1. E sto mi drago. Samo zbog najveceg kancera koji je ikada krocio na parket. I treba da ga prati karma i da mu bude jos gore. Tako to ide kad izdas ekipu i odes kod protivnika samo da bi osvojio prsten. Najpre povreda tetive pa sad haos u ekipi, svadje, ucene itd. A fospodin je hteo npr da ga trejduju ni vise ni manje nego u Boston. Pa je onda rekao ili ja ili trener. Pitam se sta je sledece!? A i sta ocekivati od coveka koji se svadja sam sa sobom na twiteru.
  (Milan, 30. oktobar 2022 15:47)

  # Link komentara

 2. Нажалост, цех ће опет платити онај који је најмање крив, Стив Неш. Мада је могуће да Лејкерси полуде први и дају два пика (+Раса) за Кајрија.
  (Јанко, 30. oktobar 2022 13:37)

  Neš nije zreo za takvu ekipu ! Tu treba neko iskusniji, neko ko može da digne glas na ove pajsere, koliko kod oni bili dobri individualno, džaba sve kad ne igraju zajedno, ne mislim samo na Durenta i Irvinga, ima tu još i solidnih i iskusnih igrača, nije to skup klinaca… ali ovo sto igraju, ravno je Oklahomi od prošle godine.
  (JPR24, 30. oktobar 2022 15:25)

  # Link komentara

 3. Lejkersi i Netsi će da "tankuju" za Vembanjamu i Hendersona.
  (Karlo Prvi, 30. oktobar 2022 14:12)

  I da tankuju, imaju li uopšte pikove za sledeći draft koji bi to omogućili posle dovođenja igrača koje imaju u timu ?
  (JPR24, 30. oktobar 2022 15:21)

  # Link komentara

 4. Još jedna potvrda da utakmice ne dobijaju samo napadači! Bez isto tako dobrih odbranbenih igrača se ne pobjdjuje! Sjetite se Rodmana!
  (Goran, 30. oktobar 2022 14:49)

  # Link komentara

 5. @Јанко

  Koja 2 pika? Na koju deceniju misliš? Osim ako u drugim klubovima rade idioti koji će pristati na nekakav trejd gde će njihova ekipa dobiti igrače tek za 10-ak godina, plus minus koja godina, a izgubiti zvezdu ekipe ili vrhunskog igrača Lejkersi su završili sa bilo kakvim velikim menjanjem igrača u dogledno vreme. Jedino što ih može izvući je da neka ekipa toliko želi Lebrona da će dati nekog vrhunskog igrača za njega ili da Dejvis poludi i odradi sezonu karijere koja će garantovati odličan trejd po Lejkerse. Koliko je sve to realno da se desi? A Vestbruka će hteti samo budale jer on sada samo donosi veliku glavobolju treneru i rupu u džepu gazdi kluba.
  (smeh, 30. oktobar 2022 14:24)

  # Link komentara

 6. Lejkersi i Netsi će da "tankuju" za Vembanjamu i Hendersona.
  (Karlo Prvi, 30. oktobar 2022 14:12)

  # Link komentara

 7. KD mi je omiljen igrač još kad je kao klinac sa Teksasa kročio na NBA parkete, u Irvingovoj poeziji košarkaških pokreta i napadačkoj raznovrsnosti nema pravog fana igre pod obručima koji ne uživa, ali ovo što igra Bruklin ponajmanje liči na sport koji se zove košarka. Toliko divlje, neorganizovane igre nije viđeno na košarkaškim parketima, a nije da nema igračkog kadra za jednu više nego pristojnu ekipu koja može da se bori i za najviše domete uz pravu strategiju i motivisane igrače. Neš je potpuno podbacio i sve viši pokazuje da nije kadar da vodi ekipu sa 2 velike zvezde i pomoćnicima, ove sezone pokazuje više emocija, deluje da mu je stalo, ali kao da to uopšte ne dopire do igrača. Čak i ovaj totalno neuigrani napad nekako i funkcioniše sa Kevinom i Kajrijem, koji su obojica na 30+ proseku za sada, ali onakva inferiornost u skok igri na obe strane parketa (naročito defanzivni skok, fali im meso u reketu, kao Dramond prošle sezone) i potpuno odsustvo bilo kakve želje za odbranom, izuzev Durenta (on gleda i da doda nekom u napadu za razliku od ostatka) i poneku iščeprkanu loptu Simonsa i Irvinga, opet ponavljam, davno nije viđena. Asistencije u drugim poluvremenima u njihovoj igri ne postoje, sve ide samo preko KD i KI i to jednostavno ne prolazi, kao da igraju basket 2 na 5 i imaju čoveka da im postavlja blokove. Moraju što brže da se konsoliduju, bolje raspoređuju poene, naročito u završnici i krenu da igraju bilo kakvu odbranu, jer će im, u suprotnom, bukvalno svaka ekipa strpati 120+ poena, a ova dvojica ofanzivnih vanzemaljaca ipak ne mogu svaku ubacivati 35 i kusur poena. Greota na šta liče trenutno.
  (Gambeeet, 30. oktobar 2022 13:50)

  # Link komentara

 8. Zamišljam Kristijana Ronalda u Netsima, to bi tek bio spektakl.
  (Dragan, 30. oktobar 2022 13:50)

  # Link komentara

 9. Нажалост, цех ће опет платити онај који је најмање крив, Стив Неш. Мада је могуће да Лејкерси полуде први и дају два пика (+Раса) за Кајрија.
  (Јанко, 30. oktobar 2022 13:37)

  # Link komentara

 10. Najlosija hemija bilo koje sportske ekipe na svetu
  (Ernst Stavro Blofeld, 30. oktobar 2022 12:37)

  # Link komentara