- Komentari -

Šta sve treće dete treba da dobije u školi? VIDEO

Mnogi roditelji čije je treće dete krenulo u školu računali su na to da će imati izdatak manje jer je država odlučila da pomogne i obezbedi udžbenike. Nažalost, neke knjige roditelji su morali da kupe jer ih nije bilo u kompletu. Nije vredeo ni zahtev školi, a ni ministarstvu.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. @Zorica
  off topic skroz al idi leci komplekse u toj Engleskoj. Ti si otisla samo fizicki a mentalno si vise ovde od vecine ljudi koja ima ovde prebivaliste. Ti si neko ko jedva ceka neke lose vesti na portalu pa onda pise o svojim " uspesima " ( vau imati decu sa strancem, bravo, uspela si u zivotu)
  ps. ja imam decu sa, zamisli, ne-strancem i zamisli, srecan zivot.
   (g, 9. oktobar 2019 22:01)

  # Link komentara

 2. I ne samo to. Krajem svake školske godine roditelj treba da podnosi zahtev za sledeću. Ako zaboravi (kao ja ove godine), a to nije malo verovatno, ništa od besplatnih udžbenika. Umesto da neko radi ono što mu je posao....
   (peki, 9. oktobar 2019 21:39)

  # Link komentara

 3. Sve ja to razumem ali geografske karte, istorijski atlas i notne sveske se uvek zasebno kupuju. Ne proizvodi ih ni jedna izdavačka kuća koja izdaje udžbenike tako da je nemoguće dobiti ih uz te pakete. Notna sveska košta 15 dinara, a pošto je to treće dete, sigurno ima već istorijski atlas i geografske karte koje može da pozajmi od starije dece. Knjige ne može jer se u šestom razredu radi novi program.
  (Jasmina, 9. oktobar 2019 20:46)

  # Link komentara

 4. Ja sam otišla na vreme. Vi se mučite tamo sa državom i sredinom kao i naše majke sto su se mučile. Imam dvoje dece sa Englezom i nije mi padalo na pamet da imam decu sa našim čovekom. Nema to veze sa standardom.
  (Zorica, 9. oktobar 2019 18:55)

  # Link komentara

 5. Treće dete po zakonu ima besplatne knjige ali u praksi ne sve (jer svake godine neke nedostaju ) ,inače tako je to odkad je taj zakon donesen ,a zašto je to tako ???
  (???, 9. oktobar 2019 18:11)

  # Link komentara