- Komentari -
  1. Setila se sojka kad je on nju tuzio (i valjda joj ukunuo koriscenje kartice)?
    A dotad joj je prijalo ili sta?
    E, jadna Ameriko, sta si docekala!
    (Eto!, 5. oktobar 2019 16:05)

    # Link komentara

  2. Znate sta je najtuznije?

    I jedna i druga optuzba mogu da budu tacne. I da je ona krala i da je on nju zlostavljao.
    (Anja, 5. oktobar 2019 10:29)

    # Link komentara

  3. Ovaj svijet je skroz poludio. Ne možeš se više udvarati ženi a da te ne optuži za seksulano uznemiravanje.
    (Commentator, 5. oktobar 2019 08:57)

    # Link komentara

  4. Da odgovorim ovoj isfrustriranoj zeni, koja se ne znam ni sam kome obratila :)
    Donedavno sam bio u vezi sa osam godina starijom devojkom, koja ima vanbracno dete iz prethodne veze.. Inace je poznata osoba, ali ime nije bitno, i ona i bivsi su glumci.. Da sumiram, ne zna da kuva, ja sam kuvao..nema stan, ziveli smo u mom stanu.. Navikla je dete na brzu hranu, i ako nema za obrok ono sto je on zamislio, nastaje frka epskih razmera.. Predlagala mi je da kupim veci stan BEZ kuhinje, a drugaricama je pricala kako ne misli da radja vise, jer joj je i ovaj porodjaj previse bio.. Naravno da je doslo do mene ;) i na sve to da dodam najlegendaeniju izjavu - "ako me volis, prihvatices ako ne budem zelela nigde da radim".. O svemu ovome se cuti, o lenjim zenetinama koje misle da ako su lepe da mogu da diktiraju svoje sebicne uslove zivota.. Da ne pricam koliko sam vremena proveo sa njenim sinom, vodio ga po luna parkovima, igralistima.. Tako da, isfrustrirana devojko sa ove vesti, pre nego sto krenes sa nekim atacima, seti se da i sa vase strane brda ima parazita, koji te vole sve dok je po njihovom.. I sve dok okrecete glavu na ovakvu pasivnu agresiju, od mene postovanje imati necete, cast sjajnim izuzecima.. Aj zdravo :*
     (Vuki, 5. oktobar 2019 07:10)

    # Link komentara

  5. @andrew schulz

    Kao da sebe slusam, bukvalno njih trojicu najvise gotivim, Gervais bez dlake na jeziku urnise selebritije na sve zive nacine :) CK je fenomenalan takodje, covek svu bizarnost zivota prikazuje pre svega na licnim primerima, ne bi li ohrabrio prosecnog coveka da moze sve u zivotu da se resi, barem sam ga ja tako skapirao, i njegov humor i nastupe.. Vrhunski komicari, jedino nisam slusao Chapela, svi govore da je najbolji..
     (Vuki, 5. oktobar 2019 04:36)

    # Link komentara

  6. Hehehe... Prvo ga opelješi za 6 miliona dolara, a onda kada treba da ide u zatvor ona tuži poslodavca za koga je "radila" 15 godina za duplo veću cifru. Treba je vezati nasred Holivuda u drveni mehanizam Trga srama, bez gaća, tako da svima bude dostupna za primer. Ne razumem zašto se takve vesti uopšte šire.
    (Miroslav Ignjatovic, 5. oktobar 2019 01:14)

    # Link komentara

  7. Robinsonova je radila za De Nira od 2008. do aprila 2019. godine, a počela je kada joj je bilo 25 godina.

    Za Denira je radila deset godina i deset godina je trpekla njegovo seksualno zlostavljanje a kada je De Niro protiv nje podneo tužbu zato što ga je godinama neperekidno potkradala i zabušavala je na poslu (u toku radnog vremena je gledala seriju ,,Prijatelji''), odjednom se setila seksualnog zlostavljanja i ponižavanja i naprasno ga tužila - ne zaboravljajući ni višemilionsko dolarsko potraživanje.
    Da sam član porote, glasala bih da je De Niro nevin; da sam predsedavajući sudija u tom sudskom postupku, takođe bih glasala da je De Niro nevin, da sam tužilac, dbacila bih njenu tužbu; da sam De Nirov advokat, u De Nirovo ime bih podnela tužbu protiv dotične glumice.
    (Samosvesna građanka, 5. oktobar 2019 00:33)

    # Link komentara

  8. Fascinantno je kako uvek imaju odredjenu svotu koju zele. Dakle ,nije joj problem sto je recimo silovana,ukoliko je dovoljno plati. Zrtvi (ukoliko se stvarno dokaze da je zrtva) kojoj je stalo do pravde,nece je zanimati pare vec iskljucivo da ta osoba bude kaznjena jer joj je nanela bol,umesto toga svi traze pare. Znaci nije bitno sta vam urade ,samo neka dobro plate. Vrhunac dekadencije drustva. Kapitalizam u svom zenitu.
    (Drug Ostoja, 4. oktobar 2019 22:16)

    # Link komentara

  9. @Vuki
    Brate, pogledaj onda i "The Crowd Special" Andrew Schulz-a, na YouTube-u. Nasleđa gospodina Burra.
    Vrhunska improvizacija.

    Burr, Gervais, CK. Sveto trojstvo.
    (Andrew Schulz, 4. oktobar 2019 21:10)

    # Link komentara

  10. ajde ne lupaj,isfrustrirana feministkinjo
     (pera, 4. oktobar 2019 18:55)

    # Link komentara

  11. Ono, kad kučka reši da poradi na sebi, i svojoj promociji.
    (ninepi, 4. oktobar 2019 18:33)

    # Link komentara

  12. Haha, jos jedan klintonovac siledzija, nista novo!
    (Washington, 4. oktobar 2019 17:48)

    # Link komentara

  13. neka se sada bavi sa samim sobom
    (Umesto sa Trampom, 4. oktobar 2019 17:42)

    # Link komentara

  14. De Niro de diro?
    (mislilac, 4. oktobar 2019 17:37)

    # Link komentara

  15. Kako im se usladilo da kako zaradjuju lovu...
     (maunt5, 4. oktobar 2019 17:26)

    # Link komentara

  16. Sta je momci mislili ste da mozete da radite zenama sta god hocete i da vam nikad nece stici na naplatu. Pa ne ide to tako, sve se placa na kraju.

    Naravno ako je Robert nevin ne treba nista da plati ali koliko muskaraca zaista znate da nije zenama dodeljivalo neprikladne komentare ili poslove tipa ajd skuvaj kafu, operi soljice, ja ne mogu ja sam musko.
    (joj, 04. oktobar 2019 16:55)

    Генерализујеш и пристрасна си. Шта је са женским стереотипима о мушкарцима? А ако је Де Ниро невин, наравно да не треба да плати, већ треба она њему да плати одштету за клевету и нарушен углед.
     (Јабучило, 4. oktobar 2019 17:21)

    # Link komentara

  17. ona je radila kod njega 11g!ako te neko ponizava,maltretira,sexualno uznemirava...itd.normalna osoba ne bi radila kod takvog coveka ni minut a ne 11g..a pre ce biti da ga je tuzila zato sto je zloupotrebila i proneverila pare,Robert je vec podneo tuzbu protiv nje,pa je izmislila ovu pricu,jer u pitanju je vise miliona dolara,pa da se izvuce,naplati i jos zaradi!!!
    (dd, 4. oktobar 2019 17:18)

    # Link komentara

  18. Pohlepna lenjivica.Opljačkala čoveka za 6 miliona baksa i sad ovim glupim optužbama pokušava da se bolje pozicionira pred suđenje. Napad je najbolja odbrana, reče joj advokat. Očešao se o nju pri prolasku. Pazi molim te.
    (Kole, 4. oktobar 2019 17:05)

    # Link komentara

  19. "da ju je ponižavao dodeljivanjem "stereotipno ženskih dužnosti", kao što su kućni poslovi" ... šta li bi bilo da joj je traži da unese ugalj ili iseče drva
     (komentator, 4. oktobar 2019 17:01)

    # Link komentara

  20. Znači u prevodu snimala se,uživala,se***la i sada želi da naplati...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 4. oktobar 2019 13:46) # Link komentara

    U al si ti preveo... Ja kolko vidim ovde nikakvog seksa nije bilo samo neki skakljivi razgovori.
    (joj, 4. oktobar 2019 16:58)

    # Link komentara

  21. Znaci prvo je on nju tuzio da je ukrala 6 miliona dolara pa se ona setila da ju je on seksualno maltretira. Pa njoj ni malo dete ne bi verovalo.
    (Mile, 4. oktobar 2019 13:39) # Link komentara

    Sto je najgore ne bi me cudilo da su oboje u pravu.
    (d, 4. oktobar 2019 16:57)

    # Link komentara

  22. A on nju da tuži zbog neovlašćenog snimanja razgovora i neiskrenosti, jer je, ako je tačno to što tvrdi, svesno pristajala da saradjuje s njim radi ostvarenja lične i profesionalne koristi! Odnosno nečasnog odnosa.
     (Advokat, 4. oktobar 2019 16:57)

    # Link komentara

  23. Elem, sto se tice ovog, nemam reci, mora nekako da se stane na put ovome.. Treba uvesti kontratuzbu po automatizmu ukoliko se ispostavi da nicega nije bilo. Volim zene, ne treba generalizovati, ali cinjenica je da pripadnice lepseg pola novonastalu situaciju trenutno veoma perfidno koriste.. I da, feminizam je sekta, umalo da zaboravim
    (Vuki, 4. oktobar 2019 15:30) # Link komentara

    Sta je momci mislili ste da mozete da radite zenama sta god hocete i da vam nikad nece stici na naplatu. Pa ne ide to tako, sve se placa na kraju.

    Naravno ako je Robert nevin ne treba nista da plati ali koliko muskaraca zaista znate da nije zenama dodeljivalo neprikladne komentare ili poslove tipa ajd skuvaj kafu, operi soljice, ja ne mogu ja sam musko.
    (joj, 4. oktobar 2019 16:55)

    # Link komentara

  24. Obožavam žene, ali ne u svojoj kući.
    (Stevan, 4. oktobar 2019 16:54)

    # Link komentara

  25. Hahaha pitam se kome verovati...
    (saša, 4. oktobar 2019 13:33

    Vala i ja se pitam zasto sam i citao ovu "vest" kad me bas zabo** uvo za njih.
    (aha, 4. oktobar 2019 16:13)

    # Link komentara

  26. Svi vi lično znate dobrog starog Roberta, nežnog Božjeg čoveka, te ga s punim pravom branite. Uostalom, tako ste i Harvija zdušno branili. Hoće li i vas tako braniti oni koji vas ne poznaju? Teško.
    (The word hypocrite is rooted in the Greek word hypokrites, which means “stage actor, pretender, dissembler.”, 4. oktobar 2019 16:05)

    # Link komentara

  27. Dobićeš 100 $ i dosta ti je !
     (BG, 4. oktobar 2019 15:41)

    # Link komentara

  28. Schulz, bravo za Burra. Brutalan je, i na tako dobar nacin pogadja u metu.. Po nekom mom misljenju, najkomicniji covek na svetu :) volim kod Konana o Brajena da ga pogledam, tamo se svaki put sjajno ras**nja :D
    Elem, sto se tice ovog, nemam reci, mora nekako da se stane na put ovome.. Treba uvesti kontratuzbu po automatizmu ukoliko se ispostavi da nicega nije bilo. Volim zene, ne treba generalizovati, ali cinjenica je da pripadnice lepseg pola novonastalu situaciju trenutno veoma perfidno koriste.. I da, feminizam je sekta, umalo da zaboravim
     (Vuki, 4. oktobar 2019 15:30)

    # Link komentara

  29. O....te vise krvopije...
     (bole, 4. oktobar 2019 15:08)

    # Link komentara

  30. Lak način da se dođe do otpremnine za penziju!
    Roberte legendo!
     (Stari namćor, 4. oktobar 2019 15:08)

    # Link komentara

  31. Da da, to je isto ta bara*a sto najgrdje psuje kad god se negde pojavi i sto je rekla da bi predsednika pesnicom zato jer je sve za sta ga sada ova sada optuzuje.
    Iskreno, radujem se sto se ponovo pokazalo da su ovi holivudski boli** najobicnije licemercine.
     (Zoki, 4. oktobar 2019 15:07)

    # Link komentara

  32. Roberto the zloćo.
     (Note 9 @, 4. oktobar 2019 14:53)

    # Link komentara

  33. De Niro je mozda otisao sa sela ali selo nije otislo iz De Nira !
    (degenerik, 4. oktobar 2019 14:53)

    # Link komentara

  34. Podrška za Nišliju. Može ono selo u okolini Niša da dodje i svedoči kakav je to čovek, bio i ostao.
     (Sloba, 4. oktobar 2019 14:47)

    # Link komentara

  35. A zato je on demokrata, da mu pomognu da izadje iz kriminala. Sve lazne demokrate, jedan pored drugog.
    (kamuf, 4. oktobar 2019 14:30)

    # Link komentara

  36. Mora se priznati onako na prvu jako bolesna slika....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 4. oktobar 2019 14:28)

    # Link komentara

  37. Stvarno, dokle ovo ide?
    Odoh da pustim Bill Burra još jednom.
    (Andrew Schulz, 4. oktobar 2019 14:18)

    # Link komentara

  38. Pa je toliko godina radila?Cccc...
     (lady, 4. oktobar 2019 14:11)

    # Link komentara

  39. Robert me diro!haha
     (navi1, 4. oktobar 2019 14:03)

    # Link komentara

  40. Jos jedna smaracica i krvopija, koja se izgleda vec nakrala para, parazit prve vrste.

    Ko sve ne trosi kiseonik...
     (Asteriks, 4. oktobar 2019 13:53)

    # Link komentara

  41. Ovi Ameri su sada vec sami sebi kazna...
    (Namer, 4. oktobar 2019 13:47)

    # Link komentara

  42. Kako ovakva afera ispliva baš pošto je De Niro oštro kritikovao Trampa? Kopanje po blatu.
    (joki, 4. oktobar 2019 13:47)

    # Link komentara

  43. De Niro, daj joj ponudu koju nece moci da odbije..
     (emre, 4. oktobar 2019 13:47)

    # Link komentara

  44. Znači u prevodu snimala se,uživala,se***la i sada želi da naplati...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 4. oktobar 2019 13:46)

    # Link komentara

  45. Ovi amrikanci su totalno bolesni ljudi!

    Oni se zlostavljaju dan dva ili godnu do pet maksimum, i onda ih to sve košta milione i milione dolara, ne dinara!!!

    Ovde bre napraviš svadbu za par soma eura, dobiješ poklone, izvataš kumu za d**e, mlada ti prvu bračnu noć još donese lavor u krevet da ne ispovraćaš stvari... i od sutradan ujutru pa nadalje - zlostavljate jedan drugog do kraja života, živeći sretno!
    (Šta je sa tim trulim zapadom i glupim, toliko para, a toliko malo zlostavljanja u LJUBAVI!, 4. oktobar 2019 13:39)

    # Link komentara

  46. Znaci prvo je on nju tuzio da je ukrala 6 miliona dolara pa se ona setila da ju je on seksualno maltretira. Pa njoj ni malo dete ne bi verovalo.
     (Mile, 4. oktobar 2019 13:39)

    # Link komentara

  47. Hahaha pitam se kome verovati...
     (saša, 4. oktobar 2019 13:33)

    # Link komentara