- Komentari -
  1. @(Matija Micic Bucic)

    I meni se počekom 80-tih u prvom razredu OŠ dogodilo da je učiteljica na mene počela da vrišti, da me naziva vašljivim, da me vređa, histerisala je i pretila mi da će mi moju dužu kosu sutradan brijačem obrijati u kukasti krst ako se ne ošišam. Sećam se da da sam se od njenih pretnji uplašio i bio sam ponižen pred celim razredom, noge su mi utrnule od pomešanog osećaja straha i sramote.

    Kada sam došao kući upitao sam tatu da idemo kod frizera na šišanje, a on, znajući da volim dužu kosu i da ne volim da idem kod frizera, mi je samo rekao da nema potrebe da idemo jer mi nije toliko duga. Na moje insistiranje me je samo blago upitao da li mi se danas nešto loše dogodilo u školi...

    Nakon što sam mu ispričao šta se dogodilo, rekao mi je da o dužini moje kose odluke donosi samo jedan čovek - a to sam ja, i da zato od frizera nema ništa. Rekao mi je da treba da se osećam lepo jer ni za šta nisam kriv i da je ponosan na mene jer sam dobar i vredan dečak. I još mi je rekao da mi nijedna dlaka na glavi neće nedostajati sutradan u školi, a ako učiteljica započne istu priču, da se ne brinem jer je on sa mnom, da joj slobodno i bez trunke straha poručim da je moj otac pozdravlja, da joj poručuje da se odmah smiri i da sve u vezi moje kose može saznati jedino od njega lično. I bi tako.

    Ne znam da li ga je zvala ikada, ali nikada više nije bila nepristojna, a ja sam nosio kosu kakvu sam hteo a vaške nisam imao nikada u životu.
    (Aleksandar, 21. januar 2021 18:29)

    # Link komentara

  2. mm

    Vecina ce se sloziti da se to radilo, deca su se po skolama tukla, vredjala i na njih se vikalo Ono sa cime se ja nikad necu sloziti jeste necija konstatacija da je to tad bilo normalno. To nikad ne moze biti normalno. Nije sve sto je u jednoj sredini ili u jednom drustvu uobicajeno, automatski i normalno.
    (Ja, 21. januar 2021 13:29)

    # Link komentara

  3. Za one koji ne shvataju mentalni sklop devojke koja je maltretirana, treba pročitati knj. Bobićke-Mojsilovićke Tvoj anđeo čuvar. Pročitah je prošle godine i još sam pod utiskom. Na koricama piše preporuka LEKARA da svaka žena treba da pročita ovu knj. Malo čudno kad očekujete neku ljub. priču. Dodajem knj. treba da pročita i svaki muškarac, ali pravi, ne neki koji misli da je faca i okej maltretirati žene
    (JivaNS, 21. januar 2021 12:06)

    # Link komentara

  4. Ove kvazi poznate licnosti ako nastave ovako sa ovom pricom o zlostavljanju... Pocece da prave zrtvu od aleksica i narod ce cak poceti da ga brani. Polako sacekajte da sud donese odluku.
    (Kevin Garnet, 21. januar 2021 08:05)

    # Link komentara

  5. u vezi ovog zlostavljanja. alo bre zene, devojke ako vas neko zlostavlja prvo sta treba da izgovorite nakon zlostavljanja je da prijavite pocinioca, bilo kome. porodici, prijateljici, sestri, organima reda, socijalnoj službi.... ako cutite godinama onda ste saucesnik i taj koji vas je zlostavljao nanizace jos mnogo zrtvi. dakle sprečite pocinioca da i dalje zlostavlja zene!!! ako ne sprecite onda se slazete da i drugim ženama radi to sto je vama radio. ovako posle mnogo godina to em gubi smisao em malo ko veruje em je pocinioc izvrsio jos ko zna koliko zlostavljanja.
    (Ivan, 20. januar 2021 23:26)

    # Link komentara

  6. kako je krenulo ne bi me cudilo da se javi i mira stupica sa onoga sveta i optuzi ga za silovanje!!!
    (panke, 20. januar 2021 22:57)

    # Link komentara

  7. Ja sam osamdesetih godina isao u osnovnu skolu. Tada je normalno bilo da deca dobijaju packe, znate ono ispruzite dlan i uciteljica pruticem lupa po dlanu. Bilo je uciteljda koji su voleli da vuku za zulufe. Par njih je volelo i da samara i to nimalo nezno-
    sasha
    Ja sam osnovnu školu zavrsio 1973, ali to što ti opisujes nije bilo normalno, niti se radilo.
    (mm., 20. januar 2021 21:26)

    # Link komentara

  8. Kako ja vidim ovaj Aleksic je najveci zlotvor u istoriji, Hitler moze da mu preda krunu...ma kakvi, Idi Amin i Kim Dzong zajedno...
    (Neko, 20. januar 2021 21:19)

    # Link komentara

  9. Da li ste gdjo gledali film OTAC?
    Da li ste zgrozeni i molim vas komentar ,kao i svih koji cute?
    Deca " vaznih" zasluzuju zastitu ,a deca oca koji ne svojom krivicom ostao bez posla i dece.?
    Drzava placa hranitelje ,a otac nema pravo na mTerijalnu soc.pomoc.
    Licemerni ste!
    (Mozda me pamcenje ne sluzi, 20. januar 2021 15:02)

    Gledao sam i ima dosta poluistina. Ako pogledate klipove tog coveka, njemu su komsije pomagale, renovirale kucu, postavile pod, okrecile... Nisu mu krali namestaj. Na YT ima komentara, njegovih komsija, koje kazu da je imao dobro placen posao, da je napustio, da je neradnik, da je prodao ocevu kucu i roditelje izbacio da zive tesko.... Sad sta je tu istina ne znam, ali da je kao na filmu nije, jer na filmu njemu naplacuje komsija struju a u stvarnosti mu pomagali...
    (nexus, 20. januar 2021 21:05)

    # Link komentara

  10. pa sto nisi rekla tad
    (jajnicki atentat, 20. januar 2021 20:58)

    # Link komentara

  11. A mogla je cerka i u masinski centar da se obrazuje
    (Splavar, 20. januar 2021 20:52)

    # Link komentara

  12. sad svi trpaju magare dok su mu noge u blatu
    (Alamunja, 20. januar 2021 16:56)


    magare se zaglavilo odavno, samo što su se sad svedoci ohrabrili da pričaju.
    (neutralni felš, 20. januar 2021 19:52)

    # Link komentara

  13. Зар не важи да је неко невин док се супротно не докаже? Ако то правило не важи онда је најбоље да га бацимо на ломачу или набијемо на колац, па да завршимо ту причу.
    (дијаспора, 20. januar 2021 19:49)

    # Link komentara

  14. (Nenad, 20. januar 2021 17:12)

    Nešto mi se javlja čime će njega da mažu po faci sad u pritvoru... I neće mu dati da se umiva...
    (John, 20. januar 2021 19:44)

    # Link komentara

  15. Sad se nažalost ovo desilo i treba postati primer. Prvo edukacija. "Deca" od 15-16 godina moraju znati osnove (podvlačim osnove) onoga i šta je to silovanje. Moraju. Momcima još tad svaku ovakvu nastranost izbiti iz glave. Devojkama predočiti da se treba odmah prijaviti ovako nešto. Da nije sramota ovo prijaviti. Naravno, iz ugla javnosti, anonimnost žrtava. Ako mora išta onda inicijali. Tako bi se pritisak javnosti eliminisao. I to treba ući i u novinarsku pristojnost tj etiku.
    Užasno je da prva žrtva prođe tako nešto ali sve te mlađe devojke ne bi onda došle u istu situaciju. Hrabrost i odlučnost prve spasava mlađe.
    (sryugos, 20. januar 2021 19:32)

    # Link komentara

  16. A Radmila stalno neke cajke igrala. Ona bi naprasila Miku i Batu da im nikad ne padne na pamet da diraju devojke
    (Apis, 20. januar 2021 17:28)

    Igrala cajke?! Pa ti pobratime pozoriste nisi video...
    (pedjascorpio, 20. januar 2021 19:12)

    # Link komentara

  17. ovo već razumem - čovek je maltretirao, ona išla 3 puta i rekla neću da imam posla sa budalom...one druge što su godinama išle, ne razumem...
    (Milos, 20. januar 2021 17:22)

    Nije to neuobicajen obrazac ponasanja u kultovima, ne zaboravite da su zrtve u tu skolu dosle kao deca i da im je godinama ispiran mozak.
    (Pravnik, 20. januar 2021 19:03)

    # Link komentara

  18. Oko cele ove price najvise su krivi roditelji to je taj krug dvojke koji svu decu teru u propast i od malena zele da upravljanu sa njima a istina je uvek drugacija i surova
    (miki, 20. januar 2021 18:40)

    # Link komentara

  19. Jel moguće da većina je većima komentar - "pa šta si čekala?" - što je automatski i odvovor. To dokazuje da svi koji to.pitaju isto uradili jer ne vide u tome ništa loše. Stvarno smo siledzijski narod. Možda i dobro što nas je sve manje.
    Stvarno sam kao muškarac šokiran. A moj sin - ne daj mu bože da to nekom uradi (prijavila ona ili ne) - neće stići do policije. Isto važi i kad bi udario ženu/devojku.
    Znam da ovo nije gruoa koja ce ovo pozdraviti ali eto ja NE ČEKAM NEGO ODMAH KAŽEM
    (ns, 20. januar 2021 18:24)

    # Link komentara

  20. Saučesnici!
    (Nada Lazić, 20. januar 2021 18:21)

    # Link komentara

  21. Tolike godine držao prestižnu školu glume, podržan i hvaljen od srpske elite, izučio generacije uvaženih glumaca i na kraju dugogodišnje karijere postade omražena ličnost, pedofil, silovatelj, baraba... A to sve više govori o nama samima i našem društvu koje je decenijama tolerantno prema takvima zbog nekih "viših ciljeva"... sticanje popularnosti, novca, postati elita...
    (MiTu, 20. januar 2021 18:18)

    # Link komentara

  22. Meni ovo deluje kao da je pao neki sef kartela pa su sada svi hrabri da po nesto kazu. Svi su znali ko je, ali cutali. Nikakav nije kao predavac glume, nikakav pedagog, ali eto bio je na dobrom glasu jer nam je ceo sistem "preko veze", pa nek je i najgori ali ima vezu da progura dete? Ovde se otvara pitanje ko ste vi glumci i kako ste stigli tu, jer ispada kao da ste postovali nekakva pravila cutnje koja vise ne vaze kada bossa nema??
    (State of connections, 20. januar 2021 18:10)

    # Link komentara

  23. Čekamo da se jave i drugi umetnici. Mislite li da je bolje na fakultetima muzičke umetnosti ili primenjene umetnosti? Znate li kakva je konkurencija tamo i kako se ulazi?
    (Fanatik, 20. januar 2021 17:58)

    # Link komentara

  24. Gde ste bili pre 10 i više godina, svi ste sve znali, ćutali ste i time mu davali povoda da nastavi dalje.
    Trebalo je odmah reagovati i smestiti ga tamo gde mu je mesto.
    (zavet, 20. januar 2021 17:47)

    # Link komentara

  25. Opet, uz dužno poštovanje, ali sa 17 godina treba da zna neke stvari, šta je udvaranje, šta je silovanje, šta je seksualno uznemiravanje itd.
    (marko, 20. januar 2021 15:50)

    U civilizaciji udvaranje ucenicama cak i punoletnim je krivicno delo a kamoli maloletnim ne smes kao matorac da se priblizis.
    Opet Srbistan nije civilizacija a i vi komentatori biste svi isto tako.
    (Znamo sve, 20. januar 2021 17:33)

    # Link komentara

  26. A Radmila stalno neke cajke igrala. Ona bi naprasila Miku i Batu da im nikad ne padne na pamet da diraju devojke
    (Apis, 20. januar 2021 17:28)

    # Link komentara

  27. Radmila Živković je sve rekla kako treba.
    (Milojko, 20. januar 2021 17:26)

    # Link komentara

  28. ovo već razumem - čovek je maltretirao, ona išla 3 puta i rekla neću da imam posla sa budalom...one druge što su godinama išle, ne razumem...
    (Milos, 20. januar 2021 17:22)

    # Link komentara

  29. Tukao ti je dete profesor u školi. I ti nisi reagovala, alo ženo. Sada marš tamo i bolje ćuti. Čekali ste svi da neko prvi krene da se i vi oglasite, a znali ste i ćutali. Bolesno.
    (redar, 20. januar 2021 17:18)

    # Link komentara

  30. Otac sam dve cerke, koje sam upisao na Aleksicev kurs pre 3 godine.
    Posle prvog casa devojcice su dolazile uplakane i premazane Cipiripijem.
    Zapanjeni, zena i ja smo pokusali da shvatimo sta se desavalo, jedva smo od dece izvukli da im je to radio da ih niko ne bi pravio u zivotu vevericama.

    Cuo sam i iskustvo jedne skorije polaznice, koje je bi premazao cokoladom, vicuci "Black lives matter!"

    Covek je poremecen.
    (Nenad, 20. januar 2021 17:12)

    # Link komentara

  31. Hallo again@ Ako ne znaš " ko je dama", pokrij se ušima i ćuti. Jedna od naših najboljih glumica, sada već, starije generacije.
    (Maja, 20. januar 2021 17:00)

    # Link komentara

  32. sad svi trpaju magare dok su mu noge u blatu
    (Alamunja, 20. januar 2021 16:56)

    # Link komentara

  33. Aman ljudi! Kome i Sta da kaze? U ovoj zemlji je vreme stalo 1991. Svi smo mi zrtve, sistema izopacenih vrednosti .
    (Ani, 20. januar 2021 15:02)


    Jednu stvar da ti kazem, samo kada bih saznao da mi je neko pretukao dete, sestrica ili sestricinu, postarao bih se svojerucno da to vise nikada ne uradi! Ne veze da li zivimo u Srbiji, Tunguziji ili Danskoj!
    (Ono sto se desava na ovom svetu nije istina, 20. januar 2021 16:55)

    # Link komentara

  34. "On NIKADA nije dirao decu vaznijih ljudi, vec samo "niciju decu"."

    To mozda 80-ih, vidis 10-ih novog milenijuma poceo da dira i decu najvecih tajkuna. Ako nista drugo nije nikog diskriminisao. Uzas mi je vise da citam sablaznjene komentare onih koji su znali sta se dogasja ili najcrnje moguce osudjivanje coveka (osudjivanje postupka je u redu)za koga, ne kako neko rece pre neki dan, nije culo 99% (60.000!?) gradjana Srbije, ne, za njega do pre pet dana nije bilo culo 99.99% gradjana Srbije (600 njih, od toga 500 u Beogradu).
    (Slavisa V., 20. januar 2021 16:50)

    # Link komentara

  35. @ Aron
    Zašto ti na svakoj vijesti o ovom skandal u tako žestoko braniš gospodina Aleksića?
    Ulaziš u psiho analizu žene Srbije koje po tebi traže nasilnike i podsvjesno imaju mazohističku narav,roditelji su krivi, same žrtve su krive jer nisu ranije prijavila nasilje...
    Svak je kriv osim gospodina Aleksića? On je žrtva neke glubalne urote u kojoj svi učestvuju ko zna zbog kojeg razloga. Svi su nasrnuli na jednog dobrog barbu koji se ne može branit.
    Šta je tvoj poriv da ga toliko braniš?
    Neki osobni razlog?
    Da nisi i ti bija žrtva obiteljskog nasilja, pa braneći ovog čovika braniš svog nasilnika jer ka i svaka žrtva misliš da je u tebi krivca, a da je tvoj nasilnik sve to činija iz ljubavi prema tebi?
    Možda i tebi treba kartaza i shvaćanje da nasilje ne proizvodi zdrave i sigurne osobe.
    Osim toga gospodin Aleksić neće bit krivično gonjen zbog pogrešnog pedagoškog pristupa, već zbog djela silovanja maloljetni osoba.
    Nemojmo zaboravit o čemu pričamo.
    (miro split, 20. januar 2021 16:38)

    # Link komentara

  36. Da mi neko tuče dete, ne postoji sila koja bi ga spasila od mene!
    (Alex, 20. januar 2021 14:40)
    I vas mi je vise pun..a sta da tvoje dete osakati drugo?
    (Dule Pacov, 20. januar 2021 16:38)

    # Link komentara

  37. Meni deluje potpuno nezdravo da deca deo svog detinjstva provode u nekakvim fensi školicama glume.

    Čak i kada o bavljenju sportom govorimo, ono što vidim na Adi, gde klinci skockani u fudbalsku opremu igraju međusobne utakmice, uz prisustvo roditelja, potpuno je poražavajuće.

    Roditelji jednostavno nisu dorasli svojoj roditeljskoj ulozi.

    Bolesne, neostvarene roditeljske ambicije i palanački mentalitet dominiraju tim praznim glavama.


    Kakva bre školica glume, kakva bre školica fudbala,
    pustite decu da se normalno razvijaju kroz međusobnu igru,

    kada im se bude igrao fudbal igraće ga i bez vaših školica fudbala,
    kada im se bude glumilo, glumiće i bez vaših školica glume.

    Ponašanje roditelja je počelo da se graniči sa psihopatologijom.
    (ostavite decu da se normalno razvijaju, 20. januar 2021 16:37)

    # Link komentara

  38. Kako ga do sada neko od roditelja nije odrobijao? Kakvi su to roditelji koji dozvoljavaju da se neko iživljava nad njihovim detetom?
    (ne razumem, 20. januar 2021 16:33)

    # Link komentara

  39. Decu uče da poštuju starije, da su stariji uvek u pravu i onda kad neko zlostavlja dete ono misli da je ono krivo za to. Pa onda ni ne govori kod kuće o tome, jer se stidi pošto je, jelte, krivo, a i plaši se da ga još ne kazne i roditelji. A ako i prijavi, roditelji mu ne veruju jer pobogu, "silna deca idu tamo, samo njemu nešto fali", "Verovatno se izvlači", "ništa što započne neće da završi", "sigurno nije bio spreman pa je zato kažnjen" itd itd.

    Nit deca umeju da prepoznaju zlostavljanje, nit roditelji slušaju svoju decu.
    (Porodične vrednosti, 20. januar 2021 16:30)

    # Link komentara

  40. @teorija zavere, 20. januar 2021 15:50)

    Spomenuo si popularnog Obradovića. Kada ga tu i tamo vidim na TV-u, smešan mi je. Običan psihopata. Čoveče, pa on je samo košarkaški trener. Ponaša se kao životinja. Ovo pričam iz ugla nekog ko je ozbiljno trenirao rukomet i takve idiotluke nije doživeo. Doduše, nisam živeo u Srbiji, rodjen sam i živim u inostranstvu. Jadno je društvo koje toleriše jednog Miku, Obradovića i njima slične.
    (Fextal, 20. januar 2021 16:28)

    # Link komentara

  41. Ova vest je dokaz koliko su moralno nedefinisani građani Srbije, ali i sveta uopšte. Ma koliko bio racionalan, kad se čovek udubi malo u problem vaspitanja, muško-ženskih odnosa, odnosa na poslu i td; ni sam više ne zna šta je ispravno. Jedno je sigurno, za decu
    treba imati vremena. Ali šta kad čovek nema vemena jer upravo radi dan i noć za to dete?
    Šta je bitnije za budućeg čoveka, materijalna ili psihička budućnost?
    Da li postoji, i ako da, gde je granica prihvatljivog za te preambiciozne roditelje?
    Hoćeš dete u šou biznis? I vrabci na grani znaju da je to dzungla u kojoj ima mnogo predatora. Postoji mnogi vid zlostavljanja, ali u svetu javnog biznisa, posebno za ženski pol, to je gotovo neizbežnost. Dakle, ili su ti roditelji bili naivni ( da ne vređam ) ili su znali cenu koju moraju da plate? Zašto roditelji; pa kako će dete od 6 god da zna šta je dobro za njega, ako odrasle osobe ne znaju?
    (PeTaR, 20. januar 2021 16:26)

    # Link komentara

  42. @Aron

    Miko, jesi li to ti iz pritvora ili je neko od Mikinih rođaka i prijatelja?
    Krijete se iza reči proroka, sram vas bilo, a Mika počne čas sa "Oče naš" pa je miran da radi šta hoće, a hoće zlo. Navikao se pa mu bilo normalno.
    (Dragoslav, 20. januar 2021 16:22)

    # Link komentara

  43. Malogradjani, sitnosopstvenici, licemeri, patoloski sebicnjaci i beskicmenjaci. Svi ste navalili sada na ovog zlotvora, a ni sami ne shvatate da zajedno sa njim, padaju i vase maske.
    (tesko nama sa ovakvom elitom, 20. januar 2021 16:21)

    # Link komentara

  44. Jel vi glumci pričate izmedju sebe dok navrcete vinjak od jutra do sutra?
    (KKP, 20. januar 2021 16:19)

    # Link komentara

  45. @nema ovde leba
    Tačno.
    Nevezano za seks-skandal, kada sam pre par godina na istom ovom portalu napisao da se u Srbiji preuveličavaju intelektualni kapaciteti i akademska uloga dramskih umetnika (sve od Čede kojeg krug dvojke proglašava za "vođu srpske inteligencije", preko Bilje, pa do buljuka glumica i glumaca, poznatih i nepoznatih, koji su na "krstaškom pohodu" da predvode intelektualne promene u Srbiji) - poklopili su me (u fazonu "Idi slušaj Cecu"). Precenjeni do zla Boga - svako sa 2 sata pred kamerom u Srbiji pomisli da je Šekspir.
    (Žika, 20. januar 2021 16:15)

    # Link komentara

  46. Zatvor ima svoja pravila. Verovali mi ili ne zatvorenici imaju jedan specifican moral koji postuju. Oni se ne libe da urade ono sto svako od nas samo potajno zeli. Dete je svetinja. Neka silovatelj i mucitelj bude kaznjen tako sto ce svoju krv da gleda u nemastini. Za njega licno svaka kazna je mala.
    (Nikola, 20. januar 2021 16:11)

    # Link komentara

  47. Niste mi jasni. Pa svaka skola ima tako nekog ko stalno urla na decu ili se na neki nacin izivljava.
    Ja imam 34 godine i odlicno se secam srednje skole (jedna beogradska gimnazija) u kojoj je vedrio i oblacio profesor istorije. Zbog njega su generacije imale traume, dolazili roditelji da ga tuku, on obarao decu na popravni, ponavljale su se godine zbog njega, citala se 'lektira iz istorije', nije radio po udzbenicima vec kao da smo na fakultetu, gradivo preobimno a on strog. Pa vi ne mozete da zamislite sta znaci kad ceo razred dobije jedinice, roditelji pobesne, dolaze da se bude i sta - nista. 4 godine tako. Otisao je u penziju ali je ceo radni vek radio to isto. Maltretirao. Prepoznace ga gimnazijalci koji su imali posla sa njim, necu ga imenovati. A on je mala beba cega sve ima
    (uh, 20. januar 2021 16:07)

    # Link komentara

  48. Da mi neko tuče dete, ne postoji sila koja bi ga spasila od mene!
    (Alex, 20. januar 2021 14:40)

    Na zalost ovo je koncentriran problem Srbije. Veliki badza, gorila predvodnik, staje na vrh brda i lupa se u grudi da bi svi ostali znali da ce ih prebiti ako dirnu njegovo mladunce.
    Sve bi to bilo u redu da je ovo krdo gorila, ali nije, ovo je, ili bi barem trebalo da je drustvo ljudi- drzava.
    Da ljudi sa poverenjem odu u policiju koja obavesti tuzilastvo, saslusanje hapsenje..sudjenje..
    Srbija je drustvo opsteg nepoverenja. Zato pocinje da lici na krdo divljih zivotinja- pokazi golu silu da te ne bi drugi progutali- vici da ces da unistis da ti ne bi maltretirali dete.
    To je drustvo gole sile. Ta sila je prihvacena jer narod vidi da se zakoni ne primenjuju. Neko dobije kaznu za parkiranje dok neko na uglu ispred bespravno sagradjene sopstvene grdobe od vile hladno parkira. Tu golu silu priznaju svi,pa i policija. Drustvo sile izaziva strah.
    Tako je i u ovom slucaju- tip utjeruje strah deci i sili se nad njima. Ta deca posle ili sute prestravljena ili ako su dobili malo od kolaca uspeha, slave silnika. Krug se nastavlja.
    Jer koliko dece i majki su slusali oca i muza kad kaze- Ja cu njemu presuditi!
    Koliko je odraslo u domu gde se moglo cuti- Ja sam te rodio ja cu i da te polomim!
    Onda nema cudjenja- ovo je jedini moguci rezultat.
    (SM, 20. januar 2021 16:02)

    # Link komentara

  49. Koliko glupih komentara. Sta da kazu, neko mi se drao na dete, nazvao ga glupanom isl. Pa to se svima desilo, zamislite da svi pocnu sad to da prijavljuju policiji. Verovatno su mislili da je to pojedinacni slucaj i samo ispisali dete. Ali dobro je sto sad daju komentare da nisu imali dobra iskustva sa ovim monstrumom, jer i to je neki vid dokaza da je taj covek nasilne prirode.
    (jelena, 20. januar 2021 15:59)

    # Link komentara

  50. neke je tukao a neke je ........
    (Ana, 20. januar 2021 15:54)

    # Link komentara

  51. Hahahah patetika.
    (ankh, 20. januar 2021 15:52)

    # Link komentara

  52. @Cica

    Uz dužno poštovanje Cico, ali ne slažem sa tobom u potpunosti. Izvćeš neke stvari. Nije morala da priča svima, tačno je da bi joj se neko rugao, samo je trebala da kaže policiji i roditeljima. Ginekolog i drugi doktori bi to utvrdili za 5 minuta.
    Opet, uz dužno poštovanje, ali sa 17 godina treba da zna neke stvari, šta je udvaranje, šta je silovanje, šta je seksualno uznemiravanje itd.
    Veliki propust u vaspitavanju i lekcija iz života, su napravili i roditelji, čim je ona imala strah da njima kaže, moguće da se plašila reakcije roditelja.
    (marko, 20. januar 2021 15:50)

    # Link komentara

  53. Sto se tice silovanja, neprilicnog dodirivanja itd. covek treba da bude debelo osudjen, ako je kriv. Ali ovo "stalno je urlao na decu" itd. pa brate onda bi Zeljko Obradovic odavno bio na dozivotnoj, a ovamo najuspesniji evrospki trener svih vremena!
    (teorija zavere, 20. januar 2021 15:50)

    # Link komentara

  54. Ja sam osamdesetih godina isao u osnovnu skolu. Tada je normalno bilo da deca dobijaju packe, znate ono ispruzite dlan i uciteljica pruticem lupa po dlanu. Bilo je uciteljda koji su voleli da vuku za zulufe. Par njih je volelo i da samara i to nimalo nezno. Da se razumemo nisu to svi radili ali najmanje pet profesora je znalo fizicki da nasrne na decu kroz moje skolovanje. Roditelji su bili u fazonu, sigrno si napravio nesto, trebao te je jos vise tuci. Takvo je vreme tada bilo, sada je drugacije, sada deca tuku nastavnike. Glupo je sada sve te profesore sada optuzivati posle 30 godina, jer u to vreme je to bila normalna stvar. U slucaju ovoga Mike, ako se ispostavi da je silovao to je onda monstruozna stvar i za to nema ne sme biti pomilovanja.
    (sasha, 20. januar 2021 15:48)

    # Link komentara

  55. Odgovarace izgleda Mika i za svoju bolest a i za tuđe. Lepo reče @nema ovde leba.
    @my way
    Druže, ja razumem Milenu i Ivu, one su žrtve i trebalo je mnogo hrabrosti za taj čin.
    One koje ne razumem su ovi koji se sada javljaju sa pričama o njihovoj deci. Pre neki dan neko priča da im je tražio da daju deci hormon rasta. Meni pedijatar da to kaže tražio bih drugo mišljenje, kamoli ucitelj glume, a sigurno ne bih dete ostavio sa tom osobom. Sad ova da joj je dete tukao.
    A dok ove devojke nisu istupile, isti ovi pričali su sve najbolje o čoveku i davali preporuke. Pri tome najmanje su imali da rizikuju.
    (drvobradi, 20. januar 2021 15:48)

    # Link komentara

  56. Jadno dete s takvom majkom
    (sa x, 20. januar 2021 15:47)

    # Link komentara

  57. "Sto nisu ranije rekle? Zbog sramote. Zbog straha da im se nece verovati. Da njihovi ocevi ne roknu ovoga i pogode u zatvor. Zbog traume. Krivice. Straha od zigosanja. Straha da ce unistiti svoje i zivote svoje porodice. Straha od osvete... Da li stvarno neko ne razume zasto ove devojke, maloletnice, nisu tada pomislile "bolje cutati i trpiti, pa ce biti kao da se nista nije ni desilo"? Hvala Mileni Radulovic sto je pokrenula stvari i spasila mnoge devojke iste sudbine, kao i Ivi i ostalima koji su joj se pridruzili.
    (my way, 20. januar 2021 14:47)"

    Neka te razloge ispricaju devojkama koje su silovane koje su rizikovale svoj zivot da se obrane, grizle i greble napasnika, gadjale stolicom, pobegle gole na ulicu, nek izadju ispred njih i neka im kazu. Neka kazu onima koje su napustile svoje profesije i karijere otisle jer nisu prihvatale da budu zrtve. Neka im objasne zasto nisu htele cak ni da napuste tu skolu i odu u drugu, kao da je to jedina skola glume?
    Marija Lukic je zena koja je pokrenula prva, obicna zena koja je rizikovaci direktno karijeru i buducnost, optuzila mocnog gradonacelnika Jelicica Jutku za uznemiravanje, jer nije pristajala na to! Njoj se zahvali ona je prva.
    (another way!, 20. januar 2021 15:47)

    # Link komentara

  58. Licno sam pre 3 godine sedela sa majkama koje su cekale decu dok su kod Aleksica u skoli. One su tako ravnodusno pricale kako je strog, kako urla, kako ih naziva najpogrdnijim imenina, psuje...pitala sam da li su one normalne pa tamo salju decu, a opet je to bila prestizna skola pa im je bila cast da budu IN i da su deca primljena tamo.
    Zatvaranje ociju i izbegavanje odgovornosti "bolje da se on dere na njih i da ih disciplinuje, jer ja im nista ne mogu kuci".
    Nikako ne stitim.ovakav nacin pedagogije i najostrije osudjujem takvo ponasanje, ali da li je moguce da su sve voditeljka sa TV, sve glumice isle kod Mike, ovo prezivljavale, o tome se i pricalo ali niko to nije video kao nenormalno???
    (Mia i ja, 20. januar 2021 15:46)

    # Link komentara

  59. Ovde je mozda najtuznije (i meni licno najogavnije) sto bi do pre 5 dana, da su pitane svi imali samo hvalospeve na racun mike, metoda i skolice
    (Koji hit, 20. januar 2021 15:43)

    # Link komentara

  60. Za sve vas koji kritikujete ljude koji sad istupaju u javnost:

    Za razliku od vecine vas ja sam odrasla u tom svetu (filma i televizije). Roditelji su SVE uradili da se ne bavim poslom kojim se oni bave, kako kao devojka i mlada zena ne bih morala da trpim "neprijatnosti". Nisu me slali ni u kakve skole glume, baleta... vec na strane jezike.

    Uz njih sam pomalo cula sta se o Miki pricalo (osamdesete godine) - jeziv "metod. Taj covek je i tad i devedesetih imao tesku zaledjinu. On NIKADA nije dirao decu vaznijih ljudi, vec samo "niciju decu".

    Moji roditelji nisu imala sta da kazu tad, jer nista nisu videli svojim ocima, niti sam ja imala sta da im ispricam. Samo su povremeno culi neke price i mene drzali podalje od svega. Duboko sam im na tome zahvalna.

    Da li sam mogla ja nesto da ispricam, posto sam od dece kolega mojih roditelja cula neke price? Naravno da ne.

    Da se razumemo, ovakvih zloupotreba i nasilja ima i na drugim fakultetima. I tu zrtve cute jer pocinitelji imaju zaledjinu. Kome biste vi verovai nekoj prosecnoj studentkinji ili "uvazenom profesoru".

    Eto, zato se cuti.

    Da bi zrtve istupile, potrebno je da zivimo u drsutvu BEZ KORUPCIJE, gde su policija i sudstvo zaista nezavisni i gde nikakvih pritisaka nema. Gde javno mnjenje nece napadati i osudjivati zrtve.

    Naravno da Aleksica niko bez sudjenja nece poslati u zatvor, ali sto s ejavnog mnjenja tice, pogledajte samo kolicinu zena koje su istupile.
    (Jovana, 20. januar 2021 15:40)

    # Link komentara

  61. Свашта с тобом Радмила! То је до пре 40 година било у свакој школи потпуно нормално!

    Момци ни војску не желе да служе, да не упропасте маникир, а девојке у Израелу две године, па ти гледај секо!
    (Фактор мира и стабилности, 20. januar 2021 15:39)

    # Link komentara

  62. Ne branim nikoga, ali ljudi aman..."privatna skola glume" , znaci nije jedina, nije obavezna! Slali ste decu, placali za to a sada druga prica.
    (montoya, 20. januar 2021 15:38)

    # Link komentara

  63. ok,ovo sad vise ne vodi nicemu. Ispada taj maltretirao pola drzave,svi cutali i sad kad je jedna odlucila da progovori eto armije anonimusa da se javi. Podrska ovoj prvoj,ove ostale bolje da zacute
    (pera, 20. januar 2021 15:37)

    # Link komentara

  64. HAHAHAHAHAH sad odjednom svi glumci imaju neka iskustva negativna sa njim a do pre neki dan niko nikad ništa nije beknuo. Ne kažem, sve verovatno jeste tako ali sad se opet ovo sve pretvara u neko pomodarstvo gde se takmiče ko će gadniju stvar reći o njemu i dobiti medijskog prostora i svi se distanciraju što je više moguće od dotičnog. A sad se sve bolje vidi da je ovo jedan prilično uzak krug ljudi i ko zna šta se tu sve znalo i dešavalo i radilo a da je ostajalo u tom krugu ljudi daleko od javnosti i ko zna koliko još stvari znaju pa imaju potrebu da se peru i objašnjavaju
    (aki88, 20. januar 2021 15:33)

    # Link komentara

  65. Gde si bila pre? Što si ćutala? Sad je javljaš?,Mi smo mnogo bolesno društvo ako takvi decenijama kao Mika "cvetaju"...
    (LineaBg, 20. januar 2021 15:31)

    # Link komentara

  66. Pogledaj se u lice Srbijo, ako si to uopšte u stanju, pogledaj svoje lice koristoljublja, nezameranja, licemerja, servilnosti, uskih interesa, zaboravljanja moralnih načela, pogledaj u šta si izrasla, i zapitaj se šta će od Tebe biti u budućnosti!
    (Ljiljana, 20. januar 2021 15:27)

    # Link komentara

  67. Лепо је неко написао, школујеш се да научиш текст и да се "не плашиш" камере. То су нама академски грађани.
    (Пишите ћирилицом, 20. januar 2021 15:26)

    # Link komentara

  68. "Dobro bar njena cerka upisa FDU bez idenja u Mikinu skolu glume."

    Kako nije isla tako je i prosla. Necu da kazem za sve, ali, na zalost, vecina bi pristala i da bude silovana, pa da kasnije naprave karijeru, nego da prodju kao Bambic. A nekako sve ove sto nisu napustile Aleksicevu skolu ispostavilo se da su napravile karijere. Ove neke su rekle, neke starije koje gledamo u jednom videu ne bi priznale ni za sta na svetu, jer bi se taj svet zgadio na njih.
    (Slavisa V., 20. januar 2021 15:25)

    # Link komentara

  69. Uvek sam osudjivao svako nasilje kao i prećutno odobravanje istog posebno ako je iz lične koristi. Konačnu reč o svemu neka da sud, oni koji su znali šta se dešavalo a ćutali onda bolje da ćute i sada. Naknadna hrabrost deluje kao neprimerena samopromocija. Mrtvom vuku je lako meriti rep, zaustavi ga pre nego što napadne stado.
    (da se ne ponovi, 20. januar 2021 15:21)

    # Link komentara

  70. Komentatore, šta tačno zamerate glumcima? To što nisu išli od televizije do televizije i pričali kako ih tokom života ovaj ružno pogledao, ovaj udario po prstima, onaj maltretirao, psihički i fizički zlostavljao? Da vas pitam, jel vi to radite? Ne mora po televizijama, može i od kuće do kuće. Lepo, svi svoje živote, neugodne, sramotne situacije, ono najteže što ste blokirali u svojim glavama, da izvrnete svima, nepoznatima, poznatima, onima koji će da vas osudjuju, ismevaju, vredjaju, i par onih koji će da vas podrže sa empatijom. Hajde, svi po svog toplog zeca. Pa onda pametujte, ali sa punim pravom. Ovako ste samo jadni.
    (Cica, 20. januar 2021 15:19)

    # Link komentara

  71. Ma da, kako da ne. Ispada da je on non stop silovao, zlostavljao, pretio, vredjao, tukao, zlostavljao... I u pauzama učio decu glumi. Čim ga toliko napadaju znači da je pošten čovek i da se nekom zamerio pa sad hoće da ga unište. Ko što kaže Jezekilj 25 17, Put pravednika napadan je sa svih strana samovoljom sebičnih i tiranijom zlih. Znači nema boljeg citata koji objašnjava ovu situaciju i histeriju. A onda se ljudi čude što mladi odlaze iz zemlje u ovolikom broju. Zato što je društvo postalo prava ludnica.
    (Aron, 20. januar 2021 14:51)

    Sram te bilo i ti si neki hrišćanin. Jadno i bedno.
    (Sramota, 20. januar 2021 15:18)

    # Link komentara

  72. kako sad svi navalili na coveka ne razumem.
    (belaj, 20. januar 2021 15:15)

    # Link komentara

  73. Pa gde svi bili do sada?
    Ovo mi strašno liči na američki "me too".
    (Stanislav, 20. januar 2021 14:41)

    Neka ovo bude neki srpski "Me too", zasto da ne? Vajnstin nije uspeo na sudu da dokaze da optuzbe protiv njega nisu istinite. Ajde da sacekamo, da vidimo da li ce Mika moci da dokaze da sve to zasta ga optuzuju nije istina. Mika se juce na saslusanju cudio sta ga je snaslo. Cini mi se da je on, takav bolid kakav jeste, nije bio ni svestan da to sto radi nije konform. Mislio je da je to OK, da tudju decu sikanira, maltretira i ako se ukaze prilika i g**i.
    (Eugen, 20. januar 2021 15:14)

    # Link komentara

  74. Ukoliko je sve to tako, kako se u medijima prikazuje

    najgore moralne nakaze su roditelji,
    koji su terali svoju decu da idu u "Mikinu školicu glume",

    a ništa nisu naslućivali, niti primetili na osnovu ponašanja svoje dece.
    (užas, 20. januar 2021 15:11)

    # Link komentara

  75. Već neko vreme tvrdim da je FDU i ljudi oko njega uključujući glumce postao sekta kroz koju kruže odabrani po raznim osnovama počev od dece glumaca preko sposobnih da preko kreveta dođu do cilja. Zbog toga talentovani ne mogu doći u poziciju ni da otvore vrata fakulteta. Sve je jasno kad se samo analizira koliko je dece glumaca završilo FDU. Privatizovali ste i zasektašili FDU. Očigledno sad Mika smeta i sekta treba da zauzme drugi kurs sa drugim ljudima.
    (Efendija, 20. januar 2021 15:11)

    # Link komentara

  76. Svi koji čoveka zovu moralnom nakazom, a znali su šta je radio sa njihovom decom zaslužuju da ravnomerno podele taj epitet sa njim.
    Prosto rečeno isti ste kao i on.
    (Rumble, 20. januar 2021 15:02)

    # Link komentara

  77. Aman ljudi! Kome i Sta da kaze? U ovoj zemlji je vreme stalo 1991. Svi smo mi zrtve, sistema izopacenih vrednosti .
    (Ani, 20. januar 2021 15:02)

    # Link komentara

  78. Da li ste gdjo gledali film OTAC?
    Da li ste zgrozeni i molim vas komentar ,kao i svih koji cute?
    Deca " vaznih" zasluzuju zastitu ,a deca oca koji ne svojom krivicom ostao bez posla i dece.?
    Drzava placa hranitelje ,a otac nema pravo na mTerijalnu soc.pomoc.
    Licemerni ste!
    (Mozda me pamcenje ne sluzi, 20. januar 2021 15:02)

    # Link komentara

  79. sad su mi se više od mike smučili ovi sa ovakvim izjavama.
    pa čekajte, ako je on njeno dete tukao nečim po prstima, zašto ga nije prijavila kao majka tog deteta.
    ne, jer to tada ne bi bilo ok.većina bi odmah stala u mikinu zaštitu.ali, danas je druga priča: udri po miki, i zbog toga što ti je davno rekao da ti dete nije talentovano i što ti njegova žena nije primila dete na akademiju i što je jednostavno to ovih dana u trendu.
    (Pravda za Miku, 20. januar 2021 15:02)

    # Link komentara

  80. ... финансирали сте ту моралну наказу да вам малтретира децу ... и то само зато јер је ( како неки кажу ) био је на добром гласу ... колико је моралних наказа које такође финансирате, које вас свакодневно малтретирајуа, а ви ћутите док се распадамо као друштво, као нација, као држава ...
    (X, 20. januar 2021 14:53)

    # Link komentara

  81. Pa što si ćutala do sada? Sigurno si imala neku korist, ne samo ti sve. Al nema veze, psihopatu treba zatvoriti i kazni ti ga. Gde su oćevi i muževi?
    (Rade, 20. januar 2021 14:52)

    # Link komentara

  82. Ma da, kako da ne. Ispada da je on non stop silovao, zlostavljao, pretio, vredjao, tukao, zlostavljao... I u pauzama učio decu glumi. Čim ga toliko napadaju znači da je pošten čovek i da se nekom zamerio pa sad hoće da ga unište. Ko što kaže Jezekilj 25 17, Put pravednika napadan je sa svih strana samovoljom sebičnih i tiranijom zlih. Znači nema boljeg citata koji objašnjava ovu situaciju i histeriju. A onda se ljudi čude što mladi odlaze iz zemlje u ovolikom broju. Zato što je društvo postalo prava ludnica.
    (Aron, 20. januar 2021 14:51)

    # Link komentara

  83. Svi odjednom napadate i ujedate dok je u zatvoru.Ispade da je sve redom... Ako problem postoji toliko dugo šta ste čekali do sada?
    Ako je neko kriv to treba dokazati i treba da ispašta i bude kažnjen kako zakon nalaže, a ne javno omalovažavanje, blaćenje i presuđivanje.Ako problem toliko dugo postoji zašto ste išli kod njega godinama?Jeli on došao kod vas ili ste vi išli kod njega i očekivali da vas lansira na javnu scenu iako nemate talent već ozbiljan kompleks. Po komentarima ovih dana lako je zaključiti da svi koji su bili sigurni u svoj talent i sebe nisu dugo tamo bili, već su brzo odustali i krenuli svojom putem.
    Nikad ovo neće biti normalna zemlja.
    (ĐUNTA, 20. januar 2021 14:50)

    # Link komentara

  84. Gospodjo ako citate komentare, samo da podelim ovo sa vama.

    Kada sam bio treci razred, ucitelj koji je imao drugo odeljenje, gde su moji najbolji drugari iz detinjstva ucili, je jednog dana doneo klip kukuruza na cas.
    Onda je krenuo da ispituje celo odeljenje sta on to drzi u ruci. Niko nije dao odgovor koji je on u glavi zamislio. Uglavnom su odgovarali sa "Kukuruz", i dobijali tim istim klipom kukuruza po glavi. Na kraju je ucitlj stao ispred scih njih i rekao da je to "klip kukuruza". Mein je to tada bilo smesno, pa sam ispricao kuci za ruckom sta se dogodilo u tom odeljenju kod ucitelja. Sad dolazim do poente. Moj otac je tada rekao, i verujem mu da bi to i uradio, iako nije bio agresivac, da u slucaju da se neko prema meni tako poneo, i udario me bez razloga, to bi u bilo poslednje sto bi uradio.
    Posto sam i sam otac, moja deca su dobila istu poruku sa moje strane.

    Hocu da kazem da ste vi na vasu sramotu trebali da reagujete kao roditelj, ako ste vec to znali, ne da cekate da biste dali ovakvu izjavu. Drago mi je da je ovakav covek raazotkriven, ako jeste, a deluje da jeste. Ali nemojte sada svi da ga napadate za neke stvari na koje ste vi morali da reagujete ukoliko ste znali za njih.

    I nije tacno da ne sme da se govori o tome, ja sam imao poverenje u moje roditelje, nadam se da ce i moji klinci imati to poverenje u mene.
    Bravo za Milenu sto je krenula sa ovim, Bravo i za Stajfeldovu, i za Lukicevu, koja je imam utisak najmanje medijski propracena.
    (Matija Micic Bucic, 20. januar 2021 14:48)

    # Link komentara

  85. Sto nisu ranije rekle? Zbog sramote. Zbog straha da im se nece verovati. Da njihovi ocevi ne roknu ovoga i pogode u zatvor. Zbog traume. Krivice. Straha od zigosanja. Straha da ce unistiti svoje i zivote svoje porodice. Straha od osvete... Da li stvarno neko ne razume zasto ove devojke, maloletnice, nisu tada pomislile "bolje cutati i trpiti, pa ce biti kao da se nista nije ni desilo"? Hvala Mileni Radulovic sto je pokrenula stvari i spasila mnoge devojke iste sudbine, kao i Ivi i ostalima koji su joj se pridruzili.
    (my way, 20. januar 2021 14:47)

    # Link komentara

  86. Tolike godine prošle a tek sad se setili da ga optužuju kad je tuđe dete prošlo traume! Sramota za sve koji su znali i krili!
    (teatar apsurda, 20. januar 2021 14:43)

    # Link komentara

  87. Ovi glumci su najveci licemeri i klosari a sebe nazivaju akademskim gradjanima i kulturnom elitom,svi su odjedanput razvalili usta na sav glas i utrkuju se ko ce vecu kantu gov..a prosuti na ovog lika,svi ste znali kakav je i sta radi i cutali,ali ste isto tako svoju NETALENTOVANU decu slali istom jer je on bio ulaznica za FDU,zato sad bolje u misiju rupu
    (nema ovde leba, 20. januar 2021 14:42)

    # Link komentara

  88. Pa gde svi bili do sada?
    Ovo mi strašno liči na američki "me too".
    (Stanislav, 20. januar 2021 14:41)

    # Link komentara

  89. Da mi neko tuče dete, ne postoji sila koja bi ga spasila od mene!
    (Alex, 20. januar 2021 14:40)

    # Link komentara

  90. "Divim se roditeljima koji ga nisu zadavili bukvalno"

    Ja se ne divim roditeljima nego ih takođe smatram krivcima što su decenijama slali svoju decu jednom nasilniku. Jeste da sad saznajemo za njegove seksualne zločine, ali njegove brutalne i ponižavajuće metode su javna tajna sve vreme, što je mnogim roditeljima bilo potpuno ok, da "deca očvrsnu".
    (Čarobni prašak, 20. januar 2021 14:40)

    # Link komentara

  91. Мајко и чувена глумице, дозволила си да ти туче дијете и да га не пријавиш. Да о томе не обавјестиш јавност. Да не упозориш будуће полазнике његове школе... А сад барјачите. Све јунак до јунака. Сваки од вас конопац у рукама. Глумци, ово вам је срамота за сва времена. Стидите се и натраг у мишју рупу.
    (filip cg, 20. januar 2021 14:38)

    # Link komentara

  92. Ne znam ko je dama, ali draga gospodjo u ozbiljnim ste godinama i sram vas bilo. Neko vam je tukao dete pre mnogo godina, a vi se setili da blebecete sada. Do juce je znaci bilo sve ok? Jel? Podrzavali ste tog coveka koliko vidim jako dugo i skrivali da vam on tuce dete. Hej TUCE DETE!! Stidite se! Ovo nisam procitao. Zao mi deteta zvog vas.
    (Hallo again, 20. januar 2021 14:37)

    # Link komentara

  93. Dobro bar njena cerka upisa FDU bez idenja u Mikinu skolu glume.
    (Realista, 20. januar 2021 14:30)

    # Link komentara

  94. "Sram ga bilo da negira."

    Možda čovek negira sa razlogom, tj. dok i dalje postoji i malecni promil šanse da on nije uradio ništa od toga za šta ga optužuju, ovakve izjave su sramotne po sebi. Naravno da je veoma veća šansa da je on kriv, ali "prvo skoči, pa reci hop". Ako se kasnije ispostavi da je lagao, tek onda treba da ga bude sramota za to.
    (iceman, 20. januar 2021 14:30)

    # Link komentara

  95. Sve su to znali ovi stariji glumci al su ćutali... A sad se svi javljaju! Sramota za glumačku profesiju!!! To je ono da se ne zameramo!
    (veljko, 20. januar 2021 14:25)

    # Link komentara

  96. Sad znam sta je. Pokusali su od njega nesto da se okoriste, pa im je on zapretio razotkrivanjem i sad ide diskreditacija po medijima od strane svih pedofila. Lepo, bar se sami javljaju, tuzilastvo samo da popisuje.
    (rekoh da je "mama" nauke, 20. januar 2021 14:22)

    # Link komentara