"Kobi me je psovao i pričao u šiframa" VIDEO

Demar Derozan, američki košarkaš, prisetio se saradnje sa Kobijem Brajantom.

SNIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Demar Derozan je rođen i odrastao u Los Anđelesu, tamo je išao u srednju školu i na fakultet pošto je bivši student USC univerziteta.

Bio je gost podkasta "Old Man And The Three" čiji je autor bivši NBA košarkaš Džej Džej Redik i jedna od tema njihovog razgovora bio je i pokojni Kobi Brajant.

"Kada pričamo o radu nogu, kod mene zasluge idu Kobiju. Taj element je nešto zbog čega me je Kobi često psovao, morao sam da uradim te stvari na pravi način, a on bi mi neke stvari objašnjavao u šiframa ili u određenom kontekstu pa bih ja to skapirao čak i godinu dana kasnije. Morao sam sam da shvatim šta treba da radim, a sve to sam pokupio od njega. On je prvi košarkaš koji je pratio fudbal i gledao kako oni trče i kako se kreću, a ja nikad nisam fudbal igrao. I naterao me je da gledam. I vremenom sam skapirao šta mi priča i šta mogu da pokupim odatle", rekao je Derozan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Vraća se Bogdan

Košarkas Atlante Bogdan Bogdanović najavio je da je blizu povratka na teren posle oporavka od operacije.

NBA ponedeljak 31.10. 17:40 -> 17:50 Komentara: 5

Dončić kao Džordan VIDEO

Luka Dončić, košarkaš Dalas Meveriksa, prvi je košarkaša od Majkla Džordana i 1986. godine koji je na šest uvodnih utakmica sezone postigao 30+ poena.

NBA ponedeljak 31.10. 12:12 Komentara: 17
prethodna strana 1 / 27 sledeca idi na stranu