- Komentari -
  1. Naravno kad je poslao brata blizanca na treći set.
    (Mrgud, 16. jun 2021 23:58)

    # Link komentara

  2. Zasto narod ovde mora obavezno da dodeli neki poseban skriveni smisao ovakvoj izjavi i istrgne je iz konteksta? Nista ne potkrepljuje tvrdnju da je Cicipas govorio o dopingu, sve ostalo sto je izrekao posle meca bilo je sa postovanjem prema Djokovicu. Umesto da u miru i s ponosom proslavimo ovakav uspeh omiljenog sportiste, potpuno bespotrebno se pravi zla krv.
    (Trsoje, 14. jun 2021 10:19)

    'Narod ovde' kao i svi komentatori po društvenim mrežama celog sveta, na apsolutno isti način to shvataju, dakle kao glasnu insinuaciju i provokaciju Cicipasa da ga je Novak pobedio zahvaljujući nekim nedozvoljenim radnjama u toaletu. Cicipas je na prošlogodišnjem RG gubio od Novaka dva seta, pa otišao u klonju i vratio se i izboksovao peti set - možda po sebi sudi sumnjivost jer on dobro zna šta je tada tamo (u)radio??! Nadal je u meču protiv Novaka takođe otišao i celu večnost ostao u prostorijama, i svi , ali svi drugi teniseri to rade, i što je sve po pravilima, samo se paćenici, zlobnici i pakosnici, od muke okome na Novaka jer ne znaju za šta da se uhvate u svom očaju i mizernosti.
    (Bizmark, 14. jun 2021 21:26)

    # Link komentara

  3. Sta li je Novak radio tamo, na toj pauzi?
    (Lajko, 14. jun 2021 09:05)

    Па договорио се са главним из АТП да ће да гаси своју асоцијацију ако га пусте да победи, затим се издопинговао, па такав наоштрен уплашио судију која до краја меча ни један аут није смела да му свира.
    (mr, 14. jun 2021 20:17)

    # Link komentara

  4. Ne razume ni Rafa...
    (Godzila, 14. jun 2021 19:14)

    # Link komentara

  5. Neces napraviti taj odlucujuci korak napred, dok SAM SEBI ne odgovoris na to pitanje.
    (Kratko i jasno, 14. jun 2021 17:03)

    # Link komentara

  6. (Vanja Petrović, 14. jun 2021 09:36)

    Mislite, lep je dečko i tako to, što ga napadamo?
    (Khm, 14. jun 2021 16:40)

    # Link komentara

  7. I ti ces to da radis,kume,ali sutra!!!
    (Aco, 14. jun 2021 16:17)

    # Link komentara

  8. stvarno neverovatno koliko se ugasio nakon drugog seta, toliko da sam u trecem gemu, treceg seta rekao da je mec gotov i da Novak dobija, iako je tek poceo treci set a Novak gubio sa 2;0 u setovima, vec tada se videlo da se Cicpas potpuno raspao, koji su razlozi, ne znam, dal je sagoreo u zelji, krenuo jako pa se izduvao prerano, ocigledno da to vise nije bio isti igrac, cak je i Novak to primetio i osetio i to ga je dekoncetrisalo pa je i sam igrao nesto losije, mogao je i ubedljivije na kraju zavrsiti setove , Novak je realno odigrao najlosiji mec na turniru u finalu, a opet nije bilo dileme da li dobija jer je bilo ocigledno da Cicipas vise nista ne moze uraditi..
    (magla svuda oko nas, 14. jun 2021 14:09)

    # Link komentara

  9. Evo ti odgovora da se ne mučiš: Takve se stvari dešavaju, jer igraš protiv najboljeg svih vremena. Uzećeš jednom neki gren slem sigurno, ali ne protiv Novaka. I uopšte ne treba da ti bude krivo što si izgubio od čoveka koji je od teniske igre napravio filozofiju života, i u telesnom i u mentalnom smislu. A ti Cicipase, zahvali se ocu i potraži drugog trenera ukoliko želiš da napreduješ. I uči crni sine, uči, umesto što se duriš na najboljeg.
    (Bardami, 14. jun 2021 13:03)

    # Link komentara

  10. Novak je svoj prvi GS uzro pobedivši Congu, Nadal i Federer su takodje za prvi GS pobedjivali slabije, nikad prvog sa ATP liste. Tu psiha ne dozvoli čoveku da pobedi najboljeg trenutno, ne bi ni Tim osvojio GS da je igrao protiv prvog.
    (Realan, 14. jun 2021 12:29)

    # Link komentara

  11. Eto po jedno finale za sve te velike next gen igrače, jedino je Tim osvojio Gren slem jer je Đoković diskvalifikovan. Raonić i Nišikori nisu dočekali da osvoje, ali ovi vjerovatno hoće jer bi trebalo da budu i dalje tu kad Đoković i Nadal završe karijere, osim ako već ne budu stari i nedovoljno dobri za Karaceva, Muzetija itd.
    (Vule, 14. jun 2021 10:57)

    # Link komentara

  12. Ako se neko seca USOpen-a 2007 kad je klinac Nole u finalu, po rezultatu relativno glatko (7:6 7:6 6:4) izgubio od Federera. Imao je break u svakom setu, bio je bolji i izgubio samo na neiskustvo. Federer se samo nadmeno osmehivao u fazonu jos imas mnogo da ucis mali. Ali vec koji mesec posle na AUSopenu ga je Nole docekao i odrao i na kraju uzeo svoj prvi Grand Slam.
    (Baghdatis, 14. jun 2021 10:37)

    # Link komentara

  13. Zasto narod ovde mora obavezno da dodeli neki poseban skriveni smisao ovakvoj izjavi i istrgne je iz konteksta? Nista ne potkrepljuje tvrdnju da je Cicipas govorio o dopingu, sve ostalo sto je izrekao posle meca bilo je sa postovanjem prema Djokovicu. Umesto da u miru i s ponosom proslavimo ovakav uspeh omiljenog sportiste, potpuno bespotrebno se pravi zla krv.
    (Trsoje, 14. jun 2021 10:19)

    # Link komentara

  14. Ne razumem ovoliki broj negativnih komentara za Stefanosa. Iskreno je rekao da je izgubio od najboljeg, i da ne može da razume šta mu se desilo posle drugog dobijenog seta.
    Takođe, pratila sam meč na grčkoj nacionalnoj televiziji, i sve vreme je komentator, koji je naravno Grk i navijao je za Stefana, skoro svaki Novakov as ili majstoriju komentarisao sa BRAVO!
    Shvatite da Cicipas nije ni malo nadmen, jednostavno je mlad i ne zna da se folira u fazonu: ma ok je što sam izgubio.
    Aman više sa malicioznošću i napadu na ovo talentovano dete.
    (Vanja Petrović, 14. jun 2021 09:36)

    # Link komentara

  15. Jeste Novak kao preporodjen izasao iz svlacionice, ali sta je to sto istog momenta pocne da deluje cim ga progutas. Tako nesto ne postoji. Za sve je potrebno izvesno vreme da se iz zeludca, 12-opalacnog i tankog creva apsorbuje u krvotok. Ako je nesto i uzeo, benefite od toga bi imao tek pri kraju meca, a ne odmah na pocetku treceg seta. A drugo, zar nisu igraci pod budnim okom stjuarda dok su u svlacionici? Onu torbu sto igraci u svlacionicu ponesu sa sobom, ne nose je valjda sa sobom i u WC kad ulaze? To bi bilo vec sumnjivo. Inace, javna je tajna da je doping u tenisu i te kako prisutan, samo sto se svi prave ludi i okrecu glavu, jer je tenis veliki biznis postao i niko se ne usudjuje da previse cacka u to. Secam se price jednog doping doktora koji je u jednom intervjuu ispricao kako ga je Nadalova ekipa katapultirala iz svlacionice psujuci ga jer je od Nadala trazio uzorak urina potreban za doping kontrolu. Tenis je verovatno jedini sport u kome doping kontrola ne postoji sto je svojevrstan izuzetak, tj. fenomen.
    (Eugen, 14. jun 2021 09:34)

    # Link komentara

  16. Sta li je Novak radio tamo, na toj pauzi?
    (Lajko, 14. jun 2021 09:05)

    # Link komentara

  17. jel on to njega kao optužuje da je u pauzi koristio neko doping sredstvo? Ako je tako onda je dva puta izgubio sinoć.
    (goran, 14. jun 2021 09:02)

    # Link komentara

  18. Bolje generacije od Novaka i Rafe, te i Federera koji je tu negde, nikada nece ni biti. Novaku ove godine nedostaju jos 2 GSa za potpuni trijumf nikada vidjen do sada. Ali polako... Prvo prva stvar... Odmor pa napad na Wimbledone.
    (Eth@n Hunt, 14. jun 2021 08:58)

    # Link komentara

  19. Zato što je sa druge strane mreže bio čovek čiji odgovor je - Zato što sam u mogućnosti (da ti objasnim kako stoje stvari)!!!
    (Klinktone, ti si prvi po šuntavilu..., 14. jun 2021 08:55)

    # Link komentara

  20. Najmanje od svega mi se sviđa pravac u kome ide njegova opservacija i dilema “zašto se događaju ove stvari” i pominjanje svlačionice. Ako imaš neke dokaze da je Đoković uradio nešto protiv pravila, iznesi javno, a ne ovako, kao neki razmaženi klinac koji traži opravdanje u svemu za svoj neuspeh, osim u ogledalu.
    (Alo, 14. jun 2021 08:50)

    # Link komentara

  21. Nole ih namerno pusta da se nadaju pa ih posle pregazi kako bi im usao u psihu.

    Ne znam kako drugacije da shvatim onaj prvi set, i sve nakon toga...
    (chupavi, 14. jun 2021 08:50)

    # Link komentara

  22. Ovo što pita Cicipas, možda je najbolje odgovorio ruski teniser Marat Safin, nakon što je izgubio prvo mesto na ATP listi. Straobalan talenat potkovan nestvarnom fizikom, relativno lako je došao do tog prvog mesta na kom se zadržao svega devet nedelja. Posle toga malo nije igrao, malo je igrao, većinom gubio i novinar ga pita - kako, zašto, šta se dešava?
    I čovek ispriča o životu vrhunskih tenisera, dece koja od svoje osme godine ni za šta osim za reket ne znaju, odvojeni od sveta, od realnosti, od prijatelja, usmereni na porodicu i trenere koji ni o čemu van tenisa ne mogu i ne žele da pričaju sa njima. Mladi ljudi koji potiskuju svoje emocije, nesnadjeni, izgubljeni svuda osim na terenu, sa teškim psihičkim lomovima koji se bukvalno guraju pod tepih. O odraslim teniserima koji su proputovali ceo svet a nisu videli i saznali ništa, koji emocije tumače i pokazuju na pogrešan način... I tako dalje i tako dalje. Desetak rečenica koje teraju da se zapitaš koliko je zapravo surov svet profesionalnog tenisa i da li žrtva tenisera nadilazi njihovu karijeru.
    U svakom slučaju, on je odlučio da kako kaže počne da živi nakon osvajanja prvog mesta. Nije želeo da organizuje ceo život prema ATP turu. Kod Cicipasa i mlađeg naraštaja je to izgleda "problem". Oni između mečeva i tenisa ipak imaju i neki privatan život. Velika trojka je ipak starog kova i potpuno posvećena tenisu i ATP turniru. Koliko je to za njih kao osobe dobro to je upitno, ali kao igrači, uvek će biti ispred klinaca.
    (Reziel, 14. jun 2021 08:49)

    # Link komentara

  23. Ako je razumeo,Novak mu je rekao da savršeno razume kako se oseća nakon poraza u finalu GS,u karijeri ih je imao tačno 10,a bez tih 10 poraza ne bi bilo ni 19 titula,uključujući i ovu od juče.
    Rafu su španski novinari onomad kad je Novak igrao svoju najbolju sezonu i dobio ga 5 puta zaredom,pitali da li je frustriran i očajan zbog te činjenice,a veliki šampion je odgovorio kako je prezadovoljan tom sezonom i svojom igrom i postavio kontra pitanje:
    "Možete li da mi pokažete bilo koga ko me je pobedio,ili to može uraditi, osim Novaka?Da li uopšte znate koliko ljudi na ovom svetu profesionalno igra tenis?Od svih njih u ovom trenutku pobeđuje me samo jedan,i to onaj najbolji,a ja sam tu,odmah do njega.Ne vidim razlog za bilo kakvo nezadovoljstvo."
    (johnny, 14. jun 2021 08:40)

    # Link komentara

  24. Retko antipatican i iritantan lik, sitna dusa nesportskog ponasanja, jajara koja je pokusavala da na sve podle nacine usicari nesto sitno tokom celog meca i naduvanko koji jos nije naucio da protivniku treba cestitati na pobedi...jednom recju razmazeni upisanko koji, s takvim karakterom, nikad nece postati sampion.
    (Kalif umesto Kalifa, 14. jun 2021 08:37)

    # Link komentara

  25. I ja sam tako: nisam razumeo zašto se stvari tako dešavaju. Pa je trebalo da doživljavam život kao školu, školu razumevanja, da bih napredovao. I... da spustim nos, i da se molim Bogu da mi ukaže put razumevanja, pa mi je evo sada SVE mnogo razumljivije, ali sam tek na pola puta da sve razumem.
    Tako da Stefanose:
    samo tim putem napredovaćeš.
    (Bogoljub, 14. jun 2021 08:36)

    # Link komentara

  26. Podmukle insinuacije. I on je išao u svlačionicu pa što se nije vratio kao drugi čovek?? Plus je uzimao i medikal i to u tenutku kada je Novak bio u naletu, na stranu što evo izjavljuje da nije bio nikakav ozbiljan problem ergo mogao je znači i bez te masaže. Pritom nije svojom veštinom osvojio prvi set nego mu ga je Novak bukvalno poklonio. Od celog meča njegov je jedino drugi set. Dakle jedan od četiri seta je njegov i on se nešto iščuđava. Pravo se bruka.
    (Tru dat, 14. jun 2021 08:31)

    # Link komentara

  27. Zapravo u tenisu moraš da osvojiš samo poslednji poen. Dva seta, ukupan broj poena... sve to ne znači ništa, pobeđuje onaj koji osvoji taj poslednji.
    (Cinique, 14. jun 2021 07:55)

    # Link komentara

  28. Sve čestitke i naklon do zemlje Najboljem. Cicipas loš čovek i sportista. Nije njemu prvi put da pokuša dobru loptu da smesti u aut. Ima taj mnogo loših osobina.
    (Vojkan, 14. jun 2021 07:46)

    # Link komentara

  29. Koliko zuljaju ove insinuacije... Kao nije da to mislim ali cu ipak da pomenem vise puta..  Novak je otisao u svlacionicu i vratio se kao skroz drugi igrac, ko zna sta je uradio, radio tamo :))) E to je razlika izmedju sampiona, starije generacije i ovih klinaca, Kirjosa, donekle Medvedeva, Zvereva, Cicipasa. Sve bez postovanja i neke klinacke frustracije. Izgubio si, budi smeker. Na pozornici tokom drzanja govora namrgodjen ni da pogleda u Novaka nakon pohvale, bar kurtoazije...

    Cudi se nesto a realnost je da je Novak bukvalno poklonio prvi set ocajnim, neverovatnim gemom u kojem je serivirao za set. More neiznudjenih gresaka a ne Cicijeve nadmocne igre.

    U drugom se frustracija nastavila, Novak u borbi sam sa sobom, Cicipas dao sve od sebe a GSlam mecevi su maratoni nikako trke na 100m. I tako se stvorio privid neke dominacije. Novak se resetovao, vrv izvikao na sebe u svlacionici i vratio se na novi mec u tri seta. Psihicka snaga i sposbnost reseta koju ovi mladji nikako da pronadju.

    Pitaj se, cudi se, razmisljaj, ipak si igrao protiv GOATa ;)
    (Pera Ždera, 14. jun 2021 07:45)

    # Link komentara

  30. Vodiš 2 0 i imaš čovjeka na konopcima.., do tebe je, majstore...
    (Đenka, 14. jun 2021 07:34)

    # Link komentara

  31. Zato što igraš protiv najboljeg tenisera koga je svet video, a svojim ponašanjem nisi ni dostojan ovog komentara!!
    (Djordje, 14. jun 2021 07:22)

    # Link komentara

  32. Cici je malo nervozan! Ajde!?
    (camac, 14. jun 2021 06:54)

    # Link komentara

  33. Cici u pitanju ti je odgovor!! Kad budeš razumeo šta se desilo, postaćeš pobjednik. Nevaspitanje i nepoštovanje nikako ne idu sa " pobjednik".
    (Vukica, 14. jun 2021 06:47)

    # Link komentara

  34. Novak je pokupio dovoljno tanjira sa Rolan Garosa da je skupio ceo servis. Vise mu ne treba. Sad neka tanjire kupe drugi, njemu je vreme za pehar.
    (Milics, 14. jun 2021 06:34)

    # Link komentara

  35. Setite se koliko je Nole propisao krvi pored Rodje i Rafe da bi osvojio nesto. Trebale su godine da prodju i mnogi teski porazi. Ako ovaj covek nesto vredi za par godina ce poceti da osvaja.
    (kile, 14. jun 2021 05:59)

    # Link komentara

  36. On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač",

    Slanina i beli luk!
    (čoveče ne ljuti se, 14. jun 2021 05:20)

    # Link komentara

  37. Ovaj mali cicipas(namerno malim slovima) je jako kvaran I jako los covek!
    (Ana, 14. jun 2021 05:15)

    # Link komentara

  38. Samo je na trenutak spustio ruke...
    (Silvan, 14. jun 2021 03:58)

    # Link komentara

  39. Ne dešavaju ti se takve stvari, čim si stigao do finala, samo si u finalu igrao protiv najvećeg u istoriji.
    (dions, 14. jun 2021 03:51)

    # Link komentara

  40. Nikad Cicipas nece biti "glavni". Previse je visok i tanak, ko zirafa. Dobio je dva seta fore i nista, nema vrhunskog igraca od njega.
    (Djordje, 14. jun 2021 03:36)

    # Link komentara

  41. Ne razume zasto se takve stvari desavaju? Mozda zbog preterane umisljenosti. Novakov hladni pozdrav na mrezi posle meca mu je tezi poraz od bilo cega. Otprilike mu je definisao prostor u kojem se nalazi. Tesko ce to ikada preboleti.
    (Rale iz 6 Kaplara, 14. jun 2021 03:34)

    # Link komentara

  42. Ovakve stvari se desavaju jer nemas nimalo postovanja!!!
    (art, 14. jun 2021 03:01)

    # Link komentara

  43. Stvarno bih voleo da mogu da razumem zašto se ovakve stvari dešavaju.

    Pa pitaj Novaka koliko je finala izgubio i gde bi bio sada da toga nije bilo u tolikoj meri, a sa druge strane sigurno ne bi prosao onolike mec lopte sa Federerom, tako da - decko jos si mlad finalista, doci ce jednog dana na svoje mesto, samo nastavi da igras na istom nivou sledecih DESET godina. Gubili smo i mi zlata u kosarci kad smo tukli Ruse sa Prajom i ekipom ...
    (Stvarno bih voleo da mogu da razumem zašto se ovakve stvari dešavaju, 14. jun 2021 02:23)

    # Link komentara

  44. Koje prepotentno derište! Želim ti da prođeš kao i Kirjos. Za bolje i niste. Malo, ali samo malo poštovanja je trebalo da pokažeš. Pa jedan Federer je imao više dostojanstva i poštovanja za pobednika posle poraza na Vinbldonu!
    (Blaster, 14. jun 2021 02:17)

    # Link komentara

  45. na youtube u komentarima 80% ljudi je da je goat to je to, u narednom turniru ce samo potvrditi.
    (Dezon, 14. jun 2021 01:38)

    # Link komentara

  46. To napuštanje terena stvarno nije trebao pominjati. Ovako je samo ispao loš gubitnik.
    (Sonic CD, 14. jun 2021 01:31)

    # Link komentara

  47. Ovaj mali umesto da razmišlja pozitivno i kaže sebi, ovi će da odu za jedno 3 godine I onda ja nastupam. On sam sebi nabija komplekse misleći da je već u ravni sa njima. Uništiće sebi psihu i ništa neće uraditi kad se oni povuku.
    (Mustra, 14. jun 2021 01:03)

    # Link komentara

  48. Ништа се ниси питао. Кад је доктор решио да игра рутински је то одрадио. То што се теби чини да је разлика мала је у ствари јако пуно. Цела класа, можда и две.
    (Бинср, 14. jun 2021 00:55)

    # Link komentara

  49. Pustimo sada kakav je on , to su samo nase procene a ne poznajemo osobu. Nego, zasto, ama zasto, niko ne prica o tome da ovom decku uopste nije bilo dobro posle poraza? Decko uopste nije znao gde se nalazi, koliko sam samo finala video, ne secam se da je nekom porazenom ovako bilo lose.
    (Xp, 14. jun 2021 00:52)

    # Link komentara

  50. Tesko mu pao poraz jer u stvari ne ceni dovoljno djokovica ..
    (zlaja, 14. jun 2021 00:39)

    # Link komentara

  51. Koliko zuljaju ove insinuacije... Kao nije da to mislim ali cu ipak da pomenem vise puta..  Novak je otisao u svlacionicu i vratio se kao skroz drugi igrac, ko zna sta je uradio, radio tamo :))) E to je razlika izmedju sampiona, starije generacije i ovih klinaca, Kirjosa, donekle Medvedeva, Zvereva, Cicipasa. Sve bez postovanja i neke klinacke frustracije. Izgubio si, budi smeker. Na pozornici tokom drzanja govora namrgodjen ni da pogleda u Novaka nakon pohvale, bar kurtoazije...

    Cudi se nesto a realnost je da je Novak bukvalno poklonio prvi set ocajnim, neverovatnim gemom u kojem je serivirao za set. More neiznudjenih gresaka a ne Cicijeve nadmocne igre.

    U drugom se frustracija nastavila, Novak u borbi sam sa sobom, Cicipas dao sve od sebe a GSlam mecevi su maratoni nikako trke na 100m. I tako se stvorio privid neke dominacije. Novak se resetovao, vrv izvikao na sebe u svlacionici i vratio se na novi mec u tri seta. Psihicka snaga i sposbnost reseta koju ovi mladji nikako da pronadju.

    Pitaj se, cudi se, razmisljaj, ipak si igrao protiv GOATa ;)
    (Pera Ždera, 14. jun 2021 00:36)

    # Link komentara

  52. Vimbldon je poslednje mesto na kom ce tri musketara predati krunu.
    (Dusan, 14. jun 2021 00:36)

    # Link komentara

  53. Aaaaauuuuuu kakav ,,genije,,nije znao da mora da osvoji 3 seta vec mislio da je 2 dovoljno. Pa dogurao je stvarno mnogo visoko sa ovolikoim ne znanjem.😆😆😆
    (Lucky, 14. jun 2021 00:35)

    # Link komentara

  54. Čudo jedno kako ovaj razmaženi adolescent postade glavna tema!
    Još je čudnije da se toliko ljudi prima na tu nezrelost. Možda se prepoznaju.
    (Kladovo, 14. jun 2021 00:35)

    # Link komentara

  55. Sensei Đoković po ko zna koji put deli lekcije o snazi volje i motivaciji! Kad je najteže on je najsnažniji...A Cicipasovo vreme će doći, samo da nauči da gubi.
    (Dragan, 14. jun 2021 00:14)

    # Link komentara

  56. Znaš šta je bilo? Otišao je u toalet. A onda je u povratku rekao sebi, sada mi počinje finale koje moram da dobijem sa 3:0
    (armadajj, 14. jun 2021 00:12)

    # Link komentara

  57. Uzmi posluzavnik, procitaj neku knjigu, i potrudi se:
    da igras bolje i da se pristojnije ponasas.
    Bice i za tebe neki GS, vec za godinu, dve, mozda tri...
    Ali, i tada ce najveci biti ovaj sto te je danas ispeglao.
    Sad je 6:2 na njega.
    (Danas, 14. jun 2021 00:11)

    # Link komentara

  58. Твој безобразлук и дрскост, приписаћу твојим годинама, али твоју поквареност стварно не знам коме или чему да припишем..
    Ишао си и ти у тоалет, па што се ниси вратио као победник? С обзиром на древну културу твог народа не знам да ли је умесно да ти за крај кажем једну пословицу мог народа, али ипак ћу ти рећи: " У добру се не понеси, а у злу се не понизи."
    (Лука, 14. jun 2021 00:05)

    # Link komentara

  59. Циципас има 22 и по године, а за 3 године ће велика тројка отићи са сцене и он ће имати шансу да буде главни. Па он треба да се радује тој чињеници! Сви ови што су старији од њега се нису наиграли тениса поред ове тројице.
    Циципас треба да буде срећан што је одиграо добар меч против Новака и скупио мало искуства...
    (sempervivum, 13. jun 2021 23:50)

    # Link komentara

  60. Momenat kad je Cicipas izgubio Roland-Garros:"Mislim da je bio out....".
    Nole se smeje i vrti glavom...
    Kakva greška...
    (JoeBlack, 13. jun 2021 23:09)

    # Link komentara

  61. Naši stari bi rekli, moraš ti sinko još mnooogo pure pojesti.
    (ssss, 13. jun 2021 23:08)

    # Link komentara

  62. Dva seta treninga pa onda tri seta meča.
    (Dragan, 13. jun 2021 23:02)

    # Link komentara

  63. Ovaj Cicko neće daleko dogurati ako ne uključi u tim par psihijatara jer ima kratak fitilj.O nesportskom ponašanju da i ne pričam jer je večeras pokazao,a i ranije,da je sitna duša i da pokušava na sve načine da poremeti protivnika.Profesor Nole mu je očitao lekciju koju nikada neće zaboraviti.
    Priča se da je Vilander dobio otkaz.
    (Roki S., 13. jun 2021 22:59)

    # Link komentara

  64. Не разумем шта је он умислио. Ући у прво финале и одмах победити Ђоковића, Надала све једно. Умислило дериште.
    (Јелена, 13. jun 2021 22:51)

    # Link komentara

  65. Prvi put GS finale pa hoćeš titulu e pa ne može to tako zemljače!!!
    (ognjen, 13. jun 2021 22:48)

    # Link komentara

  66. Грку је Новак дао два сета форе и затим му лаганим темпом ставио до знања ко је главни. Арогантан је и није пропустио прилику да вређа и омаловажава Ђоковића већ пар година.
    Један је ГОАТ.
    (Косовац, 13. jun 2021 22:48)

    # Link komentara

  67. Monfils,Vavrinka ,Del Potro,Marej,Conga,Cilic,Nisikori,pa Dimitrov,Raonic,evo sada Tim,Zverev,Cicipas,Rubljov,Medvedev.Vrhunski igraci.Tri covjeka im bukvalno unistise karijere.Skoro da mi ih je zao,ali skoro.Nasli su se na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.
    (buc kasidi, 13. jun 2021 22:46)

    # Link komentara

  68. Jedino što mi je nedostajalo je ono Viškovo: "i mašina se upalila..."
    (Saša, 13. jun 2021 22:45)

    # Link komentara

  69. Прво мало да носаш тацне, после долазе пехари. Ноле је, осим 19 ГС, фасовао и 10 тацни. Само да је њих скупио, био би тениска легенда.
    Зато полако, ово није ништа страшно. Да је Рафа био у твом делу жреба, не би ти видео ни "ф" од финала...
    (Горк, 13. jun 2021 22:45)

    # Link komentara

  70. Strašno ne korektan mladić, zbilja se ne sećam da je iko do sada bio ne korektan kao Cicipas.
    Momak ima.problem sa identitetom i sa poštovanjem protivnika a da ne zborim o previsokim ciljevima i ubeđenjem da vredi.
    (BLuka, 13. jun 2021 22:39)

    # Link komentara

  71. Ej ,decko polako malo!! Ne osvaja se Vimbldon samo tako,ides u London i uzmes trofej ,jer eto tako zelis.Mora malo da se ''poradi'' na slucaju.Prodjes tri cetiri kola,pa dodju neki bolji igraci,pa ako nisi u delu zdreba sa Nadalom ili nekim od ovih iz tvoje generacije,i op opet Nole!!! Ali tamo raste neka trava ,pa je opet Novak bolji,pa dodje i US open i tako to.Nemoj jos da letis previsoko,jer znas onu pricu sa Ikarom...
    (mirjana simionska, 13. jun 2021 22:39)

    # Link komentara

  72. sačekaćeš malo na vimbldon švrćo. prvo ćeš da naučiš da cijeniš protivnika a ne da ga doživljavaš kao nekog prevaranta! ovo je čini mi se treći put da komentarišeš novaka negativno vezano za odlazak u toalet. poradi na sebi ili ćeš biti još jedan gubitnik u galeriji gubitnika.
    (toni soprano, 13. jun 2021 22:33)

    # Link komentara

  73. Izašao čovek zvani Nole i rešio da te razbije. Nema tu puno filozofije Cicipase!
    (o77, 13. jun 2021 22:31)

    # Link komentara

  74. Nole nije "plakao" kad je gubio od Nadala i Federera već je sportski čestitao i priznao njihovu veličinu.
    Kao što je priznao mnogo puta iz poraza je učio dosta i prihvatio borbu. Nadmetanje sa njima mu je podiglo nivo igre na neverovatan nivo. Ako Cicipas nastavi sa ovim nadobudnim glupostima izgoreće i biće još jedan u nizu koji nije napravio ništa ozbiljnije.
    (milun, 13. jun 2021 22:28)

    # Link komentara

  75. Za Novaka Đokovića ne postoje teži uslovi od šljake, po sunčanom danu u 15 h, u meču u kome je veliko favorit jer izbacio Rafu... Da je ovo počinjalo u 18h ili 19h, bilo bi 3:0 za Đokovića.......
    Odličan je Stefano, ali protiv Noleta se u ovoj fazi niko ne pita, već on sam...
    Sada dolazi Wimbldon.. Verujem da u ovom trenutku ne postoji podloga na kojoj je Đoković izraženiji favorit of Londonske trave.... U Wimbldonu je zadnjih pet godina apsolutno najbolji igrač..... Tako da.....
    (Tedy, 13. jun 2021 22:23)

    # Link komentara

  76. "Zasto se ovo desava" je komentar siparice kad je ostavi decko, a ne vrhunskog sportiste koji smera da bude sampion. Bar kad se postavi javno. To je pitanje za njegovog trenera i strucni tim, a ne za TV publiku. Cicipas po igri moze da bude veliki, ali hitno mora poraditi na psiholoskoj pripremi.
    (budibogsnama, 13. jun 2021 22:23)

    # Link komentara

  77. sinko cim razmisljas o tome znaci ne valja.
    (Guts, 13. jun 2021 22:22)

    # Link komentara

  78. Cicipas je nesumnjivo talentovan teniser,pokazao je to i danas,ali njegova nadmenost,čak i iritantnost,nije mi jasna?!Pravio se lud,a nije mu prvi put,kod sumnjivih situacija,to je daleko od fairplaya!Imam prijatelja,naš čovjek,koji živi u Grčkoj,kaže mi da njegovi prijatelji Grci,baš zbog stvari koje sam napomenuo,nemaju neko visoko mišljenje o njemu,neomiljen,moglo bi se reći.Moraće malo da poradi na sebi po tom pitanju,a tek o fizičkoj spremi da ne pričam.Čovjek od 34g,a toliko dominantniji nad dvadesetdvogodišnjakom,nek se dobro preispita?
    (War Inside My Head, 13. jun 2021 22:21)

    # Link komentara

  79. A pohvale Đokoviću a divljenje ! Hahahah a da je Nadal bilo bi kako je fantastičan kako je izdržljiv kako je nepobediv neuništiv...pa i Nadal je išao u toalet protiv Novaka i Krejčikova protiv Sakari...Šta je problem.

    Problem je što je Zapad zao i loš. I danas koliko su se ređali, rađali, ređali...Novak sa smeškom na stolici čeka i čeka...

    E, RED JE DA SE VESELI I SLAVI, BEZ IKAKVE SKROMNOSTI, ZASLUŽIO JE SVE LEPOTE i DOBROTE !!
    (Nikol Dž. Femija, 13. jun 2021 22:18)

    # Link komentara

  80. Pa dečko valjda si gledao i ranije da u tenisu može doći do preokreta a naročito kada je sa druge strane mreže velemajstor kao što je Nole.Naravno da ti je teško palo ali ako želiš da budeš velikan ,a imaš potencijala, moraš sve to da prođeš.Pored očiglednih kvaliteta koje poseduješ treba da radiš na poboljšanju psihe i mentalnog sklopa.Gledaj Novaka i uči.
    (Boki S., 13. jun 2021 22:17)

    # Link komentara

  81. I ti ćeš to da radiš... danas je bila proba. Vežbaj.
    (Ibro Jalijaš, 13. jun 2021 22:17)

    # Link komentara

  82. Ono kad vrlo dobro znaš da šta god da uradiš neće biti dovoljno dobro da se pobedi i samo čekaš kada će to da se dogodi.Novak je najbolji primer koliko je važna psihička stabilnost ne samo u sportu nego i u životu.To što on ima je strašno opasno oružje koje ima zastrašujući efekat na protivnike koji pobeđuju sami sebe.Svako iole talentovan za tenis može da naući da igra tenis, odnosno da izvede svaki udarac ali samo jedan na svetu to može da uradi svaki put bez obzira na trenutne okolnosti.Takva mentalna snaga je zastrašujuća.Smatram da bi time trebalo ozbiljno da se pozabave stručnjaci iz polje psihologije i da jednom studijom, naravno uz Novakkovu pomoć i saradnju, nam predoče neke nove istine o ljudskoj psihi koju očigledno ne poznajemo dovoljno.
    (Diktat, 13. jun 2021 22:15)

    # Link komentara

  83. Žao mi je momka u neku ruku jer stvarno delovao smireno i dva nula u setovima nije mala stvar protiv vlasnika 18 GS.

    Al ponoviću trojka je ta jedna dimenzija viša u tenisu koja razdvaja od odličnih tenisera. Cicipa je dobar momak i emocije su u redu. Ipak pokazuju da si čovek pa Novak je takve brodolome doživljavao u prošlosti. Sad je to što jeste. Doći će taj GS uskoro jer pokazao da ima kvalitet za to. Čestitke za finale korak u odnosu na predhodnu.
    (No name, 13. jun 2021 22:13)

    # Link komentara

  84. Danas me No1 podsetio na čuvenu rečenicu Rocky Balboa: Možda može da me ubije, ali da bi to uradio mora biti spreman i sam da umre!!! Idemoooooooo...
    (Delije Čikago, 13. jun 2021 22:13)

    # Link komentara

  85. Ovaj Cicipas Je pokvaren. Nemoze sportski da podnese poraz. Mali covek . Pravi insunacije Sa Novakovim odlaskom u slacionicu. Kako pokvareno
    (Dragan, 13. jun 2021 22:10)

    # Link komentara

  86. Cicipase, i Nole se tako osećao nekada. Vexbaj, tvoje vreme dolazi. Nadam se ali ne pre nego što Nole poruši još koje rekorde. Ovaj poraz peče, ali dok se ne ispeces pošteno, guraj i čekaj svoj momenat
    (Stanoje, 13. jun 2021 22:09)

    # Link komentara

  87. On hoće s ovim da potegne neke konspiracije, mali je jako lukav i bezobrazan.
    (Anti patičan momak, 13. jun 2021 22:09)

    # Link komentara

  88. Ciciban, zar nikad nisi gledao superman filmove, ili bar neke staloneove.. E to je bas kao u tim filmovima, superljudi imaju supermoci!!!
    (buda, 13. jun 2021 22:05)

    # Link komentara

  89. Cicipas je od "mlade garde" mozda i najstabilniji, ima odlicnu tehniku, i nije nimalo arogantan nego samo mlad - veceras je izgledalo da ce da zaplace kao dete kad mu se uzme omiljena igracka. Ima jos vremena za njega, sto rece Novak (iz sopstvenog iskustva!) iz ovakvih meceva se mnogo nauci. Jos par ovakvih iskustava, sticanje sposobnosti da podigne ritam onako kako to Novak ume, i bice tu i Gran Slemova, i jedna vrhunska karijera.
    (Jorgos, 13. jun 2021 22:05)

    # Link komentara

  90. S verom u Boga pobedismo.

    Ljudski je, da kolebamo, imamo dvojbe.

    Danas sam bio ljut na Novaka u prva dva seta. Ne zato što je gubio, nego zbog toga što je igrao kao gubitnik, Miki Maus. To nije bio Novak!

    Kaźem sebi, neka izgubi častno, nema problema ali ne kao luzer, to ne.

    Ne bi više bio uz njega.

    Srećom, svi znamo izhod.

    Pobedila glava...

    Idemo!!!!!!

    💪💪💪
    (Martin ŠIŠKO, 13. jun 2021 22:04)

    # Link komentara

  91. Glavu gore mladiću. Imas veliku privilegiju sto zivis u eri jednog Đokovica, a kamo li sto sa istim imas priliku da odigras finale GS. Samo naporan rad i disciplina i sigurno ces osvojiti jedan GS. Ugledaj se samo na Dominik Tima.
    (Ivan, 13. jun 2021 22:04)

    # Link komentara

  92. Tenis je igra u kojoj dva igrača reketima prebacuju lopticu preko mreže i na kraju Srbim pobedi.
    (Danijel, 13. jun 2021 22:04)

    # Link komentara

  93. NAJBOLJI U CITAVOM UNIVERZUMU
    LEGENDA KOJA HODA, CAST ME JE STO ZIVIM VREME NOVAKA DJOKOVICA !!!
    (Bogdan, 13. jun 2021 22:02)

    # Link komentara

  94. Pustio te dva seta da se izduvaš i onda te uzeo pod svoje
    (Markan, 13. jun 2021 22:01)

    # Link komentara

  95. Konkurencija koju ima Novak Đoković je realno nikakva, čak i slabija nego Federerova 2004-2008
    Ovog tipa igrači, koji svaki put nešto ne razumeju posle poraza, očigledno nisu dovoljan kvalitet i tenis se održava i dalje zbog trojke. Jednostavno imam utisak da Đoković svesno gubi prva dva seta jer je previše iznad ovakvih igrača, a publika ne bi ni dolazila na mečeve da gleda finala tipa 6:2, 6:2, 6:2
    Cicipas je već sredinom trećeg seta video na drugoj strani čoveka koji je zver, i do kraja meča nije niti malo promenio nešto u igri...samo jaki forhendi, bekhendi i servis, a koje Djoković rešava i po čemu je najbolji u istoriji. Bez slajsa, drop-šota, servis-voleja pokušaja da promeni nešto na terenu...Mislim da je jasno da je u pitanju jako sumnjiv kvalitet
    (Boban, 13. jun 2021 21:42)

    nasmeja me :D slaba konkurencija?! mlada generacija stigla a stara ne posustaje i ti kažeš slaba konkurencija. brate moj, ja ne vidim nikoga ravnog Djokoviću ali ne zato što je loša konkurencija već zato što je Nole mašina. igrao je Nadal odlično i mogao je da pobedi ali Nole ima nešto što ostali nemaju. to nešto je razlika izmedju njega i ostalih. dva meča gubio i posle pobedio.
    (sale, 13. jun 2021 22:00)

    # Link komentara

  96. Kad porasteš možda budeš kao Novak. MOŽDA!
    (innbecilo, 13. jun 2021 21:59)

    # Link komentara

  97. pa i Nole se pita kako je prvi set poklonio na svoj servis
    Cicipas je bio bolji samo u drugom setu.
    (nele, 13. jun 2021 21:58)

    # Link komentara

  98. "On je napustio teren sa dva seta zaostatka i ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se odjednom kao potpuno drugačiji igrač"

    e, sad znaš zašto je šampion.
    (idi plači, 13. jun 2021 21:57)

    # Link komentara

  99. Grci su uglavnom nadmeni,a Stefanos je jos I mlad tako da je to baš izraženo. Igra dobar tenis. Noletu veliko hvala, ponosimo se njime.
    (mamakoka, 13. jun 2021 21:57)

    # Link komentara

  100. Konkurencija koju ima Novak Đoković je realno nikakva, čak i slabija nego Federerova 2004-2008
    (Boban, 13. jun 2021 21:42)


    Jok more, nego su jos zeleni kao sto je bio i Novak na svom prvom GS finalu, nema mnogo igraca koji su uzeli svoje prvo GS finale. Da nisu dovoljni dobri ne bi pobedjivali Rafu, Federera, Novaka na manjim turnirima kao sto to Medvedev, Zverev, Tcicipas i Tim rade
    (Loshmi, 13. jun 2021 21:56)

    # Link komentara

  101. Odlično je sve rekao. Shvatio je da se približio al da mora još da radi. To je jasno iz rečenice da ne razume šta je to što se desilo. Desio mu se Novak! Al se Novak desio i Nadal i Federer. Tako će i on, siguran sam, za neki period da se nekome dešava. Cicipas igra vrhunski tenis, jer da ga ne igra, ne bi uzeo Novaku dva seta u finalu GSa. Tu je on, samo je u grupi onih koji će nekada imati lek za Novaka a nekada neće kao što se već i dešavalo. Gubio je i Novak puno puta.
    (Vuk, 13. jun 2021 21:48)

    # Link komentara

  102. E moj Stefanos, sramota je da izgubis od nekog ravnog ili goreg od sebe, kada izgubis od Novaka Djokovica, treba da ti je cast !
    (Pazarac, 13. jun 2021 21:48)

    # Link komentara

  103. Dogadjaju se zato sto su tenis na 2 i na 3 dobijena seta dva različita sporta.
    (Darvin, 13. jun 2021 21:47)

    # Link komentara

  104. Cicipas razočaran duboko, ma kad će ljudi da utuve sebi u glavu da igraju protiv najbolje najjačeg a uskoro do kraja ove godine i zvanično najvećeg tenisera svih vremena!!!!
    (Zan Klod, 13. jun 2021 21:45)

    # Link komentara

  105. Konkurencija koju ima Novak Đoković je realno nikakva, čak i slabija nego Federerova 2004-2008
    Ovog tipa igrači, koji svaki put nešto ne razumeju posle poraza, očigledno nisu dovoljan kvalitet i tenis se održava i dalje zbog trojke. Jednostavno imam utisak da Đoković svesno gubi prva dva seta jer je previše iznad ovakvih igrača, a publika ne bi ni dolazila na mečeve da gleda finala tipa 6:2, 6:2, 6:2
    Cicipas je već sredinom trećeg seta video na drugoj strani čoveka koji je zver, i do kraja meča nije niti malo promenio nešto u igri...samo jaki forhendi, bekhendi i servis, a koje Djoković rešava i po čemu je najbolji u istoriji. Bez slajsa, drop-šota, servis-voleja pokušaja da promeni nešto na terenu...Mislim da je jasno da je u pitanju jako sumnjiv kvalitet
    (Boban, 13. jun 2021 21:42)

    # Link komentara

  106. Mladi ce morati da prodju broz bolnu fazu poraza dok najzad ne preuzmu primat. Nelogicno je da udje u prvo grand slem finale i da pobedi coveka koji ima 18 slemova i koji je i sam morao prvo da izgubi 3 finala Garosa da bi sada bio to sto jeste.
    (Goran, 13. jun 2021 21:41)

    # Link komentara

  107. Prvo i osnovno moraš da naučiš da poštuješ druge, pogotovu Novaka. Način kako si se pozdravio sa njim na mreži dovoljno sve govori. Kao što si sam rekao, osvojio si 2 seta i misliš da je kraj..
    Kao što je neko napisao, ponašaš se kao da se se naosvajao slemova.. Budi veliki i u porazu, ne samo u pobedi.
    (The_Dejan, 13. jun 2021 21:41)

    # Link komentara

  108. Toliko arogantan a 0 GS titula. A na drugoj strani svi napadaju Novaka koji ima 19 GS i osvojeni svi mastersi. Koje licemerje…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 13. jun 2021 21:37)

    # Link komentara

  109. Šta kaže onaj mučeni Kirjos, Gren Slem šampion u tvitovanju. Tvituje li?
    (Pilipenda, 13. jun 2021 21:37)

    # Link komentara

  110. anica velickovic sve rekla. Izgubio je Cicipras jer ne ume da gubi, a ni da šmekerski podnese poraz od najboljeg na planeti. Njegov nastup na dodeli pehara ravan je sportskoj sramoti. Novak n i k a d a tako nije nastupao. I zato je tamo gde jeste, negde beskrajno visoko gore...
    (Redovni profesor, 13. jun 2021 21:34)

    # Link komentara

  111. Igrao si sa brojem jedan, kome je trebalo set ili dva da ti nađe slabosti. Polako, svet je pred tobom, lepo ti je Đoković rekao, sve je to on prošao nekada. Ako budeš pametan zauzećeš njegovo mesto.
    (Mare, 13. jun 2021 21:24)

    # Link komentara

  112. Sreća njegova sto u njegovoj polovini žreba nije bio Nadal jer u tom slucaju sigurno ne bi ni igrao u finalu RG. Nadam se da će iduće godine biti zajedno sa Nadalom u istoj polovini Žreba.
    (Bilo bi posteno., 13. jun 2021 21:18)

    # Link komentara

  113. Igrao si sa najvećim ikada! To je rekao i tvoj trener...ništa to nije čudno
    (veljko, 13. jun 2021 21:12)

    # Link komentara

  114. Djokovic je kralj.Tacka....
    (miki, 13. jun 2021 21:11)

    # Link komentara

  115. nole je trebao dobiti i prvi set i bilo bi 3:0.. jednostavno je najbolji i zato je pobedio.
    (pop, 13. jun 2021 21:04)

    # Link komentara

  116. Igras sa najboljim teniserom svih vremena i cudis se? Smanji aroganciju mali i pokazi postovanje.
    (Ceca, 13. jun 2021 21:01)

    # Link komentara

  117. Otišao je da se malo izdere na sebe,da malo zidovi popucaju u svla-čonici,da bi se vratio još hladniji i smireniji.
    Ali ovaj put,ne mlak,kao u prva dva seta,već kao prava hijena.
    Ne pokazivanje emocija ne znači da ih nema,već naprotiv,da vulkan kulja u njemu.
    Ali svu emociju i lavu izbaciće upravo sada,dok proslavlja sa svojima!
    (Legolas, 13. jun 2021 21:00)

    # Link komentara

  118. Polako shvatices. jos par tacni i bice ti sve jasnije :) uzgred, mislim da se Novak u svlacionici izvristao do maksimuma i rekao sebi e sad cemo moju igru da igramo.
    (nixon, 13. jun 2021 20:59)

    # Link komentara

  119. Xaxaxaxa... e moj Cipi nisi ni video brzi voz kad je naleteo.
    (Peranović, 13. jun 2021 20:58)

    # Link komentara

  120. Probao si na razne načine da onemogućio Novaka. Xa onim odugovlacenjem pred servis Novaka pa onaj dugi odlazak u toalet traženje medicinsko tajmauta. Sve si probao i nista nije uspelo. Karma je čudo Cici. Uzmi prijatelja Nika i tvitujte Djokovica sad. To vam ide od ruke.
    (Izbor, 13. jun 2021 20:58)

    # Link komentara

  121. Uporedite njega i Noleta u njegovim godinama...uzmi se u pamet i videces da mozes mnogo, ali prvo da naucis da se ponasas i cenis bolje od tebe a ne da se ophodis ko da si se naosvajao slemova. Lepota takodje moze da odmogne koliko i pomaze, trenutno si kao pojava super, poradi na ponasanju, tenis znas i to je to...u godinama koje dolaze bices pravi bombon.
    (anica velickovic, 13. jun 2021 20:58)

    # Link komentara

/srv/b92/www//master/template/no-comments.tpl.php