- Komentari -

Dragan Petrović Pele: "Zvao sam Mikinu ženu, nisam mogao da je ne okrenem"

Glumac i profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti Dragan Petrović Pele, nakon bolnih ispovesti glumica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24) o seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (68), pružio je podršku svojim koleginicama i otkrio kako je saznao kroz kakav užas su prošle.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Bio je strog alu pravedan a sad ispada da je najgori čovek ba svetu. Ne razumem taj kvazihumanizam i naivnost kod nekih ljudi? Zar ne vide da je ova glumica vrlo loša osoba koja to radi ili iz nekog hira ili je neko gura u to zarad nekih tuđih interesa. Zaista smo se kao narod potpuno moralno pogubili i posrnuli.
    (Aron, 20. januar 2021 12:21)
    Tebi covece nesto ozbiljno fali vidi se iz svih komentara godinama unazad. Ti si mu bio ucenik pa znas da je bio strog i pravedan a da je glumica losa osoba to si sve zakljucio iz svoje sobice gledaju sliku?
    Dakle bio si mu ucenik pa znas?
    (pali, 21. januar 2021 13:10)

    # Link komentara

  2. Mi ne ucimo decu gde je granica, na sta treba reagovati. Profesor ne treba da kaze ucenici u trecem razrdu gimnazije: Te mindjuse bi ti dobro stajale uz crno beli bikini. Ovaj slucaj je prijavljen direktoru, ali niko nije hteo da se zamera profesoru: Dobar je on covek. Zene od ranog doba trpe verbalne seksulane uvrede, dvosmislene komentare. I to je drustveno prihvatljivo, muskarci su veliki u svojim i tudjim ocima posle tih komentara. Tako pocinje a gde se zavrsava vidimo u ovovm slucaju.
    (Miki, 21. januar 2021 11:08)

    # Link komentara

  3. u vezi ovog zlostavljanja. alo bre zene, devojke ako vas neko zlostavlja prvo sta treba da izgovorite nakon zlostavljanja je da prijavite pocinioca, bilo kome. porodici, prijateljici, sestri, organima reda, socijalnoj službi.... ako cutite godinama onda ste saucesnik i taj koji vas je zlostavljao nanizace jos mnogo zrtvi. dakle sprečite pocinioca da i dalje zlostavlja zene!!! ako ne sprecite onda se slazete da i drugim ženama radi to sto je vama radio. ovako posle mnogo godina to em gubi smisao em malo ko veruje em je pocinioc izvrsio jos ko zna koliko zlostavljanja.
    (Ivan, 20. januar 2021 23:27)

    # Link komentara

  4. @Aron

    Moram da ti srušim tog odvratnog sneška o "strogom ali pravednom učitelju". Nije ga prijavila JEDNA glumica, trenutno je brojka izgleda na više od 20 devojaka koje su dale optužujuće izjave.

    Ja bih se zabrinuo za sebe da branim takvog čoveka.
    (neće biti, 20. januar 2021 12:55)

    A ja bih se još više zabrinuo jer je svih 20 ćutalo. A ćutali su i roditelji trgujući svojom decom. U čitavoj ovoj priči, neki su za zatvor, a neki za psihijatriju.
    (maxy, 20. januar 2021 20:20)

    # Link komentara

  5. Sve one su necija deca a on bi mogao deda da im bude. Bahati smrad treba da dobije dozivotnu ali je i za nju kasno. Ponizavao je tolike devojke i niihovu radost da to nicim ne moze iskupiti.
    (Si, 20. januar 2021 19:47)

    # Link komentara

  6. nikakav glumac.
    profesor?
    ne znam koga bi mogao da nauci kad je i sam prosecan
    (darko, 20. januar 2021 19:22)

    # Link komentara

  7. Mika će sa trona brzo da skine pevačicu.Da se pita Jurić to bi sve po kratkom postupku bilo gotovo kao što je i normalno u svetu.Ovako sledi nam par godina zaglupljivanja malo Mika malo pevačica malo parovi malo zadruga.
    Roditelji tih devojaka treba da ga reše negde na ulici kad izađe iz pritvora jer pravdu mnogi neće doživeti.
    (Mladen, 20. januar 2021 15:33)
    On iz pritvora nikada neće ni izaći. Odatle će direktno u Zabelu. Nadam se u 7 paviljon...
    (Saša, 20. januar 2021 18:48)

    # Link komentara

  8. Bocko
    Koliko je samo Tomu Henksu bilo neprijatno tada, videlo se coveku na licu da je deo te "poremecene holivudske elite"...
    (Osama Bon Jovi, 20. januar 2021 18:41)

    # Link komentara

  9. I ja Sam sreo Mikinu zenu, I nisam mogao da se ne okrenem.
    (Dvojnik, 20. januar 2021 18:32)

    # Link komentara

  10. Svi su oni to znali i to im je odgovaralo jer su dobijali pripremljene glumice za ono sto se od njih trazilo na FDU, a to je isto sto i kod Mike u sobi! To svi odavno znaju, a ovih sa FDU treba da je sramota ako nista drugo onda od ovih jevtinih zgrazavanja i iscudjavanja, mogli su barem malo bolje da spreme tu ulogu za medije.
    (neinformisan, 20. januar 2021 18:30)

    # Link komentara

  11. Mozda je ovo samo subjektivni osecaj, ali od celog teksta vidim strah da ne krene cesljanje FDU i njihovih kadrova, a mali je ovo grad i svi znamo sve.
    (Type R, 20. januar 2021 18:15)

    # Link komentara

  12. Koga briga da li si ti zvao Mikinu zenu i zasto je to vazno pomena u ovoj prici?! Mozda je znala, mozda nije, mozda je naslucivala, ali ni to nije bitno...bitno je sto se saznala istina i sto se cacnulo tamo gde ih sve boli - u moc. Sad ce svi oni malo da se unerede u gace, pa ce da se zamisle da li studentu/djaku smeju da se obracaju neljubazno, a kamoli da ga vredjaju ili zlostavljaju. Na svakom fakultetu, u svim skolama, postoje ovakvi nikogovici, i muski i zenski. I ne samo tamo, u svim porama drustva pojedine osobe na pozicijama demonstriraju silu i ugnjetavaju slabije.
    (Yeke, 20. januar 2021 18:12)

    # Link komentara

  13. Digresija, ali ovaj Pele mi ide na zivce. Najlosiji srpski glumac je nekako postao profesor, pa onako nadmen, a praznoglav, seje suplje price gde stigne. Svi komplet su mi odvratni s tog FDU-a, misle da su bog i batina. Mogu misliti kako se Pele ponasa na fakultetu, kad je u medijima ovako osion. Smejali smo mu se jos kao klinci gledajuci Bolji zivot, jer nije imao blage veze s glumom, kad ono, uhlebio se na faksu!
    (Iva, 20. januar 2021 17:50)

    # Link komentara

  14. 18228

    Nažalost linč se nastavlja. Ne znam šta će ovo Petroviću? Veliko je ime da se lažno saobrazava sa ovim ružnim trendom satanizacije čoveka koji obrazovao toliko glumaca. Bio je strog alu pravedan a sad ispada da je najgori čovek ba svetu. Ne razumem taj kvazihumanizam i naivnost kod nekih ljudi? Zar ne vide da je ova glumica vrlo loša osoba koja to radi ili iz nekog hira ili je neko gura u to zarad nekih tuđih interesa. Zaista smo se kao narod potpuno moralno pogubili i posrnuli.
    (Aron, 20. januar 2021 12:21)

    Brate, pogledaj emisiju "Dok andjeli spavaju" i reci mi iskreno je l bi dao svoju cerku u takvu skolu glume ali iskreno ?
    (uros, 20. januar 2021 17:46)

    # Link komentara

  15. FDU vrlo dobro zna zašto se oglašava ovim povodom. Svima je jasno da nije slučajno to što su deca iz Mikine škole glume posle završavala kod njegove žene na klasi. Uostalom i sama Milena Radulović je bila njena studentkinja. Ne verujem da je žena znala baš za seksualna zlostavljanja ali time se odmotava najgore čuvana tajna FDU-a a to je da većina bude primljena zbog veza a tek po neko zbog talenta. O tome se oduvek priča ali kao da nema ko time da se bavi. Veliki se novac izdvaja iz budžeta za plate profesora, samofinansiranje je najskuplje u zemlji, ali time opet nema ko da se bavi. I taj Pele primio ćerke svojih kolega, njegova koleginica primila na klasu njegovu ćerku. Ma divota, bez po muke do diplome i posle stalnog angažmana u pozorištu, uloga kod maminih i tatinih ortaka, klasića. Njima super, nema veze što su nam glumci sve gori. Ali sada se desila afera koja samo naizgled nema veze sa njima, da im pokvari sistem pa brže bolje se rastrčali.
    (Lola, 20. januar 2021 16:50)

    # Link komentara

  16. skoti pipen,

    Sa pravne strane Mika nije kriv jer ne postoje dokazi ali kako bas njega
    da optuzi toliko djevojaka. Pretpostavljam da ce sudski proces da se
    razvuce par godina i vjerovatno proglasi nevin zbog nedostatka dokaza.
    Vec vidjeno nekoliko puta kako kod nas tako i u drugim drzavama.
    Podrska svim zrtvama.
    (//,, 20. januar 2021 16:39)

    # Link komentara

  17. @Aron
    Miko, prošvercovali ri mobilni u pritvor ili neko Mikin ovo piše?
    Da je moj sin, brat ili otac ovo radio odrekao bih ga se.
    (Dragoslav, 20. januar 2021 16:30)

    # Link komentara

  18. Kakav crni FDU, to je potpuno precenjena ustanova gde su pri tom "profesori" dojucerasnji glumci, sta oni znaju o pedagogiji, o metodici itd?
    To je valjda jedini fakultet gde su "profesori" glumci, nijedan nema naucno zvanje, ja bih i razumeo da ti ex glumci vode neku praxu ili da budu u ulozi prezentera,ali oni bukvalno se bave profesurom a nemaju zvanja, tako nesto ne postoji ni na 1 fakultetu u SRB a i sire.
    Nemam nikakvo misljenje o njima sa Fdu i ne smatram da je to fakultet, kako god ga zvali, a ovo je samo 1 primer kako su upisivali tu skolu, svi su isli kod matorog manijaka jer su znali da ce "nekako"da upisu Fdu, i to je cela poenta, i naravno sad niko nista "nije znao"...
    (C i n i k, 20. januar 2021 16:18)

    # Link komentara

  19. Ima svašta oko tog FDU sumnjivo. Kao i svaki elitizam, i visokoobrazovna ustanova u kojoj postoji subjektivni osećaj na osnovu koga se daju ocene i primaju kandidati, FDU treba da bude pod spoljnom kontrolom.
    U suprotnom, dešavaće se ovakve stvari. Ako mislite da ovoga na samom fakultetu nema, samo bacite pogled koliko studentkinja i brucoškinja nije krilo svoje veze sa profesorskim sedim glavama. Uveren sam da ima i mnogo gorih primera.
    Što se priče o upisu na FDU tiče, valjda treba da bude jasno da ako je u komisiji Mikina žena, a vi pet ili više godina plaćate svaki mesec 60 eura za časove, logično je da ćete proći. Zar ne? I takodje treba da bude jasno da su svi profesori znali za tu školu, jer ime je preko 50% studenata odatle došlo.
    Osim toga, dovoljno je prebrojati kandidate sa rodbinskim vezama u svetu glume i na samom FDU, pa ćete videti da diplomu tog fakulteta zapravo dele neka poznata i manje poznata prezimena - koja se ponavljaju. I to ne samo glumci, već i reditelji, scenografi i slično. Trebalo bi dooobrano pročešljati sve tamo, sada kada se krenulo.
    (Reziel, 20. januar 2021 16:15)

    # Link komentara

  20. "Ниси сама" је суд на судовима. Онда, право нам није потребно? Да распуштимо судове и у њиховим зградама да буде сједиште НВО инквизиције. Судије, тужиоци, адвокати, спалите ваше дипломе. Закачите беџ "Ниси сама". Нешто је труло у " ниси сама" држави.
    (иван, 20. januar 2021 16:10)

    # Link komentara

  21. Pre oko 20 godina sam pokušao po jednom na FDU i na Akademiji u NS. Na akademiji sam ušao u drugi krug i ako akcenat koji imam ,a prilično je opor ,novopazarski, ni danas nisam uspoeo 100% da ispeglam. Na FDU je ova "legenda od čoveka" primala klasu. Jedna od gorih trauma u životu.Da mi je tad bilo pola od ovoga kakav sam sad,sišao bih dole u onaj mrak i nalupao mu par šamara i izvukao uši. To je jedna nadmena bratija, puna sebe, bez mnogo osnove i realnog razloga. Glumu cenim ali ovaj da mu nije te platice na FDU, morao bi da konobariše dodatno da preživi. I da ja bih na FDU pustio da se upiše po hiljadu na svim smerovima , pa izvolte onda glumci, režiseri , scenaristi po diplomu,a onda na biro. Ne bi bilo više ove fame i sektaškog organizovanja oko ove lepe umetnodti. Kao u SAD, kasting pa cepaj. A ne klanovi i ćelije.
    (Boban, 20. januar 2021 15:52)

    # Link komentara

  22. Kazniti roditelje koji su, kako sad i sami pričaju, znali za sve ovo i poslali decu bolesniku na vrata. Veovatno su znali i za silovanja, ali "karijera" pre svega.
    (sk, 20. januar 2021 14:47)

    Ma nije karijera. Jos gore. Njihov licni prestiz medju roditeljima.
    (Ma ne, 20. januar 2021 15:46)

    # Link komentara

  23. Ja sam siguran da je zena sve znala, i cutala. Saucesnik!!!
    (ANALiticar,

    Apsolutno! Hilari Klinton i "afera" Monika Levinski su dokaz.Posle "ovalne"
    sobe viser me nista ne iznenadjuje kad se o takvim pise.
    (Bajden, 20. januar 2021 15:41)

    # Link komentara

  24. Ovo sto je Mika radio je neoprostivo.
    Smetea mi jedino sto se nije ovolika prasina digla zbog Pahomija!
    Ili neko njega stiti? Njegov greh je "manji" od Mikinog?!
    (Timocanin, 20. januar 2021 15:40)

    # Link komentara

  25. Mika će sa trona brzo da skine pevačicu.Da se pita Jurić to bi sve po kratkom postupku bilo gotovo kao što je i normalno u svetu.Ovako sledi nam par godina zaglupljivanja malo Mika malo pevačica malo parovi malo zadruga.
    Roditelji tih devojaka treba da ga reše negde na ulici kad izađe iz pritvora jer pravdu mnogi neće doživeti.
    (Mladen, 20. januar 2021 15:33)

    # Link komentara

  26. Kakav recnik profesora FDU, sramota... i onda on ima studente... nisko...
    (@2020, 20. januar 2021 15:15)

    # Link komentara

  27. A zasto bi se FDU pravdao i ko to od njih trazi??? Ova skola nije nikakve veze sa njima imala, niti sam cuo da neko u to uvlaci FDU.
    (Pero, 20. januar 2021 15:01)

    # Link komentara

  28. Mislim da je govor Rikija Gervaisa na oskarima objasnio situaciju u holivudu povodom vajnstina. Isti taj govor se moze primeniti i ovde.
    (Bocko, 20. januar 2021 14:49)

    # Link komentara

  29. Nadam se da će ovakva pažnja i podrška biti posvećena i "običnim" žrtvama koje šetaju među nama, tiho. Kazniti roditelje koji su, kako sad i sami pričaju, znali za sve ovo i poslali decu bolesniku na vrata. Veovatno su znali i za silovanja, ali "karijera" pre svega. Saosećam sa žrtvama u svakom slučaju. Velika podrška za ove devojke.
    (sk, 20. januar 2021 14:47)

    # Link komentara

  30. Занимљиво је да нико не види проблем у томе што тај човек "припрема" децу за ФДУ, а онда их његова жена бира.
    Па за то бар не требају никакве исповести и истраге.
    Али не, ту је све у реду...
    (и ником' ништа, 20. januar 2021 14:41)

    # Link komentara

  31. Mika pa Mika. Ko se još nije oglasio? Zašto se više ništa ne piše o guzonjinom sinu i šta se dešava sa tog slučaja? Guzonjin sin divlja i ubije dvoje prolaznika, od toga jedno dete i nikom ništa. Medijski prostor ispunjen decom besnih roditelja koja su doživela traume od tamo nekog Bogom danog profesora glume?
    (don, 20. januar 2021 14:16)

    # Link komentara

  32. Policija i sudstvo treba da dokazu da li je uznemiravao ove devojke. Ne treba nikog osuditi pre vremena. Verovatno je bio skot kao vecina iz te branše. Mozda je bio u talu sa njima, tim polaznicima, preko njega, njegove zene i veza da ih upise na faks, nalazio im poslove, a oni njemu lovu, a onda ove odlucile da mu stanu za vrat. Moze i ovo biti teorija, ali sve u svemu, ovakvim i slicnim treba na vreme zabraniti rad.
    (ccc, 20. januar 2021 14:16)

    # Link komentara

  33. Pele bolje da cuti.Zna se koga je on pustao na prijemnima,on i njegov asistent.Svi u tim krugovima znaju sta se dogadjalo na prijemnima na FDU.Samo se sada posipaju pepelom pod velom "Mikine skole".!!!!
    (niko bitan, 20. januar 2021 14:15)

    # Link komentara

  34. Pa sramota,okrenuo mu ženu dok je ovaj u pritvoru.
    (Bruks 021, 20. januar 2021 14:14)

    # Link komentara

  35. Istina je najverovatnije negde na pola.. ali sad u ovoj euforiji to je tako opasno za reći. Nadam se da sud neće podleći ovoj hajci i da će ignorisati hajkače jer je i to poznato u psihologiji kao poremećaj itd.
    (Lemi, 20. januar 2021 14:00)

    # Link komentara

  36. Podrska svim devojkama i svoj deci koja su pretrpela ponizavanja....a dodao bih da FDU ipak treba da objasni tu magicnu sponu :privatni casovi kod Mike gde vas deceniju zlostavlja ukoliko ne zavrsite kod njega na FDU ce vas docekati njegova supruga koja ce vas zbog toga isto maltretirati.....more usemljena bagra sve ste znali zato se on toliko i osilio
    (Sincity, 20. januar 2021 13:56)

    # Link komentara

  37. Pa jel te neko tera da citas? Stvarno ne razumem ovakve komentare.
    (Hrabri Krojac, 20. januar 2021 12:36)

    Ne, ali bih voleo da na portalu koji pratim da pročitam nešto drugo, nešto novije, nešto pozitivnije. Jel u tome nešto loše? Ljudi se često žale na programsku šemu pojednih tv kanala i šta im treba reći, da ćute i da ne pale tv ako im se ne sviđa tv program?
    (Vule, 20. januar 2021 13:25)

    Ovo nije tv kanal pa da si prinudjen nesto da gledas. Ne klikci na naslove koji ne zelis da citas. Ima mnogo nas koji smatramo da je ophodjenje prema nasoj daci u raznim skolama jako vazna tema pa je i 10 clanaka dnevno malo. A ti idi i citaj neke pozitivne vesti po ceo dan, ko ti brani.
    (Hrabri Krojac, 20. januar 2021 13:52)

    # Link komentara

  38. pele, ti sa licno mom drugu na upisu za fdu rekao da je jako ruzan i da nema sta ovde da trazi.
    (kec, 20. januar 2021 13:49)

    # Link komentara

  39. E, sada igramo drugi igrokaz! Ko ne zapljune Miku , taj je MIka!!! Sad pljuj iz sve snage, što više i što jače ! Nije ni bitno što je glumačko društvena elita sve to znala , da se mi ne foliramo.Za par dana će isti ovi da izjavljuju kako oni u stvari Miku nisu ni poznavali! Nikad mi Srbi nećemo biti deo normalnog sveta ! Nikad!
    (mislilac, 20. januar 2021 13:47)

    # Link komentara

  40. Ima li neko da nema prijatelja, skolskog druga koji nije znao da imitira,
    ja znam trojicu. Hocu reci za glumu trebas biti rodjen, kakvi profesori
    i s...a, isto kao i za muziku, sport. Dali balvanima profesorske fotelje
    pa balvani uobrazili da mogu sta hoce.
    (//,, 20. januar 2021 13:46)

    # Link komentara

  41. Ljudi se često žale na programsku šemu pojednih tv kanala i šta im treba reći, da ćute i da ne pale tv ako im se ne sviđa tv program?
    (Vule, 20. januar 2021 13:25)

    Ja ne gledam tv preko 10 godine..
    (mutivoda, 20. januar 2021 13:43)

    # Link komentara

  42. Ja sam siguran da je zena sve znala, i cutala. Saucesnik!!!
    (ANALiticar, 20. januar 2021 13:08)

    Sa krivicnopravnog gledista ta zena, ako je samo znala sta ovaj radi toj nesretnoj deci, uopste ne moze biti saucesnik, jer saucesnistvo podrazumeva kao sto mu ime kaze (sa)ucestvovanje u ostvarenju krivicnog dela a samo znanje da je kriv. delo izvrseno nije saucestvovanje. Druga stvar, ona ne moze odgovarati ni kao neko ''ko je znao'' jer je zakon stiti. Naime, za neprijavljivanje krivicnog dela ili ucinioca krivicnog dela se ne moze goniti supruznik izvrsioca. Tako je po zakonu. E sad, da li je to pravedno, dalo bi se raspravljati. Pozdrav.
    (skoti pipen, 20. januar 2021 13:35)

    # Link komentara

  43. @kozak

    Apsolutno se slažem za taj obrazac, nakon Vašeg komentara sam se vratio pravo u '90-e. Svi smo znali, kružile su priče a više puta smo čuli i priznanja i niko ništa nije uradio. Ja sam bio dete tada ali se svega sećam, i nastavnika fizičkog koji je imao nadimak "Vatač" i privatnog profesora matematike koji je silovao najmanje jednu devojčicu, čiji su roditelji radili u inostranstvu a ona je priznala, sve je prijavljeno i prosto niko ništa nije uradio! U malim sredinama, za vreme Slobe, policajci su bili polusvet, pijandure i nasilnici, pre bi oni ponovo silovali žrtvu nego priveli silovatelja. Strašno vreme, prolazi mi kroz glavu da smo u suštini sve znali i svi su ćutali, niko nije hteo "bruku u kući" i da se "zamera domaćinu".
    (Ospiti, 20. januar 2021 13:23)

    # Link komentara

  44. Srpski junacki narod ehehe u koje mi mitove verujemo. Ovog svi znaju i cute, onaj dole seljober ceo grad kerebeci dok junaci sede pred ducanom i piju pivo i prete Americi "nece moci oni" a ovog svog krkana presmesnog ne smeju ni krisom da pogledaju, oni radnici vredjaju porodice poginulih kolega...
    Ej pa mi smo kisne gliste, pogledajte istini u oci. Nema to veze sa glumicama, zenama dajte ljudi mi smo g....
    (Smesni smo, 20. januar 2021 13:20)

    # Link komentara

  45. "Sad svi jaki na rečima ma fuj.Gde ste bili junaci pre,??? Sad barem ćutite...
    (LineaBg, 20. januar 2021 12:56)"
    Gde su bili pre cega, ne razumem? Glumac i profesor se oglasio cim je saznao od glumica o cemu se radi, kako je mogao da zna pre, od koga?
    Zasto da cuti, ako su mu se glumice obratile, normalno je da kaze sta ima na temu kojom je pogodjena kompletna javnost.
    Zasto se ti junakinjo nisi oglasila ranije, sad cuti ti!?
    (Miskec, 20. januar 2021 13:16)

    # Link komentara

  46. Šta ja znam, mene neko da siluje, nikad više mu ulicom ne bi prošao, a kamoli da se vratim sa njim u istu prostoriju, ponovo i ponovo.
    (VQ, 20. januar 2021 13:14)

    # Link komentara

  47. Podrska za sve zrtve. Puna podrska i za kolege koje nisu priznale iz strah da ne uniste reputaciju. Vikor Savic je od malena bio u grupi ljudi koja je silovana i najgore prosla.
    (Helena, 20. januar 2021 13:14)

    # Link komentara

  48. Gdin,Petrovic Pele.Na mnogim porno filmovima videli smo srpske glumice.Recite profesore,
    dali ste vi te glumice utili zanatu.
    (veljko, 20. januar 2021 13:08)

    # Link komentara

  49. Ja sam siguran da je zena sve znala, i cutala. Saucesnik!!!
    (ANALiticar, 20. januar 2021 13:08)

    # Link komentara

  50. Toga je bilo i u socijalizam. Pricala mi je drugarica, negde 1985.god.ona je tada imala 16.god.na praksi u Elektrodistribuciji, jedan sluzbenik, ozenjen, sa dvoje dece, stariji od nje 17.god.zakazivao joj sastanak i pokusao da je dodirne. Ja sam nazvao direktora ED i, anonimno, mu prijavio slucaj. I nista.
    (Prijepolje, 20. januar 2021 13:07)

    # Link komentara

  51. Sad svi jaki na rečima ma fuj.Gde ste bili junaci pre,??? Sad barem ćutite...
    (LineaBg, 20. januar 2021 12:56)

    # Link komentara

  52. @Aron

    Eh, opet ste u manjini, po ko zna koji put....
    Šta ste po struci, čime se bavite? (Naravno, ako želite da nam kažete...)
    (Mina..., 20. januar 2021 12:55)

    # Link komentara

  53. @Aron

    Moram da ti srušim tog odvratnog sneška o "strogom ali pravednom učitelju". Nije ga prijavila JEDNA glumica, trenutno je brojka izgleda na više od 20 devojaka koje su dale optužujuće izjave.

    Ja bih se zabrinuo za sebe da branim takvog čoveka.
    (neće biti, 20. januar 2021 12:55)

    # Link komentara

  54. Jedno je biti strog a drugo je silovati decu. U mojoj osnovnoj školi potpuno normalna stvar pre skoro 30 godina je bila da te nastavnik prutom istuče, da se izdere, pošalje u ćošak, svašta nešto drugo ali niko nikog nikad nije silovao.
    (Goran Loznica, 20. januar 2021 12:17)

    Nije bas tako! Rodjen Sam 76 i iskusio dobar deo te konzervativne pedagogije pruta. Dobro se secam kako su pojedini ucitelji pipkali devojcice, bio sam svedok kada je nastavnik matematike uhvatio pred nama drugaricu za grudi. Uglavnom deca sa sela koja su busem dolazili na nastavu, odrastali sa babom i dedom dok su roditelji radili po inostranstvu. Mi deca iz grada smo bili zasticeniji. U stednjoj skoli profesor srpskog zove drugaricu u stan na dopunske casove i pokusava da je obljubi, sreca pa je ona ukapirala , odgurnula ga i pobegla. Nikada cuo nisam da je neko za tako nesto odgovarao. Tako da puna podrska u borbi protiv ogavnih pedofilicara i predatora
    (kozak, 20. januar 2021 12:51)

    # Link komentara

  55. A sada pocinje satanizacija onih koji ne pruzaju bezrezevnu podrsku zrtvama,da su oni isti Mika,da je drzao sektu (jer to pali kod mnogih ljudi),ako nisi sa nama onda si za njega...."Jesam prosla divnu skolu,zavrsila Akademiju,postala dobra i priznata glumica,nikada nismo ni naslucivali tako nesto-ali,molim vas,vise verujem koleginicama nego sopstvenom iskustvu i ocima".
    (Petar, 20. januar 2021 12:48)

    # Link komentara

  56. "Da li je istina kako se uveliko priča da je i mlađa sestra od Radulovićke nakon nje upisana kod Mike u školu?"

    ...ovo je pitanje nad pitanjima, ako nije trac...!!!
    (kraja, 20. januar 2021 12:46)

    # Link komentara

  57. Ne mogu više da čitam o tom Miki. Izvinite, ali deset članaka na dan u vezi njega, previše je. Svako dobro.
    (Vule, 20. januar 2021 12:12
    Pa jel te neko tera da citas? Stvarno ne razumem ovakve komentare.
    (Hrabri Krojac, 20. januar 2021 12:36)

    # Link komentara

  58. Ne mogu više da čitam o tom Miki. Izvinite, ali deset članaka na dan u vezi njega, previše je. Svako dobro.
    (Vule, 20. januar 2021 12:12)

    Aj' zbogom. Ionako cesto ides na zivce.
    (Harry, 20. januar 2021 12:31)

    # Link komentara

  59. Provereno znam za doticnog gospodina da nije bas najfiniji na FDU... Ali to je vec za neku novu pricu, jednog dana...
    (NBG21, 20. januar 2021 12:27)

    # Link komentara

  60. Da li je istina kako se uveliko priča da je i mlađa sestra od Radulovićke nakon nje upisana kod Mike u školu?
    (Milivoje, 20. januar 2021 12:26)

    # Link komentara

  61. Jedno je biti strog a drugo je silovati decu. U mojoj osnovnoj školi potpuno normalna stvar pre skoro 30 godina je bila da te nastavnik prutom istuče, da se izdere, pošalje u ćošak, svašta nešto drugo ali niko nikog nikad nije silovao.
    (Goran Loznica, 20. januar 2021 12:17

    A koje je to dete silovao?
    (ankh, 20. januar 2021 12:22)

    # Link komentara

  62. Šta je ovo? Dnevna doza Mike? Ajde pitajte malo i građane po ulici a svakom objavu da postavite pojedinačno vezano za Miku.
    (Zuja, 20. januar 2021 12:21)

    # Link komentara

  63. Nažalost linč se nastavlja. Ne znam šta će ovo Petroviću? Veliko je ime da se lažno saobrazava sa ovim ružnim trendom satanizacije čoveka koji obrazovao toliko glumaca. Bio je strog alu pravedan a sad ispada da je najgori čovek ba svetu. Ne razumem taj kvazihumanizam i naivnost kod nekih ljudi? Zar ne vide da je ova glumica vrlo loša osoba koja to radi ili iz nekog hira ili je neko gura u to zarad nekih tuđih interesa. Zaista smo se kao narod potpuno moralno pogubili i posrnuli.
    (Aron, 20. januar 2021 12:21)

    # Link komentara

  64. Prave se svi nevešti osim žrtava , sigurno su kružile priče ...
    (Zoran Rokić, 20. januar 2021 12:17)

    # Link komentara

  65. Svi ste vi dobričine.
    (marko, 20. januar 2021 12:16)

    # Link komentara