Bogdan o 29 poena: Moram sam da uradim nešto, ali sad nije važno VIDEO

Bogdan Bogdanović blistao je protekle noći, ali su Atlanta Hoksi opet izgubili od Majami Hita.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Bogdanović: Šalio sam se za Evropsko prvenstvo

Bogdanović je postigao 29 poena, 19 u poslednjoj četvrtini, ali to nije bilo dovoljno da Hoksi izbegnu i drugi poraz u seriji sa 115:105.

"Mnogo bolja utakmica nego prva, ali ipak smo izgubili. Nula dva je, idemo dalje", rekao je Bogdanović na pres konferenciji posle utakmice na Floridi.

Bogdanović je imao sjajno šutersko veče (12/18 iz igre, trojke 5/10), a čak 19 poena postigao je u poslednjoj četvrtini".

"Bio sam malo previše agresivan na početku, brzo sam ušao u probleme sa faulovima. Osetio sam da moram da uradim nešto. Iskreno, igrao sam slobodno. Ali sad nije važno, i dalje je 0-2. Novi početak".

* Bogdanović "rešetao" koš Majamija, ali Atlanta gubi 2-0

Hokse čeka vrlo težak zadatak da preokrenu 0-2 protiv najboljeg tima Istoka.

"Može mnogo da se nauči od njih, igraju timski, dosta su čvrsti. Znaju nam sve akcije, čitaju nas dobro. Udvajaju nas i jedan na jedan i na piku. I pomažu i uspevaju da se vrate na poziciju. Igraju izuzetno timski i zasluženo su bili prvi u regularnom delu sezone".

Jedan od ključnih uzroka poraza Hoksa bile su brojne izgubljene lopte – 19 (Tre Jang 10).

"Nekoliko puta je trebalo da skočimo po loptu, možda napravimo neki drugi potez. Ali to je malo iskustvo koje pravi razliku u utakmicama. Osetio sam se da u završnici muče da pogode šut, a oni su kroz to iskustvo pronašli ritam i igru i lako pogađali uz dobru igru u odbrani".

Sledeće dve utakmice igraju se u Atlanti.

"Oni su veoma iskusan tim, pokazali su kako svaki tim treba da igra kod kuće. Koriste energiju sa tribina, vrlo je teško igrati protiv njih ovde. Ali moramo i mi da uradimo isto kod svoje kuće. Znamo kako na navijači Hoksa tretiraju ove sezone i siguran sam da će u plej-ofu biti još bolje. Jedva čekam da igram pred našim navijačima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 66 sledeca idi na stranu