Batlera pitali za Jokića – citirao di-džeja Kalida VIDEO

Košarkaš Majamija Džimi Batler bio je u prepoznatljivom raspoloženju prilikom razgovora sa predstavnicima medija.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zvezda ekipe sa Floride se obreo na konferenciji za novinare pred početak finalne serije protiv Denvera, a neizbežno je bilo pitanje o Nikoli Jokiću.

Jednog od prisutnih je zanimalo šta Batler misli – šta je ključno u čuvanju centra ekipe iz Kolorada?

"Da ga čuvamo kao tim, sva petorica. On sve radi tako dobro. Moramo da dođemo do skoka, ne smeju da nam se dešavaju greške u odbrani. Moramo da budemo odlučni. Na kraju dana, on je ključan kako bi to di-džej Kalid rekao. Moramo ga zaustaviti", rekao je Batler.

Tačan termin koji je 33-godišnjak iskoristio jeste "major key", a koji se u terminologiji popularnog di-džeja odnosi na objekat ili radnju koja je neophodna da bi se održao ljudski život.

Batler se na parketu, kao i van njega, istakao kao lider ove generacije igrača Majamija. Za to se zahvalio Dvejnu Vejdu.

"Toliko me je bivših igrača oblikovalo u pod znacima navoda lidera. Nisam savršen, ni blizu toga, ali sam ja. Moj stil liderstva odrađuje posao ovde. Moram da pomenem Dvejna Vejda više od bilo koga drugog. Uvek mi je govorio o kulturi ovde, kako bi mi odgovarala. Jasno je da je smo par kao iz raja", zaključio je Batler.

MVP finala Istočne konferencije će u noći između 1. i 2. juna pokušati da krene u podvig koji mu 2020. protiv Lejkersa nije uspeo. Da slavi u velikom finalu NBA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 55 sledeca idi na stranu