- Komentari -
  1. Dobro je ovo.
    Ja sam pre desetak dana ostavio sličan komentar jer mnogi mešaju corona virus koji decenijama napada ljubimce (rutinski se rešava - preventivno pre svega)sa Koronom (covid 19).
    Ono što sam,bar ja primetio je da naša mačka lose reaguje na kucnu hemiju.Desilo se par puta da utrči u toalet npr posle čiscenja i doslo je do iritacije koju smo resili brzo uz pimoc veterinara.
    Ja sam tsj problem rešio tsko sto posle korišcenja kucne hemije napravimo rastvor od jabukovog sirceta i vode (1-1) i prebrisemo to .Izluftirsmo i gotovo.
    Vodio sam se logikom da je to prirodno.Iinače su nekada,kada nije bilo ovih šampona za ljubimce ljudi "kupali" pse time - prebrišeš natopljenom krpom krzno.
    Za stence se koristilo 1-2 rastvor a za odrasle pse 1-1.

    Kod nase mačke se vise nije pojavljivalo - da li zato sto se "namazala" (ko zna sta je prvi put radila) ili zato sto to sirce ublazava dejstvo to ne znam ("nisam skolovala od godina pa do sada").

    Bilo bi dobro da ipak veterinari daju svoju preporuku - sta raditi kad kucna hemija,koju sada pojačano koristimo iritira kucne ljubimce.
    (Nasa je mačka baš kucna - ne izlazi napolje).
    (Komša, 20. mart 2020 10:33)

    # Link komentara