- Komentari -
  1. Ovo nije vrsnjacko nasilje, već svirepo, hladnokrvno ubistvo. Treba tim monatrumima suditi opet ispočetka kad napune 18 godina i opet u zatvor do kraja života.
    (Ljiljana, 20. oktobar 2019 01:13)

    # Link komentara

  2. Secam se malog Duleta, isli smo razred do razreda. Bio je jedini Rom u Ribnikaru, niko nije ni pomisljao da ga diskriminise niti provocira zbog toga. Jedan miran decko, uvek u senci bez eksponiranja. Niti je bio drzak niti neki siledzija...
    A taj dan, secam se i toga dana.. Njegovih drugova iz razreda koji su bili ocajni i mi iz drugih odeljenja. Kao da je bilo pre neku godinu, a ne pre 22....
    (Ribnikar, 19. oktobar 2019 21:14)

    # Link komentara

  3. Odlika tih bednika i slabića je da isključivo u čoporu napadaju mnogo slabije od sebe, najčešće mirne pojedince koje u startu nemaju šanse. Svi ti huligani, skinhedi, nacisti, fašisti, i ostale sekte su najobičnije kukavice koje treba kazniti istom merom kojom kažnjavaju svoje žrtve. Znači ako ih naiđe deset, pustiti hiljadu mnogo jačih da se malo poigraju s njihovim kičmama i vratovima. Pa ako poginu, bože moj, dešava se. Život ide dalje.
    (Marko, 19. oktobar 2019 19:35)

    # Link komentara

  4. Volela bih da budu javnosti prikazani roditelji ova dva monstruma,da budu time javno i dozivotno zigosani,jer oni su itekako krivi sto su monstrume odgajili. Takodje,time bi mozda oni koji nisu sposobni da stvore kulturno ljudsko bice,bili opomenuti da paze sta rade!!!
    (SKARLET, 19. oktobar 2019 13:30)

    # Link komentara

  5. A kad smo mi srbi ugrozeni od "roma" ? ko ce nas da zastiti od svakodnevnog maltretiranja (apsolutne nekulture i nedostatak kucnog vaspitanja),bahatog ponasanja,bezobrazluka,divljastva,cike dreke,turske muzike,smrada,domacih zivotinja u gradu,đubreta,sa egzoticnim mirisima iz njihovih kuca i dvorista......kome da se zalimo....evropskoj uniji,pa i ona ih vraca i to cak placa nasoj drzavi,pa jel mislite da je to slucajno.Nisam za ekstremne mere ni slucajno,al za dobru metlu prvi cu da glasam.Kad se pozalite komunalnoj policiji,njihov odgovor jr :ma to su romi nemozemo mi tu nista.Alo u kojoj mi to zemlji zivimo,zato moja dva sina glavom bez obzira idu iz ove zemlje,naravno uz svu moju podrsku.I nije mi zao bolje da ih zelim(videti)nego da ih zalim sto zive u ovakvoj zemlji.Toliko od mene a vi kvazi gospodo nastavite da stitite jadne i ugrozene rome,a nasa prava nisu bitna trenutno mi srbi nismo u modi.
    (Vladimir, 19. oktobar 2019 08:14)

    # Link komentara

  6. Sve se to isto desava i danas samo sad mnogo cesce. Kazne su jos uvek male.
    (vera, 19. oktobar 2019 07:48)

    # Link komentara

  7. Zaista pretuzna prica. Skoro pa citava familija je strasno nastradala. Kako ih se sjetiti na pravi nacin? Po meni, tako sto ubuduce slicne ubice, mada maloljetne, dobiju automatsku dozivotnu. U SAD svako ko ima 13 godina moze biti osudjen kao odrastao. Ako su vec mogli da urade nesta tako monstruozno sto prilici najvecim odraslim nakazama, zasto da ne osjete adekvatne posljedice, "za odrasle"? Evo bas citam kako se baskari svirepi ubica Tijane Juric zbog koga je uvedena dozivotna kazna u Srbiji. To sto takve spodobe odu u zatvor da uzivaju je velika i nesretna prica koja moze samo da sluzi za podstrekivanje slicnih zlocina, ali da se ne udaljavam od teme...zbog ovoga zlocina prema malom djetetu treba uvesti automatske dozivotne kazne za sve iznad 13 godina.
    (Neka se ubuduce neko slican misli citav zivot u mraku, 19. oktobar 2019 06:22)

    # Link komentara

  8. Skinhedsi su pretukli i vrsnog glumca Dragana Maksimovica, nikad se nije oporavio i ubrzo je umro. Pocinioci nisu pronadjeni, izgubili smo dobro dete i vanserijskog glumca, zbog idiota koji nisu adekvatno kaznjeni! Pravda za Dusana i Maksu!!!!
    (mini maus, 18. oktobar 2019 23:44)

    # Link komentara

  9. Извини, Душане, у име свих нас, што смо заокупљени својом несрећом зажмурили на неправду према теби. Извини, што су добри људи занемели а зли преузели. Жао ми је свега у последњих тридесет година, што тражимо кривце у невинима, а кривима тапшемо и пред њима спуштамо поглед. Ја спуштам поглед пред тобом и твојом жртвом, твојом нерођеном децом и никад венчаном супругом, пред твојим родитељима, твојим пријатељима, пред твојим сновима и тајнама, свему оном што те је чинило човеком. Извини.
    (извини, 18. oktobar 2019 20:59)

    # Link komentara

  10. Da li je moguce da ste toliko slepi kod ociju. Gde to Romi zive normalno u Srbiji? Kada ste videli Roma ili Romkinju da rade u opstini, bolnici, policiji ili cak u nekoj privatnoj firmi. Vidjamo ih samo kako ciste i peru ulice i prazne kontejnere radeci za gradsku cistocu. 
    Srbija, i Balkan generalno, su najhomofobniji, najksenofobniji i najrasistickiji deo ovog sveta. 
    Na Zapadu sve rase zive telativno normalno. Engleska, Holandija, Francuska, Spanija... jesu bile kolonijalne sile ali sada pomazu tim kolonijama. Priznali su zlocine i krenuli dalje, a mi nikako to da uradimo. 
    Propaganda nas ubedjuje da smo uvek zrtve i uvek u pravu, a uopste nije tako. Izgooglajte malo o masovnim ubistvima albanskih civila u Balkanskim ratovima - to nam niko nikada nije pomenuo u skoli. 
    Proucite sta su Dimitrije Tucovic i Kosta Novakovic pisali o tome.
     (Firestarter, 18. oktobar 2019 17:19) 

    Kao praunuk Jevrejke Hermine Kocakov, mogu samo da poručim – neka bude sramota svakog onog koji tvrdi da je na bilo koji način ugrožen u Srbiji, kao nacionalna ili verska manjina, od strane Srba.
    Srbi su najugroženiji narod, ne samo u svim bivšim republikama SFRJ, već i u samoj Srbiji. Pravoslavlje, kao aksiom Srbina, se gnuša svega onog što dolazi od nepomjanika, pa i rasizma.
    „Laž je karakterna trulež.“
    (maSi, 18. oktobar 2019 20:36)

    # Link komentara

  11. Neka mu je večna slava i pokoj.
    (SRB, 18. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  12. Nevina žrtva politike i ispranih mozgova zatrovanih mržnjom. Pretužno
    (Vase ime, 18. oktobar 2019 19:53)

    # Link komentara

  13. O Martinu niko ne priča. Njega su pre par nedelja na sličan način ubili romi tinejdžeri u Vojvodini.
    (No, 18. oktobar 2019 19:38)

    # Link komentara

  14. У временима оскудице неимаштине, брзог, стресног живота, склони смо да запоставимо сопствену дјецу. Објасните им да је зло зло, објасните им шта је добро. Одвојите тренутак да им упутите ријеч подршке, ријеч разумјевања, да их похвалите, да осјете да имају ослонац у родитељу, да имају сигурност породичног дома. Један загрљај, један пољубац тако много значе.
    Научите дјецу да није важно како се ко зове, ко је, шта је, одакле је. Важно је куд се иде. Помозите својој дјеци да избјегну пут на ком су се ова два несрећника, двије изгубљене, затроване душе обреле.
    Малом Душану нека је лака црна земља са надом де је његова жртва последња овакве врсте и да ће нам та огромна жртва дати просвјетљење о значају и величини људског живота.
    (Примеро Гериљеро, 18. oktobar 2019 19:24)

    # Link komentara

  15. Zatvor nije za ovakve.
    Mislim jeste ali svaki dan prebijanje na koraknod smrti
    Oporavak pa ponovo
    I tako 30 godina
    (Dex, 18. oktobar 2019 19:22)

    # Link komentara

  16. (zmajognjeni, 18. oktobar 2019 17:33)sad sam pogledao dokumentarac i mogu reci da sam neverovatan bes osetio . ti likovi su u fazonu ''desilo se'' i ''sta da se radi''. kuda plovi ovaj brod pitam se?
    (Myles Kennedy, 18. oktobar 2019 18:41)

    Dada. Uzas. Ja sam osetio neku nemoc i poraz. Imaj u vidu da je ovo godinu dana posle ubistva. Kasnije je Istvan promenio malo pricu, pokajao se, govorio je da mu je zao. Postoji intervju u NINu, 4 godine nakon ubistva. Ako uspes da ga nadjes...
    (zmajognjeni, 18. oktobar 2019 19:14)

    # Link komentara

  17. Šta je on kome skrivio,počivaj u miru.
    (Dzon Goti, 18. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  18. Psihopate hapsit i ubrzat postupak, kakva bolnicu I terapije,citav dan razmisljam o ovom sta uradise, citavu familiju pokopase
    (Kvrga, 18. oktobar 2019 18:49)

    # Link komentara

  19. Kada stignete imate dokumentarni film “Dušan”, ima ga i na jutjubu. O ovom ubistvu je. Snimljen je godinu dana kasnije, ima intervjua sa Dušanovom porodicom, a i sa ubicama. Poslušajte ih šta govore, ovaj jedan (tada mali) je bistar. Govori o tome da su rasizam i nacionalizam dobri, samo pogresno shvaćeni, da podrazumevaju ljubav prema svojoj rasi i naciji. Koliko puta sam to čuo od današnjih nacionalista.
    (zmajognjeni, 18. oktobar 2019 17:33)
    sad sam pogledao dokumentarac i mogu reci da sam neverovatan bes osetio . ti likovi su u fazonu ''desilo se'' i ''sta da se radi''. kuda plovi ovaj brod pitam se?
    (Myles Kennedy, 18. oktobar 2019 18:41)

    # Link komentara

  20. Pa oni nisu ubili samo dečaka ubili su mu i roditelje.

    Možda bi delovalo preventivno za neke buduće skinhedse bilo kada bi nakon ovakvih ubistva privodili roditelje ubica i razgovore sa njima prikazivali na nacionalnim frekvencijama.
    (dejan76, 18. oktobar 2019 18:26)

    # Link komentara

  21. Mora biti mnogo vise da se dogodilo samo medijima ne odgovoara da se kaze.
    (Petar, 18. oktobar 2019 18:10)

    # Link komentara

  22. Dva monstruma...ali nisu se oni kao monstrumi rodili...neko ih je takve napravio...e ti se nazalost u većini slučajeva izvuku...

    ps: najveca tragedija je sto ovakvih kao što su ova dva monstruma ima ko zna koliko još i ko zna koliko će ih se još priducirat

    ...jer ljudska glupost je bezgranična i neiscrpna

    ....nažalost...
    (Dragan, 18. oktobar 2019 17:53)

    # Link komentara

  23. Ovo nije vršnjačko nasilje, ovo je zločin na rasnoj osnovi, xenofobija i mržnja.
    (Ah, 18. oktobar 2019 17:53)

    # Link komentara

  24. za ovo je iskljucivo smrtna kazna. sve ostalo je blago !
    (pitaj druga Pajkovića, 18. oktobar 2019 17:51)

    # Link komentara

  25. kao brucos sam tu prosao 10 min pre ubistva

    sutradan sam se pitao i uvek se pitam kako bih reagovao
    (kalcokera i trokorak bili, 18. oktobar 2019 17:50)

    # Link komentara

  26. Lepo rekli neki mudri ljudi ... smrt fašizmu.... neka je večni pokoj duśi Dušanu
    (Darko, 18. oktobar 2019 17:40)

    # Link komentara

  27. Protivim se svakoj vrsti nasilja,ali u jedno sam siguran,svako ko ima nameru i oruzje kojim je spreman da vrsi nasilje je RAZBOJNIK,dakle nebitno da li je u pitanju dete od 12 godina,zena ili penzioner od 95god.,pa kao razbojnik se mora i tretirati.
    (Joffrey, 18. oktobar 2019 17:36)

    # Link komentara

  28. Kada stignete imate dokumentarni film “Dušan”, ima ga i na jutjubu. O ovom ubistvu je. Snimljen je godinu dana kasnije, ima intervjua sa Dušanovom porodicom, a i sa ubicama. Poslušajte ih šta govore, ovaj jedan (tada mali) je bistar. Govori o tome da su rasizam i nacionalizam dobri, samo pogresno shvaćeni, da podrazumevaju ljubav prema svojoj rasi i naciji. Koliko puta sam to čuo od današnjih nacionalista.
    (zmajognjeni, 18. oktobar 2019 17:33)

    # Link komentara

  29. Ne pamti ni Beograd ni cela Srbija, da pamti bar malo ne bi na vlasti bili isti kao i oni pre 22 godine!
    (marsovac, 18. oktobar 2019 17:32)

    # Link komentara

  30. Nikola Kojo je u jednom filmu bas dobru recenicu izrekao o skinheadsima u Srbiji : ''Babe i dede im umirali po logorima a oni mlate Hitlerovom slikom".
    (Myles Kennedy, 18. oktobar 2019 17:31)

    # Link komentara

  31. Ako si sposoban da nekome oduzmeš život na takav svirep način, nema tu maloletan, punoletan, nego tamnica do kraja života!
    (Veljoni, 18. oktobar 2019 14:19)

    Bravo!
    (Crossroads, 18. oktobar 2019 17:26)

    # Link komentara

  32. @(Doslo sa zapada, 18. oktobar 2019 16:43)

    Ocigledno nikad nisi ziveo izvan Srbije. To sto pises su predrasude i ruzicasta slika o svom narodu.
    Ziveciu jednoj zapadnoevropskoj zemlji prisustvo sam sceni kad se u komsiluku, jednom nasem coveku, vrata do njega doselila jedna Romska familija, takodje nasi ljudi. To nikom od domacih nije smetalo, ali nas Srbin je svakodnevno zvao policiju, sa namerom da ove Rome nekako izbace iz zgrade. Stalno se zalio, te buka, te sumnje na kriminal. Policija je bila vise puta i zakljucila da se radi o obicnoj pristojnoj porodici, i jednog popodneva nakon poziva naseg Srbina, dosli su njemu na vrata i zamolili ga da podje sa njima na razgovor.
    On je na to reagovao sa - "To je neka greska, ja sam zvao policiju, ljudi vidite ONI SU CIGANI!"
    Ocigledno je u njegovoj glavi to vec bilo dovoljno da se nekom da pristup u obican komsiluk. To je za naseg Srbina vec bila sumnja i osudai krivica - biti Rom.
    (drdre, 18. oktobar 2019 17:21)

    # Link komentara

  33. @Došlo sa zapada Dirljiv je taj veliki patriotizam, kad Srbin ispadne zver odmah je zapad kriv. Uvek je neko drugi kriv. Ništa neće biti bolje dok patriote ne shvate pojam odgovornosti. Ali, avaj, ako bi išta shvatili i pogledali se u ogledalo, sva ta mržnja u njima bi ih sažela.
    (Gujjjh, 18. oktobar 2019 17:20)

    # Link komentara

  34. (Doslo sa zapada, 18. oktobar 2019 16:43)

    Da li je moguce da ste toliko slepi kod ociju. Gde to Romi zive normalno u Srbiji? Kada ste videli Roma ili Romkinju da rade u opstini, bolnici, policiji ili cak u nekoj privatnoj firmi. Vidjamo ih samo kako ciste i peru ulice i prazne kontejnere radeci za gradsku cistocu.
    Srbija, i Balkan generalno, su najhomofobniji, najksenofobniji i najrasistickiji deo ovog sveta.
    Na Zapadu sve rase zive telativno normalno. Engleska, Holandija, Francuska, Spanija... jesu bile kolonijalne sile ali sada pomazu tim kolonijama. Priznali su zlocine i krenuli dalje, a mi nikako to da uradimo.
    Propaganda nas ubedjuje da smo uvek zrtve i uvek u pravu, a uopste nije tako. Izgooglajte malo o masovnim ubistvima albanskih civila u Balkanskim ratovima - to nam niko nikada nije pomenuo u skoli.
    Proucite sta su Dimitrije Tucovic i Kosta Novakovic pisali o tome.
    (Firestarter, 18. oktobar 2019 17:19)

    # Link komentara

  35. Secam se dobro ovoga, imao sam tada 17 godina. Dugo nisam cuo nista o ovome, ali nisam zaboravio. Zao mi je sto cujem da su i roditelji kasnije dosta propatili. Kristina, sve najbolje u zivotu ti zelim.

    Inace taj Cujic je iz Batajnice, isli smo u osnovnu skolu zajedno, samo u razlicita odeljenja. Secam ga se kao mirnog i povucenog decaka, cini mi se i naocare sa velikom dioptrijom da je nosio. Kada sam cuo da je on to uradio, nisam mogao da verujem. Sta se njemu desilo u glavi da tako zastrani, samo on verovatno zna.
    (Osmo jedan, 18. oktobar 2019 17:08)

    # Link komentara

  36. Milan Čujić i Ištvan Fendrik ubili Dušana Jovanovića. Prave srbende nema šta!
    (da be da, 18. oktobar 2019 17:04)

    # Link komentara

  37. ... strasna tragedija ... trebalo bi dozivotna za ta dva zlikovca ...
    (raca milosavljevic, 18. oktobar 2019 17:01)

    # Link komentara

  38. I mene je zaniteresovalo šta je bilo sa ovom dvojicom monstruma.
    Dobili po 10 godina maloletničkog. TO je bio zakonski maksimum. Nisam siguran gde su služili ali su bili u istom zatvoru (ili domu)! NAvodno se nisu više družili medjusobno. Dobili su 2 pomilovanja. Prvo je bilo 18 meseci, a posle još jedno. Jedna je izašao 01.04.2004 a drugi 30 dana kasnije...
    Jedan je govorio za medije nekoliko godina posle ubistva. Naravno da nije imao pravo objašnjenje za njihov postupak, jer nijedno objašnjenje i ne može da postoji. I nije više bio skinheds,....
    Upropastiše porodicu! Verovatno i svoje ali se to ne može meriti sa onim što su priredili ovom malom i njegovima.
    Na žalost, 90te su se vratile. U punom obimu.
    (Srdjan, 18. oktobar 2019 16:55)

    # Link komentara

  39. Ne volim sto moju Srbiju stavljate u kontekst ovog zapadnoevropskog rasizma i nacizma. Srbija je mnogo propatila od engleskih rasista i nemackih nacista, pa ne vidim kako bi takve pokrete podrazavao moj narod. I taj isti zapad i sada ubija na stotine neduzne dece, ali ne u ime nacionalizma ili rasizma, vec u ime demokratije i ljudskih prava. Sto je najgore ne ubija samo decu, vec u njihove roditelje, gradove, citavu prirodu i time vrsi svojevrsan genocid. I tom zlu se ne nazire kraj. Srbi su jedini narod koji Cigane zove kumovima i jedini narod koga Cigani zovu kumovima. Romi/Cigani medju Srbima zive normalno, ogroman broj slavi srpsku slavu Sv. Djordja (niko osim nas nema slave, osim nasih kumova Cigana) i sada ce neki demonacista da mi spaja srpsko rodoljublje sa smrdljivim evropskim rasizmom i nacizmom? Ne prihvatam!!! U zatvor sa zlotvorima!
    (Doslo sa zapada, 18. oktobar 2019 16:43)

    # Link komentara

  40. Ološ ,smrtna kazna.
    (Rastko Petrovic, 18. oktobar 2019 16:32)

    # Link komentara

  41. Kakav idiot treba da budes pa da dajes minus na ove komentare.Svaka vam cast VI što lupate minuse.
    (jos jedan, 18. oktobar 2019 16:31)

    # Link komentara

  42. Po uverenju sam teški pacifista, ali u ovakvim situacijama pravda bi možda bila zadovoljena tek javnim kamenovanjem takvih monstruma, a pogotovo ubica dece. Ne toliko zbog kazne, koliko zbog javnog upozorenja ostalim nasilnicima i huliganima da će nasilje da ih košta ni manje ni više nego života. Da su se te kukavice plašile za svoj život, nikad ruku ne bi digli ni na mrava. Za ozbiljno suzbijanje nasilja ponekad je potrebna ozbiljnija reakcija društva i institucija.
    (Vlada, 18. oktobar 2019 16:18)

    # Link komentara

  43. Glavni krivci su roditelji od ove dvojice. Gde su bili i sta su radili dok su njihova deca izrastala u "to" sto je ubilo ovog decaka?
    (live, 18. oktobar 2019 16:12)

    # Link komentara

  44. Definitivno treba pomeriti granicu maloletnosti!
    (ironicar, 18. oktobar 2019 16:07)

    # Link komentara

  45. @gaus

    Postoji. Kad od Pravnog ides ka Slaviji, na desnoj strani Beogradske je. Crna tabla.
    (Key and Peele, 18. oktobar 2019 15:59)

    # Link komentara

  46. Ovo je zaista strašno. Sećam se da sam čitao o ovoj tragičnoj smrti i kasnije o strašnoj sudbini roditelja. Kristini želim da bude zdrava, nasmejana, uspešna i da ima divan život, u nadi da je tragična sudbina njene porodice neće omesti u ostvarivanju svojih želja!
    (Onaj koji nije otišao na izložbu, 18. oktobar 2019 15:42)

    # Link komentara

  47. Tužna priča. Odlična ideja da se snimi dokumentarni film o ovom gnusnom zločinu koji bi svima nama služio kao upozerenje i podsećanje koliko vršnjačko nasilje, nacistička ideologija i anticiganizam mogu biti zastrašujući. Sve pohvale redakciji B92 koji su podsetili na ovu tragediju. Nek je večna slava malom Dušanu.
    (Kruševljanin, 18. oktobar 2019 15:37)

    # Link komentara

  48. Na svaku godišnjicu smrti ovog milog i lepog dečaka, nevino stradalog od ruku zlih, tužna sam...Njegova žrtva nije bila upozorenje i nauk, jer se svakodnevno dešavaju vršnjačka nasilja.
    (Tatjana, 18. oktobar 2019 15:33)

    # Link komentara

  49. Do 18.u popravnom domu,posle jos 30 u zatvoru...
    (Dragance, 18. oktobar 2019 15:31)

    # Link komentara

  50. Трагедија!!! Добро се сећам.
    (Есови, 18. oktobar 2019 15:28)

    # Link komentara

  51. Strasna tuga!! Jezivo!
    (Stara kajla, 18. oktobar 2019 15:24)

    # Link komentara

  52. Nek pociva u miru mali andjeo!
    (mile, 18. oktobar 2019 15:19)

    # Link komentara

  53. Tuga. Suze mi na oči naviru.
    (Marko, 18. oktobar 2019 15:18)

    # Link komentara

  54. Jel postoji na tom mestu nekakvo obelezje? Ako ne, mislim da bi Grad Beograd trebao da stavi spomen tablu, jer na kraju krajeva on je jos jedna nevina zrtva fasisticke ideologije.
    (gauss1980, 18. oktobar 2019 15:14)

    # Link komentara

  55. Neka je pokoj napaćenim dušama.
    Svete, beskrajna tugo i nepravdo!
    (nižnja, 18. oktobar 2019 15:07)

    # Link komentara

  56. da li se zna jesu li zivi i dalje ovi monstrumi?
    (gangster, 18. oktobar 2019 15:03)

    # Link komentara

  57. Казна за ту двојицу је премала.
    (sitno, 18. oktobar 2019 15:02)

    # Link komentara

  58. Boze,Boze...dusa boli od ovakve tuzne price...Svako ko ima i nema decu saoseca sa ovom devojcicom...Zbog ispranih mozgova, UNISTENA je jedna porodica...Laka im crna zemlja...Neka su sa Andjelima...Nemam reci vise...
    (Rigodo78, 18. oktobar 2019 15:00)

    # Link komentara

  59. Tuga, sta reci a ne zaplakati?
    (Jovan, 18. oktobar 2019 14:40)

    # Link komentara

  60. nisam zaboravio ovaj jezivi zločin. ali nisam znao ni za ostatak tragedije ove porodice. jadni ljudi, šta ih zadesi...
    (Bc, 18. oktobar 2019 14:34)

    # Link komentara

  61. Bože sačuvaj !
    (dan, 18. oktobar 2019 14:32)

    # Link komentara

  62. Secam se ovoga kao klinac, jezivo. Cesto smo isli u KST tada, i uglavnom je bilo problema s tim naci idiotima sto su blejali kod dragstora na vrhu beogradske, prekoputa pravnog. Nema glupljeg klinca nego kad se isprima na neki nacionalizam, srpstvo pa jos kao “visa rasa”, Hitler i slicno. Samo pokazatelj koliko je malouman i zatucan, koliko nije izasao dalje od svog kraja, mrzi sve drugo jer nije imao nikad prilike da upozna, nema nista od svog zivota nego se lozi na narod i mesto u kom se rodio, za sta nicim nije sam zasluzan. Najgori talog ljudski. Kristini samo mogu da pozelim da izdrzi i bori se za svoj zivot i secanje na brata koga nije nikad upoznala, uprkos svim uzasima koji su je zadesili.
    (r53, 18. oktobar 2019 14:32)

    # Link komentara

  63. Mnogo, mnogo tužno.
    (Izhlapjeli starac, 18. oktobar 2019 14:32)

    # Link komentara

  64. zlo... treba se danonocno boriti protiv njega
    (b, 18. oktobar 2019 14:27)

    # Link komentara

  65. Jezivo
    (Yoloswag, 18. oktobar 2019 14:25)

    # Link komentara

  66. Jaooooo okrutno li je ovo. Strasno i tuzno. Zelela bih da pomognem nekako ovoj devojci.
    (pizza pametnica, 18. oktobar 2019 14:24)

    # Link komentara

  67. Strasno, a ubice na slobodi umesto na dozivotnim robijama.
    (bob, 18. oktobar 2019 14:23)

    # Link komentara

  68. Nikada ga neću zaboraviti. Sećam se te 1997 koliko me je tada pogodilo da je neka zver u stanju da ubije dečaka zbog budalaština kao što su rasizam. U šta smo se pretvorili. Nikada nećeš biti zaboravljen malecki sugrađanine, ni ti tvoji mama i tata. Sada ste bar svi zajedno u Raju. A ovim zverima sve najgore želim.
    (Anakin Skywalker, 18. oktobar 2019 14:21)

    # Link komentara

  69. Ako si sposoban da nekome oduzmeš život na takav svirep način, nema tu maloletan, punoletan, nego tamnica do kraja života!
    (Veljoni, 18. oktobar 2019 14:19)

    # Link komentara

  70. Uzas
    (Novak, 18. oktobar 2019 14:19)

    # Link komentara

  71. Pocivaj u miru mali Andjele!
    Zlocince ce nadam se, posle svetovne, stici i Bozija kazna!
    (BranKoMic, 18. oktobar 2019 14:18)

    # Link komentara

  72. U Beogradskoj ulici, na par stotina metara od Pravnog, od Krunske, od Skupstine, dva idiots su ubila malo Cigance samo jer je Cigance. Ubili su kasnije neki drugi idioti Maksu, Profesora iz Lepoh sela, a treci su ubili bivseg boksera Partizana jer je bio crn. I to je Srbija junacka, lecenje frystracija na nemocnima.
    (Key and Peele, 18. oktobar 2019 14:18)

    # Link komentara

  73. Kako smo jaki kada mrzimo svoje.
    Romski narod je uvek postovao Srpsku tradiciju a mi smo ovako njima vratili to postovanje.
    (Made in 87, 18. oktobar 2019 14:11)

    # Link komentara

  74. A ova dvojica sto su ga ubili, bilo bi dobro pronaci koliko su odlezali. Gde li su sada, sta rade, tu medju nama, kakvo zlo smisljaju mozda?
    (Petar, 18. oktobar 2019 14:04)

    # Link komentara

  75. Bilo bi zanumljivo videti sta se desilo sa tom dvojicom.i jos jednom podsetitu sta su uradili
    (ns, 18. oktobar 2019 13:59)

    # Link komentara

  76. Odrasla sam ko*ina, suze ne prestaju da mi idu vec deset minuta, koleginica me pita da li sam dobro.. Jadna majka, jadan otac i jadno to dete malo nesretno..
    (Vuki, 18. oktobar 2019 13:53)

    # Link komentara

  77. Svake godine kada vidim ovu i setim se bude mi bas tesko. Dete stradalo od strane mnogo starijih siledzija.
    Ovde je sistem zakazao, i ne samo ovde.
    (Dobrilo, 18. oktobar 2019 13:52)

    # Link komentara

  78. Nikada neću zaboraviti ni Dušana ni poznatog glumca koga su skinsi ubili u centru Beograda....tuga.
    (Slobodan-BG, 18. oktobar 2019 13:47)

    # Link komentara

  79. Ta jedna ulica u centru Beograda je Beogradska. Deo izmedjuje Njegoseve i Krunske, od Slavije sa leve strane, preko puta gradilista. Stoji spomen ploca. Mislim da je vazno istaci gde se to tacno dogodilo.
    (zmajognjeni, 18. oktobar 2019 13:44)

    # Link komentara

  80. Слично је прошао и глумац Драган Максимовић. Убио их је чопор, на сред улице, само зато што се некоме није свидело како су изгледали или шта су рекли.
    (Рејџ Агенст, 18. oktobar 2019 13:39)

    # Link komentara