Istorija – niko kao Kris Pol

Kris Pol ostvario je u noći između četvrtka i petka učinak o kome se sa razlogom priča u NBA javnosti.

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Fenomenalna utakmica! Sto je najzanimljivije, imati ovakav ucinak kad se uzme u obzir da Paul nije centar koji zakucava oko kosa jos vise dodaje na tezini! Bice uzbudljivo gledati Dallas - Phoenix, mada mislim realno da ce Phoenix da prodje dalje. Ali nikad se ne zna.
    (PimPong, 29. april 2022 16:07)

    # Link komentara

  2. Brandt

    Izuzetno neinteligentan komentar.
    (Roki, 29. april 2022 14:02)

    # Link komentara

  3. # Brandt

    Trbonja ili ti Jokić je kralj onih bitnih rekorda...kao i Rusell Westbrook...obojica završnici sezone mogu gledati samo na TV..
    P.S ako su tripldablovi toliko bitni treba znati da recimo Ruselll Westbrook ima više tripldablova od Jordana,LeBrona,Magica,Birda,Chembreyna,Jabara...znači Westbrook je najbolji košarkaš svih vremena...
    (Black Sabath, 29. april 2022 12:37)

    # Link komentara

  4. # Brandt

    Trbonja ili ti Jokić je kralj onih bitnih rekorda...kao i Rusell Westbrook...obojica završnici sezone mogu gledati samo na TV...
    (Black Sabath, 29. april 2022 12:32)

    # Link komentara

  5. Gde je smesni mediokritet @Kosta17 koji je pre nedelju dana napisao "Bird bi bio "Nista" bez Parisha i Mekhejla". Da mu pomognem i dodam da su u toj ekipi igrali DJ osvajac titule sa Sijetlom i mvp finala,Deni Ejndz i najbolji sesti igrac lige tada Bil Wolton. Da objasnim da je za Birda rekao da bi bio "Nista" bez one dvojice zbog nekog poredjenja sa Jokicem,za kog tvrdi da ne moze sam da pobedi Wariorse. Ali sinoc pise kako Dzordan od 23 godine nije mogao da dobije "Birda",dakle ostali igraci su onda nebitni @Kosta pojmasu. Da vam kazem iako ovde nije to tema,o onim glupostima koje hejteri stalno vrte da Dzordan nije mogao nista dok Bird i Medzik nisu omatorili. Prvo Detroit Pistonsi su bili ti koji su skinuli Selticse 88 i Boston tada zavrsava,a u finalu su pokradeni protiv Lejkersa u sedam meceva,Ajzea igrao na jednoj nozi. Mvp Medzika sa jos 2 all stara i 63-19 skorom su otresli Finix Sunsi sa 4-1 u playoffu 90te oni isti za koje kazu kad im se pridruzio Barkli da su samo "Barkli" i niko vise,a on tamo otisao da juri prsten jer su vec bili jak tim :)) Mladi Stokton i Meloun su 88 odveli showtime Lejkerse u sedam meceva serije. Sta mediokritet pominje u spustanju Dzordana "marketing,Najk,da je Mekgrejdi bolji,ubistvo oca" Dakle lik je teski pajser. Izvinjavam se sto sam i ovde odgovorio na tu temu.
    (vince carter, 29. april 2022 12:11)

    # Link komentara

  6. @ Brandt

    Trbonja ili ti Jokić je kralj onih bitnih rekorda,isto kao i Rusell Westbrook..jedan samu završnicu sezone gleda iz fotelje a drugi iz konjušarnice....
    A za sve one koji od Jokićs prave Boga ...Jel bi imali takvo visoko mišljenje o njemu da je recimo Hrvat ili Slovenac...???
    (Black Sabath, 29. april 2022 12:05)

    # Link komentara

  7. Koliko se sećam cifru od 200+ su to leto probili Rasel, Vol, Marej i Cris Pol, preko 150 mil je dato Đorđu i Lenardu, a 180 valjda nesretnom Simonsu.
    I eto od svih navedenih(Marej je imao brutalnu sezonu do povrede, donekle opravdan ugovor, mozda i Đorđe zetonja) ispade onaj za koga smo svi mislili da je preplaćen u odnosu na godine i formu iz te sezone te uz povredu sa kojom je trejdovan jedini koji je svojim
    igrama, a i brojem utakmica opravdao svoj ugovor.
    Ostali izuzev Vestbruka nisu dobacilu ni 30% mečeva, a kako je Vestbruk igrao bolje bi mu bilo da je kao i Vol iskulirao ove tri sezone.
    Svaka čast Polu na profesionalnosti i želji da se nadmeće za titulu, tačno su sa njim mlađi igrači dobili sigurnost i smislenu igru gde su Buker, Ejton i Bridzis potvrdili klasu.
    (mali grga, 29. april 2022 11:25)

    # Link komentara

  8. Nema dalje. Koja legenda
    (Ariel Ortega, 29. april 2022 11:13)

    # Link komentara

  9. E ovo je rekord. U eliminacionoj utakmici plej ubaci 14 od 14. Ovo vrijedi pamtiti.
    Mozda jedini rekord ove sezone sto je postignut a da je za da se zna medju kosarkaskim sladokuscima.
    (Srbonja 2.0, 29. april 2022 10:59)

    # Link komentara

  10. Koliko su Pelikani zaslužili da pobede zbog fantastičnog prvog poluvremena i borbe za apsolutno svaku moguću loptu, utoliko su i košarkaši Finiksa, kad ti dvojica vodećih strelaca u meču šutiraju 24/26(!!!) iz igre, ne znam šta treba da se desi da izgubite, jeste Buker imao lošije povratničko veče šuterski gledano, ali šta su radili Pol i Ejton - ono nije bilo humano, naročito Kris, delovalo je da bi lopta našla put do koša i kroz duplo manji obruč, nestvarno, nestvarno, zaista nestvarno. To samo govori da su i košarkaši NO bili i više nego odlični, šta reći za rukije, bravo za te momke, poremetio ih je onaj 5. faul MeKaluma skroz, ali se ipak nisu ni tada dali. Ne bih rekao da je prva zvezda tima trenutno Ingram bio loš sinoć kao što bi mogla statistika da zavara, jednostavno nije bio dovoljno dobar, odlično je razigravao ekipu sve vreme, ali je mašio svoje šuteve sa poludistance, sve ono što je CP3 ispogađao, da je uspeo da povuče u momentima kada je nekoliko napada zaredom stajalo 100-99 na semaforu u njihovu korist (ipak se to nije moglo očekivati od novajlija koji su dali svoj maksimum već do tada), imali bi Pelikansi lepu šansu da izbore GAME 7, ali šta je tu je, svakako novo i lepo iskustvo za njega, generalno je imao jako dobru seriju. Puno obećava ovaj tim ako Zion može da skrpi jednu celu sezonu, što je prilično upitno. Čestitke Sansima, koji su, ako sam dobro razumeo američke komentatore i ponajbolja ekipa u završnicama tesnih mečeva, što i ne treba mnogo da čudi, kada u ekipi imate jednog od najboljih plejeva ikada, školovanog centra kao što je Ejton i "hladnokrvnog ubicu" Devina Bukera, koji će uvek imate lepe šanse da pogodi kakav god šut u završnici, makar do njega imao ne tako dobre procente, kao recimo jednu trojku sinoć. Jedva čekam sva polufinala, naročito Boston-Mikvoki!
    (Gambeeet, 29. april 2022 10:58)

    # Link komentara

  11. E ovo je rekord,a ne one statističke gluposti koje se forsiraju za MVP cirkus dela.
    (Legolas, 29. april 2022 10:51)

    # Link komentara

  12. Point god

    U rečniku pored ove reči da stoji njegovo ime. Nema boljeg objašnjenja ove reči.
    (El Maestro, 29. april 2022 10:45)

    # Link komentara

  13. ajmo sunca do prstenja
    (muy fácil, 29. april 2022 10:11)

    # Link komentara

  14. Fenomenalno, zaista.
    Baš mu je skockana ekipa.
    Ako svi ostanu zdravi do kraja PO, verovatno će i otići do samog kraja.
    (posmatrač, 29. april 2022 10:09)

    # Link komentara

  15. Mnogi su pričali zašto Sunsi trejduju Rubija i Oubrea i preuzimaju masivan ugovor od preko 40 miliona evra za tada 35 godišnjeg CP3. Čovek je Point God i uvek pogađa kad se lomi utakmica. Definitivno zaslužuje prsten.
    (roman empire, 29. april 2022 10:04)

    # Link komentara

  16. flawless victory!
    (Arcane Sanctuary, 29. april 2022 09:53)

    # Link komentara

  17. "mid range je los sut"🙈😅
    (vince carter, 29. april 2022 09:44)

    # Link komentara

  18. A pa kakokako to? Zar sme neko drugi da uradi "istorijsku" stvar i da postavi rekord osim trbonje?
    Svaka čast Polu.
    (Brandt, 29. april 2022 09:41)

    # Link komentara