno. Samo pravda i istina.
    (blacky, 08. april 2021 10:06)

    Теби је баш криво што ниси могао да нађеш цуру?
    (Јабучило, 8. april 2021 10:26)

    # Link komentara

  146. @Lilah
    Bravo. Ima lazljivaca na obe strane, ali nekako je valjda logicno zastititi zrtvu. Zbog takvog stava javnosti masa zena i cuti. Pa posle sto je cutala. Samo joj jos to treba da pored sve muke treba da se pravda svima. A sve one muskarcine sto na prvu razapinju zrtvu, verovatno i sami imaju putera na glavi pa peru svoju savest. Ako je imaju.
    (teacher, 8. april 2021 10:25)

    # Link komentara

  147. Ljudi iz svih krajeva sveta pa i iz nase zemlje imaju jednu veliku gresku u startu kada su u pitanju javne licnosti iz svih sfera zivota.
    A ta greska se ogleda u tome da ljudi te javne licnosti idealiziju a to ide dotle da ne vide ocigledne znakove da te pojedine osobe iz javnog zivota obicne ljige,manijaci,psihopate,bezobrazni i bahati,nekulturni,bezosecajni i zli.
    I umesto da takve saseku u startu i izbace ih sa javne scene pojedinci iz naroda i dalje pruzaju podrsku takvima.
    (Strasno ovaj covek je bio ministar kulture, 8. april 2021 10:23)

    # Link komentara

  148. Najveca zrtva svega ovoga bice ni kriva ni duzna Leciceva cerka. Pratice je ovo do kraja zivota. Ne znam sta je po zanimanju, ali bih joj savetovao odlazak iz Srbije. Em ce tamo negde bolje da zivi, em ce da se spasi srpskog MOB-a jer Srbi su strasni kad dohvate nekoga.
    (nikola 44, 8. april 2021 10:21)

    # Link komentara

  149. zašto javno . Dokle više medijski linč. Istražni organi postoje za ovo. Pa ko je kriv zna se ili pak za klevetu isto ,zna se,. Ali posle ispitivanja svakog aspekta priče od strane organa određenih za to a ne ovako. Kao neka javna tribina ,čemu sve to a pre samog tužilaštva ,.
    (lemaya,povučeni posmatrač sa strane, 8. april 2021 10:20)

    # Link komentara

  150. Lečiću, Lečiću, ne ide to tako, sve se sazna pre ili kasnije. Ne mogu se raditi ovakve stvari i nadati se da će žrtve ćutati. Računao si na to ali si se preračunao. Dobro je što ovakve stvari izlaze na videlo zbog budućih nasilnika da vide kako če proći ako se usude da to rade. Samo mene brine to što stotine anonimnih devojaka koje ovo preživljavaju nemaju mogućnost da iznesu u javnost svoju muku, ko zna koliko Lečića i Aleksića ima oko nas...
    (Das, 8. april 2021 10:20)

    # Link komentara

  151. Cemu ovo citiranje Njegosa. Pucina bezumno sudi.
    Pa sto iznosite problem u javnost. Prijavite na vreme i gde treba.
    Necete da prijavite nego pricate za medije, snimite film, trazite sud javnosti. Kad vam se ne svidi sta kaze narod onda necete ni kako vi hocete.
    (koki, 8. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  152. zena je phd- doktor nauka, klinicki psiholog sa uspesnom praksom, zivi preko pola sveta.
    njoj svakako nikakva 'promocija' u nasim medijima ne treba.
    hvala joj sto je podelila svoje uzasno iskustvo.
    (vicct, 8. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  153. Ko može da dokaže silovanje posle toliko godina, niko. Tako da Lečić ostaje na slobodi, ali će, bez obzira od sada pa za uvek, makar za polovinu ljudi biti silovatelj. Svuda, a p?gotovo u sredini kao što je naša, biće mu gotovo pa nemoguće da nastavi sa iole normalnim životom.
    (Milos Radunkovic, 8. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  154. ovaj proces ipak treba da preuzme Haski tribunal.
    (Alamunja, 8. april 2021 10:18)

    # Link komentara

  155. ... polu divlji, polu civilizovani narodi nikad neće svahtiti žrtve silovanja niti će imati adekvatne zakone niti tužioce protiv počinilaca !
    (Dik, 8. april 2021 10:17)

    # Link komentara

  156. @Goran Dnevna Doza
    Merima je bila jedna od najperspektivnijih glumica do sabrajne nesrece, koja joj je prekinula karijeru. Ne zivi u Srbiji, u invalidskim kolicima je. Kakvu korist moze da ima od ove price? Da nece dobiti neku ulogu? Postati poznata?
    A vi klinci, pogledajte prvo na netu, ko su Merima Isakovic i Zivko Nikolic, pa onda komentarisite.
    (sasha, 8. april 2021 10:15)

    # Link komentara

  157. Uskoro ce da krenu revizije epskih pesama. Po "novim" pravilima, biće osuđen i Marko Kraljević i mali Radojica i Mrnjavčevići...jedino će se možda provući Banović Strahinja sa oprostom koji će sada moderno pretočiti u "dobar muž" cuckold.
    (Hiperborejac, 8. april 2021 10:12)

    # Link komentara

  158. Ovde veliki broj komentatora razmislja na nacin, ako odes kod nekoga u stan, taj moze da ti radi sta hoce.
    Da imaju trunku morala, ako nista drugo, barem bi se uzdrzali od komentara.
    Bas Merimi treaba da u ovim godinama iznosi ovakve detalje? Ako ste pazljivo citali, rekla mu je da ako ikada tako nesto oonovo uradi, da ce izaci ored javnost.
    (sasa jokic, 8. april 2021 10:11)

    # Link komentara

  159. lecic ima osmeh kao crazy frog
    (milena, 8. april 2021 10:10)

    # Link komentara

  160. @pronicljiv
    Kako ti znas da je Danijela lagala?Razlog sto se poligraf ne prihvata kako dokaz na sudu je to sto nije tacan-greske su i preko 50%.Lecic je gotov.Boga pitaj koliko je devojaka silovao.
    (Ivan Petrovic, 8. april 2021 10:08)

    # Link komentara

  161. @magla svuda - ko je ikad zavrsio na golom otoku zbog silovanja? Ovaj tad nije bio mocnik ali jeste bio silovatelj. Ova zena ima drugu karijeru, drugi zivot tako da sigurno ne stice korist od ovoga te i taj argument otpada
    (Vladimir, 8. april 2021 10:07)

    # Link komentara

  162. Na čelu mu piše da je psiho, ali me ne čudi što takav ima dosta pristalica, ima još takvih primera u praksi.
    (Exe, 8. april 2021 08:44)

    Na celu mu ne pise nista, ali frizuru ima kao neki psiho. A i ovaj kaputic koji tako rado nosi mi je sumnjiv.
    (Psiho kaputic?, 8. april 2021 10:07)

    # Link komentara

  163. Tako treba zene. Podrzite jedna drugu. Dosta je maco muskaraca. Takve tipove nam nabijaju na nos 30, 40 godina, tako da je normalan muskarac izgledao smesno pored njih. A sad sve polako dolazi na videlo. Ne bi me cudilo da bude jos poznatih optuzeno. Samo pravda i istina.
    (blacky, 8. april 2021 10:06)

    # Link komentara

  164. komentatori koji sumnjaju u izjave ovih zena ne cine to zati sto brinu za lecica. naprotiv, oni brinu za sebe-jer znaju sta su radili.
    (Lilah, 8. april 2021 10:06)

    # Link komentara

  165. Koliko bednih komentara. Ušla u njegov stan i sl. Pa šta ako je ušla? Da li ste imali sex u svakom stanu u koji ste ušli? I zašto ne bi ušla u stan sa svojim kolegom? Pozvao je na kafu ili slično, januar, hladno. Devojka je očigledno bila nevina. Sirota Merima, tako lepa i talentovana, prvo silovanje pa saobracajna nesreca. A tako je bila lepa i talentovana. Cuvena Jovana Lukina. A nije ge prijavila jer joj je bio drug i kolega. Oboje su bili pred svetlom karijerom. A i sto je tada bilo sasvim drugacije vreme.
    (Miki, 8. april 2021 10:06)

    # Link komentara

  166. Treba pod hitno legalizovati prostituciju, kako bi deo seksualno frustriranih komentatora i ženomrzaca, potencijalnih silovatelja ili siledžija, imao priliku legalno da zaleči frustracije. Seksualne radnice/i bi time takođe bili zaštićeni, u svakom smislu, zdravstvenom, bezbednosnom, a država bi ubirala porez. Organizatori sadašnjeg nelegalnog posla bi postali građani koji koriste državi i društvu, razvio bi se i legalan seksualni turizam, jer bi usluge sigurno bile povoljne strancima, pa onda vanpansionska potrošnja... Svi dobijaju, osim lažnih moralista, ali naći će oni brzo druge niše za aktivnosti svojih umova!
    (Cane, 8. april 2021 10:05)

    # Link komentara

  167. Vidim u komentarima da postoje i zene koje su na strani napacenog muskog roda, hvala im.
    (Dragan, 8. april 2021 10:04)

    # Link komentara

  168. Možda Lečić i neće na sud ili u zatvor, ali posle ovoga može samo u zadrugu hahahah
    (Kskwiq, 8. april 2021 10:03)

    # Link komentara

  169. Ne znam kako vama, ali meni u Lečićevom pogledu i grimasama dok govori zaista ima nešto bolesno.
    (Vot iss yo nem, 8. april 2021 10:01)

    # Link komentara

  170. Pitam se da li ima "normalnih zena" koje ce stati u odbranu ovih nevino optuzenih ljudi, cemu vodi ova nevidjena haranga protiv muskog roda.
    (Dragan, 8. april 2021 10:01)

    # Link komentara

  171. Ne bi bilo loše staviti se u vrema navodnog događaja, dakle godina 1978. U to vreme su važila znatno drugačija društvena pravila i norme nego danas.
    Npr. u Švajcarskoj su žene tada tek četiri godine imale pravo glasa (da, do 1974. nisu).
    Nema šanse da bi rekla "ako ovo ponoviti za xy godina, prijaviću te".
    (aha, 8. april 2021 10:01)

    # Link komentara

  172. @Pera ali svaki odnos gde onaj drugi kaze da ne zeli seksualni odnos jeste silovanje - eto to je vrlo lako za zapamtiti
    (Sto je problem da se to zapamti?, 8. april 2021 10:00)

    # Link komentara

  173. U zemlji u kojoj se ljudi plaše vakcine dok puše paklu i piju litar rakije na dan nije ni čudo što se brani silovatelj.
    (JJ, 08. april 2021 09:19)

    101%, bravo
    (Mina, 8. april 2021 09:59)

    # Link komentara

  174. Za ovakve ona -zub za zub,oko za oko..
    (petar, 08. april 2021 08:59)

    Dobra ideja, ali ko će da siluje Branislava?
    (serb_alien, 8. april 2021 09:58)

    # Link komentara

  175. 43 godine i na pitanje zašto je ćutala sve vreme odgovor je žrtva ima pravo da kaže kad bude spremna. Iz toga se mogu izvući razni zaključci. Činjenica je da se na prvu prihvataju izjave takozvanih zrtvi,optuženi provuče kroz blato uništi mu se život a na sve odgovor može da kaže kad hoće. Pritom imamo odredjene uglavnom žene koje na prvu prihvataju sve što neko izjavi a pritom su veoma bučne. Ne razmišlja se o mogućnosti da možda nije sve tako da ima skrivenih motiva. Sad je situacija da svakog može bez ikakvih dokaza da optuzi ko hoće i odmah je kriv. Na kraju valjda postoji neki rok za prijavu posle kojeg zastareva,ili moja baba moze da izjavi da je silovao neki partizan,četnik bilo ko 44. Bez veze je ovo sve,ugledasmo se na Ameriku.
    (boki, 8. april 2021 09:57)

    # Link komentara

  176. Kada te jedna optuzi, moze svasta da bude, ali kada te dve zenske duse optuze, koje nemaju veze jedna sa drugom. Crni, Crni, bolje priznaj prvo sebi, pa onda dalje. Jos kada se popeo na binu, '91, neki ljudi su pricali da radi za DB, sada mi je jasno zasto je prosao poligraf. Sredila braca.
    (parx, 8. april 2021 09:57)

    # Link komentara

  177. Za vas koji se pitate "ko je ova" evo da vam odgovorim.
    Merima je bila sjajna glumica koja je na početku karijere doživela užasnu katarzu:ostala je nepokretna u 21-oj godini i od tada počinje njena borba.
    A za ovog nasilnika tek će da izlaze kosti iz ormana i nikad se neće odbraniti ma šta pričao i ne mogu ga odbraniti svi advokati ovog sveta.
    Ni njegovi branioci u liku Eve i Lidije neće mu pomoći.
    Uostalom,one se i nemogu nazvati glumicama,pogotovu Eva Ras.
    Šta reći za izveštačenu radikalku Lidiju.
    Nek se pojave na suđenju kao svedoci odbrane.
    (miki, 8. april 2021 09:56)

    # Link komentara

  178. Molim nekog da jasno objasni svim ženama šta znači silovanje i da to nije svaki polni odnos.
    (Pera, 08. april 2021 09:45)

    Sram te bilo. Ti prvo nauči šta znači silovanje. Guglaj ako treba. Guglaj priče silovanih muškaraca, u ratovima, zatvorima. Možda ti tek tada bude jasnije, kad već nisi sposoban da razgraničiš polni odnos sa i bez pristanka obostranog.
    (V, 8. april 2021 09:55)

    # Link komentara

  179. Leko, premijera na jesen očigledno u Zabeli
    (maximus, 8. april 2021 09:54)

    # Link komentara

  180. Samo kad pročitamo sve ove komentare ne treba nam više ništa koliko smo bolesno društvo...
    (Milan, 08. april 2021 09:07)

    Kako ti milanče voliš tu rec "bolesno" bolesniku jedan.. Ovo ti je 12 kom sa tom bolestinom
    (šipka, 8. april 2021 09:54)

    # Link komentara

  181. "Opet neka kvazi nepoznata glumica u javnosti priznaje da je silovana pre 40 godina"
    (Marija
    Opet jedna zla žena komentarise drugu ženu.
    (J., 8. april 2021 09:53)

    # Link komentara

  182. Kao i obično, Srbija uvek na strani zločina i zločinaca, bez empatije za žrtve.
    (Iskusnik, 8. april 2021 09:08)

    Čitaj te malo komentare Amerikanaca u vezi me too pokreta i videćete da se ne razlikuju od ovdašnjih. Za njih oni koriste izraz "wanna be actresses" ili što bi mi rekli glumice u pokušaju.
    (Led Zeppelin, 8. april 2021 09:51)

    # Link komentara

  183. Isakovic je prilicno u detalje opisala sta joj se desilo dok u ostalim slucajevima to ne mozemo da tvrdimo. To je mozda i problem pri svemu ovome. A drugo, i Isakoviceva je silovatelju oprostila silovanje da bi se posle 40 godina ipak predomislila i pokajala sto mu je oprostila? Cudni su putevi morala, da ne kazem gospodnji putevi.
    (eugen, 8. april 2021 09:51)

    # Link komentara

  184. Podrska hrabrim zenama i hemijska kastracija za visestruke pocenitelje silovanja.
    (Tafak, 8. april 2021 09:50)

    # Link komentara

  185. rekla mu je oprastam ti sada sto si me zveknuo protiv moje volje? pa pre 42 godine i Leka je imao koliko godina? jel tada bio mocnik? jel tada bilo straha u ono vreme prijaviti? poslali bi ga na goli otok..
    (magla svuda oko nas, 8. april 2021 09:50)

    # Link komentara

  186. Monstrum nam je bio ispred nosa sve vrijeme, tako ga je najteže otkriti.
    (bakicar, 8. april 2021 09:49)

    # Link komentara

  187. E Lečiću, zavrsio si ti koliko ja vidim karijeru za sva vremena....
    (Tor, 8. april 2021 09:47)

    # Link komentara

  188. Molim nekog da jasno objasni svim ženama šta znači silovanje i da to nije svaki polni odnos.
    (Pera, 8. april 2021 09:45)

    # Link komentara

  189. Kao i obično, Srbija uvek na strani zločina i zločinaca, bez empatije za žrtve.
    (Iskusnik, 08. april 2021 09:08)

    После 42+ године ћутања је та жртва (ако је жртва) само саучесник.
    (Јабучило, 8. april 2021 09:45)

    # Link komentara

  190. После 42 и по године? Извињавам се, али ово постаје дегутантно. И мислим да је управо постављен рекорд.
    (Јабучило, 8. april 2021 09:43)

    # Link komentara

  191. Hvala Merimi sto je izasla sa svojom pricom u javnost..strasno je kroz kakvo zlostavljanje i mucenje, strah i ponizenje su prosle zrtve..od srca se nadam da ce i Lecic proziveti takvo iskustvo..Sigurna sam da je zrtava bilo jos itekako..
    (Mina, 8. april 2021 09:42)

    # Link komentara

  192. Merima ne laže sigurno. Nema razloga da laže i priča šta joj se desilo sa Lečićem sada kada je na drugom kraju planete u kolicima bez potrebe za publicitetom. Sram te bilo Lečiću
    (Krstivoje, 08. april 2021 08:41)

    Je li, a šta joj se desilo?
    Došla u njegov stan?
    I otkud znaš da joj ne treba para za intervjue i ostalo?
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 8. april 2021 09:42)

    # Link komentara

  193. .. danas radi kao psiholog... a i tekst joj je napisan u istom psihološkom, pompeznom stilu... pazi, uvukao ju je u svoj stan? A ona jadna, mlada i jako naivna, mislila da idu na kaficu?
    (Karakondžula, 08. april 2021 08:29)

    dakle tvrdiš da je "kafica" cisti znak da trza... tacno se vidi kome na kafu niko ne dolazi pa ne kapira jednu obicnu kafu, studentsku, komsijsku, poznanicku, kakvu god. naravno - mozda, ali mozda, eventualna kafa na gajbi u nekim slucajevima i jeste jedan od stepenika ka romansi, ali ipak tek jedan od niza stepenika - onda pojedini koji to ne kapiraju pokušaju da ih naglo preskoče, sapletu se i nastane kalambur... kafa ili piće zajedno nisu realan povod za pomisao "pristala je daj da nagrnem". kapiranje razlike je pitanje stila, prosto rečeno - samo kapiranje te distinkcije deli pritajene predatore i napasnike od normalnog sveta koji ne misli da je jedna "kafica" toliko bitna i da je preko puta pije osoba koja se "pravi naivna".
    (neutralni fe, 8. april 2021 09:41)

    # Link komentara

  194. Nikad nije kasno! Tu bol, ponizenje, vreme izgleda ne leci...a i ne treba! 70-80-ih optuziti nekog za silovanje??? Kad ovakvi komentari sada postoje, mogu misliti onda. Zena mlada, prosla pakao, ostala nepokretna! Njoj sad publicitet te vrste ne treba. Zivi daleko odavde, ima svoj posao, porodicu. Ja joj verujem! A vi sa pogrdnim komentarima, razmislite malo. Imate sigurno bar majku, a ko ne sestru, zenu, cerku!!!
    (Mina, 8. april 2021 09:40)

    # Link komentara

  195. Za sve vas koji se pitate "A šta je radila kod stana/u autu/na ulici"... Je l i vas sme da opušteno da siluje svaki gej kome se nađete kod stana ili auta, ili to ipak važi samo za žene?
    (Nnxx, 8. april 2021 09:40)

    # Link komentara

  196. Možete se vi ložiti i biti samo sebi duhoviti, ali ovaj čovek nije čist, da ne kažem tezu reč...
    (max, 8. april 2021 09:39)

    # Link komentara

  197. Ovo drastično menja situaciju na štetu Lečića.
    (realno, 08. april 2021 09:13)

    Hahaha
    (Dusanovo carstvo!, 8. april 2021 09:39)

    # Link komentara

  198. Ko je sad pa ova? Sve poznate glumice...
    (NikolaBg, 08. april 2021 09:14)

    Nisu trenutno ali bice...
    (Dusanovo carstvo!, 8. april 2021 09:38)

    # Link komentara

  199. Jbt. sećam se da sam 1986. na žurci pred odlazak u JNA , mrtav pijan prepadao školsku drugaricu toliko da je sirota pobegla sa žurke.Dan danas se mi zazamo na tu temu kad se vidimo.Ali....
    (Mister, 8. april 2021 09:38)

    # Link komentara

  200. Naredne dve nedelje su ključne...
    (Bane, 8. april 2021 09:38)

    # Link komentara

  201. Za sve vas koji se pitate "A šta je radila kod stana/u autu/na ulici"... Je l i vas sme da opušteno da siluje svaki gej kome se nađete kod stana ili auta, ili to ipak važi samo za žene?
    (Nnxx, 8. april 2021 09:38)

    # Link komentara

  202. Eto ti ga sad...
    (Bane, 8. april 2021 09:36)

    # Link komentara

  203. Ako je ovo tacno, onda je on bolestan covjek, uprosteno - manijak.
    (Olja, 8. april 2021 09:36)

    # Link komentara

  204. Muskarcine su na zadatku, da odbrane muskost Lekinu, a da pronadju neku "falinku" kod zrtve silovanja. Zalosno koliko surovosti u ljudima i primtivizma oko tako tragicne stvari kao sto je silovanje. Zasto bi neka zena uopste slagala da je silovana i onda zbog te fiktivne pretpostavke, sve silovane lazu. Opsta generalizacija svega i svacega, pokazuje koliko je drustvo potonulo u zabokrecinu. Podrska svim zrtvama.
    (Nostradamus, 8. april 2021 09:36)

    # Link komentara

  205. Najpre o merimi, zarad onih koji ne znaju ko je ona. Bio sam klinac kad je dozivela tragediju. Ona je bila najtalentovanija mlada glumica tog vremena. Prekinula je karijeru, jer nije mogla da glumi paraplegicna. Ovo govorim zbog mnogo idiota koji ce sada pisati kako je to nepoznata glumica. U to vreme, silovanje nije bilo lako prijaviti, te razumem merimu sto je cutala. To je njeno pravo. Drugo, ona sada nije ostecena strana, jer je njen slucaj zastareo, ali je ona relevantan svedok. Ona nema bukvalno nikakav interes da izmislja, treba slediti prostu logiku. I nisu samo danijela i merima, postoje jos 2 zene koje su optuzile Lecica za nedozvoljene polne radnje. Dakle, imamo 4 zene za sada. Tesko da sve 4 lazu. Takodje sam zgranut koliko ljudi slabo citaju druge ljude. Ja nikada nisam pogresno procenio ljude. Ok, mozda vise znam, jer sam godinu dana vezbao psihijatriju, pa vrlo lako prepoznajem psihopate. Za mene nema nikakve dileme da su i mika i leka psihopate, bez trunke empatije i covecnosti. Drago mi je sto ce obojica robijati dugo godina.
    (Oliver, 8. april 2021 09:36)

    # Link komentara

  206. Ja recimo verujem Danijeli, a još više Merimi, ali šta sad? prošlo je 8 (40) godina od tog dogadjaja.Svedoka nema, reč jeste na reč nije, fizičkih dokaza takodje nema.Sem razvlačenja po medijima, šta ovde žrtve mogu da preduzmu?
    (za dobru svinju nema loših pomija, 8. april 2021 09:35)

    # Link komentara

  207. Ako se dokaze na sudu da je kriv zatvor za Lecica. Ako se dokaze da nije onda zatvor za ove dve gospodje. Treba stati na put gnusnim silovateljima, ali i iznosenju lazi.
    (Blek, 8. april 2021 09:35)

    # Link komentara

  208. leba i silovanja
    (bojke iron-ija man, 08. april 2021 08:43)

    Vakcina i silovanja
    (true, 8. april 2021 09:08)

    Praznih glava i interneta
    (mile, 8. april 2021 09:33)

    # Link komentara

  209. Ovo sa Lečićem i nije za sud. Teško da sud može da obezbedi tako stručnog psihijatra veštaka koji bi provalio koliki je psihopata ovako dobar glumac. Zato što je glumac. Ali da je bolestan, jeste. Dovoljno je shvatiti njegove telefonske izjave "znaš ti ko sam ja", "kad ja kažem ne onda je ne", "treba da ti je čast", itd. Pametnom dovoljno.
    (BoKi, 8. april 2021 09:32)

    # Link komentara

  210. Merimi verujem!
    (Justinian, 8. april 2021 09:32)

    # Link komentara

  211. Bog te je l' ovaj išao otkopčanog šlica kad ga toliko devojaka/žena napadaju za sexualno napastvovanje uz onu čuvenu "znaš li ti ko sam ja"...
    (XXL, 8. april 2021 09:32)

    # Link komentara

  212. Za one koji se cude, i za one koji se pitaju - sta si cekala, ovo jeste stvar koja uvaljuje Lecica u veliki problem. Za sve koji su (opravdano) imali dilemu kod prvog prijavljivanja silovanja (njena rec protiv njegove), ovo sada stvara situaciju u kojoj njena optuzba nije usamljena, u kojoj se potvrduje da je ovaj covek imao vise slicnih ispada. Vrlo lako moze ds se desi da uskoro dobijemo jos neko novo svedocenje, a onda ce mu biti jako tesko da dokaze da je sve bilo spontano i uz obostranu saglasnost.
    (Kvrckvrc, 8. april 2021 09:31)

    # Link komentara

  213. @ U njegov stan te je ugurao?
    Otkud ti tu?
    Šta si mislila da ćete raditi u njegovom stanu?

    //

    Možda je i došla na seks partiju pa se predomislila kad je videla da se nije tuširao 3 dana, šta je sporno?
    Može i u sred seksa da ti nešto zasmeta,da se predomisliš i kažeš "ne", u tom trenutku partner mora stati. To što si došla u njegov stan pa makar ti to bio dečko, ne znači da sme da te siluje
    (Ncnxmskskd, 8. april 2021 09:30)

    # Link komentara

  214. Ima li lepše nego biti u Nemačkoj, ležati u krevetu i čitati vaše komentare...Uživati daleko od vas i posmatrati vas sa bezbedne distance. Bolesno društvo da bolesnije ne može biti. Podržavaoci silovatelja i svega što je nakaradno. Čast retkim izuzecima.
    (Marex, 8. april 2021 09:28)

    # Link komentara

  215. Sad je gotov stvarno
    (Brzi, 8. april 2021 09:28)

    # Link komentara

  216. Woman went Woke!
    Primente zakonski proces na sve optužbe protiv Lečića.
    Ne linčujte nikoga, nije ovo Amerika, stićećemo do krvne osvete,
    a onda će baš svako da sudi svakome!
    (Boke, 8. april 2021 09:27)

    # Link komentara

  217. Ne znam znate ko je Merima Isaković i još se hvalite time?
    (Savremenik, 8. april 2021 09:27)

    # Link komentara

  218. Ja joj verujem, žene koje su to doživele u 99% slučajeva nikome nikada ne ispričaju to svoje grozno i sramotno iskustvo!
    (Apsolutno, 8. april 2021 09:26)

    # Link komentara

  219. Pored toga što je Lečić popularan i solidan glumac ne isključuje se mogućnost da ima neki mentalni poremećaj koji ga navodi da izvrši i po neko silovanje.Ako siledžije mogu da budu moleri,majstori,inženjeri,sportisti zašto nebi to mogli da budu i glumci.Ukratko čovek je možda bolestan i ako je tako treba mu pomoći tj.sprečiti da ponovi delo.
    (Zoki B., 8. april 2021 09:26)

    # Link komentara

  220. koliko smo mi na strani nenormalnog,vidi se po komentarima ovde ,nije ni cudo,sto nas lopovi kradu lazu godinama na istu foru.
    (nikola, 8. april 2021 09:24)

    # Link komentara

  221. Merima je tada bila nestvarno lepa. Cela Juga je bila udivljena njenom lepotom a i glumom. I svima je bilo strašno žao kakva joj se nesreća u tom saobraćajnom udesu desila kada je ostala invalid. Verujem u sve što je rekla. Koji bi bio njen motiv? Sigurno ne afirmacija, po bilo kom osnovu. Ne čak ni da se Leka osudi. Sud je lako prevariti. Ali ima Boga pred kojim se ništa ne može sakriti.
    "Čini dobro - ne kaj se, čini zlo
    (nadaj se., 8. april 2021 09:24)

    # Link komentara

  222. Ja iz ovog nisam shvatio da li je silovao ili pokušao pa odustao zbog njenog protivljenja.
    Poetičan opis koji nam ne govori suštinu.
    (only fools and horses, 8. april 2021 09:24)

    # Link komentara

  223. aman, pa šta to znači: pa jel' je na silu uvukao u stan!?! pa nije! pa jel samo zbog toga žene ulaze u stanove?
    (xxx, 8. april 2021 09:21)

    # Link komentara

  224. Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 8. april 2021 08:35
    Trebalo bi da se uvedu praćanja ovakvih ludaka, pošto iz ovih komentara je jasno da se radi o osobi koja opravdava silovanje i pre ili kasnije će isto i poiniti.
    (sinisa33, 8. april 2021 09:21)

    # Link komentara

  225. U zemlji u kojoj se ljudi plaše vakcine dok puše paklu i piju litar rakije na dan nije ni čudo što se brani silovatelj.
    (JJ, 8. april 2021 09:19)

    # Link komentara

  226. @Boris Banović, 8. april 2021 08:50
    A tvoja poenta je šta? Da uspešne, bogate ili poznate osobe treba silovati? Ili da je silovanje glumice manje strašno od silovanja neke druge žene? Zaista ne razumem šta si hteo da kažeš?
    (sinisa33, 8. april 2021 09:16)

    # Link komentara

  227. pa ovo kako je krenulo onaj Mika je mala maca za Leku .....
    (no name, 8. april 2021 09:15)

    # Link komentara

  228. Ko je sad pa ova? Sve poznate glumice...
    (NikolaBg, 8. april 2021 09:14)

    # Link komentara

  229. Ovo drastično menja situaciju na štetu Lečića.
    (realno, 8. april 2021 09:13)

    # Link komentara

  230. Ako se utvrdi da je kriv, dovoljno ga je poslati medju zatvorenike, to će mu biti najveća kazna. Ali ako nije, šta onda, onda njih dve medju zatvorenike.
    (Ne bih ja tu ništa dir’o, 8. april 2021 09:11)

    # Link komentara

  231. Ocekujem da ce ga tuziti i sekretarica iz serije Vratice se rode
    (Bard Ziva, 8. april 2021 09:09)

    # Link komentara

  232. Citam komentare i ne verujerujem ... Ne mogu da prihvatim da smo toliko bedni i bezdusni, bez pameti, bez elementarnniog ljudskog saosecanja. Postajemo moralna i dugovna brljuga.
    (FYI, 8. april 2021 09:09)

    # Link komentara

  233. Kao i obično, Srbija uvek na strani zločina i zločinaca, bez empatije za žrtve.
    (Iskusnik, 8. april 2021 09:08)

    # Link komentara

  234. leba i silovanja
    (bojke iron-ija man, 08. april 2021 08:43)

    Vakcina i silovanja
    (true, 8. april 2021 09:08)

    # Link komentara

  235. Samo kad pročitamo sve ove komentare ne treba nam više ništa koliko smo bolesno društvo...
    (Milan, 8. april 2021 09:07)

    # Link komentara

  236. Kome da se obratim i mene je silovao. Jeste da sam bio mali i da je to bilo pre 40 godina, ali da se pridružim ekipi.
    (MileR, 8. april 2021 09:04)

    # Link komentara

  237. @mira, marija
    Пре него што сте нешто написале, требале сте да прочитате нешто о Мерими Исаковића. Интернет је чудо.
    (dd, 8. april 2021 09:04)

    # Link komentara

  238. Verujem Merimi. Nema razloga da laze. Na robiju ovog monstruma bre!
    (Che, 8. april 2021 09:02)

    # Link komentara

  239. Ovo je sve deo mikine strategije da se diskredituju njegove zrtve. Non stop se povlaci paralela izmedju mike i lecica. Danijela je slagala i sad niko nece verovati mikinim zrtvama. Mogla je da saceka da osude Aleksica. Mogla je da ode na poligraf. Ali ne, sad je tu jos jedna "zrtva".
    (pronicljiv, 8. april 2021 09:02)

    # Link komentara

  240. Podrska zrtvama!!!
    (Eto, 8. april 2021 09:01)

    # Link komentara

  241. Sad će opet na poligraf.
    (Koza, 8. april 2021 09:00)

    # Link komentara

  242. Ima li aktuelnih silovatelja u punoj potentnoj snazi?
    Pošto su samo poznati impotentni retroaktivno optuženi 1/1...
    (Mediocritical, 8. april 2021 08:59)

    # Link komentara

  243. Za ovakve ona -zub za zub,oko za oko..
    (petar, 8. april 2021 08:59)

    # Link komentara

  244. Krenuo drugi talas...
    (Belac, 8. april 2021 08:57)

    # Link komentara

  245. Sta ces takvi su nam politicari, uzor za mlade. Al ce ovaj da robija. Bednik. Kako ja to nikad nisam ni pomisljao da silujem a voleo sam mnoge zene? znaci da je bolestan i nesposoban.
    (pera, 8. april 2021 08:56)

    # Link komentara

  246. "Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo.” Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije."

    Wtf?
    Precutacu da si me silovao, ali ako jos nekoga silujes, onda necu?
    Silovatelju, imas moje obecanje?
    Ma daj bre.
    Sta je s ljudima?
    (Izzy, 8. april 2021 08:55)

    # Link komentara

  247. kako poeticno
    (dr, 8. april 2021 08:54)

    # Link komentara

  248. Lečiću šta uradi Merimi bruko od čoveka.
    (Mišel, 8. april 2021 08:50)

    # Link komentara

  249. I, šta sad, da li je treba krivično goniti za lažno prijavljivanje ili za prikrivanje počinjenog krivičnog dela ! Daleko od Srbije, misli da je daleko od pravde.
    Protok vremena ne abolira Lečića, nije sporno to što ova nesrećna žena iznosi deo svog tužnog života posle 43 godine, ali šta je motiv ?
    Saučestvujem sa stvarnim žrtvama silovanja koje nisu Merime, Danijele i ostale glumice, voditeljke, pevaljke i ostale navne ličnosti ?
    Šta je sa našim majkama, sestrama, ćerkama za koje niko ne zna niti koga interesuje što ih razni "moćnici" maltretiraju, ucenjuju ponižavaju i primoravaju na seks zarad kore hleba ili ostvarenja nekog cilja u životu ?
    (Boris Banović, 8. april 2021 08:50)

    # Link komentara

  250. Како Лидију нико није силовао!? Ваљда и она има нека права!
    (Фактор мира стабилности, 8. april 2021 08:49)

    # Link komentara

  251. Zašto u javnost???
    Ako te je neko napao, prijavi ga tamo gde treba da ga prijaviš!
    Kakve veze ima da li je javna ličnost ili moler (npr.).
    (Kobac, 8. april 2021 08:48)

    # Link komentara

  252. Branislave sram te bilo
    (Goran, 8. april 2021 08:47)

    # Link komentara

  253. Koja predatorska zver!
    (Vladimir, 8. april 2021 08:46)

    # Link komentara

  254. Ufff ode ovo..
    (soma boba, 8. april 2021 08:46)

    # Link komentara

  255. Opet neka kvazi nepoznata glumica u javnosti priznaje da je silovana pre 40 godina
    (Marija, 8. april 2021 08:46)

    # Link komentara

  256. A Ruska Jakic?
    (dr.kadzija, 8. april 2021 08:45)

    # Link komentara

  257. Prvi put čujem za ovu devojku / ženu i naravno da je i ona silovana...
    (Mira, 8. april 2021 08:45)

    # Link komentara

  258. Na čelu mu piše da je psiho, ali me ne čudi što takav ima dosta pristalica, ima još takvih primera u praksi.
    (Exe, 8. april 2021 08:44)

    # Link komentara

  259. Bolje da se nije javljala. Sad je ostalima ubila kredibilitet. Kako da bilo ko istrazi seksualni napad koji se desio pre vise od 40 godina (1978. godine)? Bila je zauzeta proteklih decenija pa nije stigla? Trebalo bi uvesti kaznu za neprijavljivanje silovanja zbog ometanja policije i sakrivanja dokaza ukoliko je proslo vise od godinu dana. Ovako svako moze da kaze sta hoce posto posle 40 godina ne postoje dokazi i sve se svodi na to kome hoces da verujes. Druga opcija je da se za sve takve napade uvede zastarevanje posle 3 godine. Ako do tada ne podneses prijavu, ne moras ni da se cimas.
    (vampirbg, 8. april 2021 08:44)

    # Link komentara

  260. leba i silovanja
    (bojke iron-ija man, 8. april 2021 08:43)

    # Link komentara

  261. Ovo je zastrašujuće. Monstrum toliko godina slobodan, koliko žrtava ima? Koliko žena, devojaka izmedju 1978. i 2012? Nadam se da će se još neka žena ohrabriti i osnažiti, i prijaviti ga. Silovatelji uvek ponavljaju svoj zločin.
    (Cica, 8. april 2021 08:43)

    # Link komentara

  262. Prvo neka svi idu na poligraf !!!
    (Dok, 8. april 2021 08:42)

    # Link komentara

  263. Ups.
    Ipak je...
    (Recept, 8. april 2021 08:42)

    # Link komentara

  264. Merima ne laže sigurno. Nema razloga da laže i priča šta joj se desilo sa Lečićem sada kada je na drugom kraju planete u kolicima bez potrebe za publicitetom. Sram te bilo Lečiću
    (Krstivoje, 8. april 2021 08:41)

    # Link komentara

  265. Vidi se da je bas birala reci kako ce se izraziti pomovodom te strahote koja je zadesila,da nisam procitao naslov vesti pomislio bih da je deo romana .
    Ne ulazim u to da li je istina ili ne sta vise nadam se ako je kriv da ce robijati ceo zivot .Mene zanima zasto sada odjednom kada je proslo vec toliko vremena od kada joj se to desilo i od kada se desilo drugoj glumici iskreno ne mogu imena da joj se setim .
    Zivis u Australiji jako si daleko izolavana od Srbije mogla si ovu pricu lako da plasiras bez ikakvih posledica po tebe ...

    Elem,hajde da radtemo kao drustvo hajde da nam sudovi donose presude a ne mediji i politika.
    (123, 8. april 2021 08:41)

    # Link komentara

  266. Smešno. Debil bi smislio ubedljiviju "ispovest". Otprilike na nivou onog kepeca iz Maratonaca-"ako još jednom porušiš ogradu, imaćeš posla samnom!". Druga stvar, ko i kako upisuje Akademiju sa 16 godina?
    (Talenat, 8. april 2021 08:40)

    # Link komentara

  267. Druze, 'ajde ti zaduzi poligraf samo za sebe...
    (Tatak, 8. april 2021 08:40)

    # Link komentara

  268. Bože, Bože, sada će ga sve koje je pogledao optužiti za to...ccc...
    (Srbo, 8. april 2021 08:39)

    # Link komentara

  269. Sad će da krene paljba tipa: šta je čekala 40 godina.
    (V, 8. april 2021 08:38)

    # Link komentara

  270. Pa šta je ovo ljudi ... je li moguće ?!?!
    (KRUG TROJKE., 8. april 2021 08:37)

    # Link komentara

  271. U njegov stan te je ugurao?
    Otkud ti tu?
    Šta si mislila da ćete raditi u njegovom stanu?

    Ako si rođena 13. januara 1959.
    onda u jesen 1978. nisi mogla da imaš 18 godina, nego 19.
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 8. april 2021 08:35)

    # Link komentara

  272. E pa sada vi koji branite Lecica sta kazete na ovo jel i Merima laze?
    (Ajdemi, 8. april 2021 08:35)

    # Link komentara

  273. Evo sad se javila i moja baba Stana kaze silovao je Lečić 70 sa 15 g u vinogradu...ma važi..
    (SUNĐER BOB, 8. april 2021 08:35)

    # Link komentara

  274. Oj Piteru moj matori svaleru..
    (Amos Dundee, 8. april 2021 08:35)

    # Link komentara

  275. Nesto je trulo u drzavi Danskoj.
    (Dante, 8. april 2021 08:35)

    # Link komentara

  276. E sad si gotov Leko....
    (mr, 8. april 2021 08:34)

    # Link komentara

  277. Čeka se treća
    (kultur, 8. april 2021 08:34)

    # Link komentara

  278. Merima Isakovic je imala previse trnovit zivotni put da bi sada nesto izmisljala i blatila bas Lecica.
    Mozda ce Lecica advokati lako odbraniti od ovih zakasnelih optuzbi gde je njegova rec protiv reci zena koje ga optuzuju ali sada vec roditelji znaju da ne treba davati decu u te privatne skole glume a devojke znaju da ne treba sedati u automobil sa svakim ili dolaziti na vrata stana (pretpostavljam da je nije gurao od pozorista do stana).
    (Aleksa Pufta, 8. april 2021 08:33)

    # Link komentara

  279. Auu brate..samo nemojmo sada reći nije Sud rekao svoje! Ovde se radi o obrascu ponašanja nasilnika, modus operandi. U očima ovih hrabrih žena se vidi istina. Bivša devojka mi je pričala da ju je tetak spopadao kada je imala petnaest godina. Niko joj nije verovao, ili nije hteo da veruje. Možete li da pogodite šta joj pada na pamet svaki put pred intimni odnos, u zadnjih dvadeset pet godina? Znate li koja je to težina na duši?
    (Cvrle, 8. april 2021 08:33)

    # Link komentara

  280. “Merima Isaković dala je ispovest i za "Serbian Times". Glumica, koja je sa 16 i po godina upisala Akademiju i ostvarila više briljantnih uloga, doživela je stravičan udes kad je imala samo 21 godinu i ostala nepokretna. Danas živi u Novom Zelandu, radi kao psiholog, ali pamti dešavanja iz Srbije.”

    Sta cemo sad, devojka imala najtezi moguci zivot, ostala nepokretna, zivi pola planete daleko od ove nase kasabe? Zeljna promocije, da se cuje za nju u ovim nasim bednim tabloidima? Treba joj da se probija kroz karijeru? E moji vi, nikada necu razumeti one koji iznose takve optuzbe za zene koje su prezivele ovaj vid nasilja. Ne razumem ni one koji ga brane, iako na audio snimku jasno kaze da je odnosa bilo, ona kaze da nije htela, on kaze da samo on odlucuje da li ce biti da ili ne. Kako to pravdate i objasnjavate? Nemojte da se iznenadite ako se pojavi jos neka, jer taj ko to radi, nije to sigurno uradio samo jednom, vec ima u svojoj licnosti, a kad prodje nekaznjeno, to sigurno i ponavlja.
    (zoran, 8. april 2021 08:33)

    # Link komentara

  281. I dalje sam na strani Lečića jer znam da je nevin i pošten!!
    (Admiral, 8. april 2021 08:32)

    # Link komentara

  282. Leka aka Hanibal Lektor. :D :D :D
    (Ivan, 8. april 2021 08:32)

    # Link komentara

  283. 1978?
    (Bones, 8. april 2021 08:31)

    # Link komentara

  284. Sad vec postaje ozbiljno....
    (Corleone, 8. april 2021 08:31)

    # Link komentara

  285. I šta sad..
    (zoran stankovic, 8. april 2021 08:31)

    # Link komentara

  286. E,sad je stvarno gotov!
    (TP-1, 8. april 2021 08:30)

    # Link komentara

  287. ... danas radi kao psiholog... a i tekst joj je napisan u istom psihološkom, pompeznom stilu... pazi, uvukao ju je u svoj stan? A ona jadna, mlada i jako naivna, mislila da idu na kaficu?
    (Karakondžula, 8. april 2021 08:29)

    # Link komentara

  288. Lecicu je tada bilo 22g. Nije bio slavni glumac, već početnik, kao i Merima. Zašto ga nije odmah prijavila? Sve ovo je besmisleno i smešno, nakon toliko godina.
    (vanja, 8. april 2021 08:28)

    # Link komentara

  289. Covek ima narcisoidne poremecaje licnosti, manipulator je i ima vrlo upadljive izjave o zenama... meni ne treba sud da procenjujem ljude. Takodje i sud moze da pogresi, nevine da osudi, krive da oslobodi... uvek sam se oslanjao na svoju procenu i ja bih se ovog coveka u najmanju ruku klonio, bio mu kolega, poznanik, komsija...
    (Zaprepasceni!, 8. april 2021 08:28)

    # Link komentara

  290. Kao da se trude da obore rekord. Alo 40 godina. Imam 33 i u magli su mi desavanje od pre 15ak godina.
    (Nalbandijan, 8. april 2021 08:28)

    # Link komentara

  291. Kakav monstrum.
    Kao Bil Kozbi, mislio je da će doživotno moći da sakrije, ono što je radio.
    (Stomatolog, 8. april 2021 08:27)

    # Link komentara

  292. "Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978.


    Ej, prošlo 40 godina. Starije nego ja što imam godina. Meni prođe život...
    (Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 8. april 2021 08:27)

    # Link komentara

  293. Krenuo domino efekat.
    (Gradjanin republike, 8. april 2021 08:26)

    # Link komentara

  294. al ga opisaste na pocetku kao da sam procitao dilan dog
    (stara skola, 8. april 2021 08:26)

    # Link komentara

  295. Za ovakav opis silovanja bi na pismenom kod moje profesorke iz osnovne skole dobila cistu peticu
    (Ivan, 8. april 2021 08:26)

    # Link komentara