1. Mislim da nismo ni svesni da ce nas covek Nikola Jokic nakon karijere biti jedan od najuspesnijih, najvecih i najvoljenijih ne samo u Srba vec uopste. I po tome je takodje slican Tim Dankanu koji nikad nikad nije bio ni zvezda ni previse popularan tokom igrackih dana cak ni u svom zenitu karijere, ali ga zato danas svi cene i gotive i niko nema o njemu sta lose da kaze..lose o njemu tesko da cete naci cak i medju komentrima na svim internet mrezama.
  (Velizar, 31. maj 2023 22:20)

  Lako je Dankanu da bude voljen od svih. On nije Srbin...
  (Milan_PT, 1. jun 2023 08:21)

  # Link komentara

 2. Jokic je majstor za prebacivanje glupih pitanja na humor. Pitaju ga tako da im objasni one njegove suteve bez balansa a on odgovara: "citavog zivota sam van balansa, tako da je to za mene normalno".
  (bskfan, 1. jun 2023 07:52)

  # Link komentara

 3. JOKIĆ

  je zaista neverovatan u ovim komunikacijama sa novinarima. Svojom duhovitošču PODCRTAVA svoju iskrenost.
  On sa njima komunicira kao sa ortacima iz komšilika.
  Svaka čast Nikola stvarno si KONPLETAN CAR.
  (MPP, 31. maj 2023 23:42)

  # Link komentara

 4. Nikada mi neće biti jasno kako neko ko je dobar košarkaš može da čitavu sezonu presedi na klupi i da se pomiri sa time da uopšte ne igra.
  (Ljubo, 31. maj 2023 23:10)

  # Link komentara

 5. meni je bio najveći kada su ga sedmi put pitali da li mu znaci mvp priznanje? da znači mi. pa zasto ti znaci? zato sto sam sest puta odgovorio ne pa da malo promenim odgovor. on vrlo dobro zna da izbegne pritisak jer mu je mozda to i najveći neprijatelj. u igri nikada nema za cim da zali jer kada udje da sto posto pa sada da li je dovoljno ili ne. za Jovica tek ce da se piše jer dečko ima sve predispozicije da bude moćan igrač.
  (nebitan srbin, 31. maj 2023 22:42)

  # Link komentara

 6. Igrace ne sekiraj se, u garbidz tajmu kad ti izadjes negde sredinom 4/4 na +25 za Denver.
  (aca, 31. maj 2023 22:39)

  # Link komentara

 7. Dobri ljudi vole konje. I konji manje vise vole samo dobre ljude. Nikola je kralj.
  (GTAman, 31. maj 2023 22:22)

  # Link komentara

 8. Mislim da nismo ni svesni da ce nas covek Nikola Jokic nakon karijere biti jedan od najuspesnijih, najvecih i najvoljenijih ne samo u Srba vec uopste. I po tome je takodje slican Tim Dankanu koji nikad nikad nije bio ni zvezda ni previse popularan tokom igrackih dana cak ni u svom zenitu karijere, ali ga zato danas svi cene i gotive i niko nema o njemu sta lose da kaze..lose o njemu tesko da cete naci cak i medju komentrima na svim internet mrezama.
  (Velizar, 31. maj 2023 22:20)

  # Link komentara