Meloun ponosan na Jokića i saigrače: Godinama ne dobijamo poštovanje

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun pohvalio je svoje igrače na konferenciji za medije.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/(AP Photo/David Zalubowski)
Foto: Tanjug/(AP Photo/David Zalubowski)

Denver Nagetsi su rezultatom 125:100 u šestom meču polufinala Zapada eliminisali Finiks Sanse koji su bili favoriti ne samo u ovoj seriji već i za titulu.

Meloun je nakon meča istakao koliko je ponosan na svoje igrače, što su Nagetsi objavili i na društvenim mrežama.

"Jedna stvar koja mi je ostala u srcu je koliko je brzo ovaj tim postao tako blizak. Možemo biti sjajni samo ako igramo na pravi način i ostanemo verni svom identitetu. To je pravi način da se završi sa protivnikom. Isti stav od početka do kraja. Ponosan sam na vas. Naš cilj nije samo plasman u finale Zapada. To ne slavimo. Imamo veće ciljeve. Zaustavili smo ovaj tim na 100 poena, u sve četiri pobede naša odbrana je bila fantastična. Ako tako nastavimo imamo šansu da doguramo do prstena. Počinje od odbrane", poručio je Majk Meloun.

Slično je govorio i na konferenciji za medije:

"Godinama unazad ne dobijamo poštovanje. Možete da kukate ili da prigrlite ono što ste. Ne bih trošio vreme na stručnjake koji nas odbacuju i ne izražavaju poštovanje koje zaslužujemo za sve što smo učinili. Ali, jednu stvar nismo uradili. Dok ne osvojimo prsten, nastaviće sa tim pričama. To nas motiviše. Ne odlazak u finale Zapada ili veliko finale, uživaćemo tek ukoliko osvojimo titulu. To je ono što niko ne može da ti oduzme. To nam je svakodnevna motivacija", rekao je Maloun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 55 sledeca idi na stranu