- Komentari -

Iluminacija: Marseljeza za Luku Puja

Sudeći po naslovu, reklo bi se da pišemo jednu tenisku romansu, kao što je nekada Bijelo dugme imalo onaj predivan instrumental, "Uspavanka za Radmilu M".

Zoran Kecman Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Odličan tekst. Iz sportskog ugla sa mnogo detalja a romantičarski u ova siva vremene. Bravo.
    (Milan F., 29. maj 2023 19:02)

    # Link komentara

  2. Rasplaka me, Zoka, care. Svaka cast na tekstu.
    (beograd_92, 29. maj 2023 18:26)

    # Link komentara

  3. Na takmičenjima turnirskog tipa, himna se svira na kraju. Želim Luki uspešan povratak, ali bojim se da ovaj izliv emocija nije malo preuranjen.
    (Peki, 29. maj 2023 17:01)

    # Link komentara

  4. Lepo!
    (mikelle, 29. maj 2023 12:51)

    # Link komentara

  5. Ide Boze pravde na kraju turnira,taman nek vezbaju ;)
    (lmLuka, 29. maj 2023 12:50)

    # Link komentara

  6. Prelepo! A ja se sećam kad je sad već počivši Siniša Mihajlović, u vreme kad je bio selektor Srbije, hteo da uvede da svi igrači pevaju našu himnu pre početka meča. I šta se desilo..? Velika većina medija i komentatora u njima je stala na stranu Adema Ljajića koji nije hteo da je peva. Šta se desilo..? Siniša Mihajlović je otišao, toliko željeni Adem Ljajić se vratio u reprezentaciju i šta smo time dobili..? NIŠTA! JEDNU VELIKU NULU! Nikakav novi kvalitet Ljajić nije doneo, utopio se u ispodprosečnost tadašnje reprezentacije a mi svi smo prodali nešto nsjsvetije, našu himnu koja nas sve ujedinjuje za igrača koji to ničim nije zaslužio. I svaki put kad smo stavljali jednog čoveka iznad principa, kao što se to desilo i u slučaju Sergeja Milinkovića Savića, svaki put nam se to obijalo o glavu. U timskim sportovima jedan čovek ne čini razliku ako ostali ne osećaju da je i on deo tima. A himna i zastava zemlje je nešto što bi svakog od nas trebalo da čini ponosnim.
    (Djoksa, 29. maj 2023 12:32)

    # Link komentara