- Komentari -
  1. Свака крпа нађе своју закрпу.
    (IQ130 Milutin, 26. avgust 2019 07:34)

    # Link komentara

  2. izmisljena prica i laz !
    (nikola, 25. avgust 2019 17:20)

    # Link komentara

  3. Izmišljen događaj.
    (loženje ovaca, 24. avgust 2019 22:16)

    # Link komentara

  4. Muž mi dobar, tuče me samo kada zaslužim!
    (Smuleco, 24. avgust 2019 20:32)

    # Link komentara

  5. Muskarci, kako do sada niste shvatili da kada zena kaze puno si dobar za mene, to samo znaci da joj se ne svidjas i hoce da te otkaci!
    To sto mnogi zovu 'dobrica' i kazu ne valja ti to, treba da budes grubijan da bi te zena cenila, ne poznaju uopste savremene zene. Iako pretpostavljam da ima zena koje su submisivne, vecina zeli ravnopravnog partnera i to biste mogli upamtiti! to je tip koji ponekad preuzima inicijativu (kao i zena), dogovara se o svemu, ima svoj drustveni zivot, nije zalepljen za nju vec je ostvaren na svom poslu, ume da bude pazljiv, ume da iznenadi, sto se mene tice nacitan i ume da bude otvoren i da zna da se igra, sali, pa i u krevetu! Ukoliko pod dobricom mislite na nekog utucenog , nesposobnog tipa, pa sta ce zeni koja nije takva neko takav. Razmislite. Samo je potrebno da bude LICNOST. Kreten koji udara ili se pravi vazan nikako! Mene eto privlace muskarci koji su vrlo neposredni, pazljivi, pronicljivi, inteligentni, zanimljivi itd. Jos ako je pazljiv i odgovoran pa nema da ga menjam!
    (Masha, 24. avgust 2019 18:54)

    # Link komentara

  6. Ma dajte ljudi ne lozite se. Ko zna sta je ali nece da ga uvredi, znamo svi kakvi su tamo muskarci i prava zena.
    I kod nas momku kazes kad raskidas 'previse si dobar, nisam ja za tebe naci ces ti onu pravu' a ne 'znas premali ti je'
    (Haha, 24. avgust 2019 14:21)

    # Link komentara

  7. i ja nemogu da verujem kakvi ima zena. Toje ne opisivo evo kod mene u mom selu čovek je sve dao svojoj zeni svu pažnju i pare a omamu je uzvratila preudaju za komšiju.
    (zdravkogf, 24. avgust 2019 13:54)

    # Link komentara

  8. auuuu, ne znam da li ovi komentari znače da ima sve više i više ofarbanih u dugine boje, ili su samo sve slobodniji...
    (cenzura, 24. avgust 2019 13:33)

    # Link komentara

  9. Imala je ocigledno sliku grubijana u svojoj porodici, i za nju- to je normalno! Ima puno takvih zena, koje vole grube tipove, nista cudno!
    (Hehehe@, 24. avgust 2019 13:21)

    # Link komentara

  10. Ovaj je divan muz,neka ga posalje u Srbiju da daje casove lepog ponasanja prema zenama
    (Sil, 24. avgust 2019 13:08)

    # Link komentara

  11. Odavno sam rekao: Da moze muskarac da zatrudni, bio bi gej do kraja.
    (spijunka, 24. avgust 2019 12:24)

    # Link komentara

  12. Kako ne razumete!? Žena samo voli grublji seks!
    (Ahtung, 24. avgust 2019 12:04)

    # Link komentara

  13. Bila dobra nezna fina..duso srce zlato...tri meseca nalon porodjaja..osim dojenja deyeta nista. Kuvo spremo stan cistio prao peglao brinuo se i igrao sa detetom bio i mama i tata...sve gore i gore..na kraju me i pokrala ozbiljno ja je ovlastio na racun..Svi troskovi zivota na meni.. svi racuni ja placo letovanja zimovanja Dva put me lazno prijavola a onda me jurila kroz zgradu i tukla.Nocna mora..sada se razvodim ...nema pobednika samo ce moje dete biti gubitnik ...
    (Petar, 24. avgust 2019 11:46)

    # Link komentara

  14. Potpuno pogresna pretpostavka je da je idealan muz onaj koji povlađuje zeni: on je dosadan, i naravno da ga ne moze trpeti. (Setite se, svako je imao u svojoj blizini nekoga ko na sve sto mu kazemo samo odgovori "da, da, da". Kome on nije bio naporan?).
    Gospođa u tekstu ne zamera sto je muz ne tuce, zamera mu sto nema karakter. Ona je dovoljno ljudsko biće da ne zeli slugu, ali to ne znaci da zeli gospodara. Prosto uz sebe zeli coveka koji radi stvari za koje sam misli da su ispravne i kome ne mora da diktira sta da radi.
    Tekst ima element skeča: lik se toliko ugoji da mu zena kaze "vidi na sta licis bure jedno". Onda on iz "ljubavi" prema zeni toliko trci na traci da slomi nogu!
    (phoeb, 24. avgust 2019 11:46)

    # Link komentara

  15. Kao u onom vicu, ne tuces me vise da nisi mozda nasao drugu?
    (duki, 24. avgust 2019 11:34)

    # Link komentara

  16. Mnogi se pitaju šta žene žele. Pa prosto je . Žele da budu tretirane kao partner. Volimo se, delimo sve, solidarni smo, pomažemo jedno drugom u svim poslovima, zajedno brinemo i radimo oko dece.
    Naidje trenutak kada treba da donesemo odluku, a mišljenja nam se razlikuju. Tada suočimo argumente i nadjemo zajednički stav . To može da bude i bučnije suočavanje argumrnata, što bi se nazvalo svadjom. E, pa gde nema dobre, korisne svadje, posle koje smo bolji i zajedno i pojedinačno tu nema ni ljubavi.
    (verba volant, 24. avgust 2019 11:05)

    # Link komentara

  17. Bilo joj krivo sto nije mogla da pokaze svoje modrice drugaricama uz kafu.
    (koJeOvdeLud, 24. avgust 2019 10:35)

    # Link komentara

  18. Iz istog razloga je moja otisla. Jedino nije bilo druge sanse. Sad se kaje.
    (jest, 24. avgust 2019 10:32)

    # Link komentara

  19. Ovakvih žena je sve više i više. Sve se lože na bezobrazne i bahate muškarce koji nemaju trunku poštovanja prema ženama, a onda se pitaju šta je krenulo po zlu kad ih muž pretuče, vara ili ostavi na ulici
    (Oki, 24. avgust 2019 10:28)

    # Link komentara

  20. Haha. Secam se da sam imao 16 godina samo kad sam prvi put cuo onu famoznu. Ti si predobar za mene. Ista ta se udala godinu dana kasnije nije bila ji punoletna, mlatio je kao stoku, razvela se sa od lika posle malo jace od godinu dana, imala I bebu... Posle je mene jurila, a ja da odgajam tudje dete ne pada mi na pamet. Posle par godina uglavnom slicno mi se desilo, druga mi je rekla da sam isto dobar, verovatno u prevodu da je smaram, ili da nisam dovoljno dobrog izgleda ili nisam bogat. Nesto je verovatno od toga, ko zna... Uglavnom I ta je zavrsila sa likom koji vozi dzipa nedugo nakon toga. Nagledao sam se slicnih stvari kod nasih svetih srpkinja koje pricaju jedno a rade totalno nesto drugo.
    (.., 24. avgust 2019 10:24)

    # Link komentara

  21. Ovo se zna od pamtiveka,jedino sto su nas danas filmovi zbunili pa smo zaboravili kako treba da se ponasamo.Jel gledao neko od Jovana Sterije ,,Zla zena´´?Covek napisao pre skoro 200 godina.
    (logika, 24. avgust 2019 10:24)

    # Link komentara

  22. Pa naravno da zeli razvod.Ovakav tip muskarca nijedna zena ne zeli.Zene uzivaju u tome da zvocaju muskarcima kako treba da rade kucne poslove i budu dobrice ali u stvarnosti takav muskarac se brzo sroza u njihovim ocima i one ga gledaju kao druga ili brata.Zena voli da se svadja samo da bi muskarac na nju povisio ton i onda s smiri jer oseti da je njen muskarac hrabar i jak,zene vole muzevne muskarce i koliko god vam se zalila da treba da usisate ili peglate nemojte to raditi ako zelite da ostane zaljubljena u vas.Ukratko zene vole da muskarac dominira i zvocanjem iskusavaju njegovu dominantnost ali se svaka razocara ako stvarno uspe u tome.
    (logika, 24. avgust 2019 10:05)

    # Link komentara

  23. Ovo se zove posesivnost i itekako je razlog za razvod.
    (Miki, 24. avgust 2019 09:32)

    # Link komentara

  24. ovakvih zena ima,jedna kragujevcanka mi rece obozavam da se svadjam,odmah sam zbrisao hshahaha
    (malimije, 24. avgust 2019 09:31)

    # Link komentara

  25. Приче из Непричаве.
    (Из угла, 24. avgust 2019 09:30)

    # Link komentara

  26. Razlog zasto su toliki muskarci samci je sto veruju u feministicke splacine sta zene zele. Ne treba se prema zenama ophoditi lepo nit znaju da cene nit to traze.
    (Pavle, 24. avgust 2019 09:28)

    # Link komentara

  27. Obozavanje tzv "losih momaka" i nasilnika, a prezir prema onima koji to nisu, jeste karakteristika koja je ugradjena u svaku zenu, na genetskom nivou i zove se hibristofilija. Na svesnom nivou, one ce pricati kako im treba muskarac koji ih voli, razume, postuje bla bla bla, ali ce uvek biti sa onim koji ih tretira potpuno suprotno. Razlog zasto je to tako, jeste sto na nesvesnom nivou, zena poseduje svest o sopstvenoj vrednosti. Da bi se osecala kao zena i bila srecna, njena druga karakteristika, hipergamija, joj nalaze da bude sa muskarcem koji ima vecu " vrednost" od nje. Ako je muskarac prema njoj dobar, ona podsvesno to tumaci da je on "manje vredan" od nje i samim tim on je los izbor za nju, ona tog muskarca pocinje da prezire i na kraju napusta. Nesvesno, ona tumaci muskarcevo lose ophodjenje, kao izraz njegove superiornosti, te sto je on vise tretira kao stoku, to je on za nju "vredniji" i vise "musko". Tj, on je za nju onda pravi izbor. Muskarac koji je agresivan, koji nasilan, stoga je za nju jedini pravi izbor.
    Zaista, bizaran mehanizam ali tako je kako je.
    (turboyoyo, 24. avgust 2019 09:22)

    # Link komentara

  28. Žene su kao deca - trač i zabava. Muškarci su kao klinci - sport, kola, pesničenje. Šta tu ne valja? Pa to što deca imaju decu, a roditelja ni od korova. Normalnih je danas premalo.
    (Biti glumac, 24. avgust 2019 09:12)

    # Link komentara

  29. Ne verujem sta citam u komentarima. Ova vest, tek i da je istininita (u sta sumnjam, ali 'ajde) i jeste vest zato sto je za ne poverovati, vrlo cudna u najmanju ruku. Pravi razlog za razvod ne mora biti ono sto je zvanicno navedeno, ko zna kakva je nekompatibilnost u pitanju.
    Ja ne znam ni jednu zenu koja bi volela da njen muz bude manje pazljiv i dobar prema njoj.
    Komentatori koji su odmah krenuli da se kunu u nasilje govore pre svega o sebi.
    (crveno plavo belo, 24. avgust 2019 09:11)

    # Link komentara

  30. Nemoj da se ženite, muški!
    (slobodan, 24. avgust 2019 09:02)

    # Link komentara

  31. To je normalno. Zbog takvog ponasanja se zene i obicno razvode od muzeva.
    (delboj, 24. avgust 2019 08:26)

    # Link komentara

  32. Ovakvih "muskarcina" sto bi da biju i samaraju zene, puni su svedski zatvori, i imaju zabranu da vide rodjenu decu na po 2 godine... ì kakva je to muskost da bijes slabije od sebe??? To je najveci kukavicluk...
    (Jedan momak iz predgradja Stokholma, 24. avgust 2019 08:13)

    # Link komentara

  33. Bicu prema zeni bas onakav kako i zasluzi, nista vise a bogami ni manje!!!
    (dotono, 24. avgust 2019 07:51)

    # Link komentara

  34. Sličan sam bio i ja, pa mi bivša posle 20 god. braka rekla da treba da se promenim. I ja se promenio, ona izletela bez dece iz kuće (odigrao sam maestralno;-), a sada imam devojku duplo mlađu od mene sa kojom uživam. I pravo da vam kažem, bila je u pravu.
    (Put, Svetlost i Istina, 24. avgust 2019 07:47)

    # Link komentara

  35. znam jednog lika koga je zena ostavila jer je bio previse fin,kada je pitao zenu zasto ga ostavlja, ona mu odgovorila da je previse fin prema njoj i da ona ne zasluzuje takvog muza
    (neko, 23. avgust 2019 23:52)

    Varala ga puno pa joj bilo krivo.
    (Kibo, 24. avgust 2019 07:42)

    # Link komentara

  36. Ja sam bio jako slican tom liku dok nisam shvatio da mi je zena nezadovoljna jer voli cvrstu ruku i da se zna ko je musko. kad sam poceo da je driblam redovno (na silu ne svojom voljom, gluma cista) pocela je da bude zadovoljna, raspolozenija za sex. Mora muskarac da bude to i da pokaze, koliko god bili moderni zenama treba cvrst stav i cvrsta ruka i jos ponesto cvrsto. To spasava brak, zene ne vole papucare i mekusce.
    (zoki, 24. avgust 2019 07:18)

    # Link komentara

  37. Vec u mladim danima, sada i u buduce, stalno sam govorio i govort cu,
    da zene nikada ne znaju sta zele.
    Ako si predobar kao ovaj, nevalja. Ako si grubijan isto ne valja.
    Sta zapravo zene zele???
    (Cudne su zene, 23. avgust 2019 23:28)

    Mozda je odgonetnuo Dok iz "Povratka u buducnost"?
    (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 24. avgust 2019 07:11)

    # Link komentara

  38. Ma dajte ljudi ne verujte u ove stvari. Od kad Arapske porodice šire svoje probleme u javnost...
    (Mile, 24. avgust 2019 06:49)

    # Link komentara

  39. Ako si dobar momak a imaš dobre crte lice, dobar auto i posao nećeš imati problem sa devojkama.
    Celu tu priču dobar-loš momak su pokrenuli neatraktivni momci koji su tražili razlog da uteše sebe za neuspehe, pa su rekli da je to zbog dobrote. Neće me devojka jer sam dobar, u suštini neće te jer si neatraktivan.
    Odakle vam to da žene padaju na grube likove? Možda ako taj lik izgleda vrhunski ali ako je akrep a grub izazivaće samo gadjenje.
    Kolilo devojka pada sa feminiziranim , ženstvenim dobrim momcima...takvi pokažu emocije puste suze i one ih i dalje vole.
    Ne vrti se igra oko ličnosti već je izgled najbitniji.
    (truth, 24. avgust 2019 06:40)

    # Link komentara

  40. Tako ti i treba kad kupuješ ženu na rasprodaji !
    (PsychoTheRapist, 24. avgust 2019 06:26)

    # Link komentara

  41. haha it's not you, it's me :D
    (neko iz mase, 24. avgust 2019 05:44)

    # Link komentara

  42. Gotovo je!

    Kraj civilizacije i ljudskog roda kad su i arapski muskarci postali sonje!
    (Dijaspora, 24. avgust 2019 05:35)

    # Link komentara

  43. A mozda je ova zena srecnica jednostavno nasla boljeg.
    (Pokondirena tikvica, 24. avgust 2019 04:16)

    # Link komentara

  44. Браћо више говоре коментари о вама него овај лажни текст о женама. Испаде да би сваки други Србин тукао жену да може...
    (унклија, 24. avgust 2019 03:51)

    # Link komentara

  45. Upoznajte ga sa mojim mužem, da se druže? Mislim, ako ipak nije "fake news"...
    (S' kim si - takav si? Hehea, 24. avgust 2019 03:43)

    # Link komentara

  46. 11714

    Vec u mladim danima, sada i u buduce, stalno sam govorio i govort cu,
    da zene nikada ne znaju sta zele.
    Ako si predobar kao ovaj, nevalja. Ako si grubijan isto ne valja.
    Sta zapravo zene zele???
    (Cudne su zene, 23. avgust 2019 23:28)

    Odgovor je ne znaju.
    (Idi begaj, 24. avgust 2019 02:43)

    # Link komentara

  47. My name is "Jelen"!
    (slican se sličnom raduje, 24. avgust 2019 02:35)

    # Link komentara

  48. usa liberalni feminizam
    (darkoroljic, 24. avgust 2019 02:20)

    # Link komentara

  49. Prvo ću da te bijem a posle...
    (Delije Čikago, 24. avgust 2019 01:52)

    # Link komentara

  50. Vr’


    “Otkako smo mi poceli da kuvamo i da usisavamo,nit’ rucka, nit’ kuce,ni roda ni poroda.
    (Milos, 23. avgust 2019 23:02) # Link komentara”
    (Buahahaha, 24. avgust 2019 01:29)

    # Link komentara

  51. Pa i muskarci se lome oko kucki i manipulatorki a normalne ne zarezuju samo sto im to deluje ok i opravdano dok iz toga ne izadju. Posle se sebi cude. Nema tu neke razlike niko se ne lozi na dobrotu vec na manipulacije, ljudi su puni psihickih problema.
    (Ma idi, 24. avgust 2019 01:11)

    # Link komentara

  52. @Hmm,jedno su nežnost i pažnja a nešto sasvim drugo biti otirač.
    (Gavra, 24. avgust 2019 01:08)

    # Link komentara

  53. Ljudi se neckaju kao da ce da zive 100 godina. Tako sam i ja bio sa jednom. Ne valja kada sam dobar, ne valja kada sam "los" (ne, nisam je tukao). Ne valja ono, ne valja sada vise nit ovo. Ne valja kada se javljam svaki dan ili svaki cetvrti, ne valja, ako se ne javljam uopste. Uvek ja kriv... Rekoh jednom, mi najbolje da napravimo raspored ponasanja jer ja uopste ne znam kako da se ponasam. Eno je sada godinama sama. To joj je valjda najbolje ispalo i sada je valjda najsrecnija. I opet mi tu i tamo posalje poruku sto joj se ne javljam. Nek' joj se sada javlja onaj za kojim je odletila pa bio on stvaran ili imaginaran lik. Verujem da ima i zena sa takvim iskustvom kod muskaraca. Sve poludilo i ne zna sta trazi dok zive prolazi.
    (hm, 24. avgust 2019 00:56)

    # Link komentara

  54. pa ti sad budi pametan...
    (ajde, 24. avgust 2019 00:53)

    # Link komentara

  55. Baš me sinoć nasmeja drugar izjavom ko krene ženu da razume na mestu je na----o.
    (NIKOLA, 24. avgust 2019 00:49)

    # Link komentara

  56. Muškarci su i previše partijarhalno vaspitani ovde, ne morate ih još ložiti ovakvim tekstovima!
    (Molim?, 24. avgust 2019 00:20)

    # Link komentara

  57. Možda mu je mali a njoj je glupo da kaže.
    (uhlebljeniparazit, 24. avgust 2019 00:06)

    # Link komentara

  58. Dragi moji muskarci koji citate ovo, zene vole neznost i paznju. Prva ja! I muza volim zbog toga sto me pazi i mazi. A ova gospodja, pod pretpostavkom da je vest tacna, je verovatno vaspitana u nesto "drugacijem" maniru nego sto je dobila udajom. Ko zna kakav su odnos imali njeni roditelji ali za nju je to postalo normalno.
    (Hmm, 23. avgust 2019 23:56)

    # Link komentara

  59. znam jednog lika koga je zena ostavila jer je bio previse fin,kada je pitao zenu zasto ga ostavlja, ona mu odgovorila da je previse fin prema njoj i da ona ne zasluzuje takvog muza
    (neko, 23. avgust 2019 23:52)

    # Link komentara

  60. - Ženo podseti me da te večeras izdevetam!
    - Što?
    - Eto onako, nijesam odavno.
    - Dobro, muž si mi, radi kako hoćeš.
    (Lepota poroka, 23. avgust 2019 23:32)

    # Link komentara

  61. Vec u mladim danima, sada i u buduce, stalno sam govorio i govort cu,
    da zene nikada ne znaju sta zele.
    Ako si predobar kao ovaj, nevalja. Ako si grubijan isto ne valja.
    Sta zapravo zene zele???
    (Cudne su zene, 23. avgust 2019 23:28)

    # Link komentara

  62. Ženama se prosto ne može ugoditi, vole loše momke i siledžije a pričaju da ne vole. Ko je lud, nek se ženi.
    (Aleksandar Vuković, 23. avgust 2019 23:19)

    # Link komentara

  63. Ovo su vesti iz nesvesti.
    (Anya Lill, 23. avgust 2019 23:16)

    # Link komentara

  64. Ovaj je okrenuo igricu. Izlazi iz braka sa stilom.
    (ana, 23. avgust 2019 23:12)

    # Link komentara

  65. Ako joj ne valja neka ga posalje meni, mene samo neki takav zanima. Sta kaze, "cak mi je pomagao u kuci", koja budala.
    (Ja, 23. avgust 2019 23:12)

    # Link komentara

  66. možda je vežb'o u papučama...
    (АЗ-5, 23. avgust 2019 23:11)

    # Link komentara

  67. A ja naletim na rijetko normalnu, ali ona ne moze da vari koliko varim. Mislim da cu se oprostiti od prve zarad prave ljubavi...
    (spc.doo, 23. avgust 2019 23:06)

    # Link komentara

  68. 2 vaspitna samara uz usi,cim pocne neopravdano da vam zvoca i da zanoveta.Posle toga odmah ce da vas voli.Ne cudite se zasto,zato.Vole one to,to im je u genima.Dok je tako bilo u proslosti znalo se ko je gazda u kuci.I puna kuca,i rucak na stolu.Otkako smo mi poceli da kuvamo i da usisavamo,nit’ rucka, nit’ kuce,ni roda ni poroda.
    (Milos, 23. avgust 2019 23:02)

    # Link komentara

  69. D a se razumemo, muskarac se tako ponasa samo kad je zalubljen da ne zna za dalje.
    (gagi, 23. avgust 2019 22:55)

    # Link komentara

  70. Ono kad zeni pokusavate da ugodite...
    (spale, 23. avgust 2019 22:53)

    # Link komentara

  71. Treba da izdeveta to svako veče, ima da ga poštuje samo tako.
    (Sotir zvani đubre, 23. avgust 2019 22:52)

    # Link komentara

  72. ma, kakvo pomirenje i bakraci, ceraj to;)
    (ucviljena domacica, 23. avgust 2019 22:45)

    # Link komentara

  73. Nadam se da ju je olesio od batina kad su se vratili kuci.
    Ko bi reko da nasilje u porodici moze spasiti brak.
    (Cvrle, 23. avgust 2019 22:37)

    # Link komentara

  74. Ironija je sto je iz jedne arapske drzave. :)
    (Satira, 23. avgust 2019 22:33)

    # Link komentara

  75. Šta se frapirate oko ovoga? Ovo je potpuno normalno kod nas. Znam žene od onih koje se vređaju ako muž bilo šta proba da pomogne, do onih koje otvoreno kažu da vole da ih muškarac povremeno umlati, da se zna ko je glavni.
    (Muž, 23. avgust 2019 22:31)

    # Link komentara

  76. Ne valja kad je muškarac idealan, ne valja kad je grub. Ej bre žene, je l' Vi znate šta hoćete sem da isprazno filozofirate feministički?
    (XXL, 23. avgust 2019 22:28)

    # Link komentara

  77. I samo da dodam još nešto, upravo zbog ovakvih žena sam ja više počeo da volim muškarce.
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 23. avgust 2019 22:27)

    # Link komentara

  78. Pa sada neka počne malo da je bije i zaključava u kuću; da joj pruzi ono sto želi i voli.
    (XXX, 23. avgust 2019 22:23)

    # Link komentara

  79. ne vole žene to ...
    (zoran72, 23. avgust 2019 22:20)

    # Link komentara

  80. Zene su uvek vise volele lose momke. Fini su oduvek ili ostajali sami ili nosili rogove. Priroda...
    (76er, 23. avgust 2019 22:20)

    # Link komentara

  81. Nista cudno, redovna pojava kod mnogih zena. Zene vole cvrste muskarce, preterana finoca i ugadjanje nisu muzevne osobine. Nije nikakav izazov za nju, radi sa njim ta zena kao da je plastelin. Zato zene po svetu i lude za sado/mazo sadrzajem tipa Pedeset nijansi sive, ceznu za grubim seksom i muskom dominacijom.
    Kako kaze poslovica-ono sto zene zele i ono sto misle da zele su dve totalno razlicite stvari.
    (Raz, 23. avgust 2019 22:19)

    # Link komentara

  82. Za nju je tip da je psuje i bije.
    (mr.montenegro, 23. avgust 2019 22:18)

    # Link komentara

  83. Moja supruga traži broj telefona dotičnog, a ja dotične !
    (Boris Banović, 23. avgust 2019 22:13)

    # Link komentara

  84. Uvek sam se potajno ložio na fine i nežne (neretko ženstvene) dobrice od momaka. Smorim se kada vidim koliko takve momke žene ignorišu zarad nekakvih moralnih spodoba. Heh, ono kad kao muškarac imam bolji ukus za muškarce od većine žena. Iako ja sAm nisam baš svetac, mnoge devojke su i mene videle kao dobricu, i često sam znao da izvisim baš zbog toga. Zato sam rešio da škartiram sve takve i da se usredsredim samo na onaj mali broj devojaka koje nisu (pre)opterećene arhetipskim mužjacima. A dobri i ženstveni momci će uvek ostati moj nedosanjani san.
    (Mickey, 23. avgust 2019 22:10)

    # Link komentara

  85. Sa ženama samo oštro i na distanci, i tek po nekad biti ljubazan. Da vidiš kako jure ko kvočke... A u krevetu samo dominacija žestoka ... Takav sam i žene me vole..
    (kulov, 23. avgust 2019 22:10)

    # Link komentara

  86. Fake news.
    (Trt i mrt, 23. avgust 2019 22:05)

    # Link komentara

  87. Imam jednog takvog druga, jako dobar i fin, ali prosto ne može da nađe devojku jer je suviše fin i ženksast i one ga vide kao druga i nikako drugačije. Nije ni svestan koliko mi se sviđa, takav kakav jeste, moja najveća ali ne i jedina muška simpatija i dobar prijatelj. Iskonska dobrota je uvek na ceni, a opet uvek marginalizovana zbog nekakvih jeftinih turbulentnih odnosa sa kojekakvim 'frajerima'.
    (Jole, 23. avgust 2019 22:03)

    # Link komentara

  88. Šta se čudite?A kad je Bora Čorba rekao-Što si bolji prema svojoj dro..i,sve si joj manje po volji.
    (he, 23. avgust 2019 22:02)

    # Link komentara

  89. Roki ne bijes me kao pre ne maltretiras me vise hahahahaha
    (Maki, 23. avgust 2019 21:58)

    # Link komentara

  90. pa, mislim, stvarno - ko voli bilo šta u/pri čemu mu/joj je dosadno...
    (mladići borovi, devojke jele, 23. avgust 2019 21:56)

    # Link komentara

  91. nije ljubav ako se ne svadjaju i tuku
    (srbenda, 23. avgust 2019 21:54)

    # Link komentara

  92. Možda nije atraktivan, možda je naporan, ne daje joj lični prostor, možda je smor. Ko zna šta je stvarno u pitanju. Ne verujem da bi tražila razvod od nekog ko je normalan i obasipa je pažnjom.
    (Zemljoradnik, 23. avgust 2019 21:53)

    # Link komentara

  93. Arapkinje su naviknute da ih muzevi izudaraju... Uzas...
    (Nikola bg, 23. avgust 2019 21:52)

    # Link komentara

  94. Ma dajte ovo je 100% izmišljena vest. Još iz arapskog sveta. Smišljena da opravda nasilje nad ženama jer će većina da navali na junakinju vesti, sa osudama uz komentar: "Ženu treba tući jednom dnevno ako ti ne znaš što, ona zna- stari mudraci su rekli" Bezvezni trik formiranja mnenja sa ciljem da afirmiše potčinjen položaj žene.
    (Šta ti je moć navike, navikle da ih bijem..., 23. avgust 2019 21:52)

    # Link komentara

  95. Sto je najgore od svega ,verujem u ovo.
    ove danasnje zene nisu normalne.
    (ivan, 23. avgust 2019 21:45)

    # Link komentara

  96. Ovo je za "verovali ili ne" rubriku. Mada je njoj mozda cudno ako je odgajana u drugacijem okruzenju. Moj savet je da nadje posao, daleko vise ce ceniti ovakvog muza.
    (Masa, 23. avgust 2019 21:41)

    # Link komentara

  97. Baš je glup, kakvo crno pomirenje, nek ostavi tu lujku i nadje neku ženu koja će umeti da ceni sve to što radi za nju.
    (Ninamandarina, 23. avgust 2019 21:36)

    # Link komentara

  98. "Nije za nju, niiije za nju čovek k'o ja da je očima pijete, nije za nju čovek k'o ja, za nju je tip da je psuje i bijeee"
    (MANDIĆ OLIVER IZ BEOGRADA, 23. avgust 2019 21:36)

    # Link komentara

  99. Ova neka naša
    (Simo, 23. avgust 2019 21:36)

    # Link komentara

  100. Lepo reče veliki Jovan Dučić:”Ništa ne upropasti ljubav koliko muškarčeva preterana dobrota:da vas žena voli ženski,morate sa njom postupati muški”!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 23. avgust 2019 21:36)

    # Link komentara

  101. "..Nije za nju, nije za nju
    čovek ko ja da je očima pije,
    nije za nju čovek ko ja
    za nju je tip da je psuje i bije."
    (Ekspo, 23. avgust 2019 21:28)

    # Link komentara

  102. Jao nemojte molim vas. Sad ce vaskoliki srpski muskaluk da kuka kako su sve zene bas takve i kako ne valja biti fin...
    (Ana, 23. avgust 2019 21:28)

    # Link komentara

  103. tako je, smrt finom coveku!!!
    (singerrr, 23. avgust 2019 21:25)

    # Link komentara

  104. To žene samo pričaju da im treba pažnja, pokloni itd A kad imaju sve to, onda ih gušiš. Nikad zadovoljne, ali malo im doziraš pažnje a više budeš đubre jer one to cene i više te vole i trče za tobom. Jednostavno tako je ne samo kod žena već i kod muškaraca kad se žene tako ponašaju. Ko hoće da sačuva sebe, kao što sam rekao malo pažnje veće đubre:)
    (žiks, 23. avgust 2019 21:21)

    # Link komentara

  105. Ludača.
    (?, 23. avgust 2019 21:20)

    # Link komentara

  106. Lol sto bi reko Djoka Balasevic a koke neke cudne ptice uvek trce za nekim grubijanom
    (Vojkandbrat, 23. avgust 2019 21:19)

    # Link komentara