- Komentari -

Stanica za Vimbldon

Kada je to Rolan Garos postao usputna stanica za Vimbldon?

Zoran Kecman
Pošaljite komentar
  1. Његово повлачење на овај начин је врло неспортско и нефер. Крајње непоштовање према онима које је елиминисао. Ако не може да игра цео турнир зато што има 40 година, није ни требало да се такмичи. Исто важи и за његове повреде. И други се повређују. Срамота за спорт.
    (c i t i z e n, 8. jun 2021 12:44)

    # Link komentara

  2. (Will Mosley, 7. jun 2021 12:42)
    Mislio sam da je nemoguce, ali me ti demantujes.
    Ti si veci imb... nego sto sam mislio.
    Federer je procenio da ce tesko proci BEretinija, a sam je izjavio da nema sanse protiv Novaka.
    Da mu se ne bi desilo ponizavanje protiv Novaka on je pobegao od dvoboja, a svojom odlukom direktno uticao na sledeci mec.
    Beretini bez igre i umora ceka boljeg iz duela Djokovic-Museti.
    Videli smo da je taj mec otisao u 5 setova pa je realno ocekivati da se Djokovic vise potrosio nego Beretini koji je samo gledao mec.
    (ultrasrbin, 8. jun 2021 11:24)

    # Link komentara

  3. Ентертејнер= Забављач; Антиципира= Предвиди; Актер= Учесник; Конфузност= Сметеност, Смушеност.......
    (Урке, 8. jun 2021 08:34)

    # Link komentara

  4. neko je napisao on je gazda,nije on nista!
    Moze da pocne i od 1/4 finala.,Wimbledon osvojiti nece,nema snage on za 7 meceva,pogotovo kad dodju protivnici kojo su u top 10.
    (iguss, 7. jun 2021 22:26)

    # Link komentara

  5. Čudan članak, prepun nagadjanja i insinuacija? Jel moze taj što piše malo bolje...?
    (Kanuk, 7. jun 2021 21:23)

    # Link komentara

  6. Karma je čudo.Pokazaće se na WB.
    Svako na kraju dobije ono sto zasluži.
    (Darvin, 7. jun 2021 20:47)

    # Link komentara

  7. Ne znam da li vazi jos uvek ono pravilo na Vimbledonu: koliko je ko imao uspeha u skorije vreme na travi i onda po toj listi postave nosioce, znam da je Roger vise puta dobio bolji renking nego sto je upravo imao, ako to pravilo jos vazi, stavice ga sigurno medju prav 4 igraca!
    (ovo ono, 7. jun 2021 12:56)

    Koliko se ja sećam jasnog pravila baš i nema. Navodno se gledaju prethodni uspesi na travi pa i samom Vimbldonu, pa onda i renking, pa ovo pa ono. Na kraju će gledati da mu izrade što lakši žreb ali sve to ne vredi jer čovek više nije u stanju da vezuje pobede što je i normalno.
    (nepar, 7. jun 2021 20:08)

    # Link komentara

  8. Ajde ne smarajte vise sa tim, pre neku godinu je Nadal predao mec na AO(mislim da je bilo 2020) jer je bio povredjen odnosno spremao se za RG koji je kasnije osvojio.Isto tako nije ni zapoceo mec, povukao se jednostavno.Sta se dize prasina kao da je prvi put?.
    (Kaiser Roger, 7. jun 2021 11:57)




    a onda imate ovakve strucnjake, od janura se poceo spremat znaci do septembra??? e ti si za pulicerovu nagradu prijatelju. RG-WIM. u razmaku 2 nedelje a AO I RG prosle god. 8 mjeseci, a ti stvarno blage veze nemas
    (Montenegrinos, 7. jun 2021 20:00)

    # Link komentara

  9. Vidim da se u sve razumijes.Imam jedno pitanje nevezano za tenis.Posto cvarci kod vas?Kod nas ih nema.
    (30ka, 7. jun 2021 19:04)

    # Link komentara

  10. Pojam za tenis jeste i bice Rodzer Federer,uzivajte jos malo dok bude igrao.Vase frustracije i bolesne navijacke emocije ostavite van ovih mreza .Ako vec pisete postujte sve velike igrace a posebno jos uvek najveceg Rodzera Federera.
    (PERSA, 7. jun 2021 18:17)

    # Link komentara

  11. Pojam za tenis jeste i bice Rodzer Federer,uzivajte jos malo dok bude igrao.Vase frustracije i bolesne navijacke emocije ostavite van ovih mreza .Ako vec pisete postujte sve velike igrace a posebno jos uvek najveceg Rodzera Federera.
    (PERSA, 7. jun 2021 18:17)

    # Link komentara

  12. Takav je Foco bio i ostao.Proracunat do bola.Tipican Svajcarac ili Nemac.Bas je svejedno.Gleda sebe i svoje interese.Spreman je da gazi preko leseva da bih ostvario svoje ciljeve.
    To je vrlina velikih!
    A sta reci za renking.Da je postenja i pravednosti Foca bi bio izmedju 600-800 mesta.A on 8.???.Morao bi u kvalifikacije za GS,ili da trazi VC.
    Ma cista smejurija,a ljudi se pale kao mladi m.....i.
    Foca je bio neko i nesto do 2008.kada se pojavljuje Novak.
    Hteo neko to da prihvati ili ne.
    Statistika je igra brojki i istine za one neverne.
    Ali dzaba statistike kad je Foca u pitanju.
    A sto se Winbledona tice nista bolje nece proci od RG.
    Uz duzno postovanje on je isluzen.
    I da ne bude zablude oko ovog komentara.
    Ovo pise covek koji se razume u tenis i nije mu bitan ni Foca,ni Rafa ni Djoka.
    (popovic, 7. jun 2021 17:53)

    # Link komentara

  13. Neki komentatori ovde su ubeđeni da je velika stamota izgubiti u finalu Vimbldona, mnogo veća nego u prvom kolu. Baš svako ima internet danas...
    (Soko, 7. jun 2021 16:42)

    # Link komentara

  14. Nije Fedeksu samo Vimbldon prioritet, vec cela sezona turnira na travi, sto je Rafa za sljaku to Federer predstavlja na travnatoj podlozi.
    (Will Mosley, 7. jun 2021 12:40

    Nije tačno. Veći uspeh je postavio Nadal u Parizu, nego Federer na Vimbldonu. Jedan Sampras nikada nije izgubio finale na Vimbldonu, dok ih je Federer čak 4. Ima on tih 8 Vimbldona, ali poređenje nikako ne stoji.
    (don, 7. jun 2021 13:22)
    Jedan Sampras nije morao da igra W tek nesto brzi od tvrde podloge i to samo u prvoj nedjelji. Tako da Samprasu nisu mogli doci nikako do finala maratonci u kopackama.
    (Srbabre, 7. jun 2021 15:30)

    # Link komentara

  15. Realno, Vimbldon je puno veći i u svetu tenisa važniji turnir od Rolan Garosa. Svakom teniseru je san osvojiti Vimbldon.
    (Danko, 7. jun 2021 15:19)

    # Link komentara

  16. Sebičan potez. Dobar možda samo za njega. Mada ne vjerujem da će mu ovo podići šanse na Vimbldonu ukoliko su koljena zaista rovita. Loš za organizatore, publiku i navijače. Pogotovo sa saigrače. Zašto bi Beretini iz kreveta gledao kako se Novak i Muzeti kolju četiri sata? Kao da je rekao Beretiniju "evo imaćeš ti veće šanse svjež kada se ja povučem". Naravno da se to nije desilo, ali tako izgleda iz ugla Novakovog navijača.
    (Đorđe, 7. jun 2021 15:16)

    # Link komentara

  17. Nisam ni sumnjao da je povlačenje Federera sa RG ustvari jedna veeelika zavera protiv Novaka!
    (Miloš, 7. jun 2021 15:13)

    # Link komentara

  18. Juče sam bila razočarana što je odustao jer mu takve stvari ne trebaju u karijeri ali sad mi je na neki način drago što je tako odlučio. Znate zašto? Zbog vas komentatora na portalu, da imate još jedan razlog da ga pljujete i prosipate svoj otrov. Kada dodje na turnir onda vam smeta što je došao jer " igra samo da bi napakostio Novaku i Rafi i da ne bi prestigli njegove rekorde " dok mu u isto vreme prognozirate ispadanje u prvom, drugom kolu. Čak ste pisali " Marin će ga odučiti od tenisa ". Pa videli smo ko je koga odučio. Ako ne dodje ili odustane kao sada onda se plaši, ne igra mu se tenis, gotov je, igra zbog sponzora, Mirka mu naredjuje šta da radi itd.itd. Da mu se tenis itekako još igra videli smo na meču sa Kepferom. Znate, nije Rodžer glup i dobro je znao da će ova odluka biti predmet svakakvih mišljenja. Činjenica je da je odustao baš pred meč sa Beretinijem čiji je agent Ljubičić a Rodžerov je trener. Možda je i to bio jedan od faktora za tu odluku ko zna. Kada su Novaku na onom US openu trojica predala a dvojica od te trojice nisu ni izašla na teren tada vam to nije smetalo niti padalo na pamet da su predavali da bi Novak bio odmoran. Ne bi vam smetalo ni da je osvojio turnir sa svega četiri odigrana cela meča. Ali sada je problem što će Beretini imati meč manje. To čak i nije prednost uvek, naprotiv.Gledaćemo mi Rodžera još tokom ove sezone, možda i naredne, niko nije blesav da skoro godinu dana radi na povratku u top formu za samo jedan turnir.
    (Dragana, 7. jun 2021 14:18)

    # Link komentara

  19. Federer traži još povlastica, (ali kad bi to bilo spontano) da se pobedom na Vimbldonu oprosti od tenisa, ali ostali to ne bi progutali?!
    (m, 7. jun 2021 14:17)

    # Link komentara

  20. Nije Fedeksu samo Vimbldon prioritet, vec cela sezona turnira na travi, sto je Rafa za sljaku to Federer predstavlja na travnatoj podlozi.
    (Will Mosley, 7. jun 2021 12:40)
    kad rafa izgubi tri puta od novaka na RG i pocne da prosipa mec lopte za titulu (i to na svoj servis), e onda ce biti poredjenje na mestu...
    a i jaka mi je ta cela sezona... mogao si da napises: hale + W... posto federer bezi od queens-a k'o djavo od krsta...
    (lal, 7. jun 2021 13:49)

    # Link komentara

  21. Наравно да није у реду ово што је Роџер урадио. Његов потез је на ивици регуларности. Требало је да игра меч са Беретинијем, па да оде са Гароса ако изгуби, а да је добио, требало је да игра и са Новаком, а ту би свакако изгубио. Проблем је што је овим повлачењем он дао Беретинију три слободна дана пред потенцијални меч са Новаком у четвртфиналу. Тиме је колико толико олакшао Беретинију посао, а Новаку отежао. Замислите да је било обрнуто, да је играо с Беретинијем, да га је добио, па да се онда повуче пред меч с Новаком? Тиме би олакшао Новаку, који би имао три дана паузе пред меч сезоне с Надалом, док би он имао окршај са Шварцманом пре тога. Али наравно, Роџер није желео да олакша Новаку, него његовом противнику и то је најбољи показатељ какав је то човек.
    (Kralj mača, 7. jun 2021 13:49)

    # Link komentara

  22. Ima 40 godina u kojima Nole i Rafa sigurno neće igrati tenis, a i ako budu ne na ovom nivou, prema tome možete samo da mu pljunete pod prozor.
    (Liga je postala mekana, 07. jun 2021 13:23)
    jos uvek nema 40, a to smo isto slusali i kada je imao 34/35... kad ono, rafa i nole uzimaju sve GS-ove osim jednog US opena u kome jedan nije ucestvovao, a drugi je diskvalifikovan...
    (lal, 7. jun 2021 13:45)

    # Link komentara

  23. Moze mu se, on je GAZDA, veci od tenisa!
    Na Vimbldon dolazi da osvoji titulu, i NIKO se tu nista ne pita, osim njega!
    (!!!, 7. jun 2021 13:25)
    Hahaha u to vise ni on sam ne veruje
    (Tecite suze, tecite, 7. jun 2021 13:37)

    # Link komentara

  24. Sve sto cu napisati nikako nije izraz mog nekog amoniziteta prema Federeru.
    Ovo je stav,slobodnog i nezavisnog osvrta na trenutak.
    Kada bih dao sportsko vitesku opasku,onda bi ona glasila:
    Jedan velik teniser pokazuje da je covek sa hiljadu mana.Uostalom,takvismo svi.
    Gde je problem?
    Problem je u ulizicama koje nemaju svoje ja.
    Trče da pravdaju,daju “svoje mišljenje”,pomažu Federeru,a ni sami Neznaju objasniti zašto to rade.
    Federer je rekao svoje.
    Ko jos staje u taj ugao i pravda ga?
    Poltroni i ljudi bez svoga ja.
    Narodski-uličarskim jezikom,ovo je ljigav postupak.
    Možda neće da kvari skor sa Novakom…???Mozda…????
    To je iz sportsko viteškog ugla,bas tako.
    Ljudski?
    To je OK????
    To je OK samo ako je povredjen i ako je povreda nastala ili predhodila odluci.To se nije dogodilo i šta sad ljigavci hoće da kažu dajući mu podršku?
    Ovo sto je on uradio ne može se svideti ljudima koji na integritet licnosti gledaju sa puno zrelosti i ozbiljnosti.
    Rodzer mi lično liči na pacenika koga su Nadal i Novak samarali poslednjih deset godina.On je taktički uspeo da izmigolji do brojke 20 GS.
    Nije to zaslužio sportski!
    Nije sportski zaslužio ni da bude GOAT!!!
    Zaslužio je da nosi epitet velikog teniskog znalca(nikako najkompletnijeg) i srećnika koji u ranoj karijeri nije imao jaču konkurenciju.
    Kad se konkurencija pojavila Rodzer je bio nedovoljno jak da dominaciju nastavi.
    Bolan zaključak:
    Sve se može opravdati ako je interes neke elite da to uradi.Nema obaziranja na ljudsku stranu.Samo je dobro i veliko ono sto “tamo neko”hoće da bude.To su oni koji imaju novac i koji brkaju kriterijume vrednosti,polazeci od toga da novac sve pokrije.
    Fuj,fuj,fuj……
    (Djed Gavrilo, 7. jun 2021 13:33)

    # Link komentara

  25. Moze mu se, on je GAZDA, veci od tenisa!
    Na Vimbldon dolazi da osvoji titulu, i NIKO se tu nista ne pita, osim njega!
    (!!!, 7. jun 2021 13:25)

    # Link komentara

  26. Zar nije pravilo ako u sred turnira odustanete ne mozete igrati na sledecem ( hale )?
    (borisc, 7. jun 2021 13:24)

    # Link komentara

  27. Ima 40 godina u kojima Nole i Rafa sigurno neće igrati tenis, a i ako budu ne na ovom nivou, prema tome možete samo da mu pljunete pod prozor.
    (Liga je postala mekana, 7. jun 2021 13:23)

    # Link komentara

  28. Nije Fedeksu samo Vimbldon prioritet, vec cela sezona turnira na travi, sto je Rafa za sljaku to Federer predstavlja na travnatoj podlozi.
    (Will Mosley, 7. jun 2021 12:40

    Nije tačno. Veći uspeh je postavio Nadal u Parizu, nego Federer na Vimbldonu. Jedan Sampras nikada nije izgubio finale na Vimbldonu, dok ih je Federer čak 4. Ima on tih 8 Vimbldona, ali poređenje nikako ne stoji.
    (don, 7. jun 2021 13:22)

    # Link komentara

  29. Ali najbolja fora kada ga ovde neki uporedjuju sa Maradonom!!! uzas!
    (Šou Biznis, 7. jun 2021 12:59)

    # Link komentara

  30. "mene samo interesuje da li iko, pa i sam Federer zaista očekuje i misli da može osvojiti Wimbldon posle dve operacije kolena, ne igranja više od godinu dana, u 40. godine kao 8. nosilac, možda i 9 ili 10. pored Novaka Djokovića, Nadala, Cicipasa, Medvedeva, Zvereva i ostalih. Zaista skidam kapu za toliki optimizam.
    (absent, 7. jun 2021 12:05) # Link komentara"

    Ne znam da li vazi jos uvek ono pravilo na Vimbledonu: koliko je ko imao uspeha u skorije vreme na travi i onda po toj listi postave nosioce, znam da je Roger vise puta dobio bolji renking nego sto je upravo imao, ako to pravilo jos vazi, stavice ga sigurno medju prav 4 igraca!
    (ovo ono, 7. jun 2021 12:56)

    # Link komentara

  31. Koja muka sto se nije ubiljezila jos jedna junacka pobjeda od 3-2 protiv covjeka koji uplovio u 5. deceniju i odigrao 4 meca u poslednje dvije godine... To vas sve boli. Bolji H2H.
    (Srbabre, 07. jun 2021 11:40)
    federer jos uvek nije uplovio u petu deceniju zivota... kada je imao 34, pricalo se da je cudo prirode zato sto je u top 3... djokovic je trenutno PRVI sa istim brojem godina...
    a H2H moze da boli samo fedtarde, posto se nikada nece preokrenuti u rodzerovu korist...
    (lal, 7. jun 2021 12:47)

    # Link komentara

  32. Ajde ne smarajte vise sa tim, pre neku godinu je Nadal predao mec na AO(mislim da je bilo 2020) jer je bio povredjen odnosno spremao se za RG koji je kasnije osvojio.Isto tako nije ni zapoceo mec, povukao se jednostavno.Sta se dize prasina kao da je prvi put?.
    (Kaiser Roger, 07. jun 2021 11:57)
    predao mec na AO, da bi se spremao za RG KOJI CE SE ODRZATI ZA 6 MESECI... ja bih pre rekao da je stvarno bio povredjen...
    (lal, 7. jun 2021 12:42)

    # Link komentara

  33. Vrlo kvaran potez jer sada Đoković dobija vrlo odmornog protivnika (Beretini) !
    (Dečko, 07. jun 2021 12:09)

    Hoces da kazes da su Museti, Berankis, Kuevas i Sandgren bili umorni? S tim da Djokovic jos nije ni igrao sa Musetijem.
    (Will Mosley, 7. jun 2021 12:42)

    # Link komentara

  34. Nije Fedeksu samo Vimbldon prioritet, vec cela sezona turnira na travi, sto je Rafa za sljaku to Federer predstavlja na travnatoj podlozi.
    (Will Mosley, 7. jun 2021 12:40)

    # Link komentara

  35. mene samo interesuje da li iko, pa i sam Federer zaista očekuje i misli da može osvojiti Wimbldon posle dve operacije kolena, ne igranja više od godinu dana, u 40. godine kao 8. nosilac, možda i 9 ili 10. pored Novaka Djokovića, Nadala, Cicipasa, Medvedeva, Zvereva i ostalih. Zaista skidam kapu za toliki optimizam.
    (absent, 07. jun 2021 12:05)
    ljudski je nadati se... a ovo mu je verovatno poslednja sansa, ma koliko mala ona bila...
    i bice fazon treci nosilac, posto za britance ne vaze pravila kao za ostatak sveta... ako vec voze "kontra" stranom i koriste stopala da mere duzinu, mogu i da racunaju minuli rad vezan iskljucivo za njihov turnir, a federer je zvanicni vicesampion...
    (lal, 7. jun 2021 12:40)

    # Link komentara

  36. Ja razumem zašto se on povukao, ali ljudi, pa nije ovo, što reče neko, prodavnica slatkiša. Ili igraš ili ne igraš. Odigraću par mečeva, pa ću se povući. Koje nepoštovanje.
    (xyz, 7. jun 2021 12:40)

    # Link komentara

  37. Zna da nema šanse na RG, sve karte baca na London. Ako osvoji London i penzioniše se to bi bila penzija za pamćenje. Nadam se da će ga Novak uskratiti tog zadovoljstva ali on radi najbolju stavr za sebe otkazivanjem RG.
    (drula, 7. jun 2021 12:22)

    # Link komentara

  38. Vrlo kvaran potez jer sada Đoković dobija vrlo odmornog protivnika (Beretini) !
    (Dečko, 7. jun 2021 12:09)

    # Link komentara

  39. mene samo interesuje da li iko, pa i sam Federer zaista očekuje i misli da može osvojiti Wimbldon posle dve operacije kolena, ne igranja više od godinu dana, u 40. godine kao 8. nosilac, možda i 9 ili 10. pored Novaka Djokovića, Nadala, Cicipasa, Medvedeva, Zvereva i ostalih. Zaista skidam kapu za toliki optimizam.
    (absent, 7. jun 2021 12:05)

    # Link komentara

  40. Znao je da je RG zahtevan turnir i da se potencijalno moze igrati 5 setova do kasno uvece, a sad se poziva na zdravlje itd. I sta on misli da ce napraviti na Vimbldonu? Procice jos gore. Umesto sto zauzima mesto nekom igracu i uzima pare od meceva, neka se lepo povuce i nek ceka Bazel, tamo mu je titula zagarantovana.
    (Pljuvac svih stilova, 7. jun 2021 12:04)

    # Link komentara

  41. Iako tema nije lepa, opet prelep tekst i jako puno lepih sintagmi. Covek zna svoj posao.
    A sad malo o Rodzeru, covek ima 40 godina i dosao je ovde da odigra poslednji tango u parizu iako ga ne zanima sljaka. Prestanite da pravite senzacije vise, niko ne pise nigde u svetu ovoliko samo kod nas vec 10. vest o njemu, imamo mi svog sampiona. I da samo odgovorim na pitanje "kakve bi reakcije bile da se Nole povukao?" Pa oni bi slavili a ne osudjivali. Uostalom ne bi se ni o tome pricalo do sledeceg turnira kao i o ovome sad. Sve je cisto i svako bira svoj zivot.
    (Hakeem, 7. jun 2021 12:01)

    # Link komentara

  42. Za pocetak neka uzme jedan.


    pricajte vi sta hocete o velikoj trojci, ali cicipas ce imati 30 grand slemova. zapamtite sta sam rekao. decko je 23god i igrace tenis do 43 godina. to je 20god x 4 slema, tj 80 slemova ima pred sobom. ja ne vidim ko je iz ove generacije konkurent. medvedev ce imati desetak, zverev pet i to je to.
    (polih se kafom, 07. jun 2021 11:46)
    (Ivanhood, 7. jun 2021 11:55)

    # Link komentara

  43. pricajte vi sta hocete o velikoj trojci, ali cicipas ce imati 30 grand slemova. zapamtite sta sam rekao. decko je 23god i igrace tenis do 43 godina. to je 20god x 4 slema, tj 80 slemova ima pred sobom. ja ne vidim ko je iz ove generacije konkurent. medvedev ce imati desetak, zverev pet i to je to.
    (polih se kafom, 7. jun 2021 11:46)

    # Link komentara

  44. Dok se igraju mecevi izmedju mladih Italijana i 2 najbolja igraca na svetu,
    umesto da se posveti vise vremena tome, mozda upoznavanju ljudi sa tim vecini nepoznatim igracima... evo danima vec traje prica o totalno nebitnoj stvari.

    Covek, koji je pred penziju, povukao se sa trunira gde ne bi imao nikakve sanse. I eto danima tu se pisu redovi, kao da ce se nesto promeniti danas, da mozda izadje na teren. Nebuloza.
    (GM, 7. jun 2021 11:43)

    # Link komentara

  45. I pticama na grani je bilo jasno da on baca sve karte na još jedan Vimbldon. Ko je mislio da će da se uništava na šljaci i gura do ivice povrede i rizikuje učešće na Vimbldonu, taj baš i ne prati tenis. Nije igrao godinu i po dana, trebali su mu teški mečevi na tri dobijena seta da testira svoje telo i to je to. Pa i sam je rekao da misli da nema šanse protiv Noleta na RG. A i bolje da se sada povukao, nego pre meča sa Noletom, jer mu to ne bi bio dobar PR...ispalo bi da izbegava duel jer nije favorit, ovako je to uradio rundu ranije i ok je. Čoveku od 40 godina ionako nema šta ko da zameri što se povukao. Igraće verovatno još jedan pripremi turnir na travi i Vimbldon i oprašta se od tenisa.
    (brm, 7. jun 2021 11:40)

    # Link komentara

  46. Koja muka sto se nije ubiljezila jos jedna junacka pobjeda od 3-2 protiv covjeka koji uplovio u 5. deceniju i odigrao 4 meca u poslednje dvije godine... To vas sve boli. Bolji H2H.
    (Srbabre, 7. jun 2021 11:40)

    # Link komentara

  47. Boji se Fedex da ga nole ne osramoti, to je jedini razlog, ostalo je prodavanje magle.
    (MileR, 7. jun 2021 11:38)

    # Link komentara

  48. Kakav pristrasan tekst pa ovo je neverovatno. Evo ja koji sam stopostotni Novakov navijac apsolutno razumem njegovu odluku. Covek je odigrao mec od skoro 4 sata nakon 16 meseci pauze i naravno da ce mu telo reagovati. Otkud znas da se nije posle ovakvog napora ponovo pojavio problem sa kolenom samo nece da kaze, i ptice na grani znaju da mu je Vimbldon glavni cilj sezone i sad bi trebao ugroziti sve to. Pa zasto?
    (of, 7. jun 2021 11:33)

    # Link komentara

  49. Velika uvreda za RG i domaću publiku koja je dotičnog uzdizala do statusa božanstva, ali tako im i treba. Ali, ipak su to njihove interne stvari, nastaviće oni da se međusobno vole i nakon ove mračne epizode, naprosto glavni negativac ne može biti sa zapada, tj iz njihovih redova. Svi znamo ko će to i dalje biti, naravno Novak, eventualno neki Rus poput Medvedeva i tu je kraj spiska.
    (Milan, 7. jun 2021 11:33)

    # Link komentara

  50. Au bre smarate više.Čovek je osvojio 20 GS,2 više od tzv. GOATA,ima 39 godina,ima puno pravo da odredjuje kada će i dokle da igra i da sluša svoje telo.To što se ovde vuku kompleksi od njega je druga priča.Najveći ikada!
    (Legolas, 7. jun 2021 11:27)

    # Link komentara

  51. Wimbldona je od uvek bio nezvanično prvenstvo sveta. Najveći turnir na svetu. Isto tako je Indian Vels nezvanično 5 GS.
    (Zoki, 7. jun 2021 11:27)

    # Link komentara

/srv/b92/www//master/template/no-comments.tpl.php