Jokić o Joviću: Šta će da kaže, brate? Da ne želi da me upozna? VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić podelio je svoje utiske o sunarodniku Nikoli Joviću koji će biti na drugoj strani, sa ekipom Majamija, u finalu NBA lige.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Obojica igrača su nastupala za Megu u Srbiji, a dvostruki MVP je otkrio i da je jedan od Jovićevih trenera zapravo njegov kum.

"Igrao je u istom timu u Srbiji u kom sam i ja. Jedan od njegovih trenera je moj kum, koji radi tamo. Rekao mi je godinu dana pre nego što će biti draftovan da je sjajan igrač i čovek. Da radi naporno i da ima talenat za NBA. Tako da, znao sam ga malo pre nego što sam ga upoznao. Nikada ga nisam gledao kako igra, samo isečke, ali nikad čitavu utakmicu", rekao je Jokić.

Njih dvojica su bila na večeri, a pitanje novinara se odnosilo na to koliko Jokiću znači što je Jović bio impresioniran tim činom.

"Mora to da kaže, brate. Šta će da kaže? Ne želim da ga upoznam? Da, dobar momak, dobra osoba. Video sam da je sve veći. Videćemo da li će dobiti priliku da igra. Verujem da hoće, ima mnogo da ponudi", zaključio je Jokić.

Dvojica srpskih košarkaša će prvu priliku za okršaj imati u noći između prvog i drugog juna od 02.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 55 sledeca idi na stranu