- Komentari -
  1. U februaru je moja koleginica ila na bolovanju. Kad se vratila, rekla da je jedva pretekla, i da joj je doktorka rekla da je to neki atipičan grip
     (Zar ne?, 4. jun 2020 20:58)

    # Link komentara

  2. @UnrealEngine

    Molim te, objasni nam koji su to razni mešetari iskoristili i kako?
    (nowave7, 02. jun 2020 19:55)
    Evo ti najblizi primer, bosanski premijer je preko firme za proizvodnju malina, uvozio neispravne respiratore iz Kine! U Srbiji verovatno nesto slicno, a dokazano da su maske iz pomoci prodavane u apotekama po desetostruko visoj ceni nego pre pandemije! Pa do toga da privatne bolnice u Nemackoj jedan dan intezivne nege obracunavaju 8 hiljada evra zdravstvenom osiguranju! Ima koliko hoces!
     (sir oliver, 3. jun 2020 08:48)

    # Link komentara

  3. Tramp je upravu kada tvrdi da je Kina skrivala podatke o virusu, mada svetski virusolozi tvrde da ovo nije virus već bakterija koja dovodi do zgrušavanja krvi i izaziva sve prateće simptome.
     (Alexandrija, 3. jun 2020 08:37)

    # Link komentara

  4. Drugar od tetkinog kolege,pa njegova prva žena nije imala koronu, dok je recimo njena majka čula od komšije da je njegova sestra upoznala momka čiji se brat vratio iz Kine sa teškom upalom pluća......... To je bilo negde u oktobru a sada je maj.
     (sutra vutra, 3. jun 2020 07:07)

    # Link komentara

  5. Baba mog druga je 1998.umrla od korone u svojoj 93-oj godini.
     (milos, 3. jun 2020 06:51)

    # Link komentara

  6. Ja sam gledao mnogo podataka i nekako se stvarno stiče utisak da je virus bio u Evropi mnogo ranije. To bi objasnilo dosta toga.
    S druge strane, u tom slučaju ostaje jedno pitanje: zašto je smrtnost u Evropi počela da naglo raste tek početkom marta? I taj porast smrtnosti se desio u 8 država Evrope, u vrlo kratkom roku, tokom marta.
    Prije marta nema nikakve povećane smrtnosti ni u jednoj zemlji Evrope.
    (Marko pg, 3. jun 2020 04:32)

    # Link komentara

  7. Temperatura do 38 stepeni nije temperatura
     (Kekec, 3. jun 2020 00:04)

    # Link komentara

  8. Virus je tu od oktobra. Majka mog druga bila je u Vuhanu sredinom septembra 2019. Bila je i na toj cuvenoj pijaci. Vratila se i posle 2 nedelje imala takav grip/upalu pluca sta li vec, da nije iz kuce izlazila danima. To se vratilo jos jednom nakon nedelju dana,3 puta je bila kod lekara iako isti ne posecuje skoro nikada,i doktor je bio u cudu. Kada je sve pocelo, citala je naravno kao i svi sta se desava,kaze da je imala iste te simptome koje su svi ljudi opisivali,gusenje,ne moze da se dodje do daha,visoka temperatura,malaksalost,itd itd..eto,skromnog doprinosa Srba i svetskoj epidemiji.
    (Sale, 2. jun 2020 22:39)

    # Link komentara

  9. U školi u kojoj radim dvoje djece koja sjede jedno do drugog(dječak i djevojčica)-dječaku 10 dana temperatura između 37 i 38 koja se ničim nije mogla skinuti,kašalj i malaksalost.Bez upale pluća.Djevojčici upala pluća kakvu ni iskusniji pulmolozi nisu vidjeli.Dječak što je sjedio iza njih se nekoliko dana gušio od kašlja,a svi ukućani imali temperaturu.Dječak do njega se 10 dana "vukao"od malaksalosti,ali bez temperature i kašlja.Svima nam je bilo sumnjivo,jer gripa nije uobičajena na samom početku zime,već kasnije.Ako je istina da je to od korone,to i ne bi bilo loše,jer se onda može smatrati da su prošla 2 talasa.
    (Saša, 2. jun 2020 22:08)

    # Link komentara

  10. @zlo
    A moj deda je umro jos 1985.e. Malo od korone a malo više od rakije. I nista nije procurelo u javnost.
     (fenomen, 2. jun 2020 20:54)

    # Link komentara

  11. @UnrealEngine

    Molim te, objasni nam koji su to razni mešetari iskoristili i kako?
     (nowave7, 2. jun 2020 19:55)

    # Link komentara

  12. Sigurno je bio u decembru. Ja sam sredinom decembra imao "grip" kakav nisam imao nikada u životu. Možda na neke simptome nisam obraćao pažnju zato što tada niko nije ni govorio o drugačijem virusu. I da, naravno da sam pogotovo tih desetak dana bio u strogoj samoizolaciji jer sam se borio za vazduh i nije mi bilo ni do hrane, ni do čega. Uopšte više nisam ni naknadno pametan, možda bih i umro da sam znao da je virus tako smrtonosan. ?

    Sad mi je lako i da se šalim, ali stvarno sam u nekoliko navrata pomislio da ću eto da umrem od gripa. Inače sam (bio) besprekorno zdrav, hvala na pitanju.
    (anonim, 02. jun 2020 17:39)

    Kraj februara...

    Dva dana, pet kilograma manje...

    Ništa simptomi, samo se slomilo...

    Za par dana prošlo, sledećih mesec dana nisam bio sav svoj...

    Inače zdrav, odlična kondicija...
     (P-76ers, 2. jun 2020 19:49)

    # Link komentara

  13. Ja sam neke stvari izlecio koronom
     (Kekec, 2. jun 2020 19:34)

    # Link komentara

  14. Brat od tetke, mlad i zdrav čovek, zaglavi u bolnici početkom godine (prva polovina januara) sa upalom na kvadrat, uključujući kompletnu simptomatiku (sa sve gubljenjem čula mirisa i ukusa, stravičnim glavoboljama itd). Sedam dana pre toga je sa svojom decom boravio kod nas nekoliko puta, kompletna moja porodica, njegove klinke... nikom ništa. Nisam od onih koji tripuju da je ovaj virus izmišljen od strane vanzemaljaca i emitovan u etar putem 5g antena da uništi srpski narod, ali da je puno nepoznanica u vezi sa njim, a da su te nepoznanice iskoristili razni belosvetski i domaći mešetari, u to sam ubeđen.
    (UnrealEngine, 2. jun 2020 19:27)

    # Link komentara

  15. Ma moj pokojni deda je jos 2005e umro od korone.
    (zlo, 2. jun 2020 19:23)

    # Link komentara

  16. A možda ste nas sve lagali?!
    (Naknadna pamet, 2. jun 2020 18:21)

    # Link komentara

  17. Sigurno je bio u decembru. Ja sam sredinom decembra imao "grip" kakav nisam imao nikada u životu. Možda na neke simptome nisam obraćao pažnju zato što tada niko nije ni govorio o drugačijem virusu. I da, naravno da sam pogotovo tih desetak dana bio u strogoj samoizolaciji jer sam se borio za vazduh i nije mi bilo ni do hrane, ni do čega. Uopšte više nisam ni naknadno pametan, možda bih i umro da sam znao da je virus tako smrtonosan. 😁

    Sad mi je lako i da se šalim, ali stvarno sam u nekoliko navrata pomislio da ću eto da umrem od gripa. Inače sam (bio) besprekorno zdrav, hvala na pitanju.
    (anonim, 2. jun 2020 17:39)

    # Link komentara