- Komentari -
  1. Aman ljudi, mora se precizirati šta je u pitanju. Sasvim je jedno biti silovatelj, to je onaj ko upotrebi silu da bi ženu prinudio na seks. Sama reč kaže, a drugo je obljuba - zloupotreba položaja. Ona ne podrazumeva fizičku silu već je predator neko ko obećava ili napravi situaciju da žena nea kud pa da mora da pristane. Recimo obeća joj da će se upisati na fakultet kod njegove žene ili je neko stanodavac, podstanarka nema da mu plati a on joj kaže da neće da izbaci nju i njenu decu ako ona prihvati da spava sa njim. Ukoliko je Mika silovatelj (a za to ga optužuje ipak samo jedna - Milena) to je jedna stvar, a ako je tako Milena mora da dokaže zašto je i dalje nastavljala da ide kod njega na kurs, ulazila nasamo kod njega u kancleariju i bila silovan 7 puta), a ako je zamo predator koji obećava i daje nepristojne ponude i provocira (za šta ga optužuju druge devojke), to je ipak nešto drugo i u tom slučaju Mika Aleksić nije jedini. U ovoj zemlji ima direktora, šefova, reditelja, raznih gazda koji isto uslovljavaju svoje radnice da će im dati radno mesto, ulogu na filmu, da mu budu sekretarice i slično, ako spavaju sa njim. To je potpuno druga stvar i to takođe znači da je čovek ološ, ali u tom slučaju nema razloga za ovaj linč i vređanje jer onda bismo mogli da vređamo mnoge šefove, gazde, a bogami i političare.
    (Bronhitis, 25. januar 2021 15:57)

    # Link komentara

  2. Presuda pre suđenja
    (I ja imam stav o svemu, 25. januar 2021 13:56)

    # Link komentara

  3. Postoji li sud u ovoj zemlji ili može svako da uzme ulogu sudije i da javno presuđuje.
    (Mentol, 25. januar 2021 10:00)

    # Link komentara

  4. Silovanje žene je najsramniji i najniži čin na koji može da spadne ljudska jedinka. Silovanje dece i korišćene svog položaja da se to silovanje obavi je još jedan korak niže. Niko ovde, u ovim našim komentarima, ne prejudicira sudsku odluku. Ovolika buka je dokaz da smo, kao društvo, još uvek zdravi i normalni jer shvatamo o kakvom se duboko patološkom činu radi. Na kraju bih dodao da normalna osoba, fizički, ne može da obavi akt silovanja. Njegove fizičke akcije inhibira patnja silovane osobe, što je samo još jedan dokaz da u silovatelji duboko poremećene osobe, koje u svakom trenutku sa "uživanja" u silovanju mogu preći na "uživanje" u nekom drugom još drastičnijem aktu.
    (Zoran Knezevic, 25. januar 2021 09:55)

    # Link komentara

  5. Sto se pojedini komentatori tako silno brinu o covekovoj reputaciji ako je nevin? Pa pustite sudstvo da odradi posao. Neka tuzi sve zajedno sa nama komentatorima i drzavom Srbijom za klevetu, ima da mu se isplati, plus zesca reklama za njegovu skolu.
    (pizza pametnica, 25. januar 2021 03:20)

    # Link komentara

  6. Дозволите судству да заврши посао.
    (Стрелац, 24. januar 2021 17:47)

    # Link komentara

  7. Dodadni ste sa tim " pretpostavka nevinosti"! Da, nevin je dok se ne dokaze da je kriv, ali ako deset zena svedoci da je manijak, onda je to dovoljno validan dokaz da taj covek nikako ne moze biti nevin. Svedocanstva su dokaz, ako niste znali! Stvar je pravne formulacije da li je to silovanje ili nesto drugo, to nisu univerzalne kategorije, razlikuju se zakonodavstva razlicitih zemalja, ali govoriti o njegovoj nevinosti je vise nego bezobrazno i nema veze s mozgom!
    (Ja, 24. januar 2021 17:39)

    # Link komentara

  8. Ovo kao u vreme Infobiroa 1948 godine.Ne samo da moras da se izjasnis,podrzis i opredelis,nego i vreme i brzina je bitna.Inace....
    (Mitar, 24. januar 2021 16:58)

    # Link komentara

  9. Naravno da se osudjuje ...seksualni odnos sa maliletnim licima...pa.o cemu pricamo.

    ... mozda moze da podeli licno iskustvo sa filma "sakupljaci perija" kada se desio realan a ne filmski samar i kada su joj objasnili da je to "zanos umetnika"...secam se da su svi glorifikovali takav postupak tada...
    ... a mozda i jos neke detalje iz tog perioda slave moze da podeli...naslucuje se da oseca iskreni gnev
    (mmm, 24. januar 2021 16:41)

    # Link komentara

  10. Nedopustivo je vređati životinje. Životinje se na ponašaju kao gospodin Aleksić.
    (Brunova mama, 24. januar 2021 16:18)

    # Link komentara

  11. Prezumpcija nevinosti?!
    Šta će nam sudovi, neka pevačice neka presuđuju...
    (JeRemija, 24. januar 2021 16:14)

    # Link komentara

  12. Ko je Olivera a ko Katarina a ko Aleksic!?!
    (unknown, 24. januar 2021 16:06)

    # Link komentara

  13. Ova je mozda vegan...
    (Srba, 24. januar 2021 16:04)

    # Link komentara