- Komentari -

Poznati muzičar brani kraljevski par: "Ja sam im platio put"

Bitanski muzičar Elton Džon, ustao je u odbranu vojvode i vojvotkinje od Saseksa princa Harija i Megan Markl, napisavši na Tviteru da je duboko uznemiren "Iskrivljenim i zlonamernim" izveštavanjem medija o nedavnom putovanju bračnog para sa bebom Arčijem u Nicu u Francuskoj.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Koliko ja znam svi pokloni koji se pošalju nekom novopečenom bračnom paru iz kraljevske prodice se automatski ili vraćaju pošiljaocima, ili se novac koji dobiju uplaćuje u humanitarne svrhe. To je kad se radi o poklonima firmi i običnih ljudi. E sad, kad se radi o ovima nazovi zvezdama i snobovima... ne znam kako to ide, ali meni je ispod časti kraljevske porodice da jedan pevac plaća prevoz jednom pricu, pogotovo britanskom. Doduše, ovo dvoje su više estrada i kič nego kraljevski par. Znam samo da budući kralj i kraljica, tj Vilijam i Ketrin, nikad ne bi dozvolili da im jedan pevac plaća nešto.
    (., 20. avgust 2019 11:55)

    # Link komentara

  2. Elton John nije razumeo. Nije problem u tome ko je platio, da li on ili oni (od para koje nisu zaradili), vec u licemerstvu koje se ogleda u tome da se predstavljaju kao veliki borci za ekologiju, odrzivi razvoj, bla bla, bla.... a putuju privatnim avionima.
    (taxpayer, 20. avgust 2019 10:38)

    # Link komentara

  3. Mediji doprineli njenoj preranoj smrti?!?! Na kojim drogama je ovaj. Potpuno je jasno "KO" je odgovoran za preranu smrt Lady D.
     (sofijailic, 20. avgust 2019 10:16)

    # Link komentara