Jović se pravda Amerikancima: "Izvrnuli su moje reči" VIDEO

Košarkaš Majami Hita Nikola Jović naišao je na osudu američke javnosti zbog izjave koju je dao srpskim medijima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jović: Ne znam kuda ovo ide, ne vidim svetlo na kraju tunela

Srpski reprezentativac je, naime, dao izjavu za "MaxBet radio" i emisiju "60 minuta sa Vladom i Acom" u kojoj je, navodno, rekao da "ne vidi svetlo na kraju tunela".

Ove sezone je odigrao samo tri utakmice, a u međuvremenu je bio na "pozajmici" u G ligi.

"Nije lako, stvarno nije lako. Čak mi je teže nego prošle godine. Mislim, nekako imam osećaj da mogu da igram i da zaslužujem. Oni misle da još nisam spreman i ja ih totalno razumem. Nema tu šta. Ne znam kuda ovo sve ide, a ja sve što pokušavam je da budem što više na terenu. Nekako, čak i kad igram, onda imam osećaj da me možda koriste na pogrešan način. Nadam se da će neke stvari da se promene, nastaviću da radim… Stvarno podržavam sve što rade za mene i biće bolje sigurno", rekao je Jović u nedelju.

Dan kasnije, Jović je dobio pitanje američkih kolega da pojasni šta je hteo time da kaže.

Srpski košarkaš se ogradio i pokušao da se "opravda" da to što je preneto nije zaista rekao.

"Nikada ne bih rekao tako nešto. Rekao sam nekoliko stvari iz tog intervjua, ali su oni to loše preneli. Izvrnuli su reči. Rećiću i sada na engleskom, da budem jasan. Ovaj tim igra sjajno i bez mene, pa je u tom kontekstu rečeno da ne vidim svetlo na kraju tunela, jer nema svrhe mene ubacivati u tim kada igramo dobro. I ja to razumem potpuno. Druga stvar koju sam rekao, vezano za G ligu, rekao sam da bi bilo bolje za mene da igram tamo, jer bih napredovao. Znam da će oni prevesti kako žele, ali i vi ovde znate da ja nikada ne bih rekao nešto tako. Poštujem sve ljude ovde u ekipi. Nikada ne bih nikoga omalovažio odavde. Ako bih ikada imao problem sa nekim, onda bih otišao i rekao mu to u lice. Nikada ne bih to radio preko medija", ispričao je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 29 sledeca idi na stranu