Vraća se Bogdan

Košarkas Atlante Bogdan Bogdanović najavio je da je blizu povratka na teren posle oporavka od operacije.

LN Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Srećno Bogdane, i da te povrede zaobidju!
  (malibejb, 2. novembar 2022 07:04)

  # Link komentara

 2. Atlanta je u Mareju iz San Antonia dobila jos jednog davitelja i potrosaca lopti. Sad su sigurni da ce na svakoj utakmici imati 20+ izgubljenih lopti. Tesko da ce Bogdan tu nesto moci da pomogne. Mislim da u prvim utakmicama nece"videti" loptu. Tu je i Hanter koji osim kosa nista ne vidi.
  Ja da sam na njegovom mestu trazio bih trejd(ako ima na to pravo).
  Nocas nisu odbranili 3 napada u drugom poluvrmenu. Toronto ih je dobio lagano, na fauloven i slobodna. Jos im se povredi okongvu koji jedini nesto igra u odbrani. O "stetocini" Jangu, nekom drugom prilikom.
  ("Dijagnosticar", Nis, 1. novembar 2022 13:59)

  # Link komentara

 3. Najgori igrač koji je ikada nosio dres reprezentacije, a konkurencija je zaista žestoka: Kosta Perović, Avdalović, Berić, Birčević, Jaramaz... Kineski snajper je ipak štetočina van konkurencije!
  (zvezdale, 31. oktobar 2022 19:04)

  Da, reprezentacija bez njega bas procvetala?? Sada razmisli sta si napisao? Pre EP sam rekao, evo BB ne igra , on (smeta) , ima veliku slobodu, samo sutira, kako su neki pisali. Ajde sada , pa igrajte, dajte koseve?? Covek nije tu?? Pa smo gledali te poentere u reprezentaciji..Bilo mi je muka da gledam. Isti ti pojedinci kojima je on smetao a nosioci su u svojim klubovima, nisu mogli da se sastave i pogode kos..Zato jer im BB "smetao"??
  (321, 1. novembar 2022 08:56)

  # Link komentara

 4. @(zvezdale, 31. oktobar 2022 19:04)

  Da, da, evo bez njega i sa Jokićem odmah procvetale ruže, a sa njim sama nekakva srebra, pfuj!
  (milan11, 31. oktobar 2022 20:46)

  # Link komentara

 5. Najgori igrač koji je ikada nosio dres reprezentacije, a konkurencija je zaista žestoka: Kosta Perović, Avdalović, Berić, Birčević, Jaramaz... Kineski snajper je ipak štetočina van konkurencije!
  (zvezdale, 31. oktobar 2022 19:04)

  # Link komentara