- Komentari -
  1. Da nije demonstrativno zaokruzio trag loptice, publika ne bi zvizdala...Da se nije drao prilikom osvajanja gema u trenutku kad je Alkaraz vec bio povredjen, publika ne bi zvizdala...Vrlo prosto...
    ($$$, 9. jun 2023 19:29)

    Izvini,veću glupost nisam čuo!Pa šta je Nole trebao da uradi kad je Alkarasova loptica izašla u aut,da zaokruzi izmišljen trag unutar terena i da kaže da je bila dobra lopta? Samo da mu publika ne bi zviždala.Ne kapiram? I kad je osvajao poene,sta je trebao da uradi? Da plače ? Da mu publika ne bi zviždala,bas ga zabole,kako ne kapiraju više da ga zvižducima samo hrane samopouzdanjem i željom da igra najbolji tenis ikada!
    (igor, 10. jun 2023 18:29)

    # Link komentara

  2. Zašto pokvario? Pa Nole ga razvalio na dijelice.
    A da, ti grčevi … a šta ćeš
    (Dex, 10. jun 2023 11:37)

    # Link komentara

  3. Što pokvario, uništio ga Novak. Molim ljude koji nikada nisu udarili tenisku lopticu da ne komentarišu Novaka i njegove mečeve.
    Isto tako i Zvezdu, molim lepo zaposlite se kao onaj Tegi u KK Partizan i pišite ga njihov sajt i YouTube kanal.
    (Sića, 10. jun 2023 02:04)

    # Link komentara

  4. Nije to povreda, nedostatak kondicije, nije spreman na duel sa najboljim ikada
    (nikola simić, 9. jun 2023 21:08)

    # Link komentara

  5. Nemam utisak da je nešto pokvareno. Protivnik je lošije fizičke spreme i zasluženo je izgubio. Da budemo iskreni, Novak je bio bolji do trenutka Alkarazovog kolapsa i verovatno bi pobedio u 4 ili 5 setova. Od ponedeljka pamtiće se samo polufinalni rezultat 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1), sve ostalo pada u zaborav. Novak za nastup u poslednja 2 seta zaslužuje nagradu za fer plej, igrao je pod ručnom, veliki broj loptica upućivao je direktno na Alkaraza ili blizu njega, a u poslednjem setu dozvolio mu je i da se upiše na semafor.
    (Boban, 9. jun 2023 20:30)

    # Link komentara

  6. Kako će da bude dobro, Džoker 1 u nedelju RG a u ponedeljak Džoker 2 titula u NBA i MVP.
    (D, 9. jun 2023 20:04)

    # Link komentara

  7. Prvo, nije imao povredu. Da je imao povredu, imao bi pravo na medicinski tajmaut. Imao je grčeve. Drugo, kao što svi komentatori kažu, nije on te grčeve dobio slučajno, dobio ih je zbog stravičnog i neumoljivog pritiska koji je Novak vršio nad njim preko dva sata i zbog nervoze koju je osećao, nikad ga nismo videli tako ljutitog. U pravu su svi koji su rekli da će ovo biti mladost protiv iskustva. Samo što su omašili da će pobediti mladost. Iskustvo je ipak prevagnulo, Novak zna kako da tempira formu i osvaja grend slemove, a Karlos je oba grend slema ove godine ispustio zbog nedovoljne nege tela. Tu će morati puno još da uči, kao što je učio i Nole.
    (SB, 9. jun 2023 19:42)

    # Link komentara

  8. Očito da se Alkaras fizički preforsirao i pukao! Nikada nije igrao protiv takvog tenisera(prošle god. je Nole bio na 50% sadašnjeg),a želja da ga pobedi je bila jača od mogućnosti!
    Dečko je inače super kvalitetan,ali mu fali iskustvo i selektivno trošenje energije!
    A,Nole je stari lisac!
    (Aleksa22, 9. jun 2023 19:32)

    # Link komentara

  9. Da nije demonstrativno zaokruzio trag loptice, publika ne bi zvizdala...Da se nije drao prilikom osvajanja gema u trenutku kad je Alkaraz vec bio povredjen, publika ne bi zvizdala...Vrlo prosto...
    ($$$, 9. jun 2023 19:29)

    # Link komentara

  10. GOAT priča je završena odavno.
    Trka je takođe okončana.
    Sve što sledi, sve što je nakon tih upoređivanja i debata ko je najbolji u istoriji, sve ovo danas i unazad godinu dve, sve što je pred nama i pred Novakom je formalizovanje i utvđivanje njegovog statusa najboljeg ikada.
    Pitanje je koliko titula će imati jer rekorde ćemo izbrojati kada završi karijeru.
    (predrag, 9. jun 2023 19:24)

    # Link komentara