- Komentari -
  1. Па зар није исти тај Лечић међу првима осуо паљбу по Мики Алексићу, лику кога су медији брутално искасапили. И сад ја треба да плачем што је заиграла мечка и пред његовим вратима.
    (Sonic CD, 25. mart 2021 02:49)

    # Link komentara

  2. Ne verujem da je ovog ijedna žena spopadala, jesam dosta mlađa od njega ali, glavati, ofarbani čiča? I ranije je bio glavan i antipatičan (Bul. Revolucije), o sada da ne pričam. Treba imati želudac pa dozvoliti da te takav i dotakne.
    Inače, silovanje nije seks, nego iskazivanje moći nad slabijima preko seksa. To vam je kao batinanje nekoga ko je slabiji, samo je silovanje mnogo gore. Nema veze sa seksom.
    (Serpentina, 25. mart 2021 00:00)

    # Link komentara

  3. Treba da se uvede pravilo odloženog čelendža u seksu.

    Svaki seks se snima, i posle sudije gledaju i donose odluku ako se pozove čelendž.
    (6G to donosi, 24. mart 2021 21:58)

    # Link komentara

  4. Nikad ne veruj starijem muskarcu koji se farba!
    (Deda, 24. mart 2021 21:46)

    # Link komentara

  5. Koliko god da nešto nije prijatno (čuti o sebi ili o nekom bližnjem, npr.), jedno je ipak najviše bitno (verujem) - šta je zaista ISTINA.

    "Akteri" tog događaja (i oni tim događajima sličnih) znaju šta je bilo. I da obmanu sve nas (neistinom, a kao "logičnim" objašnjenjem), sebe obmanuli nisu (a nisu ni Boga).
    Gluma je gluma, ali, treba biti i Čovek, prvenstveno? To je, izgleda, (posebno danas,) mnogo veći prestiž od bilo kakve karijere, bilo kakve "titule", koja je stečena na loš način?

    Uzgred, znate onu izreku da "ništa nije slučajno".... Bog zna. A, možda ima (mnogo) istine i u toj izreci... Strpljenja...? Vreme će (nadam se) pokazati...?
    (istina, i ništa osim istine?, 24. mart 2021 21:44)

    # Link komentara

  6. Retko odvratan covek.
    (Kefalica, 24. mart 2021 21:32)

    # Link komentara

  7. Ako ja kažem da si kriv - onda si kriv! Poštovanje jedno, ništa drugo...
    (Fleka, 24. mart 2021 21:30)

    # Link komentara

  8. Meni su muskarci koji pod stare dane pocnu da farbaju kosu oduvek bili sumnjivi.
    (Harry, 24. mart 2021 21:28)

    # Link komentara

  9. @Miljenik je žena u Srbiji i regionu.Čoveka su jurile i spopadale žene na svakom koraku.Mogao je koju je hteo da odvede u krevet.Verujem da mu je ovo namešteno
    (boki, 24. mart 2021 20:28)

    O cemu ti pricas? Mozda je bio miljenik pre 30 godina i to onim zenama njegovih godina. Koga je on mogao da odvede u krevet? Ko se ovog lika seca nakon 2005? Ne bi ga se secali ni do tad da se nije bacio u politiku, verovatno iz tog razloga. Verujem da pola danasnjih devojaka nije ni cula da ovaj postoji. Lik je ogavan, potrazila sam njegove slike iz proslosti, to nema veze sa lepim.
    (jazavac, 24. mart 2021 21:27)

    # Link komentara

  10. Meni nije jasno kako neko moze da bude silovan u autu, na prednjem sedistu? Tako skucen prostor nije podesan ni za dobrovoljan seks, a kamo li ako se zrtva opire. Kako bi uopste uspeo da ima odnos sa devojkom koja se brani, koja nece ni da se skine, pa tu je jos i menjac i kako u svemu tome izvesti tako nesto realno? Mnogo suplja prica.
    (Jelena, 24. mart 2021 20:50)

    Ja sam imao dobrovoljni seks u autu, verovali ili neverovali u Zastavi 101. I jesu problem i menjac i rucna i opsta skucenost, ali kad oboje to hoce, onda je sve moguce. Bila je strasna zima, noc, auto nisam "gasio", radio je non-stop, a Bogu hvala i grejanje.
    (Nekad davno u brdima Slovenije, 24. mart 2021 21:26)

    # Link komentara

  11. Leka iz ovoga izlazi kao pobednik !
    (mars, 24. mart 2021 21:15)

    # Link komentara

  12. @jelena

    Jel si znala da prednja sedišta mogu da se obore? Sem toga, danijela nije nigde rekla da ju je silovao na prednjem sedistu. Ona je samo rekla da ju je odvezao kolima na neko mracno mesto van Bg. Drugo, nije uslov da se zena fizicki brani da bi to bilo silovanje. Prema Istanbulskoj deklaraciji, koju je potpisala i Srbija, silovanje je svaki seksualni odnos bez obostranog pristanka. Dakle, ako zena ne da pristanak na seks, ako kaze Ne, to je silovanje. Nije potrebno da se brani, da ima povrede, da vristi itd. Naucite vec jednom definiciju silovanja!
    (Oliver, 24. mart 2021 21:14)

    # Link komentara

  13. Covek je kontaktirao dve poznate beogradske advokatske kancelarije. Valjda postoji neki razlog za to? Covek koji je cist, tj. neduzan ne trazi advokate okolo. Neduzan moze sa lakocom i bez advokata da dokaze svoju neduznost.
    (Eugen, 24. mart 2021 21:13)

    # Link komentara

  14. Da li je baš bilo silovanja, kao krivičnog dela, veliko je pitanje, zbog nekih stavova sudske prakse u vezi sa tim da li je bilo otpora žrtve, primene sile i td. da ne ulazimo u tu tematiku.
    Ali, da je "to" obavio na kvarnjaka (u kolima, na nekom mračnom mestu), to je potpuno jasno i pruža jako negativnu sliku o ovom čoveku.
    Posebno i s obzirom na način na koji to sve objašnjava u razgovoru sa devojkom.
    (Kolubarac, 24. mart 2021 21:11)

    # Link komentara

  15. Bolje da se ne oglasava. To su mu sigurno i advokati savetovali. Ovako...samo se jos vise ukopava. Ali ne moze! Jace je to od njega... to je narcisoidnost...kompleks velicine... Apropo danasnje izjave da sa gospodjicom nije imao nikad nista, mozda napomenuti da silovatelji po pravilu nikad ne priznaju silovanje, tako da je to bez ikakve tezine. Ono sto ima tezinu je cinjenica da on ni jednu njenu tvrdnju nije argumentovano osporio, niti svoju potvrdio, a ona je svoje tvrdnje potkrepila dokazima. Na snimku je on, to nije ni opovrgao. Sta je izjavio? Da su vezbali neki komad! Koji? Koji tekst? U kafanici? U guzvi? A ona u to vreme zivi u USA. Gde su pisani dokazi? Neka koreapodencija? Nista? No o tome ce brinuti tuzilac. Sud ce da sudi i eventualno osudi, ali mi mozemo imati nas privatan sud, privatno misljenje, mozemo biti u pravu ili ne ali smo slobodni da ga imamo i iznesemo, kao sto i gospodin Lecic to cini svakodnevno.
    (FYI, 24. mart 2021 21:11)

    # Link komentara

  16. A on je mogao da osudi Miku Antica...Sto tada nije rekao neka se saceka sud da kaze a ne da osudjujete coveka unapred...Licemer
    (Ccc, 24. mart 2021 21:11)

    # Link komentara

  17. Retko iritantna osoba i pre ovoga; a sada , ako i ne ode u zatvor dovidjenja javnosti. Niko neće plakati za njim. Neka svi slični dodju na red za sud.
    (Žena, 24. mart 2021 21:08)

    # Link komentara

  18. Da li će biti osuđen - ne znam. Možda hoće, možda neće.
    Ali zbog onog razgovora, zbog onoga šta i kako je tu pričao, zbog stava, ponašanja i ophođenja prema ženama - zaslužuje apsolutnu društvenu sankciju - da kolege neće da igraju sa njim (eno, prva Karanovićka povukla nogu), da ga reditelji ne angažuju više ni za šta, da mu se ne javljaju na telefon, da okrenu glavu od njega na ulici.
    Za ovo drugo ne važi nikakva pretpostavka nevinosti (niti treba). Ionako sad mnogi kažu da su znali kakav je on i kako se ponaša.
    Vrlo moguće i da je snimak pušten upravo u tom cilju jer ishod krivičnog postupka je, sviđalo se to nekome ili ne, jako neizvestan. Usudio bih se da kažem da je verovatnoća 60:40 da neće biti osuđen.
    (John, 24. mart 2021 21:08)

    # Link komentara

  19. Da zene budu malo vise zene - dostojanstvene i cedne; nije sve u koketiranju, provokaciji, izbacivanju atributa i lakom moralu. Moja majka uvek bila lepa- kaze nikada mi niko nije prilazio bezobrazno jer nisam davala povoda- a uvek maksimalno doterana i pozeljna. Uvek stajem u odbranu zena- ali ajde da cujemo drugu pricu i drugu stranu. Da sam zena koja ne zeli nista od lika nikada mu ne bih sela u auto nasamo ili sama otisla u stan . Sta da trazim ? Da ce mi pokazati sitan vez a ja cu samo da govorim Ne ne ne nemoj ?sve ovo mnogo smrdi
    (milos, 24. mart 2021 21:05)

    # Link komentara

  20. vec je osudjen i to je tacno..
    ali da je dziber i primitivac, retko iritantan
    ne znam zasto sad kmeci?

    a za silovanje,
    sacekacemo sta kaze sud...
    (wer, 24. mart 2021 21:01)

    # Link komentara

  21. Ko ovoga brani, taj je protiv Srbije
    (Jabucikitalo, 24. mart 2021 21:01)

    # Link komentara

  22. Brate kako si sejao tako žanješ, jok prosuo si sirće. Uopšte mi nije teško da poverujem da si bio umislio da si mačo faca kojoj se sve žene bacaju pod noge... Nikada ne bih poverovala za jednog Glogovca, jednog Koju,... Ali ti smrdiš celu karijeru.
    (jasamaja, 24. mart 2021 21:00)

    # Link komentara

  23. Odvratan je. Uvek je bio odvratan. Izvinjavam se na izrazu, ali ne postoji bolji da se opiše.
    (Vagica, 24. mart 2021 20:59)

    # Link komentara

  24. Majstore, ti si u to vreme bio oženjen drugom ženom tj devojkom koja ja imala približno isto godina kao i ova devojka koja te je optužila!
    (DuleNS, 24. mart 2021 20:54)

    # Link komentara

  25. Kakav licemjer.
    (Ja, 24. mart 2021 20:52)

    # Link komentara

  26. ko zna koliko niih ne sme da te prijavi,zbog sredine,sadasnjeg braka i karijere.
    (Nikola, 24. mart 2021 20:51)

    # Link komentara

  27. Uzas!
    Bez obzira sta je ko pocinio,nevin je dok tuzilastvo ne kaze poslednju rec.
    Ovde je opasno misliti drugacije
    (Mozda me pamcenje ne sluzi, 24. mart 2021 20:51)

    # Link komentara

  28. Meni nije jasno kako neko moze da bude silovan u autu, na prednjem sedistu? Tako skucen prostor nije podesan ni za dobrovoljan seks, a kamo li ako se zrtva opire. Kako bi uopste uspeo da ima odnos sa devojkom koja se brani, koja nece ni da se skine, pa tu je jos i menjac i kako u svemu tome izvesti tako nesto realno? Mnogo suplja prica.
    (Jelena, 24. mart 2021 20:50)

    # Link komentara

  29. Ja bih pre rekao da si u medijima vec oslobodjen,sudeci po komentarima
    (Markos, 24. mart 2021 20:49)

    # Link komentara

  30. Ovde se iz aviona vidi da je kriv i po njegovom stavu prema ženama.Nego on misli da je to dozvoljena igra napadati mlade devolke.Kako starac od 60 g može napasti devojku od 21 jer je to njegova generacija.Da li je onda on pedofil a još kad i neće da mu da, njemu veličini.Naravno on misli da je to dozvoljeno njemu i zato to nije silovanje iako je rekla ne jer on je za njeno dobro rekao da a to je jače.
    (max, 24. mart 2021 20:47)

    # Link komentara

  31. Mnogo su umišljeni ovi glumci i smatraju sebe višom rasom a Lečić je baš reprezentativan primer.
    (SrbaB., 24. mart 2021 20:46)

    # Link komentara

  32. Занимљиво је да исти људи замерају медијима нешто што су и сами користили против других људи...што говори о њима самима.
    (vir, 24. mart 2021 20:46)

    # Link komentara

  33. Ustanite zene i budite jake!
    Botovi stop!kako vas nije bre sramota? imate li sestre, majke?
    (Zanko, 24. mart 2021 20:44)

    # Link komentara

  34. Ugasio si Crni!
    (Bob Dylan, 24. mart 2021 20:42)

    # Link komentara

  35. Pa naravno da nisi kriv, samo si je postovao. Retko ogavan lik.
    (neko iz mase, 24. mart 2021 20:42)

    # Link komentara

  36. Novim cimerima u Pozarevcu bice cast :)
    (Esi mi dobar !, 24. mart 2021 20:40)

    # Link komentara

  37. I dalje nemam poverenja u naše pravosuđe. Setimo se samo glumca koji je seksualno napastvovao maloletnog dečaka i toaletu da bi na kraju dobio samo nanogicu na neko vreme.
    (Markoni, 24. mart 2021 20:38)

    # Link komentara

  38. Naravno da si osudjen kad si kriv,barem moralno, ako uopste znas sta su moral i etika.
    (Oliver, 24. mart 2021 20:37)

    # Link komentara

  39. Pa i jesi kriv!
    (MIRO, 24. mart 2021 20:34)

    # Link komentara

  40. Медији и васколика јавност треба да престану да глуме судије, зато постоје правосудни органи. Свако је невин док се не докаже супротно. Нити Лечићу пише на челу да је крив, нити оној малој да је жртва.
    (Један је Власта Велисављевић, 24. mart 2021 20:33)

    # Link komentara

  41. AL KAD JA KAŽEM ,,DA,, ONDA JE TO ,,DA,,
    (Veličković Milorad, 24. mart 2021 20:33)

    # Link komentara

  42. Освета лоших ученика
    (ИБАРСКА ЛАСИЦА, 24. mart 2021 20:32)

    # Link komentara

  43. Seti se Leko kako si ti komentarisao Miku, pa pozivao njegove učenike, moralisao dok predmet nije ni otpočeo. A sad bi da glumiš pred poligrafom. Poligraf nije dokaz. Imaćeš suđenje pa tu dokazuj. Sad se zgražavaš ponašanjem sredine u kojoj živiš a ti si isti. Kamo te lepe sreće da je ovo normalna država. Danijela bi te prijavila pre 8 godina i već bi sve bilo rešeno.
    (Dragan, 24. mart 2021 20:31)

    # Link komentara

  44. Sve smo culi ne trba nam nista vise
    (alanzeljkzeljko, 24. mart 2021 20:29)

    # Link komentara

  45. Miljenik je žena u Srbiji i regionu.Čoveka su jurile i spopadale žene na svakom koraku.Mogao je koju je hteo da odvede u krevet.Verujem da mu je ovo namešteno
    (boki, 24. mart 2021 20:28)

    # Link komentara

  46. Ne znam što mu smeta što je "već osudjen"(optužen, je pravilnije) u medijima, on je to isto pre neki mesec uradio M.Antiću, pogotovo kada je njegove učenike pozvao u svoju "školu".
    (Vladimir, 24. mart 2021 20:24)

    # Link komentara

  47. Pa i ti si osuđivao.
    (..., 24. mart 2021 20:24)

    # Link komentara

  48. Nema sanse da je kriv. Puna podrska gospodinu Lecicu. Kada dokaze da je ova "glumica" lagala, treba da usledi kontra tuzba.
    (ja, 24. mart 2021 20:21)

    # Link komentara

  49. Sto bi rekli dva put ponovljena laz je isitna. A dovoljno da te provuku kroz medije, obelezen si za citav zivot. nebitna je krivica.
    (aleks, 24. mart 2021 20:18)

    # Link komentara

  50. Znači mediji ti podmetnuli ovo a ti si bio na Marsu kada se to desilo?
    (Fikretova tetka, 24. mart 2021 20:16)

    # Link komentara

  51. Na stranu njegov slučaj, jezivo je živeti u zemlji u kojoj minimum pola ljudi na ovakve teme istrese svoje jezive reakcije tipa "što je ušla u auto; htela je da uspe; optužila da bi bila popularna; ne može se silovati ako ona neče; mahnula repom; to feministkinje mrze muškarce". Kada ubiju ženu to ide dotle da mu je "sigurno ona nešto rekla, pa je ok ubiti".

    Je l vam se stvarno tako živi? Je l vam stvarno toliko nije jasno da, muško ili žensko, sutra možda vama neko nanese zlo, a okolina vam saopšti da ste, recimo, sami krivi jer ste obuli pogrešne čarape? Zaista vam je lepo u takvom svetu? Srećni ste što svojim rečima i delima pravite društvo u kome ste sami krivi koliko god zlo da vam napravi neki ludak, neki bahati divljak, neki naizgled fin manijak? Je l takav svet želite svojoj deci?

    E pa za ovu sveopštu poplavu gluposti zaista jeste sami krivi. Za ubistva i silovanja ipak je i dalje kriv samo i samo počinilac.
    (Bvhh, 24. mart 2021 20:15)

    # Link komentara

  52. Право на слободу мишљења је загарантовано Уставом тако да свако има право да изнесе своје мишљење о теби. Ако ти смета мишљење јавности и имаш неки аргумент који говори у прилог да си невин, изнеси га брате. Овако како сада ствари стоје, ти си прилично заглибио и не види се светло на крају тунела. Имао си однос са девојком упркос томе што је она јасно рекла НЕ, нећу, не желим. Девојка је још снимила твоје признање свега тога. Како сада ствари стоје, не пише ти се добро.
    (Милутин, 24. mart 2021 20:12)

    # Link komentara

  53. Leko, vragolane jedan
    (Sava, 24. mart 2021 20:11)

    # Link komentara

  54. Pa nemam komentara na bezobrazluk ovoga tipa,cela Srbija je cula sta je pricao,i on se jos i vadi,pokusava da nas ubedi da nismo culi sto smo culi i da je Danijela lazov i prevarant.A najbolji mu je pokusaj vadjenja ono sa poligrafom,pa nisi ti drzavni funkcioner da se vadis na poligraf...hehehhe...CUZA DRUKANE CUZA...
    (Safet, 24. mart 2021 20:08)

    # Link komentara

  55. Neka pravda pobedi !
    (BG, 24. mart 2021 20:07)

    # Link komentara

  56. Ja sam dao svoj sud i svoje mišljenje
    (kkkkk, 24. mart 2021 20:06)

    # Link komentara

  57. Covek najverovatnije nije silovao, ali je ucenjivao zene da bi ih dobio u krevetu.
    (Panterkiler, 24. mart 2021 20:05)

    # Link komentara

  58. Lepo je danas Eva Ras rekla cemu sud,tuzilastvo ako su ga mnogi osudili po portalima,komentarima u na drustvenim mrezama,sta ako se ispostavi da je nevin???
    (palman braht, 24. mart 2021 20:03)

    # Link komentara

  59. pa brate o tome si trebao ranije da razmisljas, i da ne pomisljas, a sad gledaj gde ces...
    (salle, 24. mart 2021 20:02)

    # Link komentara

  60. A i kriv si realno
    (GPPP, 24. mart 2021 20:00)

    # Link komentara

  61. Ovaj i dalje misli da nije nista kriv, ipak je on mocan i popularan covek i moze da radi sta mu se pozeli. Nema druze, ta vremena su prosla!
    (Washington, 24. mart 2021 20:00)

    # Link komentara

  62. Pravda za Lecica.
    (Aerospace engineering, 24. mart 2021 19:57)

    # Link komentara

  63. "U medijima sam već osuđen"

    Kao i svi drugi.
    Po tome nije ni u povlašćenom niti u podređeom položaju u odnosu na bilo koga drugog čiji "slučaj" stigne do medija.
    (John, 24. mart 2021 19:57)

    # Link komentara

  64. A da nije mozda u pitanju ,,griza savesti,, mediji manje vise, njihovo je da ,,pisu,,
    (humanista, 24. mart 2021 19:57)

    # Link komentara

  65. Ne branim silovatelje, za koga se dokaze. Ima mnogo slucajeva, odmah prijavljenih, dokazanih i resenih. Posle toliko godina, i to samo glumice? Pa ako se to stvarno dokaze a mislim i da je bilo a nije onda ce vecina muskih biti silovatelji.
    (SASA, 24. mart 2021 19:54)

    # Link komentara