- Komentari -
  1. Jadni papagaji, nisu oni krivi sto ih je neko naucio da psuju. Zasto ih razdvojiti, neka ih udome, sigurno su nesrecni u tom zatvoru !
    (Mici, 1. oktobar 2020 16:20)

    # Link komentara

  2. @Veljko: Selimovic se ne recituje.
    (krug dvojke, 1. oktobar 2020 12:00)

    # Link komentara

  3. Iako su ih posetioci većinom smatrali zabavnim i čak im uzvraćali, zbog mogućeg negativnog uticaja na decu papagaji su razdvojeni i privremeno premešteni na lokacije koje se nalaze van očiju javnosti, ne bi li se tako odvikli od psovanja.

    Eto, tako rade i tako razmišljau normalne države, dok je u Srbiji najprestižnija družina iz farme, parova i drugih rijaliti emisija zadužena da nam "obrazuje i vaspitava" decu.
    (Steva, 1. oktobar 2020 11:43)

    # Link komentara

  4. Meni u tome ima nesto okrutno. Zivotinje nisu krive, njih je neki covek, koji nece odgovarati (ako je to uopste kaznjivo)naucuio da psuju i sta sad da se radi? Papagaji su uzivali u medjusobnom druzenju, ako ih stave sa drugim papagajima i njih ce nauciti da psuju, prema tome ostaje im jedino da ostatak zivota provedu izolovani od svoje vrste sa nekom zivotinjama koje nemaju sposobnost oponasanja ljudskog govora da se licemeri ne bi sablaznjavali.
    (Branko, 30. septembar 2020 22:50)

    Meni prijatelju u tome ima nesto MNOGO MNOGO okrutno..ko si bre ti da zatvoris bilo koga..takve dijamantne ptice drzati u izolaciji? odakle pravo?! sve zoovrtove, cirkuse (pogotovo) i slicne gluposti trajno zabraniti.. ostaviti nacionalne parkove za ugrozene vrste... tuga
    (Bgd, 1. oktobar 2020 08:41)

    # Link komentara

  5. Kakva vjest! I neka su psovali, šteta što nisu naučili da ciljaju iz vazduha da dok lete I ****aju po prolaznicima. Hahaha Dajte više ovakvih vjestica za dobro raspoloženje.
    (Skateboarder, 1. oktobar 2020 04:15)

    # Link komentara

  6. Dobro je pa samo psuju nisu naučili od ljudi nešto drugo.
     (deda mraz, 30. septembar 2020 23:33)

    # Link komentara

  7. Meni u tome ima nesto okrutno. Zivotinje nisu krive, njih je neki covek, koji nece odgovarati (ako je to uopste kaznjivo)naucuio da psuju i sta sad da se radi? Papagaji su uzivali u medjusobnom druzenju, ako ih stave sa drugim papagajima i njih ce nauciti da psuju, prema tome ostaje im jedino da ostatak zivota provedu izolovani od svoje vrste sa nekom zivotinjama koje nemaju sposobnost oponasanja ljudskog govora da se licemeri ne bi sablaznjavali.
    (Branko, 30. septembar 2020 22:50)

    # Link komentara

  8. Ptice pametnice!!
    (Mrkac Mrkvic, 30. septembar 2020 22:34)

    # Link komentara

  9. Moj papagaj iz kruga dvojke recituje selimovića
    (veljko, 30. septembar 2020 19:24)

    # Link komentara