Divac: Jokić je podigao lestvicu svima

Denver i Nikola Jokić borbu za šampionski prsten NBA lige počinju u noći između četvrtka i petka, kada će u svojoj Bol Areni dočekati Majami.

DP Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. sve si u pravu, samo te hemije nikad vise nece biti jer nikome ovde nije stalo do srbije koliko nam je bilo stalo do Jugoslavije.
  (Eto, 1. jun 2023 08:02)

  # Link komentara

 2. Pitajte Danilovića i Đorđevića.. oni znaju.
  (popov, 31. maj 2023 19:05)

  # Link komentara

 3. Srećom tebe niko ništa ne pita više. Dončića ti nikako ne mogu oprostiti. Tu si pokazao svoje znanje košarke uzeo si tamo nekog Beglija mesto našeg momka Luku kojem se celi košarkaški svet divi. Begli pa on nemože ni u Detroitu da bude u petorci. Joooooj sram te i stid bilo. Svega što si se dotakao si upropastio o tome govore svi Katrimani mineralne vode, i razno razne prevare i maliverizacije.
  (Sandokan,Sandokan, 31. maj 2023 17:33)

  # Link komentara

 4. Jel ovo onaj koji je glasao za Olimpijski Komitet KosovE ? Pamtim ga i po nekim Countryman i Knjaz Milos aferama; ah da i kosarkom se bavio nekad.
  (Canadian, 31. maj 2023 16:19)

  # Link komentara

 5. U pravu si Vlade, pitanje je samo da li ce nba shvatiti koja je to visina lestvice? I Lebron je rekao da svega nekoliko njih to zna, a siguran sam da je mislio na one pre a na samo danasnje ljude koji se bave kosarkom.
  (neca, 31. maj 2023 15:29)

  # Link komentara