- Komentari -
  1. .... baš simpatičan dečak.
     (Najveći Zvezdaš lkad, 23. februar 2020 23:22)

    # Link komentara

  2. Blago nama,jos jedna budalastina i ispiranje mozga od strane bogatasa.. Sve oni znaju,prepametni su,a samo imaju pare i nista vise.
    (Pljuvac svih stilova, 23. februar 2020 13:08)

    # Link komentara

  3. Pod firmom humanizma Opra ce namaknuti sredstva Hariju i Megan. Ovo je tipicno zapadnjacko iskoristavanje ljudskog jada, teski licemerstvo! Od Harija se nije moglo ocekivati bolje. I ta prica sa majkom je tuzan manipulantski potez.
    (Manipulacije, 23. februar 2020 02:22)

    # Link komentara

  4. Hejteri, ovi ljudi se bave humanitarnim radom, znate li vi da je cetvrtina populacije anksiozna i broj se povecava danasnjim nacinom zivota i koriscenjem interneta? Ja pojma nisam imao pre 6-7 god da sam anksiozan samo sam znao da mi se "nesto" desava jer u Srbiji malo ko zna da ti objasni sta je to, misle da si lud. Ali to nije psihicki poremecaj nego psihicko stanje iz koga izadjes kad promenis nacin zivota. I tako da je sigurno dobro da odgledate taj Harijev serijal jer sutra ili vi ili neko vas kad zapadne u to stanje, recices mu nista strasno, uradi to i to, procice.
    (felix da hausecat, 22. februar 2020 23:25)

    # Link komentara

  5. idemoo,to se cekalo
     (Jagodic.Kistanje., 22. februar 2020 20:00)

    # Link komentara

  6. Cini mi se da ce Megan proglasiti Harija mentalnim bolesnikom. Mozda preuzme i starateljstvo nad njim ! Svasta nesto se moze ocekivati od depresivnog Harija, bio narkoman, pijanac, dosta bahat i raspusten. Neko dobro savetuje Megan. I pitanje da li ce se Megan uopste pojaviti u martu u VB. Na pocetku frke sam pisala POCINJE RIJALITI MEGAN
    (NIA, 22. februar 2020 15:46)

    # Link komentara