Toronto "slomio metlu"

Košarkaši Toronto Reptorsa pobedili su Filadelfija Seventisikserse rezultatom 110:102 u četvrtom meču serije prve runde Istoka NBA plej-ofa.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/Nathan Denette/The Canadian Preš via AP
Foto: Tanjug/Nathan Denette/The Canadian Preš via AP

Filadelfija Seventisiksersi su "poneli metlu" u Toronto kako bi završili seriju, ali su je Reptorsi "slomili" i produžili istu makar na još jedan meč.

Izabranici Nika Nursa su rezultatom 110:102 nadigrali Filadelfiju i smanjili na 3-1 u seriji prve runde Istočne konferencije.

Već se od prve deonice videlo da Filadelfiji neće biti lako da zatvori seriju i da je Toronto došao da se nadmeće, a samo nekoliko sati pred početak dobili su vest da je njihov igrač Skoti Barns imenovan za rukija godine.

U tom kvartalu se uglavnom igralo koš za koš i posle 12 minuta košarke na semaforu je stajalo 24:24, da bi Toronto preko Grenta i Sijakama već na startu druge četvrtine došao do 40:34, a ubrzo i do dvocifrene prednosti 50:40.

Harden je pogodio neke šuteve, pojavio se i Embid i Meksi i na poluvreme se otišlo sa rezultatom 54:49, pa je Filadelfija odmah na početku treće četvrtine izjednačila, da bi se ruki godine pojavio sa nekim važnim poenima i vratio Torontu prednost

Toronto do kraja susreta prednost nije ispuštao iz ruku, pa je na kraju meča slavio sa 106:94 za makar jedan zadati udarac, a serija se sada vraća u "Vels Fargo Centar" u Filadelfiji.

Najefikasniji je bio Paskal Sijakam sa 34 poena, Geri Trent ga je ispratio sa 24, Tadeus Jang je dodao 13, a 11 poena je bio učinak Ou Džija Anunobija.

U redovima Filadelfije, 22 poena je imao Džejms Harden, 21 Džoel Embid, 15 Tobajas Heris i 11 Tajris Meksi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 66 sledeca idi na stranu