- Komentari -
  1. Deco moja. Nemate vi pojma. O d prvih dana. Od prvog ciklusa pa na dalje. Bdio sam nad njima. Ni ?ада не спавам мирно. а имају већ 32 и37 година.
    (Љубојје, 20. januar 2021 01:20)


    šta ti je život, sad neko drugi "ni sada ne spava mirno" jer "bdi nad njima"...
    (neutralni felš, 21. januar 2021 11:27)

    # Link komentara

  2. Ne, ne mogu gole da sede, ne ludujmo zaista, sta vam je bre ljudi, pa ne mozemo sada zbog jednog manijaka izvrtati visemilenijumske obrasce ponasanja i muskaraca i zena.
    Ili, da postavim ovde jedno vrlo popularno pitanje: Da li biste voleli da vam majka/sestra/zena/cerka setaju gole po ulici?
    (Nikola, 20. januar 2021 00:37) # Link komentara

    Naravno da ne mogu da sede gole! Lepo je napisano da za takvo ponasanje treba da odgovaraju kod nekog ko je nadležan za to! Ali odakle tebi pravo da nekog zlostavljas i nad nekim se izivljavas samo zato sto se obukao provokativno?! Alo bre moralisti o cemu pricate??? Ovaj lik prica kako su neke devojke obukle mini suknje i to njemu daje pravo da im dobacuje, zvizduce i ko zna sta sve radi! Kaze izazvan je...cime brate dragi? Sta je problem sa tobom ako ti devojka u minicu daje povod da je maltretiras??!! Nemoj odmah da spinujete pricu i pominjete majke i sestre a svako bi da ima lepu, zgodnu i atraktivnu devojku! Niko nema pravo nikoga da ugrožava!!! Ako ti se ne svidja kako se obukla okreni brate glavu!
    (gandalf, 20. januar 2021 14:22)

    # Link komentara

  3. aabb, 19. januar 2021 23:28)

    Da li si ti realan? Pa Milena je po sopstvenom priznanju imala 17 godina i 10 meseci? Sa koliko godina se ide u vojsku? 50? Koja glupost! Pa to je isti uzrast/starost
    (Mila, 20. januar 2021 08:21)

    # Link komentara

  4. Sa svojom decom imam prisan odnos i znam vecinu njihovih tajni. Nema sanse da bi mi promaklo ovakvo ponasanje nekoga ko treba da ih uci necemu. Meni je ovo sto citam neverovatno. Ispada da je covek zamislio da je apsolutni gospodar i da mu je sve dozvoljeno. Sta su radili roditelji sve ovo vreme? Imali smo situaciju na decijem treningu da je zbog nemogucnosti deteta da uradi neku vezbu i malog durenja, trener odreagovao kao da je u pitanju odrasla osoba. Grubo, bahato i omalovazavajuce. Malo dete. To je bio i poslednji trening kod tog trenera na kojem je bio.

    Zasto su ovakvo ponasanje roditelji trpeli, stvarno mi nije jasno.
    (Mare, 20. januar 2021 01:46)

    # Link komentara

  5. Monstruozno zaista, ja se bukvalno tresem od besa.
    (MeToo, 19. januar 2021 17:52)

    Obuci nešto toplo. A ako imaš šta da prijaviš, učini to gde treba, mani se B. Katić. Nije Mika bio nesposoban učitelj glume ako je bio seksualni predator. I nije svaka od ovih koje se javljaju po novinama moralna gromada, već hvataju publicitet na kontu zgražavanja ljudi.
    (Milan, 20. januar 2021 01:26)

    # Link komentara

  6. Deco moja. Nemate vi pojma. O d prvih dana. Od prvog ciklusa pa na dalje. Bdio sam nad njima. Ni ?ада не спавам мирно. а имају већ 32 и37 година.
    (Љубојје, 20. januar 2021 01:20)

    # Link komentara

  7. Jel ima neki glumac da nije išao kod tog Aleksica u školu??!!

    Jel ima neka druga škola ili ko završi kod njega onda ima prodju za dalje??

    U Srbiji isto u svim sferama života plati,pozovi, vrati uslugu... i onda ih čuješ kako su oni dobri glumci,nadprosecan talenat i mukotrpan rad...

    A tog monstruma osuditi najstrožije !!!
    (Milojko, 20. januar 2021 01:09)

    # Link komentara

  8. (pazi stani vidi gledaj, 19. januar 2021 20:05)

    Ispada da vas je vojska naučila svemu onome čemu su neki drugi trebali da vas nauče. U isto vreme, jedinu stvar koju vojska treba da nauči - nije vas naučila. Jer čim je zatrebalo da se pokaže šta je naučeno...
    (John, 20. januar 2021 01:03)

    # Link komentara

  9. Mogu one i gole pored tebe da sede to je njihovo pravo, ako bilo koga ugrozavaju ima valjda ko o tome da brini. Radi se o tome da ti kao normalna i vaspitana osoba i individua NEMAS pravo nikoga ni verbalno a kamoli fizicki da zlostavljas!!! Ako smatras drugacije onda...
    (gandalf, 19. januar 2021 23:48)

    Ne, ne mogu gole da sede, ne ludujmo zaista, sta vam je bre ljudi, pa ne mozemo sada zbog jednog manijaka izvrtati visemilenijumske obrasce ponasanja i muskaraca i zena.
    Ili, da postavim ovde jedno vrlo popularno pitanje: Da li biste voleli da vam majka/sestra/zena/cerka setaju gole po ulici?
    (Nikola, 20. januar 2021 00:37)

    # Link komentara

  10. Onaj snimak gde vredja decu emitovan je na tv u emisiji kad andjeli spavaju pre 20 i vise godina. Postoji na netu sve vreme. Jos je i izmontiran za tv, ja sam zgrozena bila, a mogu misliti kako je bilo bez kamera. Nakon sto bih videla taj snimak ne bih nikada dete poslala tamo. Roditeljima je bio na raspolaganju taj snimak, valjda proucis nekoga malo pre nego sto mu poveris dete-kako je iko svestan toga mogao dete da mu poveri? Ja ne pricam ovde o silovanju i seksualnom zlostavljanju vec o uvredama koje su upucivane maloj deci, na osnovu izgleda (je zderes nocu debeli?)ili zato sto nisu uradili domaci (jel si retardiaran!?). Sve ono sto ja kao roditelj ucim decu da ne rade. Ono je skandal i treba mu zabraniti kontakt sa decom samo zbog onog snimka, a sve drugo je monstruozno
    (hmm, 20. januar 2021 00:05)

    # Link komentara

  11. Pazi, sve je ovo strasno ali ne zaboravite da je on PRIVATNI profesor glume i da su sve ove sto se javljaju nakon Milene i pričaju o verbalnom zlostavljanju to sve i platile. Ti kada placas nešto sam si svoj gazda, placas dokle ti je lepo, medjutim ovde ima i druga strana medalje očigledno, tako da čekam do kraja. Naravno svaka čast Mileni koja je izašla i koja je silovana i tu nema opravdanja nego ga staviti iza brave ali ovo slao me na umivanje je propagando, pa neće mu suditi sto te je slao na umivanje i rekao ti da si glupa a pritom ga placas za to, već zvog toga sto je silovao ovu jadnu devojku.
    (pazi, 19. januar 2021 23:59)

    # Link komentara

  12. @Moja profesorka u srednjoj skoli je nosila kratku suknju i sirila je noge pred nama. Nama muskima je bas prijalo to sto vidimo. Jel to isto zlostavljanje?
    (tulio, 19. januar 2021 23:37)
    Jeste zlostavljanje! Ufff, srećkoviću...
    (Robo, 19. januar 2021 23:59)

    # Link komentara

  13. Ako medju ovim komentatorima ima muskaraca sa zenskom decom, neka se zapitaju da li bi njihove kcerke mogle opusteno da dodju kuci i kazu "Tata, profesor me je pitao da li nosim grudnjak i pipnuo me za zadnjicu". Zamislite svoju devojcicu koja bez stida to govori svome ocu, pa ce vam biti jasno zasto su toliko dugo cutale. Deca se stide, to mozete da proverite, a i ne morate.
    Mika je pre svega ogromna kukavica. Sumnjam da je ikad imao hrabrosti da se tako ponasa u drustvu odraslih. Branka Katic je tad vec imala iza sebe film u kojem je igrala sa Milenom Dravic, dakle nije bila tako anonimna, inace ko zna kako bi i ona prosla.
    (Zvoncica, 19. januar 2021 23:07)

    Ja imam dve ćerke i da, o svemu pričamo. Svaki dan razgovaramo. Oduvek znam ko su im simpatije, u kojeg dečka su zacopane, šta im se dešava u školi i sl. O svemu pričamo. Zašto bi se deca stidela od mene. Ako meni ne mogu da kažu šta ih muči, kome će? Uostalom, ja kod moje dece primetim i najmanju promenu raspoloženja, znam kad ih nešto muči i pričamo o tome. Imali smo, pre par godina, situaciju sa nastavnikom fizičkog koji je mladju verbalno maltretirao jer nije mogla da uradi nešto, pa sam morao da intervenišem. Što se tiče napasnika kao ovaj matori, takvi su jako opasni jer odlično prepoznaju žrtve. Jedini spas, po meni je da sa svojom decom izgradite takav odnos da mogu uvek da vam veruju i računaju na vašu pomoć. A da se ovo desilo mojoj deci, ovog lika bih rastavio na delove.
    (Roditelj, 19. januar 2021 23:56)

    # Link komentara

  14. Iskreno, žao mi njegove supruge koja u neki poznim godinama i lagano na zalasku svoje karijere kao profesora, umjesto da doživi najljepše trenutke za pamćenje od studenata, koji će jeispuniti, doživljava najveću agoniju svog života, i sve što je radila gubi bilo kakav smisao nakon ovoga. Poražavajuće.
    (Branko, 19. januar 2021 23:55)

    # Link komentara

  15. Evo jedan najgluplji i najprostiji primer zenske provokacije i muskog odgovora... Sedimo na trojca, Maj mesec neke godine, u basti u kafanici, ispijamo nasa piva, 3 devojke u minicima dopicicima vrckaju pored nas nicim izazvano! Mi dobacujemo i ... Jel to u redu sa nase muske strane ili to nije u redu sa njihove zenske strane?
    (mile, 19. januar 2021 22:54) # Link komentara

    Mogu one i gole pored tebe da sede to je njihovo pravo, ako bilo koga ugrozavaju ima valjda ko o tome da brini. Radi se o tome da ti kao normalna i vaspitana osoba i individua NEMAS pravo nikoga ni verbalno a kamoli fizicki da zlostavljas!!! Ako smatras drugacije onda...
    (gandalf, 19. januar 2021 23:48)

    # Link komentara

  16. Ma idi begaj, sve glumica do glumice. Ne zna se koja je gora
    (Gulag, 19. januar 2021 23:44)

    # Link komentara

  17. Manijak decenijama maltretira i svi cute. Gde su roditelji bili da uoče probleme kod svoje dece?! Postali smo ljudi beskičmenjaci. Od nacije koja je maltene goloruka probila Solunski front do ocajnika koji su spremni da istrpe svako poniženje da bi sutra mozda bili umetnici. Pre svega krivim roditelje. Ako negde posaljes dete valjda pitas, pratis sta se desava ili sam ja glup? Ili to moze tako godinama da traje da niko ne progovori ni rec.
    (Coyote, 19. januar 2021 23:44)

    # Link komentara

  18. Апсолутна подршка свим жртвама. Ипак ова такозвана кампања осуђује без судског процеса, показује неповерење и опструира институције. Због тога што јавност суди, ове а и многе друге девојке ћуте. Када повратимо поверење у институције моћи ћемо да будемо слободнији и мање да се плашимо. Први корак је чекати на слово закона а не унапред осуђивати и доносити произвољне закључке. У правду морамо да верујемо иначе се не можемо ни надати заштити кад затреба.
    (kvasnik_mile, 19. januar 2021 23:41)

    # Link komentara

  19. Moja profesorka u srednjoj skoli je nosila kratku suknju i sirila je noge pred nama. Nama muskima je bas prijalo to sto vidimo. Jel to isto zlostavljanje?
    (tulio, 19. januar 2021 23:37)

    # Link komentara

  20. Nadam se da ce optuzeni biti osudjen na maksimalnu kaznu zatvora! Isto tako se nadam da ce ovo biti okidac i za ostale da progovore o ovakvim i slicnim situacijama, da nasilnike javno oznacimo i istrebimo ih!
    Ovo sto prica Branka prozivljava svako dete i kada je sport u pitanju! Mi smo vaspitani kao nacija da je to normalno i da taj autoritet to radi jer "on zeli najbolje za nas"!? Setite se jednog uspesnog kosarkaskog trenera koji je davio svog igraca na pola terena na utakmici, decko je vec tada bio reprezentativac! Setite se komentara tada 90% ljudi i odobravanja takvog ponasanja! Kako se doticni tek ponasa na treninzima, sta bi se desilo da je taj momak pokusao da se odbrani?! I verujte da se 99% trenera u svim sportovima isto ponasa, mozda ne tako fizicki ali verbalno definitivno! I nama svima je to normalno jer boze moj ti ljudi zele najbolje toj deci?! Tako da ovaj deo price o kojem govori Branka je deo osnove svakog autoriteta koji je nastao na ovim prostorima u poslednjih 60-70 godina!
    (gandalf, 19. januar 2021 23:34)

    # Link komentara

  21. Više od pola Srbije hoće u glumce ili pevače (oba pola). Hoće publicitet, lovorike i život bez mnogo muke. To ima svoju cenu u koju je uključen i optuženi profesor. Pa ne mogu svi da budu fudbaleri ili košarkaši.
    (Serbian way, 19. januar 2021 23:30)

    # Link komentara

  22. Najbolje da se sad javimo svi mi muškarci koji smo bili "maltretirani" u toku odsluženja vojnog roka...gušterov let, čišćenje klozeta, rasklapanje puške u 3 ujutru pod maskama, trčanje goli do pojasa u pola 6 ujutru, razbacivanje neuredne kasete pa slaganje, razbacivanje kreveta ako ti jedan ćošak nije ko pismo, nekad verbalne uvrede, ono vraćanje sa piste ako ti čizme nisu čiste...itd...itd.. Da li smo se vratili iz vojske kao mnogo ozbiljniji ljudi, da jesmo. Da li smo prevazišli otpor autoritetima, da jesmo. Da li smo izašli sa "čvršćim stavom", da jesmo. Da li je to poslužilo u životu, ja mislim da jeste. A prošli smo je generacijski svi do jednog, generacije i generacije.
    (pazi stani vidi gledaj, 19. januar 2021 20:05)

    Je l' si realan?
    Uporedjujes punoletne muskarce, vojnike, koji rade vezbe za ratne uslove gde se gine, i devojcice i decake od 7 godina koje recituju pesmicu?
    Evo da se prekrstim ako je tebi to za poredjenje.
    (aabb, 19. januar 2021 23:28)

    # Link komentara

  23. Manijaci uvek idu na najslabije. Ja stalno pricam zeni da ne nosi novcanik i telefon u ruci. Nece na mene lopov,otimac kad imam 110 kila nego na zenu babu nekoga ko je slab .Tako i manijak ide na onu koju oceni da ce da cuti nece na neku lujku koja ce svima da razglasi i da dzevu.
    (srb, 19. januar 2021 23:14)

    # Link komentara

  24. Prvi put čujem za ovu školu a ispade da nema ko nije išao u nju.
    (Maska, 19. januar 2021 23:13)

    # Link komentara

  25. Ajde, Miko, marš na umivanje! U ćuzu, gluperdo, na jedno doživotnu!
    (Tanja, 19. januar 2021 23:09)

    # Link komentara

  26. Ako medju ovim komentatorima ima muskaraca sa zenskom decom, neka se zapitaju da li bi njihove kcerke mogle opusteno da dodju kuci i kazu "Tata, profesor me je pitao da li nosim grudnjak i pipnuo me za zadnjicu". Zamislite svoju devojcicu koja bez stida to govori svome ocu, pa ce vam biti jasno zasto su toliko dugo cutale. Deca se stide, to mozete da proverite, a i ne morate.
    Mika je pre svega ogromna kukavica. Sumnjam da je ikad imao hrabrosti da se tako ponasa u drustvu odraslih. Branka Katic je tad vec imala iza sebe film u kojem je igrala sa Milenom Dravic, dakle nije bila tako anonimna, inace ko zna kako bi i ona prosla.
    (Zvoncica, 19. januar 2021 23:07)

    # Link komentara

  27. ,,Govorio mi je da sam glupa,,
    Posle par decenija si progovorila o tome i odagnala svaku sumnju.
    Bolje da si cutala.
    (Gojak, 19. januar 2021 22:59)

    # Link komentara

  28. Evo jedan najgluplji i najprostiji primer zenske provokacije i muskog odgovora... Sedimo na trojca, Maj mesec neke godine, u basti u kafanici, ispijamo nasa piva, 3 devojke u minicima dopicicima vrckaju pored nas nicim izazvano! Mi dobacujemo i ... Jel to u redu sa nase muske strane ili to nije u redu sa njihove zenske strane?
    (mile, 19. januar 2021 22:54)

    # Link komentara

  29. meni ovde nesto vonja, ali zestoko... kako bre da toliki broj njih trpi sve to decenijama? jednostavno je nepojmljivo. verujem da je bilo i ucene i seksa, ali bilo je kvarne igre sa obe strane. da je neka maltretirana ili silovana slucaj pprijavila ocu,, bratu ili decku, verujem da bi mu glava odavno bila razbijena.
    (salemm, 19. januar 2021 22:52)

    # Link komentara

  30. Shvatio sam, ne samo kod nas već u svijetu, ako nisi silovana, od tebe nema ništa, jer sve su skoro glumice silovane ili prtrpjele torturu i imaju noćne more i zgrću milione, Samo normalne( uslovno rečeno)tavore, jer ih niko nije napastvovao.Realno gledano , to postaje ključ uspjeha. Ne podržavam ovog Aleksića, daleko od toga, ali ima li neka kojan je popularna a da nije seksualno iskorišćena. Otvara se pandorina kutija, ako dotakneš nekog , shvatiće kao seksualno ugrožavanje.
    (Branko, 19. januar 2021 22:35)

    # Link komentara

  31. sto nisi napustila skolu kad te tako ponizavao,dobra si glumica vjerovatno i on ima nekakvih zasluga!
    (miro, 19. januar 2021 22:21)

    # Link komentara

  32. Ne znam što su se svi uhvatili za to što je Milena R. ćutala 9 godina. Mnogo je netipičnije što se posle zlostavljanja vraćala zlostavljaču opet i opet. Nastavila je da plaća kurs kod njega još godinu dana a po završetku se upisala na glumu na klasi njegove žene. To je sve mnogo netipičnije za žrtvu od toga da ćuti. Ne mogu da zamislim da me neko siluje a ja ne promenim taj kurs glume već sledećeg vikenda dodjem opet. I tako posle 8 zlostavljanja...
    (Bronhitis, 19. januar 2021 22:18)

    # Link komentara

  33. KAKO SU RODITELJI PRISTAJALI NA OVAKAV NACIN RADA?!
    (LEDY, 19. januar 2021 22:15)

    # Link komentara

  34. Moze li neko da objasni zasto su ta deca trpela to vredjanje i ponizavanje i nastavljala tamo da idu? Ja nisam znala da glumci moraju da prodju neki dril. Ovo mi je novo. Zar mora grubo? U vrticu u kom radim svaki put se zahvalim nastavnici glume posle prisustvovanja njenom casu, kakva je to lepota od casa, kako divan nacin rada. Devojkama koje su prijavile pruzam iskrenu podrsku i ne doticem ovde temu silovanja. Pitam samo zasto su ti mladi ljudi tu ostajali i poneli iz te skole glume traume? Zbog ocekivanja roditelja, druzenja, ljubavi prema glumi? Nekako mi sve to nije dovoljno da trpim vredjanje koje me dovodi do suza, bez obzira na godine. Jedino ako su ih roditelji bukvalno terali da idu na te casove.
    (Ana, 19. januar 2021 22:14)

    # Link komentara

  35. (Blaster, 19. januar 2021 20:58)

    Naravno da jeste crno-belo.
    Mešaš babe i žabe.
    Pre svega, njih dvoje su bili 5 godina u braku, a imaju i zajedničko dete.
    Kad su se venčali ona je imala 24 godine. Svuda u svetu je punoletna u tim godinama. Razlika od 31 godine (u tim godinama) jeste za čuđenje, nekome i za zgražavanje, ali krivično delo - nije.
    A sad reci da li se i jedna od ovih devojki udala za Aleksića i/ili imala dete s njim?
    Uzgred, Lečić svojoj ženi nije bio profesor.
    (John, 19. januar 2021 21:59)

    # Link komentara

  36. Objektivno svako nasilje i kriminal su vredni osude i kazne. Postoje nebrojeni primeri velikih maltretiranja, kradja, nasilja, koje niko ne sme da prijavi jer bi ga zateklo unistenje, ako treba i cele porodice. O tome niko nista ne kaze, sa jedne strane cak se promovise takvo drustvo, i u Srbiji, i u Americi, i u mnogim drugim zemljama. Zasto je jos vece nasilje u redu? Zato sto svako ima limit dokle je moralan a posle toga nije.
    (objektivno, 19. januar 2021 21:58)

    # Link komentara

  37. Neznam, totalno sam zbunjen sa ovakvim stvarima, kako covek da reaguje uopste?
    (Krki, 19. januar 2021 21:30)

    Prilicno smo needukovani po pitanju posledica koje seksualno nasilje ostavlja na zrtve. Tajci je objasnila u drugom clanku. Vecina ljudi (muskaraca) se gadja nekim hipotezama i ispadaju grozni prema zrtvama, ne znam koliko su uopste svesni toga.

    Inace, malo se informisati, uzdrzati se od uvredljivih komentara prema zrtvama, to je sve.
    (Korto, 19. januar 2021 21:53)

    # Link komentara

  38. Ako se medicinske sestre uključe u ovaj pokret ostace sve bolnice bez doktora!
    (Zooran, 19. januar 2021 21:32)

    Ako pre toga ne poumiru od korone ili ne zapale u inostranstvo
    (John, 19. januar 2021 21:50)

    # Link komentara

  39. A hoće li neko od dušebrižnika da prokomentariše odnos jede druge Radulovićke(Nina) i jednog gospodina 30 i koju godinu starijeg(Lečić) koji je inače inače kolega sa fakulteta gospodina Aleksića. To je sve ok, jel tako? Pre nego što donesete zaključak i nekoga bacite na vešala bolje realno sagledajte situaciju. Nije baš sve tako crno/belo a da je situacija bizarna i ogavna, u svakom slučaju jeste!
    (Blaster, 19. januar 2021 20:58)

    A zasto bi bili ko to komentarisao??? Da li mozes ti da razdvojis odnos dve odrasle, punoletne osobe, koje svojevoljno ulaze u vezu od silovanja i demonstriranja moci nad maloletnim licima???
    (@Blaster, 19. januar 2021 21:47)

    # Link komentara

  40. Pa jos malo muskarac nece smeti pricati sa zenom jer sta ako nacin razgovora bude shvacen drugacije i covek bude optuzen za dvadesetak godina da je rekao nesto ovako ili onako. Neznam, totalno sam zbunjen sa ovakvim stvarima, kako covek da reaguje uopste?
    (Krki, 19. januar 2021 21:30)

    Ovo nije bio odnos muskarca i zene vec odraslog profesora i maloletnih ucenika.
    To sto vecina ovde matoraca smatra da je potpuno normalno da sa 60+ spopada neku od 16, to je druga tema.
    (Babe i zabe, 19. januar 2021 21:45)

    # Link komentara

  41. Ovih dana pljušti mržnja prema: Beogradu, umetnicima, ženama, fakultetima, bogatima, ambicioznima, talentovanima, elitama, intelektualcima... Samo ne prema nasilnicima i silovateljima.
    Super ste, bravo, mrzite još malo sve što valja.
    (Ndn, 19. januar 2021 19:44)

    Ne znam da li zivimo u istoj zemlji, ali ovo jednostavno nije tacno. Retko koji dogadjaj je ujedinio ovoliko ljudi, i 98% ljudi osudjuje nasilnike i silovatelje. Postoji 2% ljudi koji lupetaju i pisu gluposti kao i na bilo koju vest.
    Bice da si ti videla par komentara od ovih 2% i projektovala nekakvu podrsku za silovatelje. Nidje veze.
    Niko ne osudjuje Beograd, zene, bogate, ambiciozne i talentovane.
    Ne pljusti nikakva mrznja, vec realna kritika o bezgresnim i idealizovanim umetnicima koje sole pamet celom drustvu, a nikako da vide sebe. Samoproglasena elita koja deli lekcije, toliko je sigurna u svoju nadmenost da su proglasili ovog coveka vrhunskim pedagogom. Biti na televiziji ne znaci i biti elita. Elitu cine maniri i kucno vaspitanje..a ti razmisli zasto vidis mrznju tamo gde ne postoji.
    (aabb, 19. januar 2021 21:42)

    # Link komentara

  42. Aj sad svi pljujte na covjeka. Za svaku osudu je naravno. Sad se svi javljaju te ovo, te ono.
    (Bg, 19. januar 2021 21:37)

    # Link komentara

  43. Nigde nisam uspeo da pročitam. Da li je bilo seksualnog odnosa u smislu penetracije ili oralnog odnosa ili je bilo u pitanju psihičko maltretiranje , pričanje o seksu i slično?
    (nick, 19. januar 2021 21:36)

    # Link komentara

  44. Ako se medicinske sestre uključe u ovaj pokret ostace sve bolnice bez doktora!
    (Zooran, 19. januar 2021 21:32)

    # Link komentara

  45. Kao muskarac koji ima dve cerke (imam i dva sina) a koji nema sestru uvek sam osecao i osecam da da imam neko vise postovanje i podrsku prema zenama, kad zatreba. Ali isto tako kao muskarac neznam sta da kazem o ovome, neznam gde su roditelji ove dece bili kad se sve ovo desavalo? Za silovanje ako se dokaze ja bih to odma na trg razapeo, kakav bre zatvor? Ama na trg razapeti ALI ako se dokaze jer ja takav greh sa sobom nebih nosio. A roditelje ovih osoba bih definitivno strpao u zatvor jer po meni su totalno kilsali u ulozi roditelja, da vam dete ovakve stvari ne isprica to je katastrofa. Drugo, kako posle 20-30 godina neko moze da optuzuje nekog da je bio grub verbalno, ponizavajuci, seksualno uznemiravao itd. i to sve javno a nigde nekih dokaza? Pa gde ste bili pre? Coveku zivot upropastise u svakom slucaju, bio kriv ili prav.... nebitno. Pa jos malo muskarac nece smeti pricati sa zenom jer sta ako nacin razgovora bude shvacen drugacije i covek bude optuzen za dvadesetak godina da je rekao nesto ovako ili onako. Neznam, totalno sam zbunjen sa ovakvim stvarima, kako covek da reaguje uopste?
    (Krki, 19. januar 2021 21:30)

    # Link komentara

  46. Ako je stvarno doticni pocinio sva ta krivicna dela za koja ga optuzuju,tu nema raspravke zatvor bato i da ne vidis beloga dana vise,ne zelim da branim coveka ali ono sto je cudno je zasto su sve te zene ,glumice cutale do sada i posle 10 godina su resile da progovore!.
    (Mikloš Salamander, 19. januar 2021 21:28)

    # Link komentara

  47. Mozda je Mika Aleksic bio psihicki bio maltretiran od njegove zene pa je nasao nacin da joj se osveti kad tad? Nisu sve zene cvecke!
    (mile, 19. januar 2021 21:09)

    Ahaha pa sad neku decu treba da terorise jer ga zena mozda maltretira od koje nece da se razvede a ni decu nemaju, znaci moze sutra da ode. Koji su Srbi mozgovi ali nista to mene ne cudi, sve je to ocekivano tu smo gde smo.
    Ako vi tako svoj zivot vodite takvom logikom onda blago vama i onima oko vas.
    (Smesni ste, 19. januar 2021 21:28)

    # Link komentara

  48. Citala sam komentare prethodnih nekoliko dana i osim uzasa koji su prosle ove devojke, moj najjaci utisak je stanje svesti ljudi u Srbiji. Najblaze receno - uzas. Ne zelim sebi da priznam da delim prostor sa osobama koje imaju vrlo nizak IQ, sposobnost razumevanja, ogranicen mozak. Nepoznavanje teme jos i mogu da razumem, nisu svi sposobni da shvate kako funkcionise zlostavljane od strane nekoga kome verujete. Ali ono sto je od svega najgore je - nedostatak svake empatije.

    Mi smo jednostavno osudjeni na propast. Da ne idem u sirinu, drustvo koje ima ovako los rezon zivota i sveta oko sebe ne moze da opstane, jednostavno ne moze.
    (uh, 19. januar 2021 21:25)

    # Link komentara

  49. Mozda je Mika Aleksic bio psihicki bio maltretiran od njegove zene pa je nasao nacin da joj se osveti kad tad? Nisu sve zene cvecke!
    (mile, 19. januar 2021 21:09)

    # Link komentara

  50. Ne možete stvari posmatrati iz lične perespektive i očekivati da žrtve reaguju onako kako bi ste vi reagovali da vam se nešto desi. Devojčice su školu pohađale od svoje 6, 8, 10.. godine, a seksualna zlostavljanja su se dešavala kada su imale 13, 15, 17.. godina. Mnogo je to vremena da se žrtvama usadi strahopoštovanje, da se izgradi nekakav kult ličnosti, da se kroz "metode" devojčice prvo obeshrabe i obezvrede i da se tek onda izabere bespomoćna žrtva. Ne reaguju svi na isti način, ali neka od njih 100, tri ćute, on će te tri pronaći i krenuti na njih, jer imao je apsolutnu vlast, kontrolu i dominaciju. Znači nije niko prvi put došao, ušao u kancelariju, bio silovan, izašao i ćutao. To je proces koji je dugo trajao pre samog čina, manipulacija, selekcija.. I sada kao što je postojao proces pre napada, postoji i među žrtvama proces posle napada. Nije to "odjednom" hrabar, već je to proces od osećaja krivice, kazne, sramote.. do povratka sebi i shvatanja šta se zapravo desilo i da je to isključivo njegovo maslo. Što se mene tiče svaka im čast i što su se i sada oglasile, teško je to, mnogo teško, nedao Bog nikom, pogotovo u tim godinama.
    (Zašto su ćutale.., 19. januar 2021 21:07)

    # Link komentara

  51. Ako se ovo nastavi počeću da sumnjam da je sve ovo istina...
    (miki, 19. januar 2021 21:02)

    # Link komentara

  52. "jer nekp sa 17 godina spada u grupu starijeg maloletnika i ukoliko stupi u seksualni odnos s nekim starijim na dobrovoljnoj osnovi to nije protivzakonito koliko znam, mada ne mogu da kazem da sam se preterano zanimao za temu."

    Pa, ne, nije ni normalno ni zakonito da profesori imaju seks sa učenicima i učenicama od 17 godina, koliko god da je svojevoljno. Uglavnom zato što sa te pozicije samo maloumnik ne može da zavede i iskoristi dete i da tom detetu napravi pakao od života bolešću, trudnoćom, sramotom itd.

    A tek šta reći na ovo "uzorne učenice" pod ironičnim navodnicima. Zar se devojkama zaista svi uspesi brišu trenutka kad zadovolje najnormalnije nagone svog uzrasta?

    Ovo društvo je ozbiljno, ozbiljno poremećeno, zaista, strašno je što oko nas šeta ovoliko ljudi kojima nije jasno zašto mator konj nema šta da traži sa maloletnim ljudima. Svakom normalnom odraslom cura od 17 izgleda kao dete, jer to i jeste a manijaka koji se prave blesavi koliko hoćeš. Posle se žale da je feminizam zao.
    (Nnb, 19. januar 2021 21:01)

    # Link komentara

  53. Sve je to u redu. Mene interesuje, zašto niko ne spominje slučaj guzonjinog sina iz Niša? Više niko ne piše o ubistvu dečaka i odraslog čoveka na trotoaru?
    (don, 19. januar 2021 21:00)

    # Link komentara

  54. A hoće li neko od dušebrižnika da prokomentariše odnos jede druge Radulovićke(Nina) i jednog gospodina 30 i koju godinu starijeg(Lečić) koji je inače inače kolega sa fakulteta gospodina Aleksića. To je sve ok, jel tako? Pre nego što donesete zaključak i nekoga bacite na vešala bolje realno sagledajte situaciju. Nije baš sve tako crno/belo a da je situacija bizarna i ogavna, u svakom slučaju jeste!
    (Blaster, 19. januar 2021 20:58)

    # Link komentara

  55. U svoj ovoj prici, citajuci komentare, najvise onih sto su do sada cutale ?!?! Prvo, u pitanju su deca, setite se sebe kao deteta, i vasih razmisljanja, strahova, zabluda u tom uzrastu. Svako je nesto doziveo u detinjstvu, neku malu neprijatnost, koje se seca do kraja zivota, koja je na neki nacin obelezila vase odrastanje. Zamislite, ali stvarno zamislite, da ste kao dete, ili jako mladi doziveli ovako nesto... Tesko je sa tim se izboriti, unutrasnja borba sa samim sobom, a tek da se progovori o tome, javno, ili barem progovori nekome bliskom. Volela bih da strucni ljudi objasne zasto u ovakvim situacijama zrtve cute, dugo, godinama, neko nikada ni ne progovori. Nemojte osudjivati zrtve, dovoljno im je tesko.
    (G-dja, 19. januar 2021 20:58)

    # Link komentara

  56. @DonJuan
    Sto je najgore istina je! Iz mog iskustva, imao drugarica iz osnovne a posle i iz srednje pa faksa koje su se uvek 'palile' na starije dominantne, da ne kazem autorativne, muskarce. Poslednji primer je robijas iz USA koji ce se uskoro ozeniti sa jednom od najbogatijih zena u USA. Nisam neko ko bi silovao zanu/devojku ali... Medalja ipak ima 2 lica...
    (mile, 19. januar 2021 20:56)

    # Link komentara

  57. Pokusaj odgovora na pitanje mnogih,"zasto ste cutali? "
    Kod nas je bio jedan nastavnik u osnovnoj, za kog sam sad sigurna da je bio pedofil. Bio je strah i trepet, svi smo bili manji od makova zrna na njegovom casu. a onda kad nas onako ritualno isprepada i ponizi, izabere par devojcica, tada 12 do 14 godina starosti, priblizi se na sred casa, obgrli, steze, pipa po ledjima da vidi ko je poceo da nosi grudnjak, pa ga jos onako zategne da pucne preko ledja. To smo svi videli, i niko, bas niko iz celog razreda, i generacija i generacija dece, nisu to prijavili roditeljima. Nikom! Ta mustra nasilja, gde nasilnik ponizava pa onda te pohvali da se osetis malo bolje, je uobicajena.
    Ne osudjujte, nego otvorite oci. Cuvajmo decu!
    (kata, 19. januar 2021 20:54)

    # Link komentara

  58. Meni samo jedna stvar nije jasna: Da li ove devojke imaju oceve, striceve, ujake, bracu...? Zar stvarno nema nikog da ih zastiti ili se jednostavno cuti o tome?

    Licno, da sam deo cele ove price, sigurno bih robijao zbog teskih telesnih povreda..
    (crni, 19. januar 2021 20:51)

    # Link komentara

  59. "govorio mi je da sam glupa..."
    dakle kso malo dete kada se tuzaka kod vaspitacice..
    (sasa, 19. januar 2021 20:43)

    # Link komentara

  60. "Njih stotine ćuti decenijama. Hrabri narode Serbski!"
    (Banatski
    Ćute milioni, decenijama, za mnogo, mnoooogo gore stvari.
    "Sad moralni lešinari likuju nad zlom sudbinom dojučerašnjeg velikog učitelja i filmskog umetnika kako su ga sami promovisali , itd, itd.........."
    (Boris Banović
    Kladim sa da si ti gomilu nepravdi i kršenja zakona prijavio, obelodanio...Nisi nikada, nigde, video, doživeo, čuo za tako nešto? Uvek je sve bilo zakonito, moralno i pravedno? Ili si ti taj moralni lesinar, ali u idnosu na žrtve, što je mnigo gore.
    (J., 19. januar 2021 20:36)

    # Link komentara

  61. Teška vremena stigla, za pare se radi sve
    (Bucki, 19. januar 2021 20:36)

    # Link komentara

  62. Koliko ima ovakvih o kojima se još ništa ne zna?
    Devojke, zašto ćutite, nije greška prijaviti kretena, greška je prećutati i pustiti da i druga deca stradaju. Roditelji ohrabrite svoju decu, nemojte da posle 20 godina saznajemo da nam decu uče bolesnici i kreteni.
    (Cile Mile, 19. januar 2021 20:33)

    # Link komentara

  63. Ne znam zbog cega sada prave ovakvu kampanju gde treba da od coveka naprave samog djavola. Ako im se nije svidjao sto su isli kod njega. Verovatno su od njega dosta naucili. E silovanje i zlostavljanje je neka druga dimenzija i zbog toga treba najostrije da odgovara. I dajem podrsku hrabrim devojkama nije to lako. Ipak treba biti realan i ne praviti ovakvu kampanju da odgovara i sto je bio strog predavac. Mnogi iz te skole su napravili velike karijere.
    (Aleksandar, 19. januar 2021 20:22)

    # Link komentara

  64. "to bi bilo isto kao kada bi uspesni sportista tuzio trenera ,sto ga je maltretirao ."

    Desavalo se i ovo. Najbolji primer je Jelena Dokic koju je trener (otac) ubijao od batina, zastrasivanja i pretnji tokom treniranja. Postala je uspesna sportiskinja ali kasnije zbog psihickih problema otisla prvo ekstremnu u gojaznost, cak pokusala da izvrsi samoubistvo. Mnogi i danas opravdavaju njegove metode jer su dale rezultat ali samo ona zna kako joj je bilo.
    (Jelena, 19. januar 2021 20:21)

    # Link komentara

  65. Evo ja se sada javljam nakon dvadeset godina da kazem da su me maltretirale u srednjoj i Srpkinja i Informaticarka i da i danas imam traume od toga. U osnovnoj nastavnica iz Domacinstva. Sta imam ja sad od toga? Tada sam glasno govorio da te nesrecnice lece komplekse i da lece histeriju i na meni i na drugima. Nisu me fizicki maltretirale ali jesu psihicki i to podlo, zlobno i javno pred odeljenjem. Kasnije sam zene menjao kao carape cim osetim bilo kakav trag od tog ponasanja.Sad imam zenu i decu i vidim bogami da i u mojoj zeni ima toga, ali sad sam odrastao pa se borim. Sta sam naucio? Da je zivot borba, borba i da ti samo mogu pomoci roditelji i najblizi iskreni prijatelji.
    (pp, 19. januar 2021 20:20)

    # Link komentara

  66. Najbolje da se sad javimo svi mi muškarci koji smo bili "maltretirani" u toku odsluženja vojnog roka...gušterov let, čišćenje klozeta, rasklapanje puške u 3 ujutru pod maskama, trčanje goli do pojasa u pola 6 ujutru, razbacivanje neuredne kasete pa slaganje, razbacivanje kreveta ako ti jedan ćošak nije ko pismo, nekad verbalne uvrede, ono vraćanje sa piste ako ti čizme nisu čiste...itd...itd.. Da li smo se vratili iz vojske kao mnogo ozbiljniji ljudi, da jesmo. Da li smo prevazišli otpor autoritetima, da jesmo. Da li smo izašli sa "čvršćim stavom", da jesmo. Da li je to poslužilo u životu, ja mislim da jeste. A prošli smo je generacijski svi do jednog, generacije i generacije.
    (pazi stani vidi gledaj, 19. januar 2021 20:05)

    # Link komentara

  67. Znaci nije silovao?pa ok..i meni je profa na fizickom opalio samar..evo ziv sam,zdrav..imam familiju..ne bijem ih ,nisam silovao nikog..ovdje je u pitanju silovanje,a ne prica mrzi me profesor
    (Kika, 19. januar 2021 20:03)

    # Link komentara

  68. @Nju nije uznemiravao na nepriklkadan nacin fizicki jer ona ne zraci na taj nacin. i ne privlaci takve stvari. Ona je vise za karakterne uloge.
    (sony, 19. januar 2021 19:39)

    Šta to znači??? Ostale su zračile želkom da se nad njima neko iživljava???
    Branka je i danas lepa i seksi žena, dobra glumica. Uvek sam mrzeo kada neko tlači slabije od sebe, uvek sam branio slabije. Ako si faca, meri se sa istima ili jačima, a ne da se iživljavaš na slabijima.

    Nijedna osoba ne zrači time da želi da se neko iživljava nad njom. Zapamti to.
    (Darko, 19. januar 2021 19:59)

    # Link komentara

  69. Za gladijatora i ostale
    Čovek je veliki manipulator i njegov metod je bio usmeren upravo na to da decu ubije u pojam i natera na slepu poslušnost i da im ulije strah. Ne razumete jer niste psiho. Trener neće uspešnog sportistu da siluje da bi bio uspešan.Ovaj čovek je imao za cilj da radi nemoralne stvari. Zna se šta je strogoća a šta je patologija. Obični ljudi to ne razlikuju. Treba malo čitati psihologiju i naučiti proceniti šta je normalno a šta ne. Mnogi ljudi misle da je normalno ono što nije. Vidim puno ljudi ne razume ni tu decu. Bilo je drugo vreme. Moju ćerku od 14 godina spopao manijak u bolnici. Kad je počela da vrišti sestra došla i počela da viče na nju i ako joj ova ispričala šta se dogadja.to je bilo to vreme. Žensko uvek krivo za sve. E zato mnoge i sad ćute i trpe uznemiravanje. Ti silnici se uvek izvuku a i kazne su blage.Još se i vrate da ženu ponovo uznemiravaju(npr. Na radnom mestu). Kako god okreneš uvek žrtva kriva i za ljude i za sistem u državi.naročito tada u vreme kad se to dogadjalo.
    (Verica, 19. januar 2021 19:53)

    # Link komentara

  70. Ovih dana pljušti mržnja prema: Beogradu, umetnicima, ženama, fakultetima, bogatima, ambicioznima, talentovanima, elitama, intelektualcima... Samo ne prema nasilnicima i silovateljima.
    Super ste, bravo, mrzite još malo sve što valja.
    (Ndn, 19. januar 2021 19:44)

    # Link komentara

  71. Hmm za silovanje u zatvor i tu nema sta da se raspravlja sem sto jedino treba dokazati da je do istog doslo a s ove vremenske distance to je prakticno nemoguce.

    S druge strane, znam za slucajeve jos iz srednje da su neke "uzorne ucenice", redovno posecivale profesora fizickog (tad je bio oko 32god i imao i dete i zenu) i to svojevoljno vise puta. Taj isti i dalje predaje. E sad da li je to sto je radio poremeceno - jeste, al da li je silovanje - nije, jer nekp sa 17 godina spada u grupu starijeg maloletnika i ukoliko stupi u seksualni odnos s nekim starijim na dobrovoljnoj osnovi to nije protivzakonito koliko znam, mada ne mogu da kazem da sam se preterano zanimao za temu.

    U svakom slucaju, covek na kraju moze ladno da ih sve krivicno goni za klevetu i dobije ogromnu odstetu ukoliko nijedna od njih nema neke cvrste dokaze za to silovanje i to je najgore u celoj prici jer kad se nesto odma ne prijavi posle je jako tesko isterati pravdu, a bojim se da ce to biti slucaj i ovde...
    (Milun, 19. januar 2021 19:44)

    # Link komentara

  72. Vole ribe takve muskarce.
    (DonJuan, 19. januar 2021 19:42)

    # Link komentara

  73. da znate koliko odvratnih sema ima u umetnickim krugovima, ovih kombinacija kao sto je ovo da je njegova zena profesor na fakultetu, pa su svi morali njenom muzu da placaju skolu i daju decu na casove da bi dobili vece sanse na prijemnom...ja znam za slikarstvo slicne seme..uzas... Prijemni ispit za glumu i slikarstvo su najtezi od svih fakulteta. Ovde je najgore sto je covek jos i psihopata. I toliko tih zloupotreba polozaja ima za druge poslove takodje...stari krmci na pozicijama spopadaju devojke jer je tesko naci posao...
    Policijska akcija protiv svih pedofila pod hitno!
    (uskok, 19. januar 2021 19:39)

    # Link komentara

  74. Nju nije uznemiravao na nepriklkadan nacin fizicki jer ona ne zraci na taj nacin. i ne privlaci takve stvari. Ona je vise za karakterne uloge.
    (sony, 19. januar 2021 19:39)

    # Link komentara

  75. bravo branka!
    (basketas, 19. januar 2021 19:31)

    # Link komentara

  76. Da su sve to govorile onda kad je trebalo, to znači odmah, broj žrtava ovog manijaka bio bi mnogo manji, a sad ste sve "hrabre". Vređao Te, a Ti si ćutala i trpila? Šta je to? Mazohizam?
    (Fenomen, 19. januar 2021 19:25)

    # Link komentara

  77. Mislim da je deo Mikinih učenica prozvan da se javi, a deo se osetio prozvanim. Ne treba ig radi toga kriviti. Međutim, sve ovo što je Branka ispričala nema veze sa optužbama radi kojih je Mika uhapšen. Mislim da je do sada već cela Srbija mogla da zaključi kakav je Mika kao pedagog. Trebalo bi ipak stvari postaviti na svoje mesto, ta njegova "škola" je bila privatni kurs glume. Niko nikoga nije terao da ide tamo, a još manje da trpi to što je trpeo. Razvodnjava se cela priča, umesto da se fokusira na one ozbiljne optužbe. Eto, imali smo priliku da pročitamo i da je Arkanov sin bio vređan i ponižavan.
    (Zoki, 19. januar 2021 19:25)

    # Link komentara

  78. A koliko je talentovane djece moglo da uspije u glumi ali nisu mogli zbog tatinih i maminih sinova i mikine skole glume? Sve je to jedna ista banda, a sada se razracunavaju medju sobom. Neko rijesio tom Miki da da se sveti ko zna zbog cega i pokrenula se lavina. Nek meni objasni kako su svi iz Mikine skole zavrsavali na tv-u? Ti isti roditelji su ih i slali u tu "skolu" jer su znali kako to ide. Jedna cerka advokata, druga biznismena.... Sad se javlja Branka ss optuzbom da joj je rekao da je glupa i da je tjerao da se umiva!!! Sta je, Branka, zafalilo uloga? Nisi vise mlada i simpaticna pa sad uzimaju razne Milene i Ive, al kad se vec povela ova prica, da se i yi ogrebes, mozda padne neka uloga u nekoj sapunici.
    (kaokakao, 19. januar 2021 19:18)

    # Link komentara

  79. Mirjanu Karanovic, Branku Katic, Biljanu Srbljanovic i slicne bih zaista molio da se ne oglasavaju. Ne moze i jare i pare. One su same sebe toliko diskreditovale da ne mogu da pruze podrsku bilo kome jer je kontraproduktivno.
    (my way, 19. januar 2021 19:07)

    # Link komentara

  80. A sta je sa glumcima, njih ocigledno nije psihicki maltretirao? Ovo nema nista sto nije mogla da prekine a da je zelela, mogla je jedonstavno vise da ne dolazi kao ni drugi ucenici. Ne opravdavam ali niko ih nije terao da to trpe. A za silovanje je zasluzio da ide u zatvor na mnogoooo godina ako uspeju uopste da ga osude jer je ovo na zalost sada rekla kazala. A Mileni svaka cast jer je spasila tuge drugu decu I devojcice of ocigledno monstruma.
    (Ccc, 19. januar 2021 19:04)

    # Link komentara

  81. "to bi bilo isto kao kada bi uspesni sportista tuzio trenera ,sto ga je maltretirao ."

    I takvih skandala u svetu sporta ima koliko hoćeš. I ne tuže kada su nezaštićeni i preplašeni nego kad prođe vreme, imaju snage i sredstava za borbu. I? Nisu ljudi postali uspešni zahvaljujući maltretiranju pa da bude "puj pike ne važi", već uprkos maltretiranju i zaslužuju pravdu kad tad. Ili je možda tvoj problem što su ovde u pitanju žene a žene ti kakogod da okreneš nikako ne valjaju?
    (B, 19. januar 2021 19:03)

    # Link komentara

  82. Ovo vec postaje smesno sada se svaka javlja da ju je i pogledao kako na treba samo da bi se oglasila . Smejurija. Sto ih se vise javlja sa ovakvim glupostima kako ih je terao da se umivaju i sl. to sve vise ovo gubi smisao.
    (Ivan, 19. januar 2021 19:01)

    # Link komentara

  83. Sramota da su svi sve znali 30 godina i da su cutali,a sad se daje neka lazna podrska,sram vas bilo sto niko nije izaso da kaze sta radi taj covek,a ocigledno ih je sve maltretiro neke psihicki,a mnoge i seksualno,zato sto ste cutale mladje generacije koje su dolazile su prolazile sve gore i gore i nemate nikakvo pravo da se sad javljate i govorite o podrsci nekoj.
    (smorinjo, 19. januar 2021 19:00)

    # Link komentara

  84. Aman, zašto ste svi vi decenijama ćutali?! Ukoliko je sve ovo istina, a izgleda da jeste, znate li koliko ste trauma mogli da sprečite? Koliko nevinih suza se prolilo jer ste svi vi bili ili pi.ke ili ljudi koji su spremni da trpe zlostavljane zarad karijere u glumi! Sram vas bilo!!!
    (Vidak, 19. januar 2021 18:07)

    Ili mozda da su rekle tada, dok su mlade devojke, u pubertetu, niko im ne bi poveravao, njihove karijere koje nisu pocele bi bile zavrsene, i hapsenja danas ne bi bilo.
    (zmajognjeni, 19. januar 2021 19:00)

    # Link komentara

  85. Cekamo da se jave medicinske sestre,tek tu blud ,nemoral.Pola doktora predatori.
    (Nikolaa, 19. januar 2021 18:54)

    # Link komentara

  86. Zasto je cutala? Pa, zato sto je u ovoj sredini omalovazavanje potpuno prihvacen nacin ophodjenja sa decom. Da je nesto rekla, samo bi joj se smejali i rekli da je razmazena. Je l' u zemlji Srbiji postoji i jedan jedini covek koji nije imao nijedenog nastavnika (ili nastavnicu, nema veze) koji je decu rutinski makar verbalno maltretiraro? Ako takvog niste imali, onda mogu samo da zakljucim da se ili niste skolovali u Srbiji, ili ste imali maksimum 4 godine osnovne skole, a pritom srece sa uciteljem ili uciteljicom.
    (Ja, 19. januar 2021 18:52)

    # Link komentara

  87. Ovde ima mnogo muskaraca koji ne razumeju nista. Ovaj silovatelj je godinama dobijao tapsanje po ramenu od drzave i njenih institucija, a to su ove devojcice videle. Ne sumnjam da je stvorio atmosferu sekte gde se svaka od njih i bojala i duboko postovala ludaka.Koliko mogu da shvatim kada je dosao u krizu srednjih godina od obicnog mobninga preslo je u seksualno ne uznemiravanje nego maltretiranje. Kada su te devojcice bile spremne, u njegovoj glavi za napad on je napadao. Siguran da im je isprao mozgove i da nema sanse da ga prijave, a i ako bi ga samo jedna prijavila ne bi bilo nista jer bi je nekako zaplasio. Nije racunao da je drugacije kad te pet ozbiljnih zena prijavi i jos iza njih stanu ostale zrtve
    (lucc, 19. januar 2021 18:50)

    # Link komentara

  88. Iskreno, nisam ni znao za tu skolu, niti za tog Aleksica, samo, mogu da primetim da su skoro svi glumci prosli njegovu skolu?! Sticem utisak da FDU i nije mogao da se upise, bez njegove skole? Jos mi je manje jasno, kako to da sve ove godine, niko nije provalio ponasanje tog coveka? Ispada, da su svi trpeli njegovu torturu, a niko nije imao petlju da progovori, e sad svi hrabri!
    (rani, 19. januar 2021 18:50)

    # Link komentara

  89. Evo, sad i ona počinje sa propagandom. Stvarno me je mnogo razočarala da bude u grupi sa Srbljanovickom, Maljevickom i Bikovicem. Kako može da bude ovako naivna i učestvuje u blacenju čoveka. Cenim je kao glumicu i njenu ličnost ali ne znam šta ljude tera da se ovako ponizavaju iako nema potrebe za tim. Po onoj narodnoj gde i Turci tu i mali mujo. Poneki put se stvarno pitam šta se to dešava sa ovim narodom? Zar smo se toliko prozlili?
    (Aron, 19. januar 2021 17:54)

    Hoćeš da kažeš da su svi lagali a da je on čist k'o jutarnja rosa. Imaš li ogledalo u kući? Šta vidiš? Ljudsko biće? Ne bih rekao.
    (Sramoto ljudskog roda, 19. januar 2021 18:47)

    # Link komentara

  90. Sad kad krenu i glumci da se javljaju, nego ih sramota ! A tek estradne umetnice, ispade da je ovaj seksualni predator polno uznemirio pola Srbije i regiona !
    Sad moralni lešinari likuju nad zlom sudbinom dojučerašnjeg velikog učitelja i filmskog umetnika kako su ga sami promovisali , itd, itd..........
    (Boris Banović, 19. januar 2021 18:45)

    # Link komentara

  91. Au izgleda da ni jedna nije postedjena, pa sto cutasze tolike godine, a uloge se samo nizale...
    (mich, 19. januar 2021 18:44)

    # Link komentara

  92. Aman, zašto ste svi vi decenijama ćutali?! Ukoliko je sve ovo istina, a izgleda da jeste, znate li koliko ste trauma mogli da sprečite? Koliko nevinih suza se prolilo jer ste svi vi bili ili pi.ke ili ljudi koji su spremni da trpe zlostavljane zarad karijere u glumi! Sram vas bilo!!!
    (Vidak, 19. januar 2021 18:07)
    Burazeru, ovo sto je prosla Branka Katic ipak ne zasluzuje da se alarmira cela drzava...svi smo imali nekog ko je strog u zivotu.. ucitelja, nastavnika, trenera.
    I prenosilo se kroz generacije da su pojedini onako bas "opasni" za ucenike.. Kasnije su deca odrasla, nisu ni mogli da pretpostave da je ovaj profesor toliko daleko otisao, a opet ne cude se jer znaju o kakvom se coveku radi..i zato su sad krenuli svi da prepricavaju svoja iskustva sa njim.
    (Goranac, 19. januar 2021 18:42)

    # Link komentara

  93. Jedan deo ,,komentatora,, sada napada i Branku Katic ,,sto je cutala,,Ima cak i ,,zluradih komentara,,
    A ja bih pitao iste ,,a zasto VI cutite a uradili ste nesto cega se u sebi stidite,,Sigurno ste u zivotu nesto uradili.
    Sada svi i ,,zastitnici,, i ,,sudije,,
    Nemojte tako, mozda bi se jos neko od devojaka, zena javio a upravo zbog Takvih nece.
    A od mene velika podrska za sve zene, nevezano samo za ovaj slucaj.
    (humanista, 19. januar 2021 18:42)

    # Link komentara

  94. Ocekujete od nadleznih...
    Gde su do danas bili. " TI NADLEZNI,KOJI SU MU DAVALI DOZVOLU" za privatnu skolu?
    PROCESLJAJTE PRIVATNE VRTICE, i SVE USTANOVE KOJE SE BAVE " vaspitanjem i zastitom dece ",DA NE BI BILO IZNENADJENJA
    (Mozda me pamcenje ne sluzi, 19. januar 2021 18:39)

    # Link komentara

  95. Na sceni glumci moraju da se naviknu na prikazivanje svih strana ljudskog ponašanja i onih dobrih i loših. Ali van scene treba stvoriti atmosferu uzajamnog uvažavanja, da bi ti ekstremi na sceni bili mogući. To sa našim klanovima teško ide.
    (Profesionalizam, 19. januar 2021 18:39)

    # Link komentara

  96. Pa stvarno, sad ispade da su svi sve znali, naslućivali, očigledno bilo ali eto...
    (@C72, 19. januar 2021 18:39)

    # Link komentara

  97. sve ste postale glumice i sada vam ne valja ucitelj ....to bi bilo isto kao kada bi uspesni sportista tuzio trenera ,sto ga je maltretirao .
    (per aspera ad astra, 19. januar 2021 18:38)

    # Link komentara

  98. Mnogo "pedagoga" u to vrijeme su imali slican stil koji je Branka ovdjrle opsala. Zato je to tada izgledalo normalno.
    (jo, 19. januar 2021 18:38)

    # Link komentara

  99. gde tada da kaže? na kongresu socijalističke omladine na radio beogradu 2?
    (e moj... ti, 19. januar 2021 18:35)

    # Link komentara

  100. nevezano za zločin koji je počinio(ako je) sada stižu žalbe na njegove metode.
    Branka Katić, Ivana Zarić, Bojana Maljević i mnogi druge(i) postadoše vrhunske glumice...

    Čekaj malo, metod daje rezultate, niko se nije bunio, i na kraju, zašto je njegov sistem učenja sada neprihvatlhiv i zašto se direktno meša sa zločinom.
    (gladijator, 19. januar 2021 18:33)

    # Link komentara

  101. A da li si glupa?
    I zasto to ranije nisi rekla?
    Nisi imala hrabrosti?
    (moralni gmizavac, 19. januar 2021 18:13)
    Cudo jedno. U zemlji tako hrabrih ljudi koji se dignu slozno na najmanju nepravdu ona nije imala hrabrosti...
    Ma koga vi za........
    Ovo je nasa nakaradna kukavicka izopacena slika i prilika i mnogima se naravno ne svidja to sto vide. Ali to vam je.
    (Ahahaha, 19. januar 2021 18:29)

    # Link komentara

  102. Zasto ranije nije rekla? Svi vi koji postavljate ovo pitanje treba da znate da ovo i ono vreme nije isto. Pre sada vec 40 g. dobra drugarica mi se poverila da je na izlazu iz kancelarije posle konsultacija profesor zgrabio za zadnjicu. Ona je izašla i bila u soku. Rekla je nekolicini nas u grupi, a roditeljima? Ni slučajno. Nisu deca s roditeljima o tim stvarima pričala, a za ćerke je samo važilo da ne obrukamo porodicu pa se ćutalo. U nasoj kulturi ima puno toga nearšcinjenog po pitanju morala pogotovo prema ženskoj deci. Otuda tendencija da se sumnja ili se osuđuje žrtva .
    (Minja, 19. januar 2021 18:28)

    # Link komentara

  103. Ali jeste psihopata, dileme vise nema i nadam se da ce za sve ovo da plati visoku cenu. Cuj, sikanira 15-ogodisnju devojcicu, ponizava i vredja je pred drugima, spominje sise te iste devojcice pred drugima bez ikakvog povoda da bi onda posle ne znam koliko maltretiranja i sikaniranja "organizovao" da ostane sam u prostoriji sa tom devojcicom da bi joj rekao da joj sve to radi jer je voli. Pa ovoga treba u ludnicu, ne u zatvor, ali mu ipak zelim zatvor.
    (Eugen, 19. januar 2021 18:28)

    # Link komentara

  104. A da li si glupa?
    I zasto to ranije nisi rekla?
    Nisi imala hrabrosti?
    (moralni gmizavac, 19. januar 2021 18:13)

    Vidi ga ovaj. Pa Branka ima vise i mozga i talenta u malom prstu nego ti u glavi
    (Mutombo, 19. januar 2021 18:28)

    # Link komentara

  105. Sad ste svi pametni, a da ove devojke nisu progovorile svi bi i dalje cutali kao zaliveni
    (Neko, 19. januar 2021 18:24)

    # Link komentara

  106. Ovim sto to tek sada govoriš dokazao je da ipak jesi.
    (Mare, 19. januar 2021 18:21)

    # Link komentara

  107. MeToo, malo ko će shvatiti komentar
    (bopal, 19. januar 2021 18:20)

    # Link komentara

  108. Dajte mi, molim vas, samo 15 minuta da posetim tog lika u zatvoru.
    (Delija poreklom iz Radzastana, 19. januar 2021 18:18)

    # Link komentara

  109. Jel primetio neko koliko slavnih je išlo kod njega u tu školu? To kao da je bio USLOV za FDU, bar veoma važan faktor. Zbog njegove žene, možda? A da mu ta moć nije data određenim dilovima, da li bi se toliko se osetio kao bog, neranjiv, kom je sve dozvoljeno?
    (Jd, 19. januar 2021 18:15)

    # Link komentara

  110. Samo vi nastavite da ČEKATE I DA ćutite, svaka vrsta ćutanja je podrška silovatelju, svaka vrsta ćutanja je podrška silovatelju, svaka vrsta ćutanja je podrška silovatelju, DOK SE TO NE SHVATI I NE PRIHVATI SVE ĆE SE ISTO OPET I OPET PONAVLJATI... Toliko života je moglo biti spašeno... To je činjenica, samo vi nastavite da podržavate silovatelje... kao niko ništa nije znao, kao niko ništa nije znao...
    (Kikujiro, 19. januar 2021 18:15)

    # Link komentara

  111. Bravo Branka, bravo! Ima ovde i onih sa ženskom decom a lupaju minuse u njegovu odbranu. Isto kao oni što su Jutku branili. Samo hrabro, treba da kaže svaka žena kakvo je iskustvo imala sa njim, a i sa svakim drugim njemu sličnim.
    (Marko, 19. januar 2021 18:15)

    # Link komentara

  112. Hajde sad svi oni komentatori koji su se u prethodna tri dana drznuli da kažu za mlađe glumice 'ko su one', 'samo hoće slavu, zato ga prozivaju', itd. Recite to i za Branku Katić kad ste takvi junaci. U stvari ste mizoginisti i pokušavate da nađete bilo kakvo opravdanje za ponašanje za koje nema opravdanja. Podrška glumicama.
    (Explorer, 19. januar 2021 18:14)

    # Link komentara

  113. Juce neki otac pise kako je njegova cera jako tuzna jer vise nece biti casova i jeste on njih vredjao i nju jeste i drao se istina... ali posle kada je pohvali, nagradi bila je presrecna danima je sijala.
    I vi se pitate kako roditelji ne kapiraju.
    Pa eto taj tata ne kapira da je to psihopatsko ispiranje mozga, obavezno u sekti. Prvo te neko ubije sistematski u pojam i izvredja, ubije ti samopouzdanje a onda ti baca keksice u vidu pohvale, ostale vredja a ti si onda bitan, miljenik da bi te posle opet stavio na ignore a cascavao novog ljubimca. Oni bi posle sve ucinili za novu pohvalu i paznju gurua, bas sve.
    I kada taj tata i roditelji to ne kapiraju kako mislite da manta tu decu, pa oni su totalno sludjeni.
    (Uzas, uzas, 19. januar 2021 18:14)

    # Link komentara

  114. Ajde devojke, žene, devojćice okuražite se više i prijavite maltretisanje bilo koje vrste i od bilo koga, jer samo tako društvo moze napred. Samo tako moze da se promeni društvo koje diksriminiše, teroriše, maltretise, omalovažava. Imate pravo na mir i poštovanje. Niko nema pravo da vas dodiruje bez vase dozvole, nema pravo da vas ismeva, vređa, omalovažava, da vas seksualno napastuje ili siluje. Postanite svesne svojih prava i udruženim snagama promenite društvo. Ovako dalje ne ide. Sramota je da se decenijama ćuti iz straha. A šokantno je da i danas nakon iznesenih činjenica ima onih koji napadaju žrtve a brane počinioca.
    (samo napred, 19. januar 2021 18:13)

    # Link komentara

  115. A da li si glupa?
    I zasto to ranije nisi rekla?
    Nisi imala hrabrosti?
    (moralni gmizavac, 19. januar 2021 18:13)

    # Link komentara

  116. Zasto nije izasla u javnost do sada, posle toliko godina, decenija?
    (Hanzo Hasashi, 19. januar 2021 18:13)

    # Link komentara

  117. Aman, zašto ste svi vi decenijama ćutali?! Ukoliko je sve ovo istina, a izgleda da jeste, znate li koliko ste trauma mogli da sprečite? Koliko nevinih suza se prolilo jer ste svi vi bili ili pi.ke ili ljudi koji su spremni da trpe zlostavljane zarad karijere u glumi! Sram vas bilo!!!
    (Vidak, 19. januar 2021 18:07)

    # Link komentara

  118. Srce moje, a je li te pipao? I ako jeste, molim te sto detaljnije opisi da svi vidimo o kakvo skotu se radi
    (Topol, 19. januar 2021 18:06)

    # Link komentara

  119. Pa što to nisi ranije rekla. Da smo ga onda osudili sad se ovo ne bi desilo. Nego sve ćemo izdržati samo da budemo slavni i poznati. Svi ste vi meni isti kao i on koji ste ćutali.
    (mića, 19. januar 2021 18:05)

    # Link komentara

  120. Znači on je taj monstrum!
    Ako je moguće da je svim maltretiranim i seksualno uznemirenim ženama, kao i silovanim, zajednički samo ovaj jedan jedini monstrum...
    Pa onda zaslužuje da plati za sva silovanja, omalovažavanja, i podaštavanja žena, ovog sveta!!!
    (Mediocritical, 19. januar 2021 18:04)

    # Link komentara

  121. Govoriti nekom da je glup i rasplakati ga je pedagoska mera nekih pedagoga i stvar je drzave skole roditelja i ucenika da to tolerisu ili sankcionisu
    Ali nekome raditi sta tvrde da je ovaj pedagog radio svojim ucenicama je za sud i za zatvor.
    Ja bih takodje predlozila da se ovaj pedagog stavi pred ucenice i niihove roditelje i familiju pa nek mu oni rade sta misle da zasluzuje, sve osim da ga ubiju bilo bi dozvoljeno, ipak treba i da robija
    (Pedagoga ima svakakvih, 19. januar 2021 18:02)

    # Link komentara

  122. Čekamo da se oglasi još i Eva Ras.
    (Trebin, 19. januar 2021 18:01)

    # Link komentara

  123. Njih stotine ćuti decenijama. Hrabri narode Serbski!
    (Banatski, 19. januar 2021 17:59)

    # Link komentara

  124. Sve sve al Branku da mi dira? Moju prvu ljubav???? Moreeeeee
    (perokebla, 19. januar 2021 17:58)

    # Link komentara

  125. Aman,pa gde si bila do sada Brankice?
    (BOPE, 19. januar 2021 17:55)

    # Link komentara

  126. Evo, sad i ona počinje sa propagandom. Stvarno me je mnogo razočarala da bude u grupi sa Srbljanovickom, Maljevickom i Bikovicem. Kako može da bude ovako naivna i učestvuje u blacenju čoveka. Cenim je kao glumicu i njenu ličnost ali ne znam šta ljude tera da se ovako ponizavaju iako nema potrebe za tim. Po onoj narodnoj gde i Turci tu i mali mujo. Poneki put se stvarno pitam šta se to dešava sa ovim narodom? Zar smo se toliko prozlili?
    (Aron, 19. januar 2021 17:54)

    # Link komentara

  127. Monstruozno zaista, ja se bukvalno tresem od besa.
    (MeToo, 19. januar 2021 17:52)

    # Link komentara