- Komentari -
  1. @EU Citizen...Slazem se da su to bili komunisticki relikti, ali ih njihova nacionalisticka retorika smesta u krajnju desnicu, samo im je pogodovalo da se skrivaju iza Crvene zastave. Pravi komunisti su klasnu pripadnost stavljali daleko iznad nacionalne. Pricam o pravim komunistima, a ne o onima koji su to bili iz interesa. Licno sam vise za neku sosijaldemokratsku opciju, ali politicari sve dobre ideje upropaste i zakomplikuju da ih obican prost narod ne moze razumeti. Zato je narodu, koji ne zeli koristiti mozak, mnogo lakse da sledi nekog vodju. Ja sam vise za to da se stvori sistem koji ce sam od sebe raditi, a frakcija koja je trenutno na vlasti ce pokusvati da ga usmeri po svom misljenju. Tada nam nece trebati Vodje, ali oni izranjaju sa svakom pojavom krize. Problem je sto je narod najobicnije krdo. Namerno sam upotrebio naziv krdo, iako su nasi majmunoliki preci ziveli u coporima. Krdo je nizi stepen organizacije i postajemo gluplji od svojih predaka. Nekada je za opstanak bila neophodna inteligencija, ili bar sirova snaga, a danas je dovoljno roditi se kao zgoljavko u senci mocnog alfa muzjaka, pa da ti lagodna buducnost bude zagarantovana.
    (Trovach, 9. oktobar 2019 20:06)

    # Link komentara

  2. Sica. Nasi odbojkasi, dobili puno vise, i to svaki od njih 15-ak.
    (Mitar, 9. oktobar 2019 10:39)

    # Link komentara

  3. Inflacija i kriminalno štampanje bezvrednih fiat para (pardon, crony i neokomunistočki lopovi, quantitative easing :)) ) pojeli Nobela, nekad je su to bile pare, danas je to relativno smešan iznos za najpresrižniju svetsku nagradu, jer ove za nauku još kalav-takav prestiž i imaju, književost i ekonomija, o "miru" i da ne govorimo davno su postale sramni levičarski agitpeoprovski treš najgore vrste koji niko normalan ne shvata ozbiljno :))
     (EU Citizen, 9. oktobar 2019 07:52)

    # Link komentara

  4. @Goran gravitacija rodjace, gravitacija...
    (Slobodan Zika Jalovina, 8. oktobar 2019 17:43)

    # Link komentara

  5. Ako ne verujes u gravitaciju onda je tako, a sada napravi eksperiment sa balonom i merenjem pritiska, pa ponovo razmisli, a za pocetak mozes i na himalaje.
    (pravnik, 8. oktobar 2019 14:12)

    # Link komentara

  6. Prevara. Vakuum svemira (tj svemir kako ga zvanična nauka opisuje) ne može postojati uz zemljinu atmosferu (koja je nadpritisak) bez fizičke barijere.
     (Goran, 8. oktobar 2019 13:55)

    # Link komentara

  7. Im'o sam se zašto i roditi :)
     (Tutlo, 8. oktobar 2019 13:20)

    # Link komentara